Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2009 12:07:00 Offline |
Re: schanim manzelku
ještě napiš požadavky...jako kolik toho může vypít jestli ji něvadí motorky atd.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2009 12:10:14 Offline |
tak to si stoupni do řady
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2009 12:11:48 Offline |
Banditatom (Člen) 14.10.2009 12:12:52 Offline |
Fresh Man psal:kuwa chlopi dyt mi znate... proste poradnou babu vychtlou ani tlustou fekalomanku nechci...
prste normalni krasnou a inteligentni slecnu
ona taková existuje???
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Fresh Man psal:kuwa chlopi dyt mi znate... proste poradnou babu vychtlou ani tlustou fekalomanku nechci...
prste normalni krasnou a inteligentni slecnuona taková existuje???
prat si ji snad muzu ??? ne?
Bandit pičo
Banditatom (Člen) 14.10.2009 13:00:19 Offline |
Banditatom psal:ser na manželku kup si totok
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … efault.jpg
uspokojí nenadchne
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2009 13:03:58 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:ser na manželku kup si totok
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … efault.jpguspokojí nenadchne
jak manželka
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2009 13:04:40 Offline |
jak že se jmenuje ta tvoje???Mamutek....nedal by jsi na ní kontakt ,že by jsme jí to přeposlali
zavolej do ELITu a dohodni si kerou :
http://suzukibandit.cz/storage/20061223 … IT2005.jpg
Jelen ti dá slevu
..kolik ma otvoru
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
ty mas ale choutky
Vzdy muze byt hur :-)
Lihy psal:Že si kámoš, tak tu pro tebe mám jednu kočenu z arbajtu. Asi teda dost žere a bude mít i něco najeto, chce to abys to projel a uvidíš
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 020178.jpg
fííha Lihy ... a aktovku má vlastní ??
zeptej se jí esli na nejakej kontakt....
a jak si to myslels tou spotřebou ... a kolik má najeto ??? kolik jí je?? jezdil na ní někdo jako já ? nebo nějakej tůrysta ???
Bandit pičo
WenzelB6 psal:zavolej do ELITu a dohodni si kerou :
http://suzukibandit.cz/storage/20061223 … IT2005.jpg
Jelen ti dá slevu
depá... na tyhle slevu nemáme
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 14.10.2009 15:30:17 Offline |
Tak si nech něco dovést s venku ne?něco co má málo najeto, nebouráné a se serviskou když budeš mít štěstí možná dostaneš zkušební jízdu zdarma
Myslím že letí číňanky, indky, rumunky a další pakáž
To Lihy: kde děláš? kurva já cu taky takovou sekretářku!!!
Hee Freshi sem před pár rokama svědčil kámošovi a von se během půl roku rozved. Asi sem něco posral. A ten vůl za mnou včera přišel, esli prej mám příští rok v červnu čas, že do toho de znova a že mě jako chce mít zas za zádama. Kromě toho, že se mi zdá divný plánovat svatbu takhle dopředu, bych se to do tý doby chtěl naučit.
No a myslim, že ty bys to do léta moh stihnout aspoň 2x-3x, když maminka řikala, tak sem si jako myslel, že bych jako aspoň jednou z toho si to moh cvičně dát s tebou, protože u tebe je konec všem zřejmej, takže tam nic posrat nemůžu
tajnej psal:Hee Freshi sem před pár rokama svědčil kámošovi a von se během půl roku rozved. Asi sem něco posral. A ten vůl za mnou včera přišel, esli prej mám příští rok v červnu čas, že do toho de znova a že mě jako chce mít zas za zádama. Kromě toho, že se mi zdá divný plánovat svatbu takhle dopředu, bych se to do tý doby chtěl naučit.
No a myslim, že ty bys to do léta moh stihnout aspoň 2x-3x, když maminka řikala, tak sem si jako myslel, že bych jako aspoň jednou z toho si to moh cvičně dát s tebou, protože u tebe je konec všem zřejmej, takže tam nic posrat nemůžu
ty seš teda přející... místo abys nabíd spolehlivou babu tak mi tady rozvádíš eště sem se ani neseznámil...
dyt co si o mně budou myslet ????
Bandit pičo
Banditatom (Člen) 14.10.2009 17:07:08 Offline |
Lihy psal:Fresh Man psal:Lihy... tak čekám :)
r.v. 1982
takže za chvíli bude asi třeba nějakej ten serviz.
Jinak teda nevim jestli je uplně volná. Hlavně si nejsem jistej jestli přežiju pokud zjistí že sem to sem kydnul
od takový sekretářky či k čemu ji tam máš bych si naplácat klidně nechal
Banditatom psal:Tak si nech něco dovést s venku ne?něco co má málo najeto, nebouráné a se serviskou když budeš mít štěstí možná dostaneš zkušební jízdu zdarma
Myslím že letí číňanky, indky, rumunky a další pakáž
To Lihy: kde děláš? kurva já cu taky takovou sekretářku!!!
Tome co bys s takovou rajdou dělal
Buď rád že maš mamutka.Která jiná by pro tebe udělala to co vona a tolerovala ti ty tvý koníčky
A mezi náma ta je tak akorád na vyš...... a pak rychle pryč protože by tě pak vysála jak citron.A pak už bys nemohl tu svoji Oktávku TDI moc ladit ,protože bys neměl žádný many
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
0cool psal:OK
Skoda ;)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _ivone.jpg
kdo to co to ???
to bych taky zkusil... to je ta jižní..?
Bandit pičo
r.v. 1982
Jinak teda nevim jestli je uplně volná. Hlavně si nejsem jistej jestli přežiju pokud zjistí že sem to sem kydnul
no a co ten kontakt ???
Bandit pičo
Lihy psal:Že si kámoš, tak tu pro tebe mám jednu kočenu z arbajtu. Asi teda dost žere a bude mít i něco najeto, chce to abys to projel a uvidíš
a kuwa., Lihouš začal dělat vyhazovača v šmajchlmuchlovacím podniku či co
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Skoda ;)
To bych si nechal taky libit :)
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
Skoda ;)
a kontakt :)
???v kolumbii se mi líbilo !!!!!!!!!!!!!!
Bandit pičo
Skoda ;)
Když mi na to dáš vrácení bez udání důvodu do půl roku, tak si pro to jedu hned.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
0cool psal:si pis
je to Kolumbie - z bogoty.
Studuje tak aspon tu AJ bez problemu, simpaticka je, varit umi, ukliset nevim :) ale rodinu ma dobrou (to znamena ze ma tradice- jako na morave ;) ).
...Freši di do toho, je to moc pjekný, navíc Bogota, Kolumbije, aš budeš jezdit za tchýní, přivezeš si v baťůšku nebo ve střevech ňáký to kilíčko kokajnu a nemusíš do špitálu, prostě drogy jen z rukou lékaře a seš f pohodě
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:0cool psal:si pis
Studuje tak aspon tu AJ bez problemu, simpaticka je, varit umi, ukliset nevim :) ale rodinu ma dobrou (to znamena ze ma tradice- jako na morave ;) )....Freši di do toho, je to moc pjekný, navíc Bogota, Kolumbije, aš budeš jezdit za tchýní, přivezeš si v baťůšku nebo ve střevech ňáký to kilíčko kokajnu a nemusíš do špitálu, prostě drogy jen z rukou lékaře a seš f pohodě
to je sice hezký... ale až ho ta bloncka přestane bavit, tak má smůlu, bo pár moravskejch bratránků se strejdama zvládne s partou lidí, ale kámo... Bogotá je Bogotá, tam do tebe místo slivovice napumpujou volovo a bez keců
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:0cool psal:si pis
Studuje tak aspon tu AJ bez problemu, simpaticka je, varit umi, ukliset nevim :) ale rodinu ma dobrou (to znamena ze ma tradice- jako na morave ;) )....Freši di do toho, je to moc pjekný, navíc Bogota, Kolumbije, aš budeš jezdit za tchýní, přivezeš si v baťůšku nebo ve střevech ňáký to kilíčko kokajnu a nemusíš do špitálu, prostě drogy jen z rukou lékaře a seš f pohodě
to je sice hezký... ale až ho ta bloncka přestane bavit, tak má smůlu, bo pár moravskejch bratránků se strejdama zvládne s partou lidí, ale kámo... Bogotá je Bogotá, tam do tebe místo slivovice napumpujou volovo a bez keců
...no to máš sice recht, bo s kucíma z narkokartelů asi moc srandy nebude, ale je dobrý, že je to dost daleko ...a navíc Hombré řikal, že je ze slušný tradiční rodiny, tagže přetpokládam, že sou hodný, maj statek s ňákou hovjezinou a maličký políčko s kokou, nic velkýho
K.a.s.y.m. (Člen) 15.10.2009 08:41:54 Offline |
Filous psal:XJelen psal:Filous psal:
...Freši di do toho, je to moc pjekný, navíc Bogota, Kolumbije, aš budeš jezdit za tchýní, přivezeš si v baťůšku nebo ve střevech ňáký to kilíčko kokajnu a nemusíš do špitálu, prostě drogy jen z rukou lékaře a seš f pohoděto je sice hezký... ale až ho ta bloncka přestane bavit, tak má smůlu, bo pár moravskejch bratránků se strejdama zvládne s partou lidí, ale kámo... Bogotá je Bogotá, tam do tebe místo slivovice napumpujou volovo a bez keců
...no to máš sice recht, bo s kucíma z narkokartelů asi moc srandy nebude, ale je dobrý, že je to dost daleko ...a navíc Hombré řikal, že je ze slušný tradiční rodiny, tagže přetpokládam, že sou hodný, maj statek s ňákou hovjezinou a maličký políčko s kokou, nic velkýho
když jsem dělal ještě na baličkách a byli tam chlapy zprovoznit mašiny...prej na cukr...tak je tam všude doprovázela soukromá armáda toho podnikatele..takže to nebude tak horký
Lihy psal:Freš: vogo vona chce vidět jak vypadáš, bo prej nebude kupovat zajce f pytli.... no a fotky ve fotogalerii nejsou abych tak řekl právě reprezentativní....kór tadle:
http://www.suzukibandit.cz/storage/n200 … 010127.jpg
seš kokot ... já schánim vážnou známost.... a ty mně budeš inzerovat takle ???
to sem byl mladej a kazili ste mně :)
Bandit pičo
Lihy psal:Freš: vogo vona chce vidět jak vypadáš, bo prej nebude kupovat zajce f pytli.... no a fotky ve fotogalerii nejsou abych tak řekl právě reprezentativní....kór tadle:
http://www.suzukibandit.cz/storage/n200 … 010127.jpg
vogo najdi lepčí a máš u mně pivo ...
Bandit pičo
Skoda ;)
no a co bude s tou Kolumbijkou ???
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 15.10.2009 14:53:53 Offline |
Eremi psal:vole freši, to seš na tom už kurva tak špatně? jako já sem taky sám a docela mi to vyhovuje čoveče:o))))tos chytil nějakou hysterii z toho počasí nebo co?:o)
maminka poručila a poslušnej synáček se snaží
Eremi psal:vole freši, to seš na tom už kurva tak špatně? jako já sem taky sám a docela mi to vyhovuje čoveče:o))))tos chytil nějakou hysterii z toho počasí nebo co?:o)
...s počasí to nemá, von má "doma" 26 ve stínu a po vobjedě se chodí potápjet, coš mu upřímně závidim
tak proč nemít zkušenost jako všichni ostatní
Bandit pičo
Filous psal:Eremi psal:vole freši, to seš na tom už kurva tak špatně? jako já sem taky sám a docela mi to vyhovuje čoveče:o))))tos chytil nějakou hysterii z toho počasí nebo co?:o)
...s počasí to nemá, von má "doma" 26 ve stínu a po vobjedě se chodí potápjet, coš mu upřímně závidim
možná z toho dusíku :)
Bandit pičo
...Ty si v klidu, aspoň můžeš d...t svoje "klienty". Co ale chudák Freš ...s tím svým odpoledním potápěním v hicu.
Filous psal:XJelen psal:Filous psal:
...Freši di do toho, je to moc pjekný, navíc Bogota, Kolumbije, aš budeš jezdit za tchýní, přivezeš si v baťůšku nebo ve střevech ňáký to kilíčko kokajnu a nemusíš do špitálu, prostě drogy jen z rukou lékaře a seš f pohoděto je sice hezký... ale až ho ta bloncka přestane bavit, tak má smůlu, bo pár moravskejch bratránků se strejdama zvládne s partou lidí, ale kámo... Bogotá je Bogotá, tam do tebe místo slivovice napumpujou volovo a bez keců
Fílo právě to "tradiční" mne lhce znervóznělo
Strýcfajtr !!!
Fresh Man psal:Lihy psal:Freš: vogo vona chce vidět jak vypadáš, bo prej nebude kupovat zajce f pytli.... no a fotky ve fotogalerii nejsou abych tak řekl právě reprezentativní....kór tadle:
http://www.suzukibandit.cz/storage/n200 … 010127.jpgseš kokot ... já schánim vážnou známost.... a ty mně budeš inzerovat takle ???
to sem byl mladej a kazili ste mně :)
...myslels tudle
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Fresh Man psal:Eremi psal:vole freši, to seš na tom už kurva tak špatně? jako já sem taky sám a docela mi to vyhovuje čoveče:o))))tos chytil nějakou hysterii z toho počasí nebo co?:o)
baže, máš recht, já taky říkal, že bude vypadat líp, dyž řeknu, že sem v 35 šťastně rozvedenej, páč ona mi nerozumněla, než dyž řeknu, že sem v 35 stále svobodnej, to pak člověk vypadá na nemocnýho nebo teplýho
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Fresh Man psal:
ty woe já myslel že je štastně ženatej
momentalně zavostalej
bery psal:Fresh Man psal:ty woe já myslel že je štastně ženatej
se přetvařuje
je lepší se k němu nestavět zádama
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Koldan psal:Fresh Man psal:Eremi psal:vole freši, to seš na tom už kurva tak špatně? jako já sem taky sám a docela mi to vyhovuje čoveče:o))))tos chytil nějakou hysterii z toho počasí nebo co?:o)
baže, máš recht, já taky říkal, že bude vypadat líp, dyž řeknu, že sem v 35 šťastně rozvedenej, páč ona mi nerozumněla, než dyž řeknu, že sem v 35 stále svobodnej, to pak člověk vypadá na nemocnýho nebo teplýho
nebo kurevnika- zviliho
Bandit pičo
Fresh Man psal:
...freši ty seš kokot
osiris psal:Fresh Man psal:...freši ty seš kokot
no joo
ale i tak ... tvuj kokot mi ohrozoval... ne jako v masince ... este ze sem mel celo kondom.... dobra guma 7 mm kolem dokola.. nemels sanci proniknout...ale ten vyraz...
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 15.10.2009 19:58:03 Offline |
Fresh Man psal:osiris psal:Fresh Man psal:...freši ty seš kokot
no joo
ale i tak ... tvuj kokot mi ohrozoval... ne jako v masince ... este ze sem mel celo kondom.... dobra guma 7 mm kolem dokola.. nemels sanci proniknout...ale ten vyraz...
ten je k nezaplacení
Sorry vcera jsem se ucil tim padem moc na netu nebyl.
tak ze : Kolumbie je nebezpecka ANO, ale ne ve velky mesta ale spis mimo mesta (hlavne na amazonie = FARK - guerrilla + drogova mafie.) V bogote max musis mit oko na maly kluci jsou vetsina kapsare (teda v praze ji mas take ale vetsi).
2) Kontakt posilam do mailu ;)
3) Tchyne je v pohode (teda pani celkem umi varit a vem to ze jsem narocne na kuchyne ;) ja teda.
4) kontaktuj ji a uvidis treba padne treba ne :) treba prijede ja skok tu (coz tatinek by platil)., rada pije
Libertad se dice Bandit
K.a.s.y.m. (Člen) 15.10.2009 21:22:59 Offline |
Mour psal:osiris psal:0cool psal:...... rada pije
...hele to předtím jsi ani psát nemusel, tu bere, tohle mu stačí
...hele a víte proč pyjem ?
Mour psal:osiris psal:0cool psal:...... rada pije
...hele to předtím jsi ani psát nemusel, tu bere, tohle mu stačí
...hele a víte proč pyjem ?
...protože ne vokurkou
0cool psal:Sorry vcera jsem se ucil tim padem moc na netu nebyl.
tak ze : Kolumbie je nebezpecka ANO, ale ne ve velky mesta ale spis mimo mesta (hlavne na amazonie = FARK - guerrilla + drogova mafie.) V bogote max musis mit oko na maly kluci jsou vetsina kapsare (teda v praze ji mas take ale vetsi).
3) Tchyne je v pohode (teda pani celkem umi varit a vem to ze jsem narocne na kuchyne ;) ja teda.
4) kontaktuj ji a uvidis treba padne treba ne :) treba prijede ja skok tu (coz tatinek by platil)., rada pije
a to je tvoje kamarádka ???
jí jakop mám napsat nazdar já sem o tobě slyšel na Banditech ???
bandit pičo :)
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 15.10.2009 21:49:32 Offline |
na to se určitě chytí
K.a.s.y.m. (Člen) 15.10.2009 22:08:39 Offline |
Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:na to se určitě chytí
že jobalit babu na inzerát
sem nějak staromoodní :) ale baba je to zajímavá... a do kolumbije sem se stejně chystal :) furt mi to tam láká :)
cus,
Ano kamaradka, kontakt mas ;)
Zamozrejme jsem ji upozornoval ze budes psat prece jenom.
Jinak o bandit si pis ze vi prece chci do Jizny ameriku na projizku az budou penizky a vice casu.
Tak se u ni budu stavit. (cesta Chile-argentina-Uruguay-Bolivie-Peru-Ecuador- Kolumbie-mozna Venezuely-> Ekvador->CR).
Bandit rules
nic jdu se ucit, zitra si tu prectu
Libertad se dice Bandit
0cool psal:cus,
Ano kamaradka, kontakt mas ;)
Zamozrejme jsem ji upozornoval ze budes psat prece jenom.
Jinak o bandit si pis ze vi prece chci do Jizny ameriku na projizku az budou penizky a vice casu.
Tak se u ni budu stavit. (cesta Chile-argentina-Uruguay-Bolivie-Peru-Ecuador- Kolumbie-mozna Venezuely-> Ekvador->CR).
Bandit rules
nic jdu se ucit, zitra si tu prectu
kdy jedeš??? jedu taky ...
Bandit pičo
0cool psal:Sorry vcera jsem se ucil tim padem moc na netu nebyl.
Jak do mailu: Verejne :)
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
Roman :) psal:0cool psal:Sorry vcera jsem se ucil tim padem moc na netu nebyl.
4) kontaktuj ji a uvidis treba padne treba ne :) treba prijede ja skok tu (coz tatinek by platil)., rada pijeJak do mailu: Verejne :)
nic takovýho... já to jednou myslim vážně... a vy byste jí hned znásilnovali po netu :)
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2009 09:36:02 Offline |
Fresh Man psal:Roman :) psal:0cool psal:Sorry vcera jsem se ucil tim padem moc na netu nebyl.
4) kontaktuj ji a uvidis treba padne treba ne :) treba prijede ja skok tu (coz tatinek by platil)., rada pijeJak do mailu: Verejne :)
nic takovýho... já to jednou myslim vážně... a vy byste jí hned znásilnovali po netu :)
stačí když si jí znásilníš sám ,co?
r.v. 1982
Tak co??? už si jí poslal nějaký moje erotycký foto ????
Bandit pičo
Vystavni kousekkde se to fasuje?
Skáču dobře,skáču rád
Fresh Man psal:Lihy psal:Fresh Man psal:Lihy... tak čekám :)
r.v. 1982
Jinak teda nevim jestli je uplně volná. Hlavně si nejsem jistej jestli přežiju pokud zjistí že sem to sem kydnulTak co??? už si jí poslal nějaký moje erotycký foto ????
Hele draku napiš mi na sebe mail ať tu nemusim ten kontakt házet veřejně aby ti jí někdo nevyfouk
Fresh Man psal:Fresh Man psal:Lihy psal:Poslal sem ti to do mailu co máš tady v profilu.
čteš email ??
nemaš skype ?
máš mail
jinak skype mám doma, ale nějak to moc nepouštim, jen když chci mluvit se ségrou. Ani si nevibavuju jaký tam mám vlastně jméno....něco B12, asi HonzaB12 nebo LihyB12 fakt nevim
Stránky: 1 2