Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2009 10:20:08 Offline |
Re: kryt (řetězu B650)
jde nalakovat
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zkus to třeba tady,ale nemam to vyzkoušený
přišel jsem na to nedavno náhodou
http://www.gsxr.wz.cz/shop.htm
Bedřich psal:Na B6 jsem si nalakoval a není to ono. Kup si za 700,- z B12 a je vyřešeno
Mám takový dojem, že se řešilo že B6 a B12 má jinou rozteč uchycení. Nejsem si tím ale uplně jistej
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2009 13:35:42 Offline |
je to sice na jebce,ale nalakovat jde...chce to jen vědět jak na to...a na to tu jeden odbroník je.....že Osirisu
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2009 13:36:09 Offline |
K.a.s.y.m. psal:je to sice na jebce,ale nalakovat jde...chce to jen vědět jak na to...a na to tu jeden odbroník je.....že Osirisu
ještě ten odkaz
http://kasym.rajce.idnes.cz/Suzuki_SV_6 … 0/#N04.JPG
Fulltank psal:chci si vysmahnout neco na svoji masinu tak neni problem udelat jeste jeden jestli teda nespechas.
Zdarec určitě se neznáme ale pokud je budeš dělat tak si od tebe taky jeden koupím. Vůbec na to nespěchám. Cenu a termín posli na email dan.hudecek@seznam.cz
Daniel psal:Fulltank psal:chci si vysmahnout neco na svoji masinu tak neni problem udelat jeste jeden jestli teda nespechas.
Zdarec určitě se neznáme ale pokud je budeš dělat tak si od tebe taky jeden koupím. Vůbec na to nespěchám. Cenu a termín posli na email dan.hudecek@seznam.cz
kouknul bych do bazaru tusim, ze to tam nekdo prodaval
Fulltank psal:Daniel psal:Fulltank psal:chci si vysmahnout neco na svoji masinu tak neni problem udelat jeste jeden jestli teda nespechas.
kouknul bych do bazaru tusim, ze to tam nekdo prodaval
Diky našel sem to tam, ale je to na B6 00-04 a já mám B6 08 sedne to???
Daniel psal:Fulltank psal:Daniel psal:
Zdarec určitě se neznáme ale pokud je budeš dělat tak si od tebe taky jeden koupím. Vůbec na to nespěchám. Cenu a termín posli na email dan.hudecek@seznam.czkouknul bych do bazaru tusim, ze to tam nekdo prodaval
Diky našel sem to tam, ale je to na B6 00-04 a já mám B6 08 sedne to???
to ti nepovim, treba nekdo znalejsi
Stránky: 1