Nejsi přihlášen
Matka??? (řetěz. kolečka kde?)
Kde se da kurna sehnat ta samojistici matka co drzi pastorek. Mne nejak odcestovala a nemuzu ju nikde sehnat (teda tady v Asii)...asi se ptam na spatnych mistech. Popr. mi sem hodte aspon velikost a stoupani, teda jestli je tam nec specialniho...dik.
Editoval osiris (06.10.2009 09:38:35)
...:::STÁDO KONÍ POD PRDELÍ A STEJNĚ NÁM TO NESTAČÍ:::...
Re: Matka??? (řetěz. kolečka kde?)
...myslíš matku řetězovýho kolečka ? nebo snad pastorku startéru ? ...já abych to moh za tebe dopsat do nadpisu když ses na to vysral ;)
...a ktématu, nevím kde v asii, ale v suzuki jistě všude a dál pak třeba i v e-shopu www.partsdepot.cz
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
njn, fabory me taky bylo doporuceno, ale proto potrebuju znat tu velikost a zavit...nemuzu to nikde najit a zmerit to taky nemam kde
Objednat to sice muzu, ale rad bych se jeste projel...ne cekal mesic na jednu matku
...:::STÁDO KONÍ POD PRDELÍ A STEJNĚ NÁM TO NESTAČÍ:::...
SNap psal:njn, fabory me taky bylo doporuceno, ale proto potrebuju znat tu velikost a zavit...nemuzu to nikde najit a zmerit to taky nemam kde
Objednat to sice muzu, ale rad bych se jeste projel...ne cekal mesic na jednu matku
...dybys nevymejšlel a vobjednal jí f Suzuki, tag ji máš do tří dnů
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:SNap psal:njn, fabory me taky bylo doporuceno, ale proto potrebuju znat tu velikost a zavit...nemuzu to nikde najit a zmerit to taky nemam kde
Objednat to sice muzu, ale rad bych se jeste projel...ne cekal mesic na jednu matku...dybys nevymejšlel a vobjednal jí f Suzuki, tag ji máš do tří dnů
...taky sem si řikal, že mít tendle trabl, tag uš dávno jezdim místo toho mudrování
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 10.10.2009 16:50:36 Offline |
nechal jsem si ji vytočit na soustruhu někde se mi určitě doma ještě pár kusů válí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1