Nejsi přihlášen
Lupičům u nás v Ostravě pšenka nekvete :o)
http://www.novinky.cz/krimi/181918-host … upice.html
Doporučuji si přehrát video ze stránky, holt vyjádření "hosta baru" stojí za to , copak jaképak sraní se s lupičem no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Re: Lupičům u nás v Ostravě pšenka nekvete :o)
tak ten je fakt dobrej ... prej "jsem ho vyprovokoval, aby vystrelil. Tim jsem zjistil, ze to ma jen na poplasnaky." .... pak uz me fakt nasral, tak jsem vzal popelnik...."
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Sic frajer ale ja bych mel na jeho pozici obavu ze tam nemusi bejt slepej ale kulka. Me by to za to nestalo zrovna v tomto pripade takhle zasahnout kdyz slo jenom o penize. Takze bych lehl radsi k zemi a at odejde s prachama.
Nezapomeňte,že to byl "ostravak" a ještě k tomu zodpovědně najebaný , takovému je to jedno ostrá zbraň, poplašňák, plynovka...
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Tak to máte pravdu, navíc Frantu znám, je to můj spolužák ze základky, když jsem ho v té reportáži viděl, bylo mi jasné, že se jen tak svých těžce "vyhraných" peněz nevzdá...viz. pasáž, tak jsem ho jebnul popelníkem
Stránky: 1