Nejsi přihlášen
Zůstane tady vubec někdo s banditem?:-(
Ste se fšichni zbláznili nebo co? Si připadám jako na potápějící se lodi,kerou fšichni bezhlavě vopouští V každým vlákně někdo prodává bandita Doufám že aspoň Filous a Kelly zůstanou
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
pavlikbary (Člen) 05.10.2009 12:09:45 Offline |
Re: Zůstane tady vubec někdo s banditem?:-(
sic nepatrim do staryho jadra ale menit kazdopadne nehodlam mozna tak za gsxr 1100n
...já ho nedam, nejni proč...a za rok bude f garáži asi další, bo mladej dostával vod mala tu správnou výchovu...ale ňákýho čopra bych na starý kolena chtěl, to zas jo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...já ho nedam, nejni proč...a za rok bude f garáži asi další, bo mladej dostával vod mala tu správnou výchovu...ale ňákýho čopra bych na starý kolena chtěl, to zas jo
..jezdi na Bandasce v čoproidním posezu
Mour psal:Filous psal:...já ho nedam, nejni proč...a za rok bude f garáži asi další, bo mladej dostával vod mala tu správnou výchovu...ale ňákýho čopra bych na starý kolena chtěl, to zas jo
...to už jezdim ...sednu si dozadu, paty hodim na padáky, prohnu se v zádech a hyjéééé
Filous psal:Mour psal:Filous psal:...já ho nedam, nejni proč...a za rok bude f garáži asi další, bo mladej dostával vod mala tu správnou výchovu...ale ňákýho čopra bych na starý kolena chtěl, to zas jo
...to už jezdim ...sednu si dozadu, paty hodim na padáky, prohnu se v zádech a hyjéééé
...a vo vo vo tom to je ...a pak Tě to nasere, přesedneš a jedeš pilu ...s Vorlem ....furt to říkám Bandaska je u n i v e r s á l n í
nicola.foxx (Člen) 05.10.2009 12:56:32 Offline |
To Vikec:
Rekl bych, ze treba Houska taky menit nebude. Je na tom tak krasne barevne naladenej
Me kdyby neslozil ten vozralej debil a neurazil mi zebra z motoru, tak bych taky nemenil. Trebas se zase na na pana Bandita vratim.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:To Vikec:
Rekl bych, ze treba Houska taky menit nebude. Je na tom tak krasne barevne naladenej
Me kdyby neslozil ten vozralej debil a neurazil mi zebra z motoru, tak bych taky nemenil. Trebas se zase na na pana Bandita vratim.
to tě ty dva hrnky už přestali bavit?
Život je boj-mašina je nej!!!
nicola.foxx psal:........Me kdyby neslozil ten vozralej debil a neurazil mi zebra z motoru, tak bych taky nemenil. Trebas se zase na na pana Bandita vratim.
...jo a vono ti to bez těch kousků nechtělo jet jo ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
No kolikrát mám taky kacířský myšlenky,že bych zase přesedlal,ale vůbec netuším na co,tak to vždycky zavrhnu jako pičovinu. Navíc na další funglofku nemám krupicu,a kupovat vojetinu po motorce kerou mám vot novoty se mě zdá jako pičovina nejvěčí. Na B12 mám tedka 24tis km,mašina je právě po seřízení,fšechno spotřební vyměněný,ještě přes zimu vyměním řetězofku a mám na dalších 24tisíc km pokoj. A zatím je to ještě panna...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2009 13:33:42 Offline |
to bych musel najít hodně voňavej starej model B12 abych zůstal u Bandita,ale to naštěstí nehrozí
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 psal:No kolikrát mám taky kacířský myšlenky,že bych zase přesedlal,ale vůbec netuším na co,tak to vždycky zavrhnu jako pičovinu. Navíc na další funglofku nemám krupicu,a kupovat vojetinu po motorce kerou mám vot novoty se mě zdá jako pičovina nejvěčí. Na B12 mám tedka 24tis km,mašina je právě po seřízení,fšechno spotřební vyměněný,ještě přes zimu vyměním řetězofku a mám na dalších 24tisíc km pokoj. A zatím je to ještě panna...
to je odpověď
náhradní díly jednoduše, štufenlos prdelposaz
Bhilfe na fóru a cestou f každý přilehlý vesnici
a ve finále Bvokruh dny.
na p.del dostávaj akorát játra
Taky zustavam pravovernej , jak Vikec spotrebak tedka udelam v tydnu pac retezovka odesla uz do vecnych lovist po 21 tis, asi to je tema chcancama letosnima . Co by to bylo dal za bajka taky fakt netusim, ten speedtriple je peknej no , pak mozna jeste starsi hayabusa, nebo autobus ale v Sku se nedela , ale libi se mi treba takhle zezadu udelanej
http://bikepics.com/pictures/1514515/
predek me nestimuje uz
http://bikepics.com/pictures/1456397/
http://bikepics.com/pictures/1662307/
osiris psal:Loser psal:no tak ted jeste pockej, jestli zde dneska Spidys zalozi novy vlakno.
...takže ji teda vzal
rano sel do banky pro love, s tim, ze ji jeste projede. Ale v podstate bylo jasny, ze ji vezme ... cekam az se mi ozve, jak to dopadlo
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
nicola.foxx (Člen) 05.10.2009 14:15:31 Offline |
TO OSIMASTER:
Coz vono to jako jelo, ale 6ka a jak to nema naky zebra tak to je vada na krase. To je jak kdyz babe co ma E kozy jednu seberou. Taky se na to neda koukat a pekne te to sere.
nicola.foxx psal:TO OSIMASTER:
Coz vono to jako jelo, ale 6ka a jak to nema naky zebra tak to je vada na krase. To je jak kdyz babe co ma E kozy jednu seberou. Taky se na to neda koukat a pekne te to sere.
..no tak si dá jedno umělý. Nevím co to jsou E kozy
VikecB12 psal:Ste se fšichni zbláznili nebo co? Si připadám jako na potápějící se lodi,kerou fšichni bezhlavě vopouští V každým vlákně někdo prodává bandita Doufám že aspoň Filous a Kelly zůstanou
tumu se říká vývoj
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
...éčka kozy??? ...blbost, nic takovýho ve skutečnosti neegzistuje
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2009 14:36:29 Offline |
Mour psal:nicola.foxx psal:TO OSIMASTER:
Coz vono to jako jelo, ale 6ka a jak to nema naky zebra tak to je vada na krase. To je jak kdyz babe co ma E kozy jednu seberou. Taky se na to neda koukat a pekne te to sere...no tak si dá jedno umělý. Nevím co to jsou E kozy
google na to říká tohle
http://www.google.cz/#hl=cs&source= … dcbaac3d03
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:nicola.foxx psal:TO OSIMASTER:
Coz vono to jako jelo, ale 6ka a jak to nema naky zebra tak to je vada na krase. To je jak kdyz babe co ma E kozy jednu seberou. Taky se na to neda koukat a pekne te to sere...no tak si dá jedno umělý. Nevím co to jsou E kozy
google na to říká tohle
http://www.google.cz/#hl=cs&source= … dcbaac3d03
..nejlepčí je ten spolek přátel koz www.kozy.cz
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2009 14:43:10 Offline |
a co kozy..mají si kde hrát?
http://david-vanicek.blog.cz/0907/a-co- … i-kde-hrat
...já jen narážel na tu bajku žes jako kvůli žebrům šel do jiný motorky než opět do bandita
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2009 14:54:51 Offline |
kde nejsou žebra nemůže je ulomit
VikecB12 psal:Ste se fšichni zbláznili nebo co? Si připadám jako na potápějící se lodi,kerou fšichni bezhlavě vopouští V každým vlákně někdo prodává bandita Doufám že aspoň Filous a Kelly zůstanou
taky si tak pripadam
...a nejvic ze vsech me sere NETY
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
nicola.foxx (Člen) 05.10.2009 15:10:57 Offline |
TO OSI:
Ale napsal jsem to hezky.
TO MOUR UND FILOUS: Cislo znaci standardni velikost koz v hovorove cestine. Pismeno znaci to jak je to na cedulce u zapinani. Akorat ta moje pani si uz chodi kupovat podprdy do zverimexu.
1=A
2=B
3=C
4=D
5=E
6=F
(U nas se ted doma jeste koji, tak koukam na tohle) Jo jinak uz to je mozna kategorie pane boze.
nicola.foxx psal:TO OSI:
TO MOUR UND FILOUS: Cislo znaci standardni velikost koz v hovorove cestine. Pismeno znaci to jak je to na cedulce u zapinani. Akorat ta moje pani si uz chodi kupovat podprdy do zverimexu.
1=A
2=B
3=C
4=D
5=E
6=F
(U nas se ted doma jeste koji, tak koukam na tohle) Jo jinak uz to je mozna kategorie pane boze.
...eště Ti chybí 0 =
1=A
2=B
3=C
4=D
5=E
6=F
...já bych teda řek, že klidně může bejt 2C, nebo 3A atd. , že to nekoresponduje spolu jak jsi napsal, ale že číslo značí velikost kozy a písmeno tvar košíku
osiris psal:nicola.foxx psal:TO OSI:
1=A
2=B
3=C
4=D
5=E
6=F
(U nas se ted doma jeste koji, tak koukam na tohle) Jo jinak uz to je mozna kategorie pane boze....já bych teda řek, že klidně může bejt 2C, nebo 3A atd. , že to nekoresponduje spolu jak jsi napsal, ale že číslo značí velikost kozy a písmeno tvar košíku
...si vedle Osi...číslem se značí obvod hrudníku a písmenem velikost košíku
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
osiris psal:nicola.foxx psal:TO OSI:
1=A
2=B
3=C
4=D
5=E
6=F
(U nas se ted doma jeste koji, tak koukam na tohle) Jo jinak uz to je mozna kategorie pane boze....já bych teda řek, že klidně může bejt 2C, nebo 3A atd. , že to nekoresponduje spolu jak jsi napsal, ale že číslo značí velikost kozy a písmeno tvar košíku
Jezdec na E6 šach !!!
Strýcfajtr !!!
pavlikbary (Člen) 05.10.2009 15:30:11 Offline |
Správně vybraná podprsenka dobře drží a pevně podpírá ňadra, dobře padne, nikde netahá a zadní část se nesune vzhůru. Ramínka se nezařezávají do trapézových svalů. Má-li podprsenka kostice, tak vedou těsně pod prsy až k podpaží. Podprsenka s kosticí daleko lépe tvaruje prsa a dekolt.
Postup měření:
1. Změřte si obvod hrudníku – nejdříve tak, že metr přiložte těsně pod prsy. Tím získáte velikost, kterou budete pří nákupu uvádět – např. 70, 75, 80 atd.
2. Měření zopakujte, ale podruhé metr veďte přes prsa, nejlépe přes bradavky nebo přes místo největšího zaoblení. Tento údaj bude vyšší než první měření.
3. Vypočítejte si rozdíl mezi měřením pod prsy a přes prsa.
4. Podle tabulky zjistíte velikost vašich košíčků
Rozdíl naměřených hodnot Velikost košíčků
12 – 14 cm A
14 – 16 cm B
16 – 18 cm C
18 – 20 cm D
20 – 22 cm E
22 – 24 cm F
24 – 26 cm G
26 – 28 cm H
28 – 29 cm I
5. K naměřenému obvodu hrudníku (krok č.1) přiřadíte velikost košíčků a získáte správnou velikost podprsenky, např. 80 C, 85 D. Značení podprsenek TRIOLA a CHARME rozlišuje přes 80 velikostí, což garantuje, že prádlo dokonale padne každé ženě. Doporučujeme při každém nákupu prádlo vyzkoušet!
Filous psal:osiris psal:nicola.foxx psal:TO OSI:
1=A
2=B
3=C
4=D
5=E
6=F
...nojo, dyť sem blbej, dvoucentimetrová ženská přes hrudník je fakt blbost, jasně že první číslo v cenťákách jsem měl napsat
...tywole jak de vo kozy tak je každej hned pohotovej a ty zmetci nejsou líny sem vysmahnout tunu vodkazů a vokopírovat další tunu pouček, ale jak se někomu posere mašina a škemrá, tak nikdo nevidí, neslyší
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2009 15:33:52 Offline |
Filous psal:osiris psal:nicola.foxx psal:TO OSI:
1=A
2=B
3=C
4=D
5=E
6=F
taky vedle velikost košíčku se značí písmenem(mimochodem je to poměr mezi obvodem pod prsama a obvodem přes prsa ) a obvod hrudníku číslovkou ,ale v "cm"...třeba 75C nebo 80B atd. mimochocem 75C a 80B maj přes prsa stejně jen maj menší hrudník
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:osiris psal:
...já bych teda řek, že klidně může bejt 2C, nebo 3A atd. , že to nekoresponduje spolu jak jsi napsal, ale že číslo značí velikost kozy a písmeno tvar košíku...si vedle Osi...číslem se značí obvod hrudníku a písmenem velikost košíku
taky vedle velikost košíčku se značí písmenem(mimochodem je to poměr mezi obvodem pod prsama a obvodem přes prsa ) a obvod hrudníku číslovkou ,ale v "cm"...třeba 75C nebo 80B atd. mimochocem 75C a 80B maj přes prsa stejně jen maj menší hrudník
...a co sem napsal???
pavlikbary (Člen) 05.10.2009 15:36:38 Offline |
ja uz to i ted zkusel podle toho navodu z googlu ale je to nakej picus nak mi to nevychazelo
asi sem vemeno
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...si vedle Osi...číslem se značí obvod hrudníku a písmenem velikost košíkutaky vedle velikost košíčku se značí písmenem(mimochodem je to poměr mezi obvodem pod prsama a obvodem přes prsa ) a obvod hrudníku číslovkou ,ale v "cm"...třeba 75C nebo 80B atd. mimochocem 75C a 80B maj přes prsa stejně jen maj menší hrudník
...a co sem napsal???
ale napsals to obráceně než von
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2009 15:37:49 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...si vedle Osi...číslem se značí obvod hrudníku a písmenem velikost košíkutaky vedle velikost košíčku se značí písmenem(mimochodem je to poměr mezi obvodem pod prsama a obvodem přes prsa ) a obvod hrudníku číslovkou ,ale v "cm"...třeba 75C nebo 80B atd. mimochocem 75C a 80B maj přes prsa stejně jen maj menší hrudník
...a co sem napsal???
jéé sorry to bylo na osirisa.
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2009 15:39:45 Offline |
ty voe během 5 minut 10 příspěvků...jak jde o kozy jsou všichni odborníci
...tak hele
Já jsem psala o objemu prsou, 95A samozřejmě není to samé jako 80D, ale objem prsou je přibližně stejný. Prsa jsou samozřejmě širší a "netrčí" tak dopředu jako u obvodu 80, ale objem - ne tvar - košíčků stejný. Zkuste se na to podívat třeba matematicky. Nevím jak za komoušů, ale když si vedle sebe položíte podprsenku 75E a 95E, je v objemu košíčků zatraceně velký rozdíl. Značení 1,2,3 atd se už skoro nepoužívá, protože je nepřesné a nedává žádnou představu o tvaru prsou.
Pšán psal:,že ty kozy jsou vědním oborem..
... jistěééé
http://www.kozy.cz/
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
VikecB12 psal:XJelen psal:VikecB12 psal:Krásně se nám to téma rozvíjí
na co ses to vlastně ptal?
Ale na nic,jenom něco vohledně motorek,ale to sem stejně moc nepatří
... tak co to sem cpeš když tady je to vo kozách
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2009 15:57:41 Offline |
osiris psal:...tak hele
Já jsem psala o objemu prsou, 95A samozřejmě není to samé jako 80D, ale objem prsou je přibližně stejný. Prsa jsou samozřejmě širší a "netrčí" tak dopředu jako u obvodu 80, ale objem - ne tvar - košíčků stejný. Zkuste se na to podívat třeba matematicky. Nevím jak za komoušů, ale když si vedle sebe položíte podprsenku 75E a 95E, je v objemu košíčků zatraceně velký rozdíl. Značení 1,2,3 atd se už skoro nepoužívá, protože je nepřesné a nedává žádnou představu o tvaru prsou.
o dvacet čísel miň na hrudníku musí někde jinde přebejvat
SLUGI psal:...a co je pak tohle za velikost
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 5-kozy.jpg
Tak to je asi velikost F (Fuj to sem se lek)...
WD club member...
Jo abych nezapoměl k dnešnímu dni je tady další jebkař a bandasku hodil do šrotu http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah … fazer.html
Jebat motorky :-)
SLUGI psal:Pšán psal:,že ty kozy jsou vědním oborem..
... jistěééé
http://www.kozy.cz/
..jsem na to kliknul a ony ty kozy fakt mají spolek přátel..
..ale na úvodní stránce,úplně dole,klikni na " musím ti to říct"..
..skouknul jsem to celé a stojí to za to..
..p.Penc totálně rozebral ouřadu na NV v Trutnově..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
PALOUS psal:Jo abych nezapoměl k dnešnímu dni je tady další jebkař a bandasku hodil do šrotu http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah … fazer.html
Tak jako vypadá to fajně... Ale k němu mi to nesedí...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
XJelen psal:Tak mě asi taky zůstane, při tý bídě vokolo za to nikdo nic pořádně nedá. To by musel leda někdo přijít a umlátit mě stotisícem a toho se nebojim
spíš jako možná něco na hraní k tomu
...přesně tak Jelene....mám najeto 25tis, všechno po servisu....v garage jasně zůstane asík hodně dlouho a k temu budu dokupovat na okruh a -iny jebky..
.....začli sme R1
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Jinak... U mě Bandit taky zůstane. Spousta věcí omlácenejch, něco se mi ani opravovat nechtělo, nemálo věcí jsem tam ale vyměnil ("vylepšil")... A abych to prodal za 55-60 tis. na to se můžu vy
A navíc... Tuhle barvu nikdo nemá...
Ještě tu chybí Meloun.
Ondráš psal:PALOUS psal:Jo abych nezapoměl k dnešnímu dni je tady další jebkař a bandasku hodil do šrotu http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah … fazer.html
...musím se zastat Spídyho...sluší mu, ale nedosáhne na zem
....byl se tu vokázat, je to fajné
PALOUS psal:Jo abych nezapoměl k dnešnímu dni je tady další jebkař a bandasku hodil do šrotu http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah … fazer.html
...někdo tě už ale předběh blesku
osiris psal:Loser psal:no tak ted jeste pockej, jestli zde dneska Spidys zalozi novy vlakno.
...takže ji teda vzal
Ondráš psal:PALOUS psal:Jo abych nezapoměl k dnešnímu dni je tady další jebkař a bandasku hodil do šrotu http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah … fazer.html
...viděli jste ji jak na jaře na banditdnu v mostě, tak na sprintech na podzim
kojaksro psal:...musím se zastat Spídyho...sluší mu, ale nedosáhne na zem
....byl se tu vokázat, je to fajné
Tak pokud je člověk komplet v černým, tak to muší bejt dobrý...
Ondráš psal:kojaksro psal:...musím se zastat Spídyho...sluší mu, ale nedosáhne na zem
....byl se tu vokázat, je to fajnéTak pokud je člověk komplet v černým, tak to muší bejt dobrý...
....celej ghoustrider
Vonovka cerna je guut , jeste se me libila nekde na inzerci ta bila s cervenyma carkovejma kodama ci co to ma bejt ale vypada to taky fajne tady je taky
http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah … -fazer.htm
Chvalim taky ale vo bandita min
http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah … fazer.html
proc to nejde prcic kdyz to tam je na te strance ?
Filous psal:...já ho nedam, nejni proč...a za rok bude f garáži asi další, bo mladej dostával vod mala tu správnou výchovu...ale ňákýho čopra bych na starý kolena chtěl, to zas jo
spíš bobbera ne pičo?
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Ondráš psal:Jinak... U mě Bandit taky zůstane. Spousta věcí omlácenejch, něco se mi ani opravovat nechtělo, nemálo věcí jsem tam ale vyměnil ("vylepšil")... A abych to prodal za 55-60 tis. na to se můžu vy
A navíc... Tuhle barvu nikdo nemá...
Ještě tu chybí Meloun.
Jak píše ondráš též neprodám mám slíbíno výhledově ke starýmu novej model 2010
osiris psal:Ondráš psal:PALOUS psal:Jo abych nezapoměl k dnešnímu dni je tady další jebkař a bandasku hodil do šrotu http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah … fazer.html
nebyla tam náhodou položená?
1=A
2=B
3=C
4=D
5=E
6=F
dej sem fotku těch koz
gratulace izeroj
Billy psal:http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamaha/337727-fz-1-fazer.html
proc to nejde prcic kdyz to tam je na te strance ?
No hnus
Svlečená R1, to už s Fázim má hovno co společnýho
Novej Bandit má aspoň společnej furt trubkovej rám
Tohle byl poslední pěknej Fazer
Ale na Bandita stejně nemá
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:Billy psal:http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamaha/337727-fz-1-fazer.html
proc to nejde prcic kdyz to tam je na te strance ?No hnus
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … -fazer.jpg
Ale na Bandita stejně nemá
to není žádná výhoda
ross psal:Kakac psal:Billy psal:http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamaha/337727-fz-1-fazer.html
proc to nejde prcic kdyz to tam je na te strance ?No hnus
Ale na Bandita stejně nemáto není žádná výhoda
tím jsem myslel tohle
Progear 650 (Člen) 05.10.2009 21:18:54 Offline |
Marián psal:dneska sem si chtel dat do podpisu,ze uz to spolu mame od vcerejska jednou kolem koule
a zacina se pracovat na dalsim
My už to máme úspěšně zasebou....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
ross psal:ross psal:Kakac psal:
No hnus
Ale na Bandita stejně nemáto není žádná výhoda
tím jsem myslel tohle
Fazer byl zpočátku určenej jako cesťák(sportovně cestovní) a teďka?
Chtěl bych vidět jak s tím někdo jede třeba do chorvatska?
Na těch destičkách co jsou pod
Když chcu palbu tak si koupím R1 a ne FZ1
Starej Fázi byl pohodlnej a přitom žádnej louda nebo slaboch.Ale na R1 si nehrál na to nebyl určenej
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Progear 650 psal:Marián psal:dneska sem si chtel dat do podpisu,ze uz to spolu mame od vcerejska jednou kolem koule
a zacina se pracovat na dalsimMy už to máme úspěšně zasebou....
no kdo to tady muze rict na jedny motorce ze?snad jen kelly a par blaznu.
ale tys to nemel ouplne vod novoty ne?
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:no kdo to tady muze rict na jedny motorce ze?snad jen kelly a par blaznu.
ale tys to nemel ouplne vod novoty ne?
Taky nemám od novoty, ale taky mám 40 tis. najeto. Už jsme se přehoupli přes 55 tis. celkově. Otázka je jestli opravdu tolik má. Bych řekl, že má víc. Není nás uplně málo... Meloun, nebo Kasym maj taky hodně najeto....
pavel dolínek (Člen) 05.10.2009 22:18:37 Offline |
ja mezi 80-100 000 a furt jezdi,i ve dvou a s bagazi
"una storia italiana"
ross psal:osiris psal:Ondráš psal:Tak jako vypadá to fajně... Ale k němu mi to nesedí...
nebyla tam náhodou položená?
...čoveče já myslím že snad ne, že by mi to tam uniklo ? ale myslím že mi nic neříkal
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2009 07:33:23 Offline |
osiris psal:Ondráš psal:PALOUS psal:Jo abych nezapoměl k dnešnímu dni je tady další jebkař a bandasku hodil do šrotu http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah … fazer.html
to je ta jak na ní vyhrál sprinty??
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2009 07:37:28 Offline |
Ondráš psal:Marián psal:no kdo to tady muze rict na jedny motorce ze?snad jen kelly a par blaznu.
ale tys to nemel ouplne vod novoty ne?Taky nemám od novoty, ale taky mám 40 tis. najeto. Už jsme se přehoupli přes 55 tis. celkově. Otázka je jestli opravdu tolik má. Bych řekl, že má víc. Není nás uplně málo... Meloun, nebo Kasym maj taky hodně najeto....
Jak říkáš mám na něm 71 a nějaký drobný...a kupoval jsem ho a měl 25 600
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:Ondráš psal:
Tak jako vypadá to fajně... Ale k němu mi to nesedí......viděli jste ji jak na jaře na banditdnu v mostě, tak na sprintech na podzim
to je ta jak na ní vyhrál sprinty??
...je to ona
Mám na nich teď 235000(90,60,85) a pořád nemám důvod měnit,bo motorka je pořád lepší než já
A navíc ani nemohu,neb díky zraku a Alzheimeru nevím nikdy kde zrovna je
A jak Filous,maximálně něco přikoupím
A už sem moc nechodím bo tu bandasku skoro nikdo nemá,a nejde mi vytýkání ze vzorců
God Save The Queen!
Stránky: 1 2