Nejsi přihlášen
problem s visorem
Zdravim pred mesic jsem se poridil Schubert R1.
Jako helma supr, ale dneska na visor vidim ze se loupe nejaky ten film, je to normalne? slisel jsem ze u schuberta maji problem s antifog filmen. nevite o tom?
diky.
fotku skusim sem dat
Libertad se dice Bandit
Re: problem s visorem
0cool psal:Zdravim pred mesic jsem se poridil Schubert R1.
Jako helma supr, ale dneska na visor vidim ze se loupe nejaky ten film, je to normalne? slisel jsem ze u schuberta maji problem s antifog filmen. nevite o tom?
diky.
fotku skusim sem dat
...reklamuj to, hombré...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nicola.foxx (Člen) 11.10.2009 21:44:19 Offline |
Na reklamaci zapomen. Zkurvils antifog. Taky se mi to stalo na C2 a poslali me do hajzlu, ze se na to reklamace nevztahuje. Takze jsme to omyl cely a i tak to bylo se zamlzovanim v pohode. Tahle znacka ma super vetrani a tak to ani nepoznas. Mlzila se az kdyz bylo venku kolem 5 stupnu, ale jak jsem jel rychejc jak 50, tak se to zase pjekne rychle vodmlzilo
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
0cool psal:to je prave vono ja se nedoknul toho antifog film.
No jo no je to na misto ktere neni problem i tak nastve mi to.
No uvidime jsem jim napsal treba budu mit stesti treba ne.
ale diky za info
a napsals jim to po Vašem? s češtinou bych s úspěchem nepočítal
Strýcfajtr !!!
0cool psal:neboj pouzival jsem mily bandiacky ton, s mim prisbukem
Tak pak ty reknu jak dopadl jsem ;)
myslel jsem vůbec nedat najevo, že jsi z čech... platíme tam za takový ty vychcánky co by chtěli se vším vyjebat troufám si tvrdit, že pokud by tuto záležitost reklamoval němec, nejspíš by uspěl.
Strýcfajtr !!!
Druhou sezónu mám na ježdění po městě J1 a dole u huby, kde na to furt šmátrám rukavicí při otvírání a zavírání (místo abych používal ty výstupky po stranách, co na to asi sou určený) mám fólii taky sedřenou. A samozřejmě se každou chvíli odloupne další kousek, protože jak už je to načatý, tak to postupně jede dál. A jak se ochladí, tak se to tam při postávání na semaforech mlží jak sviň. Holt je to fólie a je potřeba se k ní chovat jako k fólii. Reklamovat mě to teda nenapadlo, protože mám pocit, že je to moje vina, ale sem zvědavej, jak pořídíš.
tajnej psal:Druhou sezónu mám na ježdění po městě J1 a dole u huby, kde na to furt šmátrám rukavicí při otvírání a zavírání (místo abych používal ty výstupky po stranách, co na to asi sou určený) mám fólii taky sedřenou. A samozřejmě se každou chvíli odloupne další kousek, protože jak už je to načatý, tak to postupně jede dál. A jak se ochladí, tak se to tam při postávání na semaforech mlží jak sviň. Holt je to fólie a je potřeba se k ní chovat jako k fólii. Reklamovat mě to teda nenapadlo, protože mám pocit, že je to moje vina, ale sem zvědavej, jak pořídíš.
...f tom tvym případě je to jasný, tam bych se vo reklamaci taky nepokoušel, ale u měsíc starýho pléga a pokud ten antifog nejni mechanicky poškozenej nebo to hombré nemyl ňákou chémijej???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Cusik,
1) Nemyl jsem to s zadnou chemii, prece jenom voda ;)
2) Mailik byl posilanej- dneska odpoved: vase visor byl zasilani k vase adrese.
Tak uvidime. co jsem posilal fotku visse uvedene, paragon nebo ucet jako dukaz ze jsem to koupil (v pdf) + otazka jestly je to problem posilat do CRa vsechno zamozrejme v SJ.
Tak indianske kouzlo pusovil a prave podovne dostanu jiny.
PD: ja vim ze v CR s reklamace je to tesky (uz se mi stalo nekolik krat) v USA mam dobre zkusenosty, a tedka v DE take celkem rychle a bez problemu (uz jsem zacal setrit na dalsi visor ale raci si koupin ten vradovy difusor :D.
Libertad se dice Bandit
Stránky: 1