Nejsi přihlášen
Zkušenosti s Profi Dry Lube
Tak bubáci
Zajímala by mě zkušenost s tímhle mazadlem.
Ale chci osobní nebo podobnou za kterou dáte ruku do ohně.Ne nějaký takový že kamoš kamošovi povídal že je to na.
Zajímá mě všechno i aplikace(jestli to lepí,nebo špiní atd.)
A hlášky typu:"máš eSko tak si to namaž psím sádlem" si nechte od cesty nebo do jiné diskuze
Výše uvedené platí především pro Ondráše a podobný
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2009 12:42:32 Offline |
Re: Zkušenosti s Profi Dry Lube
Kakac psal:Tak bubáci
Ale chci osobní nebo podobnou za kterou dáte ruku do ohně.Ne nějaký takový že kamoš kamošovi povídal že je to na.
A hlášky typu:"máš eSko tak si to namaž psím sádlem" si nechte od cesty nebo do jiné diskuze
Výše uvedené platí především pro Ondráše a podobný
odpověděl jsi si sám
já používám od začátku tohle http://valvoline.cz/cs/shop/detail/46-a … lube-400ml a supr...je to během dvou minut suchý takže mám čistou motorku...to je pro mě prioritní...jinak maže to taky dobře..na řetěz jsem bez čistění najel 33 tis. km a mažu tak každejch 500 km
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Kakac psal:Tak bubáci
Výše uvedené platí především pro Ondráše a podobnýodpověděl jsi si sám
já používám od začátku tohle http://valvoline.cz/cs/shop/detail/46-a … lube-400ml a supr...je to během dvou minut suchý takže mám čistou motorku...to je pro mě prioritní...jinak maže to taky dobře..na řetěz jsem bez čistění najel 33 tis. km a mažu tak každejch 500 km
Kasyme chceš říct že je to suchý mazadlo?
Já používal Motul chain lube a to je takový lepidlo,maže sice dobře ale odstříkává pryč
Tak chci zkusit něco suchýho aby to nezasíralo moje naleštěný kola
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2009 12:49:18 Offline |
Zdenák psal:Tenhle lubrikant neznám....
a sakra technická poradna tak to já zas du...
a co používáš? nebo máš trvalí přimazávání?myslim jako Skota Ojlera
Pšán psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00143.jpg
..takhle to vypadá..
..používám ho a za mě
..před umytím kozy ketu utřu suchou hadrou,nastříkám a je klid..
..doporučuju se seznámit s procedurou před prvním nastříkáním..
..do budoucna věc poměrně zásadní..
Pšáne máš to pěkný
Taky bych chtěl aby to tak vypadalo
Ale na zásadní otázku jsi mi neodpověděl
S jakou procedurou se mám seznámit rozepiš se trošku
Kór když je to poměrně zásadní
Kakac psal:Pšán psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00143.jpg
..takhle to vypadá..
..používám ho a za mě
..před umytím kozy ketu utřu suchou hadrou,nastříkám a je klid..
..doporučuju se seznámit s procedurou před prvním nastříkáním..
..do budoucna věc poměrně zásadní..Pšáne máš to pěkný
Taky bych chtěl aby to tak vypadalo
Ale na zásadní otázku jsi mi neodpověděl
S jakou procedurou se mám seznámit rozepiš se trošku
Kór když je to poměrně zásadní
bodejť by to neměl čistý, když na tom skoro nejezdí a jenom leští..au
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. psal:já používám od začátku tohle http://valvoline.cz/cs/shop/detail/46-a … lube-400ml a supr...je to během dvou minut suchý takže mám čistou motorku...to je pro mě prioritní...jinak maže to taky dobře..na řetěz jsem bez čistění najel 33 tis. km a mažu tak každejch 500 km
Zajímavé u mě letěl do popelnice hned po první vyjížďce, horší už byl snad jenom vo Agipu
ale to už jsme jinde něž zněl původní dotaz
Strýcfajtr !!!
..je doporučeno mazat tímto jen od nové řetězovky.Najet na nové sadě cca 700-800km. a pak tuto důkladně!! odmastit a potom použít hentotok "mazátko".Očistění by mělo být echtovní,neb na mastné se ten teflon nechytá..
..a pak to budeš mít pěkný jako já i když budeš jezditi a Barynek s těma kecama může jít do (řiti)
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2009 14:42:04 Offline |
Kakac psal:K.a.s.y.m. psal:Kakac psal:Tak bubáci
Výše uvedené platí především pro Ondráše a podobnýodpověděl jsi si sám
já používám od začátku tohle http://valvoline.cz/cs/shop/detail/46-a … lube-400ml a supr...je to během dvou minut suchý takže mám čistou motorku...to je pro mě prioritní...jinak maže to taky dobře..na řetěz jsem bez čistění najel 33 tis. km a mažu tak každejch 500 kmKasyme chceš říct že je to suchý mazadlo?
Já používal Motul chain lube a to je takový lepidlo,maže sice dobře ale odstříkává pryč
Tak chci zkusit něco suchýho aby to nezasíralo moje naleštěný kola
jo nastříkám oblíknu se a jedu a mám čistou motorku..prostě ze řetězu nic nelítá.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2009 14:43:59 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:já používám od začátku tohle http://valvoline.cz/cs/shop/detail/46-a … lube-400ml a supr...je to během dvou minut suchý takže mám čistou motorku...to je pro mě prioritní...jinak maže to taky dobře..na řetěz jsem bez čistění najel 33 tis. km a mažu tak každejch 500 km
Zajímavé u mě letěl do popelnice hned po první vyjížďce, horší už byl snad jenom vo Agipu
ale to už jsme jinde něž zněl původní dotaz
mě to fakt funguje...řetěz je hezky bílej a lepivej,ale nic neodletuje
Pšán psal:..je doporučeno mazat tímto jen od nové řetězovky.Najet na nové sadě cca 700-800km. a pak tuto důkladně!! odmastit a potom použít hentotok "mazátko".Očistění by mělo být echtovní,neb na mastné se ten teflon nechytá..
..a pak to budeš mít pěkný jako já i když budeš jezditi a Barynek s těma kecama může jít do (řiti)
Pšáne ty nám skládáš básně
Takže asik do toho půjdu najeto mám na sadě 200 km takže je to téměř panna neposkvrněná
A poslední dotaz na tebe, čistíš to před mazáním třeba po 1000 km nebo to jen setřeš a mažeš dál?
Barynka mám rád bo je to eSkař jak já tak ho do řiti posílat nebudu
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2009 14:48:50 Offline |
Pšán psal:..když lepí,tak se ti na to musí chytat sajrat..ale jsu laik jak cyp..
..nemám "bílej",ostatně je to viděta ani nelepí..
na řetěz jo ,ale na motorku nic nelítá.
K.a.s.y.m. psal:Pšán psal:..když lepí,tak se ti na to musí chytat sajrat..ale jsu laik jak cyp..
..nemám "bílej",ostatně je to viděta ani nelepí..na řetěz jo ,ale na motorku nic nelítá.
Si taky myslím protože Motul je lepítko jak hajzl a trochu z toho odlítává¨je to zamrdaný všechno, řetěz ,kryt řetezu, límce kol a pak to čištění ,vyčistíš to bordel z toho teče jak kokot černej jak vix drží to tam no děs běs
Pšán psal:Too Kakac:
jak jsem psal výše,před mytím motorky řetěz utřu suchou hadrou a nastříkám ho..
pokud je třeba aplikovat jindy,jen nasříkám..
ještě k tomu čištění,celý rok jen sucha hadra,jen jednou jsem to přetáhl nějakým čističem (na název se mě neptej,jsem hlava děravá)a jinak nic..hlavně ten čistič nesmí obsahovat mastnotu z důvodu psaném výše..
moltom psal:Kua, takze mam z novej retaze najprv dat dole tu mast (podla toho jak bol zapraseny hlavny stojan to vsak zislo samo...) a potom aplikovat mazadlo...som to po 200 km rovno striekal na to...
..přečti si to celé a možná to zachráníš..
..běž,běž..a kdyby něco,tak jsem v životě na toto téma nic nenapsal..
Too Moltom:
..koukám,že tě nabádám ke čteni beletrie a odkaz na ní jsem ti neposlal..
..mám fakt v té palici nasrane..
..tak tady:
http://www.motops.cz/cz/katalog-produkt … 0-ml/c2579
Myslíte, že to má smysl dávat na řetěz po 12tis???
Všude píšou nejlépe na nový, ale co kdybych ten starý pořádně vyčistil a nastříkal tady tím sajrajtem?? Potrpím si na čistou motku, ale ten bordel z řetězu na kole, stojanu,.... no prostě fšude už mě fakt
WD club member...
Kakac psal:Pšán psal:..je doporučeno mazat tímto jen od nové řetězovky.Najet na nové sadě cca 700-800km. a pak tuto důkladně!! odmastit a potom použít hentotok "mazátko".Očistění by mělo být echtovní,neb na mastné se ten teflon nechytá..
..a pak to budeš mít pěkný jako já i když budeš jezditi a Barynek s těma kecama může jít do (řiti)Pšáne ty nám skládáš básně
Takže asik do toho půjdu najeto mám na sadě 200 km takže je to téměř panna neposkvrněná
A poslední dotaz na tebe, čistíš to před mazáním třeba po 1000 km nebo to jen setřeš a mažeš dál?
Barynka mám rád bo je to eSkař jak já tak ho do řiti posílat nebudu
kakáčoj -
pšánoj - óóó jak jsi zdatný v rýmu
Bandit 4EVER!!!
Přemek psal:Jj, taky už dvě sezony nic jiného než suchý mazivo nepoužívám. S klasickým Motulem už mažu řetěz jenom na bicyklu . Posledně jsem koupil tento PROCYKLE a kromě ceny nevidím zásadní rozdíl
kurňa zapoměl jsem dát odkaz http://www.novelmoto.cz/novelmoto/eshop … u-dry-lube
Taky sem si tim prosel tim picovskym mazanim retezu a nechtel si pripustit ze by scot mohl byt v necem lepsi vzdyt to stoji 3 tycky, njn ale pak kdyz sem namotal za vikend 900 km a byl v prdeli a musel sebou tahat spreje a videt jak to sprejuju pres bordel co jeste zustal na retezu po ceste, pac pokazdy nejezdime za idealnich podminek, dest prach, kus prasne cesty s bordelem a videl retez jak vypada na scotu muj po 350 km v desti tak sem v nedeli vecer objednaval skota, kdybych si ho uz pred 4 letama koupil na B6tku udelal sem nejlip a vzal bych si ho sebou na B12 nebo jinou vranu. Hlavne me sralo uz to cisteni. Fakt sem tam to utru do hadry retez jak uz bylo kdysi receno a je to cajk, horsi byl porod to sestelovat ze zacatku aby to kapalo jak ma. Este to chce ten Dual injektor, s tim jednym nevim no neni to podle me pekne namazany az na druhou stranu retezu, na tom sme se teda shodli na slovaci s Vikecem co to ma taky .
Ty Kelly jeste jedna vecna otazka dneska, ty tam nedavas uz origo scot olej ? davas neco obyc co tady koupis v krame s olejama ? Ja jen ze moje flaska pustne a chtel sem pak objednavat dalsi a nebo jestli se na to vysrat a davat nahrazku , asi to chce taky odzkouset tu spravnou hustotu
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:já používám od začátku tohle http://valvoline.cz/cs/shop/detail/46-a … lube-400ml a supr...je to během dvou minut suchý takže mám čistou motorku...to je pro mě prioritní...jinak maže to taky dobře..na řetěz jsem bez čistění najel 33 tis. km a mažu tak každejch 500 km
ale to už jsme jinde něž zněl původní dotazmě to fakt funguje...řetěz je hezky bílej a lepivej,ale nic neodletuje
mě teda moc ne musim vždycky 2 cíga počkat, abych to pak neměla jak jetel
Život je boj-mašina je nej!!!
Jojo,taky mám mazání na háku Scot dělá dva druhy voleja,hustší letní pro provoz v pařáku vokolo 30stupňů,a vo něco řidší do teplot kolem 20-25stupňů,ten si myslím je k nám ideální,bo najaře kdyš bylo chladno se tomu letnímu moc nechtělo týct,další flašku koupím tu řidší,kerou sem chtěl už letos,ale bohužél mě dodali ten letní,ale neva,taky ho spotřebuju.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
mazo psal:myslite ze ma nejaky vyznam PTFE na retazi? Myslim v "obycajnom" mazacom spreji.
V linku je to sice pekne napisane, ale... ako sa hovori: Paier toho znesie vela-
Nevím jak papír ale plechovka asik jo .Protože je to napsaný aji na Motulu
Kelly01 psal:Mám ten modrej,a asi málo mažu,bo mi 1/2 litra vydrží na 12-15000KM
No já mám právě ten červenej a za letošní sezónu sem najel 10tkm a ve flašce mám zhruba třetinu a v motorce plnou nádobku,takže mě ta flašky vyjde na dvě sezóny a stála tuším kolem třech kil
K.a.s.y.m. (Člen) 19.10.2009 20:51:32 Offline |
Kelly01 psal:A to sem chtěl slyšet
Už sem klidný,bo máme všichni stejnou spotřebu
A teď těch 15000km za 3kila přepočítej těm zoufalcům s pudrem na prdel ve spreji
jeden valvoline vydrží zhruba 6000 km dá se sehnat za 130,- a je to tušim 300ml takže skot je na provoz hruba 2,5x levnější + pořizovačka
ovšem pokud se kupuje sprej za klasickou cenu 200 a víc tak je to ještě víc
Pro počtáře:
Ten váš tzv. "pudr" 400ml vydrží při správným používání okolo 20tis. km a stojí okolo 400kč (viz. motorkari.cz).
Tak teď si spočítejte scota(pořizovací cenu) + olej a kde jsme s cenou......v
WD club member...
WD club member...
K.a.s.y.m. (Člen) 19.10.2009 21:15:25 Offline |
no já ještě furt na ceně skota nejsem ani těma sprejema
Hanz psal:Pro počtáře:
Ten váš tzv. "pudr" 400ml vydrží při správným používání okolo 20tis. km a stojí okolo 400kč (viz. motorkari.cz).
Tak teď si spočítejte scota(pořizovací cenu) + olej a kde jsme s cenou......v
Tak takhle sem mazat nikdy nedokazal teda mel sem Motula 400 ml to myslim bylo taky a spotreboval sem na 7 tis km cca 1 + 1/2 spreju na to asi sem to mazal fest nevim no, proste sem pucoval mazal cistil, uz jenom me reknete kde schanite ty koncovy plastovy jehly do scota pac sem nasel akorat 50 metrovy klubo na prodej se stejnym prumer, dava se to jako pneumaticky hadicky do ruznejch stroju, ale jinak sem to nikde nenasel, uz se mi podarilo jednu vytrousit na scotu, clovek se uci no, uz vim ze sem si ten konec mel vic roztavit zapalovacem. ale to je jedno. Mate nejakej zdroj ? Je fakt ze ta spotreba neni skoro zadna az na to ze poprve me to vychcalo ta nadobka ze sem to mel moc povoleny to sroubeni a podruhy ze me vypadl injektor na slovaci. Sic sem ustip z toho podtlaku a jedna byla jeste zalozni a udelal si druhou ale ono to nebude bezedny ta hadica na podtlaku
Michal Dk psal:..cena je na druhým místě kdo nezkusil bude se patlat se sprejemScottoiler nemá chybu
Je fakt že cena je až na druhým místě protože jak jsem vždycky od toho zajebanej když to čistím.
Proto jsem založil tohle téma protože ten náš suchej pudr na,bude ve výsledku stejnej jak ten Scott ale myslím že i lepší protože ten olej taky trošku sere ven.
Na cenu spreje seru ale musí to být éňo ňůňo čistý.
A ne zasranej hlavák rozeta a pod krytem pastorku no na .
Vlastní zkušenost, na 40 tis. jsem spotřeboval pouhých cca 1000ml mazadla ve spreji od Motorexu stříknu když si řekne, utřu a jedu, nic zajebanýho, občas mu dám sadu petrolejem. Nemám scota ani nemám pocit, že bych ho měl namontovat, leda že bych chtěl mít vo starost navíc. Pořád mám origo řetězovku a jěšte dlouho bude. Za pakatel a bez starostí jestli chčije moc nebo málo.
Pajk psal:Pouhých 24 tis.km ? Ty wogo čím to asi bude, nemáš náhodou scota?
No možná by ještě 2000km vydržel,ale letos už to asi nenajedu a na příští sezónu chcu mít fšecko spotřební v richtiku,tak pude
Pajk psal:Vlastní zkušenost, na 40 tis. jsem spotřeboval pouhých cca 1000ml mazadla ve spreji od Motorexu stříknu když si řekne, utřu a jedu, nic zajebanýho, občas mu dám sadu petrolejem. Nemám scota ani nemám pocit, že bych ho měl namontovat, leda že bych chtěl mít vo starost navíc. Pořád mám origo řetězovku a jěšte dlouho bude. Za pakatel a bez starostí jestli chčije moc nebo málo.
...člověče náhoda ? mám to tak nějak podobně ...jen nemám ještě spotřebovanej litr mazadla, dodělávám teprv druhej 400ml sprej od bel-raye, ale taky teda nemám ještě těch 40tis. ale "pouhejch" 35tis. ...ovšem už mám někdy takovej pocit že ten řetěz je snad nesmrtelnej a neutahám ho, už od minulý sezóny mám připravenou sadu na výměnu
ps: čištění nesnáším a proto z větší části jen přimazávám, cca jednou za rok ho utřu petrolejem, jinak "čistím" jen vnější stranu po namazání, protože je zlatá
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ja mam 21 tisic namotano a je KO retez, Scot namontovan v 15 tis km. Co to tam mate za retezy ze na tom mate 40 tacu ? to tlacite snad jenom
osiris psal:Pajk psal:Vlastní zkušenost, na 40 tis. jsem spotřeboval pouhých cca 1000ml mazadla ve spreji od Motorexu stříknu když si řekne, utřu a jedu, nic zajebanýho, občas mu dám sadu petrolejem. Nemám scota ani nemám pocit, že bych ho měl namontovat, leda že bych chtěl mít vo starost navíc. Pořád mám origo řetězovku a jěšte dlouho bude. Za pakatel a bez starostí jestli chčije moc nebo málo.
...člověče náhoda ? mám to tak nějak podobně ...jen nemám ještě spotřebovanej litr mazadla, dodělávám teprv druhej 400ml sprej od bel-raye, ale taky teda nemám ještě těch 40tis. ale "pouhejch" 35tis. ...ovšem už mám někdy takovej pocit že ten řetěz je snad nesmrtelnej a neutahám ho, už od minulý sezóny mám připravenou sadu na výměnu
ps: čištění nesnáším a proto z větší části jen přimazávám, cca jednou za rok ho utřu petrolejem, jinak "čistím" jen vnější stranu po namazání, protože je zlatá
...čéče, taky mam uš rok v regále řetězofku, na originálu mam 30t a furt je f kondici
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...čéče, taky mam uš rok v regále řetězofku, na originálu mam 30t a furt je f kondici
....no když ty taky hovno taháš za plyn turisto
A vůbec, mažu tim co mi příde pod ruku (momentálně mám sprej přímo vod DID a super. Drží, nelepí, maže), motorku mám stejnak většinou zajebanou a petrákem nic nečistim, takže sem spokojenej i bez skota a práci s tim nemám
Lihy psal:Filous psal:...čéče, taky mam uš rok v regále řetězofku, na originálu mam 30t a furt je f kondici
....no když ty taky hovno taháš za plyn turisto
A vůbec, mažu tim co mi příde pod ruku (momentálně mám sprej přímo vod DID a super. Drží, nelepí, maže), motorku mám stejnak většinou zajebanou a petrákem nic nečistim, takže sem spokojenej i bez skota a práci s tim nemám
...taky uš sem starej fotr bolavej ...ale tebe si eště furt dám
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Pajk + Osi:
Popirate prislovi, kdo maze, ten jede
...cim min mazete, tim vic vam retez vydrzi
Zatim sem zlikvidoval, dva retezy a oba skoncily na nepravidelny vytahani kolem 20 tis. To ale asi mazanim moc neovlivnim V com je ten trik?
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
No,tak já tak vyjímečnej řidič jak výše masírovaní s pudrem na prdel nejsem
Originály: 4ks vždy odchod v 18000km..
Repliky DID: 15-170000km max..
A za 240000km na bandasce na 3 různejch modelech se intervaly nezměnily
A brzdím převážně podřazením o 2 stupně
God Save The Queen!
Luk psal:Pajk + Osi:
Popirate prislovi, kdo maze, ten jede
...cim min mazete, tim vic vam retez vydrzi
Zatim sem zlikvidoval, dva retezy a oba skoncily na nepravidelny vytahani kolem 20 tis. To ale asi mazanim moc neovlivnim V com je ten trik?
...mažu to tak aby to bylo namazaný a kdy je potřeba to mazat, ne že to tam hnojím furt a takovým způsobem že je od toho pak zamrdaný všechno okolo
...nepravidelně vytahanej ? no a co zkus na něm někdy jezdit přesto dál, třeba budeš mile překvapenej
Kelly01 psal:No,tak já tak vyjímečnej řidič jak výše masírovaní s pudrem na prdel nejsem
Originály: 4ks vždy odchod v 18000km..
Repliky DID: 15-170000km max..
A za 240000km na bandasce na 3 různejch modelech se intervaly nezměnily
A brzdím převážně podřazením o 2 stupně
...myslel jsem že máš už rozum a nenecháš se hystericky vybláznit povídačkama o nepravidelně vytahaným řetězu
K.a.s.y.m. (Člen) 20.10.2009 09:23:58 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
ale to už jsme jinde něž zněl původní dotazmě to fakt funguje...řetěz je hezky bílej a lepivej,ale nic neodletuje
mě teda moc ne musim vždycky 2 cíga počkat, abych to pak neměla jak jetel
já namažu a jedu a nikdy problém nebyl???
osiris psal:...nepravidelně vytahanej ? no a co zkus na něm někdy jezdit přesto dál, třeba budeš mile překvapenej
...no ten jeden byl vytahanej tak, ze uz to neslo seridit, lital nahoru dolu, kraval...proste v
Ten druhej by este 2-3 urcite vydrzel, ale chtel sem to mit na dovcu v cajku
Kazdopadne me jak to potom za jizdy poskubava...
Kdyz je to malo nepravidelny(a to mam i ted na novym), tak to samozrejme neresim
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
ty jo,tak to koukam, me odesel 1 retez na 24.tis.(uz nebylo kam natahovat) a myslim, ze budu rad,kdyz s druhym vydrzim do 48tisic.
Vetsinou kolem 15tis. me zacne retez zevnitr rezatet...
tak pak jeste chvili vydrzi a pak je v pici.
a to ho prakticky pred kazdou jizdou mazu.
...sam mezi jebkarema...
Ondráš psal:ross psal:jednou, až budu velkej kluk, tak do toho řemenu půjdu
na benzínce budu za maséra
a o to my přesně jdeještě tu betmení kombošku k tomu
i ta jednou bude
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
LUK ne, mažu míň, ale zase častějc je to minuta práce a jenom tam kde je to třeba a né zablemcat celej řetěz. Pak je spotřeba maziva samozřejmě velká a hlavně neni to k ničemu dobrý spíš naopak, je to všude a řetez funguje jak mucholapka bych řek.
Jakej je rozdíl mezi novym a jetym řetězem pro používání dry lube? Přeci odmastit jako odmastit ne?
Přijde mi to teda zvláštní vždycky se říkalo hlavně neodmastit
čím to odmastíte když ten nový řetěz koupíte? Bych to možná zkusil na ten starej mám origo a má 18tis, tak už toho asi moc neodslouží...
Taky mě ten bordel sere. Krásně to vidim na kole. když normální olej tak to mažu 2x za sezonu. Teď jsem to stříknul motulem z moto a je to celý zalepený a hnusný. Jinak vždycky jsem používal motul párkrát kastról a jako že jo, ale ten bordel mě štve.
Miras psal:Jakej je rozdíl mezi novym a jetym řetězem pro používání dry lube? Přeci odmastit jako odmastit ne?
Přijde mi to teda zvláštní vždycky se říkalo hlavně neodmastit
čím to odmastíte když ten nový řetěz koupíte? Bych to možná zkusil na ten starej mám origo a má 18tis, tak už toho asi moc neodslouží...
Taky mě ten bordel sere. Krásně to vidim na kole. když normální olej tak to mažu 2x za sezonu. Teď jsem to stříknul motulem z moto a je to celý zalepený a hnusný. Jinak vždycky jsem používal motul párkrát kastról a jako že jo, ale ten bordel mě štve.
Taky nevím jakej je rozdíl mezi novým odmaštěným a nebo starším odmaštěným, kromě toho, že je novej a možná míň vytahanej. Přeci novej taky přijde už namaštěnej z výroby ne???
WD club member...
Víte proč vám řetěz prd vydrží, protože jste po jízdě líný se vohnout, přetáhnout hadrou a máznout volejem, serete na něj ten lepkavej sprej, a tím si vytváříte brusnou pastu, a pak de všechno vo hromadu dřív do kopru. Zdenek.
Zdenek psal:Víte proč vám řetěz prd vydrží, protože jste po jízdě líný se vohnout, přetáhnout hadrou a máznout volejem, serete na něj ten lepkavej sprej, a tím si vytváříte brusnou pastu, a pak de všechno vo hromadu dřív do kopru. Zdenek.
Tvůj názor neplatí, jseš zbytečně čistotný
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Zdenek psal:Víte proč vám řetěz prd vydrží, protože jste po jízdě líný se vohnout, přetáhnout hadrou a máznout volejem, serete na něj ten lepkavej sprej, a tím si vytváříte brusnou pastu, a pak de všechno vo hromadu dřív do kopru. Zdenek.
, přijď se z mýho řetězu najíst..
WD club member...
Trošku tu opráším starší téma, tfuj, tfuj..kua to je prachu, co takhle nějakou uklizečku......
Se mi naň nedostalo odpovědi...
Můžu začít dávat dry lube na řetěz s 13tis ?? Když ho teda jako fest opucuju až na molekuly??
Nechápu totiž proč se má dávat jen na nový řetěz, když ten z fabriky přijede taky namazanej nějakým mastným sajrajtem a má se zajet 700km a pak očistit a aplikovat drylube, kromě teda jako nějakýho opotřebení, vytahanost..atd..
WD club member...
Hanz psal:osiris psal:...dávám si do rána ban
......a marš klečet do kouta na hrách zmetku jeden...........
...auuu, taky dávám ban(ána)....
No na to žes to vytáhl tohle téma z hlubin
Tak zatím nic moc
Jinak ti můžu říct ža to PDL je fakt dobrý
Stránky: 1