Nejsi přihlášen
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 11.10.2009 16:16:23 Offline |
parádní steeple
a váňa!!!, no to sem čuměl frajer
doba je temná...
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 11.10.2009 16:52:48 Offline |
Re: parádní steeple
vogo asik jo, ale koně z prvních deseti na tom budou podobně a tady je vidět že hodně dělaj zkušenosti toho co to řídí, přiznám se že sem mu nevěřil.... ale v tom věku, prostě frajer
doba je temná...
...já bych na to nevles, nezabrzdíš, spojku nevymáčkneš, padáš z hrozný vejšky, ale jinag koně sou pjekný...za vohradou...ale f sedumapadesáti je frajer, že na to eště vleze a pojede ty mladý floutky
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...já bych na to nevles, nezabrzdíš, spojku nevymáčkneš, padáš z hrozný vejšky, ale jinag koně sou pjekný...za vohradou...ale f sedumapadesáti je frajer, že na to eště vleze a pojede ty mladý floutky
moje řeč vždycky se hrozim toho že si ten kuň postaví hlavu a pojede si podle svýho a ne za tím vedoucím koněm
jak říkáš, nepodřadíš, brzdy jako když nemá, vo řízení pokaždý pochybuju
Strýcfajtr !!!
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 11.10.2009 18:34:41 Offline |
já to taky nemam rád, smrdí to a strašně se to kejve, ale dobře se na to sází a je to dycky dráma jag prase osobně to řadim před plochou
doba je temná...
inkvizitorr psal:já to taky nemam rád, smrdí to a strašně se to kejve, ale dobře se na to sází a je to dycky dráma jag prase
osobně to řadim před plochou
...no vo smradu ani nemluvim ...a esi se to kejve nevim, bo sem na tom eště nejel a myslim, že ani nigdá nepojedu...pani se mě jednou snažila přesvječit, ale rači sem dvje hodiny chlastal kafe v hospodě...a jag pag i vona smrděla f autě, no hnus velebnosti!!!
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kojaksro psal:....Váňa
...kůňmě
, jednoul schodil, už nikdy více
Padafkoco maj říkat ženský dyš spadnou s koňa
víš jak sou domlácený vo noční stolek?
Ale Váňa je bourák
a sem tam aj chtěl ject ale počasí mě vodradilo
ale víc ně sere že sem byl rozhodlej sadit na něj bo jinýho típka neznám a tak mám zas hofno
ani nevím jakej byl kurs,ale zas na jednu stranu nejsem f balíku vono za pjetibábu bych toho asi moc nevydoloval
Jebat motorky :-)
![]() |
nicola.foxx (Člen) 11.10.2009 21:40:42 Offline |
PALOUS psal:kojaksro psal:....Váňa
...kůňmě
, jednoul schodil, už nikdy více
Padafko
co maj říkat ženský dyš spadnou s koňa
víš jak sou domlácený vo noční stolek?
Ale Váňa je bourák
a sem tam aj chtěl ject ale počasí mě vodradilo
ale víc ně sere že sem byl rozhodlej sadit na něj bo jinýho típka neznám a tak mám zas hofno
ani nevím jakej byl kurs,ale zas na jednu stranu nejsem f balíku vono za pjetibábu bych toho asi moc nevydoloval
Tak tos prohloupils. Brali ho jako outsidera a prej mel slusnej kurz, jak kvuly vjeku zokeje, tak kvuly koni.
A ten jeden pad tam byl strasnej, az mi toho kone bylo lito. Zlomena haxna a pry jde na salam.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Tak tos prohloupils. Brali ho jako outsidera a prej mel slusnej kurz, jak kvuly vjeku zokeje, tak kvuly koni.
A ten jeden pad tam byl strasnej, az mi toho kone bylo lito. Zlomena haxna a pry jde na salam.
Bylo to vidět i na tom přenosu... skákal po 3 a ta noha mu tam plandala, jak visela jen na šlachách... Taky to nebyl hezkej pohled...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
nicola.foxx (Člen) 11.10.2009 21:46:53 Offline |
Ondráš psal:nicola.foxx psal:Tak tos prohloupils. Brali ho jako outsidera a prej mel slusnej kurz, jak kvuly vjeku zokeje, tak kvuly koni.
A ten jeden pad tam byl strasnej, az mi toho kone bylo lito. Zlomena haxna a pry jde na salam.Bylo to vidět i na tom přenosu... skákal po 3 a ta noha mu tam plandala, jak visela jen na šlachách... Taky to nebyl hezkej pohled...
Jo presne tohle myslim. Se mi trosinku zvednul kufr a fakt mi toho kone bylo lito.
Preci jen je kun krasny a uslechtily zvire i kdyz se na nej bojim sednout
nicola.foxx psal:Jo presne tohle myslim. Se mi trosinku zvednul kufr a fakt mi toho kone bylo lito.
Preci jen je kun krasny a uslechtily zvirei kdyz se na nej bojim sednout
Když jsem byl ještě mladé pískle (teda mladší), tak jsem se těšil až naši pojedou v sobotu do Berouna na trh, abych se tam mohl za 10 kč povozit na koni. To mi bylo... Nevim 8-9 let. Pak tam nějak ty koně přestaly jezdit...
Dostal jsem se na něj zas asi před 5 lety. Jedna holka mi řekla, že na tom sedim jak pytel brambor, druhá, že mám záchranej posez a tak zafungovala mužská ješitnost a od tý doby jsem na to nelez.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
pavel dolínek (Člen) 11.10.2009 22:26:29 Offline |
jako kazdej rok,tak i letos jsme meli na pocest pardubicky styplcejs k vobedu svickovou z kone,mnamka a ani mi nevadilo ze ten kun smrdi
"una storia italiana"
![]() |
nicola.foxx (Člen) 12.10.2009 01:20:14 Offline |
pavel dolínek psal:jako kazdej rok,tak i letos jsme meli na pocest pardubicky styplcejs k vobedu svickovou z kone,mnamka a ani mi nevadilo ze ten kun smrdi
Proste rozenej predator
Váňa je borec. Vždycky jsem trošku naměkko,když někdo odepisovanej dokáže vyhrát. A všimli jste si,jakej je fakt profík,jak po závodě mluvil? No,ještě když vyhrajem Davis Cup,bylo by to super. Pravej opak našich fotbalistů-těch mi líto není.
God Gave me Everything I want
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2009 08:38:39 Offline |
ač jsem na koni dvakrát jel tak mě to nenadchlo..má to nějaký vobrácený vovládání nebo co a musíš se vo to starat i když na tom nejezdíš,nebrat
jinak Váňa
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tak já trochu s rajtováním zkušenosti mám. Akorát mě to vydrželo tak do předvojenskýho věku a to už je kurwa historie. No a když sem se snažil udržet při tom klusu i cvalu a to vysedávání a tydle kokotiny..hajzl se mnou podběh nízkej strom a já zůstal v koruně..styl Vinetů sem nepředvedl Jo a jako dítěti mě bavilo jezdit na ovcích...hřbet mám na mysli a to mě přišlo vcelku zábavný..(beran byl divočejší a shazoval sviňa)
bla...blabla...!
Stránky: 1