Nejsi přihlášen
Něco pro Koldana a leštiče:-))
Tak jsem byl u Zdenka v Dobrušce juknout co má kde zasranýho vot voleje a zas sem narazilKua přes rok stará mašina a rozeta jak z výrobyale ta černá krasavice z r.v.48 je stejně nejno vo autě se bavit nebudem že?Pro neznalétěch škůdek je v republice jen 8 nebo 9 kousků ale věřím,že Zdenda ji má v nej stavuTakže já se kochal a co vy? http://palous1.rajce.idnes.cz/Zdenek/
Jebat motorky :-)
Re: Něco pro Koldana a leštiče:-))
SLUGI psal:Pšán psal:..si prostě nemůžu pomoct,ale ty origo laufy toho kinga nerozkoušu..jinak pěkné..
..ovšem to R-ko je mňamka..... co toto
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … mura01.gif
..no řekni sám,nevypadá ta dupka hned hezčeji..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2009 19:35:14 Offline |
B-King dobrý,ale na to RS nenacházím slov...to je prostě nádhera
Ta číza je taky fešácká
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
..Slugi a hentotok..he,é?
http://www.youtube.com/watch?v=CAgdY5HZHGM
..sorry za zasírání..
děkuji
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
PALOUS psal:Tak jsem byl u Zdenka v Dobrušce juknout co má kde zasranýho vot voleje a zas sem narazilKua přes rok stará mašina a rozeta jak z výrobyale ta černá krasavice z r.v.48 je stejně nejno vo autě se bavit nebudem že?Pro neznalétěch škůdek je v republice jen 8 nebo 9 kousků ale věřím,že Zdenda ji má v nej stavuTakže já se kochal a co vy? http://palous1.rajce.idnes.cz/Zdenek/
Zdenek před návštěvou asi nespal, jinak si to nedokážu vysvětlit
Jinak k laufu, na Kinga vždycky jen jeden doprostřed
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nemám slov, spadla mi brada
jináč taky zme měli doma eRko, ještě jako kluk si pamatuju jak ho táta celý rozdělal do šrůbku a my s bráchou zme nad sudem čistili motor štětečkama. Pak se to celý poskládalo, na zadní víko zme udělali kopyto, a křídlo i kufr byly z jednoho kusu, laminátu. Bylo celý červený. Jenže pak šlo z domu. Kůpil si ho nějakej mladej klučina, páč motor začal být k ničemu a tatík už neměl náladu si s tím hrát. Klučina tam hodil jinej motor a celý to ještě překopal, rozšířil blatníky, snížil to, okna do elektriky, muzika atd. nacpal do teho celkem dost hrachů, dyž sem to viděl poprvý,splet sem si to s poršákem, jednu dobu to jezdilo po UH a pak už sem to neviděl
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
vidím na chladiči mouchu nebo mám vlčí mhu?? krásnej kousek Zdendo, esli ještě letos vyjde počas tak se stavím juknout osobně, ty laufy ale soudruzi se suzuki vážně posrali
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
doufám že neplácám ale ta škudka je nějaká 700 nebo 720 tušim
jinač u zdenka mě sere že má f garáži větší pořádek než já f obejváku
a koberec možná častějc luksovanej než ten u nás
jinak King moc pjeqnej ..slintajícísmajlik...¨
a tohle je muj sen jak barva tak lauf
...nikdo nevojebe Ježíše...
To RSko je krasna klasika Je važně malo k viděni. Vim z okoli jen o 2
Jedno stavěl Benda z od nas z Oseka "kompletni renovace"
Druhe jezdilo vrchy do dob než se jeho majitel zabil v autě
Toho Veterana by trošku ještě polešitl vyka a vubec celi motor poku to tu někde naleznu tak sme hodim ČZ co kamarad s občasnou mou pomoci staví.
B-King když me se ta motorka zas tak uplně nelibi. .... Jinak celkem paradni kousek
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
že si dá něgdo tolik práce, s piplačkou auta...
a výsledek stojí za hovno...
dílčí elementy jsou dobré...(lak, klempířina, no spíš laminátovna ...)
ale je to taky koňopes...
nelíbí se mi to...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
jinak samozřejmě zdenkovo RS je fajné
číza tiež :)
__________________________________________________________________________________
Teď už mi to je jasný.....koupím červený startky a pojedu se ke Zdendovi
podívat.....vidím to na takovou poslední letošní projížďku a určitě si vezmu
taky foták.
Zdendo....
Už chápu, že radši babička jezdí Rkem!!
Jezdím tak, abych dojel!
vlada1200 psal:Teď už mi to je jasný.....koupím červený startky a pojedu se ke Zdendovi
podívat.....vidím to na takovou poslední letošní projížďku a určitě si vezmu
taky foták.
Zdendo....
Už chápu, že radši babička jezdí Rkem!!
tak tedka si mě docela člověče nahlodal :) že bych se taky proletěl??u zdenka sem letos nebyl...
Skudka fakt hrubej povoz , njn kde sou doby me sade stotrici :)
PALOUS psal:Tak jsem byl u Zdenka v Dobrušce juknout co má kde zasranýho vot voleje a zas sem narazilKua přes rok stará mašina a rozeta jak z výrobyale ta černá krasavice z r.v.48 je stejně nejno vo autě se bavit nebudem že?Pro neznalétěch škůdek je v republice jen 8 nebo 9 kousků ale věřím,že Zdenda ji má v nej stavuTakže já se kochal a co vy? http://palous1.rajce.idnes.cz/Zdenek/
Hele vlasatej proč tam nic nevidím ???
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:PALOUS psal:Tak jsem byl u Zdenka v Dobrušce juknout co má kde zasranýho vot voleje a zas sem narazilKua přes rok stará mašina a rozeta jak z výrobyale ta černá krasavice z r.v.48 je stejně nejno vo autě se bavit nebudem že?Pro neznalétěch škůdek je v republice jen 8 nebo 9 kousků ale věřím,že Zdenda ji má v nej stavuTakže já se kochal a co vy? http://palous1.rajce.idnes.cz/Zdenek/
...poněvač uš seš starej, slepej a čolkovatíš
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 07.10.2009 11:20:29 Offline |
Baltazar psal:PALOUS psal:Tak jsem byl u Zdenka v Dobrušce juknout co má kde zasranýho vot voleje a zas sem narazilKua přes rok stará mašina a rozeta jak z výrobyale ta černá krasavice z r.v.48 je stejně nejno vo autě se bavit nebudem že?Pro neznalétěch škůdek je v republice jen 8 nebo 9 kousků ale věřím,že Zdenda ji má v nej stavuTakže já se kochal a co vy? http://palous1.rajce.idnes.cz/Zdenek/
ani já :((
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Hele kluci, možná budu tady v tom tématu trošku za trotla, ale bohužel si musím trojku rejpnout ...........
Zdendo ty tvý výtvory sou fakt mooooc pěkný,když na to koukám, tak si hraješ docela s pěknejma detailama, který vostatní prostě brutálně vodfláknou a to se mě líbí, ale vysvětli mě proč na všechno a všude lepíš ty zbytečný nálepky atd ........ dle mýho názoru to tak trošku kazí ten supr efektať už na to jinak naprosto bezchybným autě, tak na tom krásným Kingovi s nálepkou vod Falkeňáckejch gum, který máš max vobutý na tom autě ale určitě ne na moto ..... sorry ale musel sem si rejpnout, pač když to jinak vidím, tka su z toho vodvařenej tak jako všichni!!
Kakin psal:Hele kluci, možná budu tady v tom tématu trošku za trotla, ale bohužel si musím trojku rejpnout ...........
Zdendo ty tvý výtvory sou fakt mooooc pěkný,když na to koukám, tak si hraješ docela s pěknejma detailama, který vostatní prostě brutálně vodfláknou a to se mě líbí, ale vysvětli mě proč na všechno a všude lepíš ty zbytečný nálepky atd ........ dle mýho názoru to tak trošku kazí ten supr efektať už na to jinak naprosto bezchybným autě, tak na tom krásným Kingovi s nálepkou vod Falkeňáckejch gum, který máš max vobutý na tom autě ale určitě ne na moto ..... sorry ale musel sem si rejpnout, pač když to jinak vidím, tka su z toho vodvařenej tak jako všichni!!
...na tom kus pravdy je...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Nazdar hoši, tak už jsem dědka neviděla tři dny. To co se mě nepodařilo za dvacet let, od KAKINA a FILOUSE stačilo malé upozornění a dědek škrábe dolů nálepky jak divej.
Moc Vám děkuji, až zase budu chtít u něho něčeho docílit, obrátím se na Vás. Přijet k nám můžete, ale kameny nevozte, mám jich dost. Ahoj babča.
Zdenek psal:Nazdar hoši, tak už jsem dědka neviděla tři dny. To co se mě nepodařilo za dvacet let, od KAKINA a FILOUSE stačilo malé upozornění a dědek škrábe dolů nálepky jak divej.
Moc Vám děkuji, až zase budu chtít u něho něčeho docílit, obrátím se na Vás. Přijet k nám můžete, ale kameny nevozte, mám jich dost. Ahoj babča.
třeba má kůpené věčí a neměl je kam dát
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Zdenek psal:Nazdar hoši, tak už jsem dědka neviděla tři dny. To co se mě nepodařilo za dvacet let, od KAKINA a FILOUSE stačilo malé upozornění a dědek škrábe dolů nálepky jak divej.
No jo... veřejné mínění dělá divy...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Jezdím tak, abych dojel!
Stránky: 1