Nejsi přihlášen
Mikulášské nadělování ve sklepě....(5-6.12.09)
takže to co začalo jako sraz Zlíňáků se nám změnilo v Mikulášské nadílku ve sklepě.
Vše podstatné je v akcích.
Máme rezervovánu poslední volnou sobotu co mají tento rok....
Takže kdo rád posedí na Mikuláše ve sklepě, tak se hlaste.... a to co nejdřív prosím.
Zatím je vše rezervováno a potvrdit a upřesnit počet lidí musím v pondělí 26.10.2009.
A jestli se k nám vrátí opět zima a bude sníh, tak ubytování je přímo pod lyžařským vlekem...
Případné dotazy zodpoví má osoba nebo Janna.
Tak doufám, že se lidi uvídíme a zazpíváme u vínka....5-6.12.09
Editoval osiris (22.10.2009 14:34:30)
Re: Mikulášské nadělování ve sklepě....(5-6.12.09)
Póla psal:takže to co začalo jako sraz Zlíňáků se nám změnilo v Mikulášské nadílku ve sklepě.
Vše podstatné je v akcích.
Máme rezervovánu poslední volnou sobotu co mají tento rok....
Takže kdo rád posedí na Mikuláše ve sklepě, tak se hlaste.... a to co nejdřív prosím.
Zatím je vše rezervováno a potvrdit a upřesnit počet lidí musím v pondělí 26.10.2009.
A jestli se k nám vrátí opět zima a bude sníh, tak ubytování je přímo pod lyžařským vlekem...
Případné dotazy zodpoví má osoba nebo Janna.
Tak doufám, že se lidi uvídíme a zazpíváme u vínka....
K.a.s.y.m. (Člen) 22.10.2009 14:45:10 Offline |
že bych se jel zmatlat do sklípku?
zeptám se chcete prachy na účet nebo se bude platit až tam?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Póla psal:platba až na místě
Žádná záloha ani na sklep ani na ubytování.....
Kurňa ale musí se nás tam sejít aspoň 20 kusů....jináč to je bezpředmětné....
A ještě vyhlašuju konkurz na pozici čerta
coze? certa? Toho piju rad .... takze certa ke me
jestli se mi podari nejak vyhrabat z prace, tak bych aj dorazil. Kurfa ja takovej asijec a jeste sem nebyl ve sklipku (jen u strejdy na slovensku a to se nepocita)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Póla psal:platba až na místě
Žádná záloha ani na sklep ani na ubytování.....
Kurňa ale musí se nás tam sejít aspoň 20 kusů....jináč to je bezpředmětné....
A ještě vyhlašuju konkurz na pozici čertacoze? certa? Toho piju rad .... takze certa ke me
jestli se mi podari nejak vyhrabat z prace, tak bych aj dorazil. Kurfa ja takovej asijec a jeste sem nebyl ve sklipku (jen u strejdy na slovensku a to se nepocita)
Tak to bys měl proto napravit a dorazit.Rádi tě tam uvidíme.
Jak to bude s tím ubytováním, bych potřeboval teda??? Podle fotek to vypadá, že na pokoji jsou manželská dvojlůžka sem zvědavej koho si ten večer vemu za manželku/manžela (odvíjí se od promile v krvi)...
WD club member...
Hanz psal:Jak to bude s tím ubytováním, bych potřeboval teda??? Podle fotek to vypadá, že na pokoji jsou manželská dvojlůžka sem zvědavej koho si ten večer vemu za manželku/manžela (odvíjí se od promile v krvi)...
Tak pro jednou to překousneš,ne?Možná se tam nande i pokoje a oddělenýma postelama
Hanz psal:Jak to bude s tím ubytováním, bych potřeboval teda??? Podle fotek to vypadá, že na pokoji jsou manželská dvojlůžka sem zvědavej koho si ten večer vemu za manželku/manžela (odvíjí se od promile v krvi)...
jestli pojedu, mas me rezervovanyho
Loser psal:Hanz psal:Jak to bude s tím ubytováním, bych potřeboval teda??? Podle fotek to vypadá, že na pokoji jsou manželská dvojlůžka sem zvědavej koho si ten večer vemu za manželku/manžela (odvíjí se od promile v krvi)...
A je to vyřešený
Loser psal:Hanz psal:Jak to bude s tím ubytováním, bych potřeboval teda??? Podle fotek to vypadá, že na pokoji jsou manželská dvojlůžka sem zvědavej koho si ten večer vemu za manželku/manžela (odvíjí se od promile v krvi)...
Se těším, už nemůžu dospat...
WD club member...
Hanz psal:Loser psal:Hanz psal:Jak to bude s tím ubytováním, bych potřeboval teda??? Podle fotek to vypadá, že na pokoji jsou manželská dvojlůžka sem zvědavej koho si ten večer vemu za manželku/manžela (odvíjí se od promile v krvi)...
Se těším, už nemůžu dospat...
To jsem ráda že si tak rozumíte
K.a.s.y.m. (Člen) 22.10.2009 20:12:04 Offline |
a já se tak těšil
K.a.s.y.m. (Člen) 22.10.2009 20:56:48 Offline |
Janna psal:Jak to vidíte cenově?Není to moc?Mám možnost zařídit i levnější,ale dala bych to na listopad-čili 14.-15.11Tak prosím dejte vědět,ještě se to dá změnit!!Není nás tam tak moc!!!
mě to na mikuláše vyhovuje.ale jinak je mi to vcelku jedno
K.a.s.y.m. (Člen) 22.10.2009 20:59:45 Offline |
Janna psal:OK,tak pozjišťuju další a uvidíme.Navíc já jsem se ani v práci ještě neptala.
tak to si myslim,že na ten prosinec si to domluvíš lip
K.a.s.y.m. psal:Janna psal:OK,tak pozjišťuju další a uvidíme.Navíc já jsem se ani v práci ještě neptala.
No uvidím,zítra to pořeším.Jinak je možnost i za levněji,pošlu ti odkaz
http://sklepuzdeny.websnadno.cz/ Mrkni na to a kdyžtak by se to změnilo.
Ostatní se taky podívejte....JU?
Hanz psal:Přišel mi mejl, že prý to je spešl pro mě ten sklípek, se v něm dá jako jezdit na motorce jooo??? nebo tam spíš někdo potřebuje něco udělat, jako vždycky
Hele můžeš být klidný...barák už máme spravený a sklep je v dostatečné vzdálenosti od datlovic boudy....
Póla psal:Hanz psal:Přišel mi mejl, že prý to je spešl pro mě ten sklípek, se v něm dá jako jezdit na motorce jooo??? nebo tam spíš někdo potřebuje něco udělat, jako vždycky
Hele můžeš být klidný...barák už máme spravený a sklep je v dostatečné vzdálenosti od datlovic boudy....
Co to bylo za ránu?? A ták, to mi jenom spadl šutrák z pumpy..... Sem se chtěl ujistit, jestli si nemám přibalit......, co přibalit rovnou na sebe obléct montérky ať se nezdržuju..
WD club member...
Janna psal:K.a.s.y.m. psal:Janna psal:OK,tak pozjišťuju další a uvidíme.Navíc já jsem se ani v práci ještě neptala.
No uvidím,zítra to pořeším.Jinak je možnost i za levněji,pošlu ti odkaz
Ostatní se taky podívejte....JU?
Tak tohle bych zrovna moc nedoporučoval. Sedět venku, když bude chcát nebo mrznout či obojí je pěkně na
Výběr od Póly se mi zamlouvá víc. Ve sklepě je stálá teplota a je to hned u zdroje
Taky jsme zrovna nevyhráli ve sportce, ale ten litr co do toho každý zainvestuje není tak moc na to, že máš v ceně jídlo, pítí co hrdlo ráčí a slušný nocleh
Datel psal:Janna psal:K.a.s.y.m. psal:
tak to si myslim,že na ten prosinec si to domluvíš lipNo uvidím,zítra to pořeším.Jinak je možnost i za levněji,pošlu ti odkaz
Ostatní se taky podívejte....JU?Tak tohle bych zrovna moc nedoporučoval. Sedět venku, když bude chcát nebo mrznout či obojí je pěkně na
Výběr od Póly se mi zamlouvá víc. Ve sklepě je stálá teplota a je to hned u zdroje
Taky jsme zrovna nevyhráli ve sportce, ale ten litr co do toho každý zainvestuje není tak moc na to, že máš v ceně jídlo, pítí co hrdlo ráčí a slušný nocleh
OK,tak se to měnit nebude.
K.a.s.y.m. (Člen) 24.10.2009 16:52:59 Offline |
měl bych další dva lidi co by jeli taky...kámoši z party..bude to problém?možná bych jich ukecal víc, tak o dva???
Každopádně srandu nezkazej spíš naopad
Hanzi neboj...zatím akce stále platí. Minimální počet je 20 kusů....
To se musí posbírat....
Páru lidiček by jelo, ale nejsou ještě napsaní....
Teď je to spíš o tom, aby ten kdo se zapsal opravdu dojel....
K.a.s.y.m. (Člen) 26.10.2009 12:05:29 Offline |
Datel psal:............jedou jen ti co se nebojí
kdo se bojí sere v síni...sklípku se netřeba bát
Honza psal:Kua, azijati neserte Kde je vás víc? Brněnská sekce stále váhá? Do zbraně!
..my pojedem, jenom zatím děláme drahoty
..snad nám někdo těch třicet volných míst nevyfoukne, než se rozhoupem a domluvíme
KOŽON psal:Honza psal:Kua, azijati neserte Kde je vás víc? Brněnská sekce stále váhá? Do zbraně!
..snad nám někdo těch třicet volných míst nevyfoukne, než se rozhoupem a domluvíme
Kua nemel , už ať si v přihlášených....
WD club member...
Hanz psal:KOŽON psal:Honza psal:Kua, azijati neserte Kde je vás víc? Brněnská sekce stále váhá? Do zbraně!
..snad nám někdo těch třicet volných míst nevyfoukne, než se rozhoupem a domluvímeKua nemel , už ať si v přihlášených....
..kundo sprostá
Janna psal:KOŽON psal:Janna psal:Ale šupem,ať jste přihlášení!!!
..jsem tam
Si super
Bude to stát za to,uvidíš
Sem ti volala,bylo to ohledně výfuku.Psal mi chlapík na ten můj výuk,tak jsem potřebovala poradit,ale už jsem mu odepsala,tak doufám že ne blbě.Ptal se mě jestli to prodávám i s mezisvodem,ale asi jo,ne?
Janna psal:Janna psal:KOŽON psal:
..jsem tamSi super
Bude to stát za to,uvidíšSem ti volala,bylo to ohledně výfuku.Psal mi chlapík na ten můj výuk,tak jsem potřebovala poradit,ale už jsem mu odepsala,tak doufám že ne blbě.Ptal se mě jestli to prodávám i s mezisvodem,ale asi jo,ne?
..jásný že s mezisvodem
KOŽON psal:Janna psal:Janna psal:
Si super
Bude to stát za to,uvidíšSem ti volala,bylo to ohledně výfuku.Psal mi chlapík na ten můj výuk,tak jsem potřebovala poradit,ale už jsem mu odepsala,tak doufám že ne blbě.Ptal se mě jestli to prodávám i s mezisvodem,ale asi jo,ne?
..jásný že s mezisvodem
OK díky
Janna psal:Loser psal:penizky odeslany. Jestli dorazim je jeste ve hvezdach, ale budu se snazit
Super!Doufám teda že opravdu dovalíš,ať nám zase můžeš zatančit jako na Jedovnici
hel, jedovnice byla slabej vodvar toho, co se delo ve Zlate Korune
Budu muset asi oprasit kroj a znalosti moravskych tancu, aby to bylo tematicke
Loser psal:Janna psal:Loser psal:penizky odeslany. Jestli dorazim je jeste ve hvezdach, ale budu se snazit
Super!Doufám teda že opravdu dovalíš,ať nám zase můžeš zatančit jako na Jedovnici
Budu muset asi oprasit kroj a znalosti moravskych tancu, aby to bylo tematicke
Tak to bude supr
K.a.s.y.m. (Člen) 09.11.2009 08:02:54 Offline |
Janna psal:Loser psal:Janna psal:
Super!Doufám teda že opravdu dovalíš,ať nám zase můžeš zatančit jako na Jedovnicihel, jedovnice byla slabej vodvar toho, co se delo ve Zlate Korune
Budu muset asi oprasit kroj a znalosti moravskych tancu, aby to bylo tematickeTak to bude supr
penízky odeslány..variabil 608034937
K.a.s.y.m. psal:Janna psal:Loser psal:
Budu muset asi oprasit kroj a znalosti moravskych tancu, aby to bylo tematickeTak to bude supr
penízky odeslány..variabil 608034937
supr
Stránky: 1