Nejsi přihlášen
polotuk S na prodej...
měl bych tu na prodej jedno eSko (pro milovníky těch pseudo kapot)
je to GSF 600 S bandit tmavá zelená, najeto 37 tis a nějaké drobné...
je to dovezené z itošky, v zimě dělaný velký servis...
gufera ve vidlích + olej, ložiska krku řízení, vyměněná brzdovka předek i zadek, vzduchový filtr, olej v motoru+ filtr, svíčky, seřízené ventilové vůle, synchronizace karburátorů + bohatost, padáky od Rutana, nová řetězovka vč. kol, nové pneumatiky road attack... stk cca 11/10...leštěné svody...laděný lauf + originál a ještě centrální stojan
od servisu ujeto cca 5000 km...
komplet jsem to dělal já, proto to tu nabízím...neb za tu motyku, dám do ohně ruku
je fakt pěkná, original stav... drobné oděrky
je to kolegy z práce
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Re: polotuk S na prodej...
vOjTaB6 psal:tomasNJ psal:43 tis...
A presne proto tu moji neprodavam, bo za ty prachy me to nestoji...
...ty máš 25kW, že??? ...tag ho eště podrš, příští rok ho vot tebe za pjetadvacet vemu mladýmu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:vOjTaB6 psal:tomasNJ psal:43 tis...
...ty máš 25kW, že??? ...tag ho eště podrš, příští rok ho vot tebe za pjetadvacet vemu mladýmu
ee, je full, a stejne nebude na prodej, az dotlacim tatiho aby si uz konecne koupil toho bavora, tak tohle bude na mazleni, mozna na nej vratim seriovej lauf, poopravim nejaky vady na krase a za 20 let z toho bude nadhernej youngtimer...
Bandit rulezz!!!
Filous psal:vOjTaB6 psal:tomasNJ psal:43 tis...
pristi rok ho koupis ode me Dam ti slevu na rozlazenost
Fulltank psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:
A presne proto tu moji neprodavam, bo za ty prachy me to nestoji......ty máš 25kW, že??? ...tag ho eště podrš, příští rok ho vot tebe za pjetadvacet vemu mladýmu
pristi rok ho koupis ode me Dam ti slevu na rozlazenost
...a kurva, tag to budem mušet tu chorobu vyléčit...je to tag trochu moje noční můra
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Fulltank psal:Filous psal:
...ty máš 25kW, že??? ...tag ho eště podrš, příští rok ho vot tebe za pjetadvacet vemu mladýmupristi rok ho koupis ode me Dam ti slevu na rozlazenost
...a kurva, tag to budem mušet tu chorobu vyléčit...je to tag trochu moje noční můra
zas bych to tak nehrotil do leceni casu dost
Stránky: 1