Nejsi přihlášen
Re: F1-BUTTON
zdenek 1 psal:Co vy na to?
no nic, jsem spíš zvědavej příští rok na duo Hamilton vz. Raikkonen u McLarenu a Massa vz.Alonso ve Ferrari
A hlavně se nebude moc doplňovat palivo tak to bude hooodně zajímavý
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
K.a.s.y.m. (Člen) 18.10.2009 21:39:18 Offline |
F je vo ničem stejně jako moto GP
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 18.10.2009 21:48:49 Offline |
Ale prd. GP me porad jeste bavi. F1 pro me umrela tim jak to zacala vysilat nova.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Já jsem fanda Kimiho,ale sere mě to,že příští rok bude jezdit s černochem.... Ale dneska to náhodou bylo celkem zajímavé i když jsem se teda lekl , jak tomu Kimimu v depu zatopili ,jinak to tankováni bude chybět (tak jako FERRARI Masa)
když to jede,je to OK
je to jak s fotbalem. Fandíš,snažíš se to sledovat,a pak se dozvíš,že z tebe někdo dělá blbce. Viz Horník-Vrabec a spol v naší lize,a u F1 Briatore a Renault. To by jeden blil,Milane... Voni si snad myslej,že se to udělá samo...
God Gave me Everything I want
je to jak s fotbalem. Fandíš,snažíš se to sledovat,a pak se dozvíš,že z tebe někdo dělá blbce. Viz Horník-Vrabec a spol v naší lize,a u F1 Briatore a Renault. To by jeden blil,Milane... Voni si snad myslej,že se to udělá samo...
God Gave me Everything I want
Ondráš psal:Loser psal:vogo, ja myslel, ze to je diskuze o tlacitku F1 na klavesnici a vy zde probirate formule
Taky mě tohle spojení napadlo, ale nezakládal to Filous, tak jsem říkal, že asi ne.
...nevim, esi bych se neměl urazit
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Ondráš psal:Loser psal:vogo, ja myslel, ze to je diskuze o tlacitku F1 na klavesnici a vy zde probirate formule
Taky mě tohle spojení napadlo, ale nezakládal to Filous, tak jsem říkal, že asi ne.
...nevim, esi bych se neměl urazit
wogo, to je pocta
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Kožak psal:Já teda vim na co tam je F1 vživotě sem ho nepoužil a ani to zkoušet nebudu
já tam pod F1 mám ještě modrej nápis "Hibernate"
co to znamená
to znamená, že když to zmáčkneš, tak do 10 sekund počítač vybouchne
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
ross psal:Kožak psal:Já teda vim na co tam je F1 vživotě sem ho nepoužil a ani to zkoušet nebudu
co to znamená
Ty tam máš hibernate ? Já tam mám takovej chrápající půlměsíc asik je to kompl pro arabáše ze Saudké Arabie nebo je určen na vývoz do Iráku nebo Afganistánu
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
co to znamená
...to pošle objednávku na hibernaci, ráno ti doručej rakev s flaškou dusíku a formulářem kdy chceš vzbudit
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:ross psal:Kožak psal:Já teda vim na co tam je F1 vživotě sem ho nepoužil a ani to zkoušet nebudu
co to znamená...to pošle objednávku na hibernaci, ráno ti doručej rakev s flaškou dusíku a formulářem kdy chceš vzbudit
a já to zmáčkl
takže mám čas do rána
no nic, jdu utratit prachy a vychlasta zásoby
kurva, tahle brzo jsem konec nečekal
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:osiris psal:...hlavně nešil, tak se nech vzbudit zejtra v poledne wole
tak sem to ve zdraví přežil
...no a že to nic není viď, jen ta zkurvená zima v tý bedně je na hovno
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1