Nejsi přihlášen
doraz tlumiče
čus, vyměnil jsem na B12 kosti a zvýšil zadek, když ale zmáčknu zadek mašiny a pustím zdá se mi že to docela bouchne o doraz. Měnil někdo z vás nastavení na zadním tlumiči? Mám to tam nastavený na zlatým středu podle manuálu. Nebo je to jen pocit a až na tom budu sedět a přelítnu např. železn. přejezd bude vše OK? Dík.
"Burn rubber, not your soul"
Re: doraz tlumiče
...a nestratil si nááááhodou gumovej doras centrálního stojanu a nemlátí ti ten??? ...jinag tlumící jednotka žádnej jakože doras nemá, tagže by tam nic mlátit nemělo ...měl sem nakoplou šesku, teť i 12 a podobnej trabl sem neměl ani na jednom biku
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: doraz tlumiče
Filous psal:...a nestratil si nááááhodou gumovej doras centrálního stojanu a nemlátí ti ten??? ...jinag tlumící jednotka žádnej jakože doras nemá, tagže by tam nic mlátit nemělo ...měl sem nakoplou šesku, teť i 12 a podobnej trabl sem neměl ani na jednom biku
...... detailně jsem to nezkoumal ale když pustím zadek tak se ten tlumič vrátí do svý max. horní pozice ale je znatelně slyšet dutá rána. Zdá se mi totiž, že vyskakuje až moc rychle a ne plynule a že by byl KO, to se mi nezdá
"Burn rubber, not your soul"
Stránky: 1