Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 11.10.2009 16:16:23 Offline |
parádní steeple
a váňa!!!, no to sem čuměl frajer
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 11.10.2009 16:52:48 Offline |
Re: parádní steeple
vogo asik jo, ale koně z prvních deseti na tom budou podobně a tady je vidět že hodně dělaj zkušenosti toho co to řídí, přiznám se že sem mu nevěřil.... ale v tom věku, prostě frajer
doba je temná...
...já bych na to nevles, nezabrzdíš, spojku nevymáčkneš, padáš z hrozný vejšky, ale jinag koně sou pjekný...za vohradou...ale f sedumapadesáti je frajer, že na to eště vleze a pojede ty mladý floutky
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...já bych na to nevles, nezabrzdíš, spojku nevymáčkneš, padáš z hrozný vejšky, ale jinag koně sou pjekný...za vohradou...ale f sedumapadesáti je frajer, že na to eště vleze a pojede ty mladý floutky
moje řeč vždycky se hrozim toho že si ten kuň postaví hlavu a pojede si podle svýho a ne za tím vedoucím koněm jak říkáš, nepodřadíš, brzdy jako když nemá, vo řízení pokaždý pochybuju
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr (Administrator) 11.10.2009 18:34:41 Offline |
já to taky nemam rád, smrdí to a strašně se to kejve, ale dobře se na to sází a je to dycky dráma jag prase osobně to řadim před plochou
doba je temná...
inkvizitorr psal:já to taky nemam rád, smrdí to a strašně se to kejve, ale dobře se na to sází a je to dycky dráma jag prase osobně to řadim před plochou
...no vo smradu ani nemluvim ...a esi se to kejve nevim, bo sem na tom eště nejel a myslim, že ani nigdá nepojedu...pani se mě jednou snažila přesvječit, ale rači sem dvje hodiny chlastal kafe v hospodě...a jag pag i vona smrděla f autě, no hnus velebnosti!!!
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kojaksro psal:....Váňa
...kůňmě , jednoul schodil, už nikdy více
Padafkoco maj říkat ženský dyš spadnou s koňavíš jak sou domlácený vo noční stolek?Ale Váňa je bouráka sem tam aj chtěl ject ale počasí mě vodradiloale víc ně sere že sem byl rozhodlej sadit na něj bo jinýho típka neznám a tak mám zas hofnoani nevím jakej byl kurs,ale zas na jednu stranu nejsem f balíku vono za pjetibábu bych toho asi moc nevydoloval
Jebat motorky :-)
nicola.foxx (Člen) 11.10.2009 21:40:42 Offline |
PALOUS psal:kojaksro psal:....Váňa
...kůňmě , jednoul schodil, už nikdy vícePadafkoco maj říkat ženský dyš spadnou s koňavíš jak sou domlácený vo noční stolek?Ale Váňa je bouráka sem tam aj chtěl ject ale počasí mě vodradiloale víc ně sere že sem byl rozhodlej sadit na něj bo jinýho típka neznám a tak mám zas hofnoani nevím jakej byl kurs,ale zas na jednu stranu nejsem f balíku vono za pjetibábu bych toho asi moc nevydoloval
Tak tos prohloupils. Brali ho jako outsidera a prej mel slusnej kurz, jak kvuly vjeku zokeje, tak kvuly koni.
A ten jeden pad tam byl strasnej, az mi toho kone bylo lito. Zlomena haxna a pry jde na salam.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Tak tos prohloupils. Brali ho jako outsidera a prej mel slusnej kurz, jak kvuly vjeku zokeje, tak kvuly koni.
A ten jeden pad tam byl strasnej, az mi toho kone bylo lito. Zlomena haxna a pry jde na salam.
Bylo to vidět i na tom přenosu... skákal po 3 a ta noha mu tam plandala, jak visela jen na šlachách... Taky to nebyl hezkej pohled...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen) 11.10.2009 21:46:53 Offline |
Ondráš psal:nicola.foxx psal:Tak tos prohloupils. Brali ho jako outsidera a prej mel slusnej kurz, jak kvuly vjeku zokeje, tak kvuly koni.
A ten jeden pad tam byl strasnej, az mi toho kone bylo lito. Zlomena haxna a pry jde na salam.Bylo to vidět i na tom přenosu... skákal po 3 a ta noha mu tam plandala, jak visela jen na šlachách... Taky to nebyl hezkej pohled...
Jo presne tohle myslim. Se mi trosinku zvednul kufr a fakt mi toho kone bylo lito.
Preci jen je kun krasny a uslechtily zvire i kdyz se na nej bojim sednout
nicola.foxx psal:Jo presne tohle myslim. Se mi trosinku zvednul kufr a fakt mi toho kone bylo lito.
Preci jen je kun krasny a uslechtily zvire i kdyz se na nej bojim sednout
Když jsem byl ještě mladé pískle (teda mladší), tak jsem se těšil až naši pojedou v sobotu do Berouna na trh, abych se tam mohl za 10 kč povozit na koni. To mi bylo... Nevim 8-9 let. Pak tam nějak ty koně přestaly jezdit...
Dostal jsem se na něj zas asi před 5 lety. Jedna holka mi řekla, že na tom sedim jak pytel brambor, druhá, že mám záchranej posez a tak zafungovala mužská ješitnost a od tý doby jsem na to nelez.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
pavel dolínek (Člen) 11.10.2009 22:26:29 Offline |
jako kazdej rok,tak i letos jsme meli na pocest pardubicky styplcejs k vobedu svickovou z kone,mnamka a ani mi nevadilo ze ten kun smrdi
"una storia italiana"
nicola.foxx (Člen) 12.10.2009 01:20:14 Offline |
pavel dolínek psal:jako kazdej rok,tak i letos jsme meli na pocest pardubicky styplcejs k vobedu svickovou z kone,mnamka a ani mi nevadilo ze ten kun smrdi
Proste rozenej predator
Váňa je borec. Vždycky jsem trošku naměkko,když někdo odepisovanej dokáže vyhrát. A všimli jste si,jakej je fakt profík,jak po závodě mluvil? No,ještě když vyhrajem Davis Cup,bylo by to super. Pravej opak našich fotbalistů-těch mi líto není.
God Gave me Everything I want
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2009 08:38:39 Offline |
ač jsem na koni dvakrát jel tak mě to nenadchlo..má to nějaký vobrácený vovládání nebo co a musíš se vo to starat i když na tom nejezdíš,nebrat
jinak Váňa
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tak já trochu s rajtováním zkušenosti mám. Akorát mě to vydrželo tak do předvojenskýho věku a to už je kurwa historie. No a když sem se snažil udržet při tom klusu i cvalu a to vysedávání a tydle kokotiny..hajzl se mnou podběh nízkej strom a já zůstal v koruně..styl Vinetů sem nepředvedl Jo a jako dítěti mě bavilo jezdit na ovcích...hřbet mám na mysli a to mě přišlo vcelku zábavný..(beran byl divočejší a shazoval sviňa)
bla...blabla...!
Stránky: 1