Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » víkend ve "skanzenu" (Černíny)

Terez(k)a (Člen)
09.10.2009 23:20:07

víkend ve "skanzenu" (Černíny)

blízko z Prahy, Hradce, Pardubic....smile1

http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/1368_eerniny_1.jpg

http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/1368_eerniny_2.jpg

GPS souřadnice
Loc: 49°50'30.907"N, 15°13'12.782"E

K.a.s.y.m. (Člen)
09.10.2009 23:22:19

Re: víkend ve "skanzenu" (Černíny)

vobjednej i počasí...ted už to do stanu fakt nebude.bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Terez(k)a (Člen)
09.10.2009 23:24:08

vim, taky o stanu nic nepíšu smile1 nebo teda pro dobrovolníky klidně jeden vezmu smile1 novej....ten jsem po tmě ještě nestavělabigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
09.10.2009 23:51:35

Terez(k)a psal:

vim, taky o stanu nic nepíšu smile1 nebo teda pro dobrovolníky klidně jeden vezmu smile1 novej....ten jsem po tmě ještě nestavělabigsmile

no ty postele tam.....no jsou takový víš......no jsou krátkybigsmile...navíc tam každou chvíli někdo šuká a nedá se spát bigsmile

Ondráš (Člen)
10.10.2009 00:49:41

A kopou do Tebe... A nechlastá se tam... help
Posledně když jsem tam byl, tak jsem přijel v jedenáct večer a stejně než se všichni unavení z toho náročného večera jali jít ve 2 (surprised) hodiny spát, tak jsem toho měl v sobě bezpečně nejvíc.headshake

smokinasssmile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen)
10.10.2009 00:54:30

Ondráš psal:

A kopou do Tebe... A nechlastá se tam... help
Posledně když jsem tam byl, tak jsem přijel v jedenáct večer a stejně než se všichni unavení z toho náročného večera jali jít ve 2 (surprised) hodiny spát, tak jsem toho měl v sobě bezpečně nejvíc.headshake

smokinasssmile1

tak to jsi tam nebyl posledně bigsmile rozborka sexuálních pomůcek a praktik pod vlivem většího množství chlastu nemělo chybu bigsmile

Terez(k)a (Člen)
10.10.2009 09:51:14

tyjo, a ja schanim marace aby prave na tech kratkejch postelich nemusel skoro nikdo spat a susim na pude periny aby nebyli hnusny...dokonce jsem i vyprala a prevlikla povlecenismile2 no nic, holt ten sud budem asi muset vypit ve dvou a sezrat hrozny hafo masa a klobas....a nebo se umoudrite a pomuzete nam to sezrat a vypitsmile1 vim, ma to tam svy mouchy, ale pokousim se to tam zkulturnit, ale letos uz se nic delat moc neda....aspon to tam neni tak zarostly takze je i vecer vic svetlasmile1

Fresh Man (Člen)
10.10.2009 10:12:35

Terez(k)a psal:

tyjo, a ja schanim marace aby prave na tech kratkejch postelich nemusel skoro nikdo spat a susim na pude periny aby nebyli hnusny...dokonce jsem i vyprala a prevlikla povlecenismile2 no nic, holt ten sud budem asi muset vypit ve dvou a sezrat hrozny hafo masa a klobas....a nebo se umoudrite a pomuzete nam to sezrat a vypitsmile1 vim, ma to tam svy mouchy, ale pokousim se to tam zkulturnit, ale letos uz se nic delat moc neda....aspon to tam neni tak zarostly takze je i vecer vic svetlasmile1

ja bych i prijel... sezrat pivo/ vypit klobasy a osukat{nikoho s tim nebudu rusit} co se da, treba tu vyvetranou perinu ... moc rad bych ti pomohl. kde kdy?

Bandit pičo

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS