Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 09.10.2009 23:22:19 Offline |
Re: víkend ve "skanzenu" (Černíny)
vobjednej i počasí...ted už to do stanu fakt nebude.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 09.10.2009 23:51:35 Offline |
Terez(k)a psal:vim, taky o stanu nic nepíšu nebo teda pro dobrovolníky klidně jeden vezmu novej....ten jsem po tmě ještě nestavěla
no ty postele tam.....no jsou takový víš......no jsou krátky...navíc tam každou chvíli někdo šuká a nedá se spát
A kopou do Tebe... A nechlastá se tam...
Posledně když jsem tam byl, tak jsem přijel v jedenáct večer a stejně než se všichni unavení z toho náročného večera jali jít ve 2 () hodiny spát, tak jsem toho měl v sobě bezpečně nejvíc.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 10.10.2009 00:54:30 Offline |
Ondráš psal:A kopou do Tebe... A nechlastá se tam...
Posledně když jsem tam byl, tak jsem přijel v jedenáct večer a stejně než se všichni unavení z toho náročného večera jali jít ve 2 () hodiny spát, tak jsem toho měl v sobě bezpečně nejvíc.
tak to jsi tam nebyl posledně rozborka sexuálních pomůcek a praktik pod vlivem většího množství chlastu nemělo chybu
tyjo, a ja schanim marace aby prave na tech kratkejch postelich nemusel skoro nikdo spat a susim na pude periny aby nebyli hnusny...dokonce jsem i vyprala a prevlikla povleceni no nic, holt ten sud budem asi muset vypit ve dvou a sezrat hrozny hafo masa a klobas....a nebo se umoudrite a pomuzete nam to sezrat a vypit vim, ma to tam svy mouchy, ale pokousim se to tam zkulturnit, ale letos uz se nic delat moc neda....aspon to tam neni tak zarostly takze je i vecer vic svetla
Terez(k)a psal:tyjo, a ja schanim marace aby prave na tech kratkejch postelich nemusel skoro nikdo spat a susim na pude periny aby nebyli hnusny...dokonce jsem i vyprala a prevlikla povleceni no nic, holt ten sud budem asi muset vypit ve dvou a sezrat hrozny hafo masa a klobas....a nebo se umoudrite a pomuzete nam to sezrat a vypit vim, ma to tam svy mouchy, ale pokousim se to tam zkulturnit, ale letos uz se nic delat moc neda....aspon to tam neni tak zarostly takze je i vecer vic svetla
ja bych i prijel... sezrat pivo/ vypit klobasy a osukat{nikoho s tim nebudu rusit} co se da, treba tu vyvetranou perinu ... moc rad bych ti pomohl. kde kdy?
Bandit pičo
Stránky: 1