Nejsi přihlášen
bandit versus Kawasaki GPZ 500 S
ZDravím pánové a omlouvám se za tolik dotazů ale ohledně motorek jsem opravdu amatérskej jouda.Mašinu si přeju od svých pěti let ale až do 18 sem měl zákaz no a 18 mě bylo takže už si vyskakuju a chci si splnit sen.První co mě chytlo tak že chci naháča když naháča tak sem hledal a našel tento skvělej web kde sem se dozvěděl spousty věcí.Takže sem se zamiloval do bandita 600N
No a ted k tématu dostanu asi 50až-90tis korun na mašinu no dostanu pučím si posháním,a našel sem bandity v poho cenách kolem 75tis až nahoru ale do 80tis se dá koupit to jo.Jen je problém že sem sehnal inzerát této motorky :
http://kawasakigpz500s.prodejce.cz/index.php?page=foto2
za 30tis a nevím co si mám o tom myslet vzhledově ujde ale je pár věcí co se mi jako nezdaj z pohledu amatéra
1.rok 89 já sem ročník 88 takže se mi to zdá dost stary na to že je to o roka mladsi jak já :D
2.technická je do dubna
a je problem že mi majitel zdelil ze nevi jestli projde technockou že tam není moc puvodnich dilu atd
3.v techničáku je napsáno 20kw ale doopravdy má kolem 32 kw ale to ani majitel sám neví
takže se vás tady ptám má to cenu tuhle motorku kupovat nebo radsi koupit bandita a hadry až potom?prosím poradte z pohledu toho že nejste ortodoxí banditáci děkuju moc
ale bandit je moc sexy a chci ho ale ta kawa by taky ušla po vzhledu
díky moc
Re: bandit versus Kawasaki GPZ 500 S
...sis vybral,ptat se na Bandit strankach na Kawu...
...jinak,ty 3 body cos vyjmenoval,a ten rocnik,mluvi za vse...teda spis proti te koupi..
...jak se rika: kdo je skoupy,2x koupi...
..di do Bandita,tady Ti kluci poradi,co a jak,a dodelej si registraci...
...che palle !!!
Oiděda psal:díky no
hlavně chci aby mi nekdo trosku detailne vysvetlil co vse je na te motorce spatne a co dobre :)
Jestli myslis tu kawu, tak to je pokladnicka, ze ktere nikdy nebude uzitek. Vyser se na ni,je to stara vrana, muzejni kus.Kup bandasku, je tady hodne znalych, kteri ti poradi. Ale budes se muset poradne zaregistrovat
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
tak po delším přemýšlení sem se orpavdu rozhodl tu mrchu kawu necaht máte pravdu že bandnit je proste bandit i když sem chtěl bandita na poprve ale chtel sem ho nahradit levnejsí náhražkou a opravdu to nejde
ted jen nastava situace najít bandita 600N s 25 kw pokud to nebude problém a za dobrou cenu
jinak sem profil vyplnil co je spatne?
samozrejme cim mladsi tim lepsi umerne k stavu motocyklu ale zase zalezi na financich.s B6N v tk 25 kw by nemel byt problem jak u nas tak v nemecku si myslim ze jich je dost.ta kawa je hrozna na B6N nic nema snad trosku hornet ale to je jina trida v cene.a za par kobyl na vic.B6N je nadhera motorka (tim nechi urazet B6S ci vsecky B12 pac vsecky banditky sou hezky)hezciho nahace za tak krasny penize sem nevidel snad.a hlavne jak tady ctu a jak mi povedelo x lidi zabyvajicich se motorkama i jinych znacek tak suzuki bandit je hodne bezproblemove moto pokud se o nej clovek stara tak jak ma.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Na kawu zapomen
A B6N sehnat s 25kW neni nic strasnyho, ja sam sem loni hledal asi 14dnu a mel sem jich nekolik
P.S.: cumel sem na Vase strany...dobry motto - Blood & Honour
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mašinu už sem si dá se říct že vybral http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=55165
co na ni říkáte?
zítra skontaktuju prodejce
vcera jsem prvne na vlastni oci videl v nemeckach novyho Bandita a asi vsichni musite uznat, ze bandit zemrel ... kdo si chce uchovat myslinku nebo i bandita s tim B co zname a mame radi ... posledni sance koupit novyho "staryho" ktera se nebude opakovat. Jsem smutnej za vas, banditaky
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Oiděda psal:mašinu už sem si dá se říct že vybral http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=55165
co na ni říkáte?
zítra skontaktuju prodejce
Ta vypadá slušně tý bych se nebál. Just do it.
luboss psal:vcera jsem prvne na vlastni oci videl v nemeckach novyho Bandita a asi vsichni musite uznat, ze bandit zemrel ... kdo si chce uchovat myslinku nebo i bandita s tim B co zname a mame radi ... posledni sance koupit novyho "staryho" ktera se nebude opakovat. Jsem smutnej za vas, banditaky
...naprostej souhlas a děkuju bohu, že mam f garáži K6
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Pítrs (Jerryho synek) (Člen) 27.02.2007 10:51:46 Offline |
No, tuhle jebku mám, je to můj miláček a nedám na ni dopustit. Ale v tohme stavu bych ji bral tak maximálně na ND! A to rozhodně ne za 30 litrů!
Rudá jebka, pičo!
http://www.motobazar-brno.cz/motorka-75 … 0.html#top
dneska sem nasel tuhle masinu co na ní říkate?je to z bazáču tady z brna
v pátek ji du okouknout na zivo
jen musím utnout nekde výkon :(
při dnešních cenách je to drahé jak sfiňa,sháněj dál.
jo a asi tady za chvilku budeš mít napsané,že tacháč je stočenej
netušil sem,že se dělal i v těchto barvách,ale dyž je to ta Francie
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
...tadle barevná kombinace se prodávala jeden rok i u nás, ale prej pro neúspjech ji stáhli...a zbořený to bylo, vo tom žádná, ale kerá nebyla...první bych se koukal, proč neseděj budiky na brejlích tag jag maj a i neorigo zrcadla sou známkou toho, že to dostalo šlehu na předek...
díky pánove opravdu je to drahé s porovnáním
jiank už sem sehnal mašinu kterou 100% koupím sem rozhodnut je teda v modre ale to neva
Suzuki GSX 600N Bandit
rok výroby
2002
obsah motoru
600
najeto v km
9 200
cena
82 500Kč
další
Výkon 25kW, zmáčklé svody
jen semka nechci hazet adresu aby me to nekdo nekoupil dřív :D sem sobec chci svého bandita ke kterýmu se bduu tulit
jinak díky chlapi za pomoc
no vono to s těma banditama zas tak žhavý nejni,že by se vo to zájemci prali,krom jinýho kde jinde než na motokářích,tipmotu,ČMN nebo motorky.com sto moh najít,že jo.Takže to sem klidně hoď,aspoň budeš vědět co a jak,abys třeba nekůpil B6 s jedním kotoučem ve předu Jo a rok 2002 a 9 tisíc kilometrů,je ti jasné,že takové mašiny jsou,ale je jich asi tolik,kolik je poctivejch politiků?
Filous psal:...GSX Bandit??? ...ňákej mezityp??? ...a nechcu ti kazit radost, ale za ty money seženeš i s vyblejskanejma svodama
...asi předek f elektrice, vokna a zrcátka myslim
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Hej být tebou hodím tu foto,nebo odkaz,tady stejně všichni maj bandita a z jeblýma svodama ti to myslím jen tak nikdo nekoupí i kdyby to bylo za pakatel.Natoš tak za tyhle prachy.A rok 2002 Protože pokud nevidíš špatně tak bandit je nej... z nablejskanýma svodama ...jsou u něho takovou dominantou.Samozřejmě i z motorem bez něho by to nešlo taky od toho to je naháč!
Tak Bandit
http://www.motoliberec.com/motobazar.htm
má to na jiné kolo a jenom jeden kotouč ve předu, to budě nějaká zbořenina...
SP
Ty vogo, voni to s tím jedním kotoučem furt prodávají????
...dále vše viz tady: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=728
sakra díky za upozornění eště že sem to nekoupil bych si hodil lano
když sem tomu borcovi psal z toho bazáču na tu jebku napsal mi že mu dnes celej den volají zájemci takže lituju kupujícího
ale zjistil sem jakej je problém sehnat suzuki bandit 600 N s 25kw a bez problémů :(
nevíte o něčem? kdybch si mohl vybírat chtěl bych černýho naháčka :)
zkus borce z www.nahace.cz bydli tady kousek ode me, od je to jistota dobreho nakupu, zadne lepene motorky a podobne vrazdy
SP&JK = Fuck of HP
...si dojed pro tohodle,a nic neres: ..a ani neriskujes...
http://www.motousate.it/annunci/dettagli/?id=77861
...che palle !!!
tak mi dneska volal ten borec od te jebky z liberca ,tak sem mu rekl ze uz to nechci ze se na to nekdo podíval a nesedí to a borec jako by to čekal a říká hmm oka v pohode mejte se nashle.
Nevím proč toto někdo dělá a prodává shit
díky že ste mě upozornili já bandita na živo ještě ani neviděl
prosím o zkouknutí tohodle
http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=60038
je to bandit ?borec o tom vubec nic nepíše
a co cena mám naléhat o niší co si myslíte o stavu mašiny atd
díky
Oiděda psal:prosím o zkouknutí tohodle
http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=60038
je to bandit ?borec o tom vubec nic nepíše
a co cena mám naléhat o niší co si myslíte o stavu mašiny atd
díky
...zadní guma v řiti, chybí kryt řetězu, původně to bylo "Sko"...mě se to nelíbí...
Mě se na tym libijou ty řídítka. Nemáte někdo náhodou doma jenom tu hrazdičku navíc??? Strašně se mi libijou hrazďáky.
A k té motorce, nevim proč, ale něco mi na ní nesedí, nemůžu si pomoct, ale nebral bych ju, ale je to jen můj názor.
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
nawrc psal:Mě se na tym libijou ty řídítka. Nemáte někdo náhodou doma jenom tu hrazdičku navíc??? Strašně se mi libijou hrazďáky.
A k té motorce, nevim proč, ale něco mi na ní nesedí, nemůžu si pomoct, ale nebral bych ju, ale je to jen můj názor.
..mám..černou...
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
pak sem našel tuhle mašinu co říkáte na tohle co je stímto?
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=130115
a ještě tahle
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=122751
a tahle se mi líbí taky
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=127281
ale na tom bych se asi zabil když sem nikdy na mašině nejezdil a chtěl bych začít na tomdle to se mi zdá jako bláznivé
Oidedo,koukam,ze tak nak vubec nejses rozhodlej...nebo spis,ses rozhodlej kazdej pulden pro neco jinyho.
Se trochu rozkoukej,a nech si tady poradit.Vzhledem k tvymu veku bych volil neco min narocnyho nez je Ninja.Az se otrkas,pak sahni vejs,ale zatim...no,Tvoje volba,a Tvoje love..
...che palle !!!
Oiděda psal:ještě uvidím uvažuju pořád mezi banditem a kawasaki ninja
Kámo, dej na rady starších. Nehrnul bych se být tebou do supersportů. Život je krátký a není dobré si ho ještě dobrovolně zkracovat.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pavel_B12 psal:Oiděda psal:ještě uvidím uvažuju pořád mezi banditem a kawasaki ninja
Kámo, dej na rady starších. Nehrnul bych se být tebou do supersportů. Život je krátký a není dobré si ho ještě dobrovolně zkracovat.
no to sice je woe,ale nindžofka je věčí masírka dyž s tím přijedeš před školu nebo na kůpák,vo tom žádná
TO Oiděda:za prvé sa rozhodni co chceš,nindžovku ti vzhledem k věku, uvedené cenové relaci a zjevné nezkušenosti nedoporučuju,jedině,že by sas chtěl podívat,estli maj u vás v nemocnici pěkný sestřičky (v lepším případě)
za druhé:v žádném případě nechoď kupovat tu mašinu sám,nebo s tatou,kerej naposledy jezdil na Jawě před dvaceti lety.
2 Oiděda:
A nechtěl bys třeba B4. Včera jsem na ní jel a pokud nemáš žádné zkušenosti, tak myslím, že ideální. Do 6 tis hodná číča, ale nad 10 je to střela.
Je fakt, že B6 je jinde, ale ta B4 se ve slušným stavu dá sehnat pod 50 tis. Brzdou v provozu rozhodně nebudeš...
Ale na mě nedej.... Já šel z jawy 250 na B12. Kážu vodu a piju pivo, víno, rum...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Oiděda psal:už mám pevně vybráno kawasaki ZXR 400 má 25kw tak sem vychechtanej
mejte se tu zdar
...Oidedo,Ty ses bud strasne bohatej,nebo chces motyku,na kerou se budes divat,oprasovat,ale ne jezdit....
...jinak si Tvoje pocinani nelze vysvetlit...
...jo a drzim palec,at ses vychechtanej i na konci sezony...
...che palle !!!
Oiděda psal:už mám pevně vybráno kawasaki ZXR 400 má 25kw tak sem vychechtanej
mejte se tu zdar
...avo násletkách takovýho kupu přemejšlels??? ...dle mýho si ekonomickej sebevrach
Filous psal:Oiděda psal:už mám pevně vybráno kawasaki ZXR 400 má 25kw tak sem vychechtanej
mejte se tu zdar...avo násletkách takovýho kupu přemejšlels??? ...dle mýho si ekonomickej sebevrach
co ta kawa tak zere ? a spotreba motoru je taky velka ?
tak tahle diskuze mě upevnila v tom, že nejsem největší čolek, co se výběru týče.....
hans psal:tak tahle diskuze mě upevnila v tom, že nejsem největší čolek, co se výběru týče.....
no ono občas platí, že kdo vybírá tak přebere a to se pak může prodražit,ty už si vybral tak pohoda,teď už jen až budeš obměňovat motopark,taky mě to loni potkalo a kdybych měl čekat,až se něco najde za lepší peníze v lepším stavu,taky bych mohl čekat do dnes,třeba mu to dojde až budou ostatní jezdit a on né
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
boze muj.dedo sezen si clovek dobre nemcky mluviciho dodavku a nekoho kdo tomu rozumi a zajedte do nemec tam najdete 25kw snadno za peknej peniz.na kawu se vyser.dit si nasel pekny Sko za peknej peniz ajak tu nekdo psal tak dokonce cloveka odtud .bud mas fotra politika nebo ses magor
Oiděda psal:z toho strach nemam a tot je starší model než budu kupovat a drbat hlavu si rozhodně nebudu
Tak preju prijemny shanení jakyhokoliv nahradniho dílu,včetne tech ůdržbovejch jako sou filtry a tak Mal sem GSXR400 a nedalo se na to sehnat skoro nic Ještě že uz je to dávná minulost,ted su spokojenej parchant
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Oiděda psal:já nechápu o co vám tady všem de co se vám nelíbí že neberu bandita aberu kawasaki?
me se ta masina líbí,je pekna a vykonna a na zacatek me bohate stací má 25kw a to taky potrebuju
...kdyz ji chces tak ji ber, zadnej problem , jen mi unika proc to pises sem, na suzukibandit kdyz jsi ani nikdy bandasku nemel; ale jo kecat se tady da o vsem
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
lidi se ti tady jen snazili pomoct je tu spousta lidi , kteri do motorek delaj. ty asi ne jak to tak vypada.proto se ti snazili poradit. Bandit je jedna z mala nej motorek za dobrou cenu.kvalitni. a jelikos si zacatecnik tak B6 by urcite byla dobra volba.Ta Kawasaki je podle me a dalsich zde spis opravdu problemove moto nez moto jako je bandit kde z 99% delas jen planovanou udrzbu(olej , brzdy) a az po urcitym mnozstvi ujetych km delas vetsi servis.lidi se ti snazi kawu rozmluvit aby si se furt do ni nesipal a nestala ti nekde v servisu.na bandita sem se ptal lidi co jezdi na hornetu delaj v yamaze a i v servisech a vsici mi rikali ze pro zacatecnika je bandit nej moto a ze je to fakt bezproblemovy.
Dlouho jsem tu nečet něco podobnýho. Tolik lidí se ti snažilo pomoc a měli místy sakra trpělivost, na místní poměry "božskou" k tvým dotazům, ale ty jsi jejich rady nevyslyšel, budiž, tvá svobodná volba.
...horší je, že jsi ale ani nepoděkoval jen zdar
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
cao kluci hele kamaradka udelala papiry a chce motyku a napsala mi ze kawu gpz 500.nevim teda rok ani kolik chce investovat ale myslim si co sem zasleh a docet se ze kawa nic moc?co vy na to? smaozrejme sem ji doporucil B6S bo aspon teda gs500 ale to asi nebude chtit pac je to nahy.a treba yamaha fazer 600 je na zacatecnici zase asi moc ziva nevim.ale spis co o ty kawe nebrat co je to kasicka z ktery uz nic nevypadne ze jo?pocitam ze to bude rok tak 97 a investice kolem 60000
sonyk psal:cao kluci hele kamaradka udelala papiry a chce motyku a napsala mi ze kawu gpz 500.nevim teda rok ani kolik chce investovat ale myslim si co sem zasleh a docet se ze kawa nic moc?co vy na to? smaozrejme sem ji doporucil B6S bo aspon teda gs500 ale to asi nebude chtit pac je to nahy.a treba yamaha fazer 600 je na zacatecnici zase asi moc ziva nevim.ale spis co o ty kawe nebrat co je to kasicka z ktery uz nic nevypadne ze jo?pocitam ze to bude rok tak 97 a investice kolem 60000
pokud by chtěla to 5kilo tak GPZ 500S je nejlepší, jede ze všech 5tek nejlíp (otevřená verze 60k)...
je to jak se vším, když se o to staráš - všechno v pohodě, když né - tak hold brečíš a to můžeš mýt perpetu mobile...
osobně mám zkušenost z motorem 454 ze kterýho pak vzniknul 500 a kromě prokorodovanýho výfukovího potrubí nic...
to ani ne zalezi na ni.hodim sni snad brzo rec z oci do oci a vokazu ji bandoura na vlastni voko a svezu ji.uvidime nevim no kawu moc neznam a moc dobreho az od tebe sem na nu neslysel
Loser psal:zasadne pred tim ... aby pak nemela problemy s nasednutim Kua, vy mladi uz dneska fakt vo zenskejch nic nevite
Ještě že vy staří máte s náma takovou trpělivost.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
mbno me de o tu gpz 500 predpokaldam rok 96 - 97 rikala ze za ni chce 50 000kcale nevim kolik najeto atd to se snad dozvim ja jen aby nekoupila neco co je na prd.byl bychradsi kdyby koupila bandita postavu ma jako ja(samozrejme hezci) ale myslim kilove a velikostne takze by ji bandit vyhovoval no musim ji udelat predvadecku.sem rad ze se na me obratila po tom co sem ji kdysi udelal.tak musim ted bejt dobrej
Stránky: 1 2