Nejsi přihlášen
Re: Proužky na ráfky
Jaster psal:bylo to jen informativní pro mě. co má kdo radši. A taky myslím že lepší jsou ty užší.
ty si kupuješ věci a případně upravuješ mašinu podle toho co mají rádi druzí?
kuwa su divnej, já si upravoval mašinu tak jak se to líbí mně
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
cestovatel (Člen) 08.10.2009 21:45:33 Offline |
Chod na stranku www.motoride.sk a klikni si na diskusne forum a vyhladaj reflexne pasky od Nezabudka.Su tam fotky pasikov aj na inych motorkach.Ja mam tiez Bandita 1200-vku a mam ich tiez,ale este nenalepene od neho.Kvalita spracovania je ale super.
Radsej sulozit s hrbatou,ako pracovat s lopatou.
cestovatel psal:Chod na stranku www.motoride.sk a klikni si na diskusne forum a vyhladaj reflexne pasky od Nezabudka.Su tam fotky pasikov aj na inych motorkach.Ja mam tiez Bandita 1200-vku a mam ich tiez,ale este nenalepene od neho.Kvalita spracovania je ale super.
Nemáš na něho (nazbutko) nějaký kontakt (e-mail), tam je jenom poslat SS, ale k vůli tomu se mi tam registrovat nechce.
WD club member...
Koldan psal:Jaster psal:bylo to jen informativní pro mě. co má kdo radši. A taky myslím že lepší jsou ty užší.
to chystá pro případnej prodej, tak zjišťuje, co je oblíbený
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Palino psal:Koldan psal:zajdi do nejbližší reklamky, řekni jak je chceš široké, vyber si odstín a udělaj ti je za 100 Kč.
Zajdem tam spolu? Když budou za kilo, tak ti je zaplatím
...dyš sem eště lepíval proušky, tag sem zašel do reklamky, a tam mi dycky dali kus fólije dokonce zadarmo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Koldan psal:Jaster psal:bylo to jen informativní pro mě. co má kdo radši. A taky myslím že lepší jsou ty užší.
divnej ne, já se ptal jen tak co má kdo radši, samozřejmě si dávám na moto co se líbí mě a ne všem ostatním. Každej má jiný názor a jiný vkus.
motto "Vem za heft a val"
já mám tyhle:
http://www.moto-polepy.cz/e-shop/prouzk … d:16.eshop
jsem s nimi spokojená
i panu Houskovi se líbí
VikecB12 psal:Čím víc pruhů,tím víc adidas Je to vrchol nefkusu,ale lidi to kupujou a lepí,bo je to hustej tůzink a hlavně bes práce
A pak sou ještě experti,co je nalepí křivo...
a tož to mně sa to líbilo,měl sem je na šesce a bylo to nabušený jako erjednapičo
To Palino: hele, já dyž sem si je nechal dělat,tak za to chtěli fakt stováka, dokonce mi tamu dělal i radius. Kuwa dyk je to kus samlepky, tož nechápu,že za to něgde chců aj čtyři kila
mimochodem, bude konečně pěkná a bude z ní enko, nebos to vyřešil
proužky nejsou drahý a pak když se to dobře nalepí a je to dobře sladěný, vypadá pak motorka dobře. Ale leštěný ráfky jsou taky pěkný, ale jaksi na ně nemám prachy teď. Nechal bych to časem když si pak možná koupim B12. A k tý ceně, někdo je má předražený, např proobikes za reflex proužky chtěli 800kč. To slušná pálka za kus samolepky
osiris psal:...a napadlo někoho, že něco stojí samotnej materiál a že reflexní je třeba ještě dražší
...no jo, to mě nenpadlo
....mám modrou motyku, takovou tu nejhezčí....origo detaily ve zlaté barvě.... dal jsem na modrý ráfky zláté proužky ty úzké....jsou s decentním nápisem suzukibandit......pěkně kola vynikly....max spokojenost
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:osiris psal:...a napadlo někoho, že něco stojí samotnej materiál a že reflexní je třeba ještě dražší
...no jo, to mě nenpadlo
....mám modrou motyku, takovou tu nejhezčí....origo detaily ve zlaté barvě.... dal jsem na modrý ráfky zláté proužky ty úzké....jsou s decentním nápisem suzukibandit......pěkně kola vynikly....max spokojenost
K.a.s.y.m. (Člen) 10.10.2009 00:07:27 Offline |
kojaksro psal:...sice trošku omrdlaný ráfky a prožky na křivo, ale za střízliva na to ne
to nemáš lepit nacamranej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Koldan psal:kojaksro psal:...sice trošku omrdlaný ráfky a prožky na křivo, ale za střízliva na to ne
eSko, to je ten hlavní hendikep, jináč fše f cajku
.....Koldan neser....woe zlatá, jedině zlatá
K.a.s.y.m. (Člen) 10.10.2009 00:22:50 Offline |
kojaksro psal:Koldan psal:kojaksro psal:...sice trošku omrdlaný ráfky a prožky na křivo, ale za střízliva na to ne
eSko, to je ten hlavní hendikep, jináč fše f cajku
.....Koldan neser....woe zlatá, jedině zlatá
jak říkáš
http://kasym.rajce.idnes.cz/Suzuki_GSXR … 2/#062.JPG
K.a.s.y.m. (Člen) 10.10.2009 01:05:50 Offline |
Ondráš psal:2 kasym: mam pro tebe další zlatý řídítka... Ale tyhle už jsou fakt křivý...
tak to nebudou za flašku ale za pěkně děkuju...kdy si je můžu vyzvednou?
Jaster psal:proužky nejsou drahý a pak když se to dobře nalepí a je to dobře sladěný, vypadá pak motorka dobře. Ale leštěný ráfky jsou taky pěkný, ale jaksi na ně nemám prachy teď. Nechal bych to časem když si pak možná koupim B12. A k tý ceně, někdo je má předražený, např proobikes za reflex proužky chtěli 800kč. To slušná pálka za kus samolepky
Lešteny rafky? Ja by se toho kdyžtak ujmul Neni to zas tak těžke to vyleštit jen vedet jak na to kdyžtak mi pisni
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Jaster psal:proužky nejsou drahý a pak když se to dobře nalepí a je to dobře sladěný, vypadá pak motorka dobře. Ale leštěný ráfky jsou taky pěkný, ale jaksi na ně nemám prachy teď. Nechal bych to časem když si pak možná koupim B12. A k tý ceně, někdo je má předražený, např proobikes za reflex proužky chtěli 800kč. To slušná pálka za kus samolepky
Lešteny rafky? Ja by se toho kdyžtak ujmul Neni to zas tak těžke to vyleštit jen vedet jak na to kdyžtak mi pisni
Jo? A na kolik by mě to vyšlo? Na banditu budu dělat až přes zimu.
Jaster psal:Frodo89 psal:Jaster psal:proužky nejsou drahý a pak když se to dobře nalepí a je to dobře sladěný, vypadá pak motorka dobře. Ale leštěný ráfky jsou taky pěkný, ale jaksi na ně nemám prachy teď. Nechal bych to časem když si pak možná koupim B12. A k tý ceně, někdo je má předražený, např proobikes za reflex proužky chtěli 800kč. To slušná pálka za kus samolepky
Jo? A na kolik by mě to vyšlo? Na banditu budu dělat až přes zimu.
Cenu jsme si ještě nestanovil, jsem si ještě ani nezpočital všechny vyrobni nakaldy co me to bude stat ale určo by jsem udělal nějakou Bandit cenu
Jen k tomu mam takovou vecičku. Zatim nedokažu leštit jen limce tedy je po vylešteni nutny nastřik středu kol.
Až to bude aktualni tak se tu na foru kdyžtak ozvy Předpokladam že to budeš chcit nechat udělat až přes zimu.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Jaster psal:Frodo89 psal:
Lešteny rafky? Ja by se toho kdyžtak ujmul Neni to zas tak těžke to vyleštit jen vedet jak na to kdyžtak mi pisniJo? A na kolik by mě to vyšlo? Na banditu budu dělat až přes zimu.
Cenu jsme si ještě nestanovil, jsem si ještě ani nezpočital všechny vyrobni nakaldy co me to bude stat ale určo by jsem udělal nějakou Bandit cenu
Jen k tomu mam takovou vecičku. Zatim nedokažu leštit jen limce tedy je po vylešteni nutny nastřik středu kol.
Až to bude aktualni tak se tu na foru kdyžtak ozvy Předpokladam že to budeš chcit nechat udělat až přes zimu.
se jen zeptám, budeš to lešit jako na soustruhu nebo ručně
Koldan psal:Frodo89 psal:Jaster psal:
Jo? A na kolik by mě to vyšlo? Na banditu budu dělat až přes zimu.Cenu jsme si ještě nestanovil, jsem si ještě ani nezpočital všechny vyrobni nakaldy co me to bude stat ale určo by jsem udělal nějakou Bandit cenu
Až to bude aktualni tak se tu na foru kdyžtak ozvy Předpokladam že to budeš chcit nechat udělat až přes zimu.se jen zeptám, budeš to lešit jako na soustruhu nebo ručně
Da se řici ručně Prvni to kolo u kamarada necham opiskovat. Předbrušuji to ručně a doleštuji už strojně. Juju kola se važně lešti uplně jinak než vika motoru na starych jawach
A musim ici že to vypada zatim celkem dobře až bude kvalitnějši fotak tak nafotim vysledek zatim to vypada takto
http://frodo89.rajce.idnes.cz/Prestavba/#album
Stránky: 1