Nejsi přihlášen
Osi lak. na autobus
Měl by dotaz jake RAL či jine ID čislo ma Suzuki GSX1400 r.v. 2005 v modro bilem provedeni ta tmavě modra barva na nadrži.
pokud bude ID čislo z katalogu PPG nevadi
Jedná se o toto barevne provedeni:
Osi a když budeš v tom pls Nevedete v prodejne abrazivo zn. Mirka? Jedna se mam dojem o produkty Abralon "jsou to takové pěnove kotouče na suchy zip." ale kdyby to byly jen vyseky, nevadi.
Děkuji za odpoved Kdyby to nějak šlo za rozumnou cenu udělal by ti asi velkou objednavku.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Re: Osi lak. na autobus
osiris psal:...lepší bude když zavoláš, protože trošku motáš pátý přes devátý a to já bych se asi upsal než bychom si to vysvětlili
Jak motam pate přes devate?
jsou to dvě otazky
1. RAL čislo či jine id čislo ty tmave modry barvy.
2.druhej dotaz nechtělo se mi kvuly tomu zakladat novy topic.
Zda vedete na prodejně Brusivo značky Mirka produkty Abralon.
Děkuji
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
k te Mirce Abralon
jedna se o toto zboži
http://www.brusivomirka.cz/automobil/Abralon.html
osiris psal:1. otázka neodpovídá skutečnosti
2. jo, alternitiva
1. otazka
V techničaku je rok 2005 ale možne je že to je ještě provedeni 2004
2. otazka
O jakou alternativu se jedna? bližší info přibližne i cenu
Osi až to bude hořet tak ti zavolam a nebo se nakvartytuji v bližší době mamce do auta až pojede služebně do Kolína, a nějak se domluvime
...vážně neblbni, nebudu ti rozepisovat rozdíly mezi alternativou a originálem, mám i originál, můžu ti doporučit i vhodnější technologii než abralon ...různý rozměry, zrnitosti, tím pádem ceny ...fakt, neblázni ...nebo chceš abych ti volal já ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...vážně neblbni, nebudu ti rozepisovat rozdíly mezi alternativou a originálem, mám i originál, můžu ti doporučit i vhodnější technologii než abralon ...různý rozměry, zrnitosti, tím pádem ceny ...fakt, neblázni ...nebo chceš abych ti volal já ?
Ja ti klidne zavolam ale mometalne to nejde.
Pomaham tu mamce s baliky.
pavel dolínek (Člen) 23.10.2009 22:05:29 Offline |
ja mam k9 a zda se to stejny
"una storia italiana"
osiris psal:...K5 je tohle
http://joshinthecity.files.wordpress.co … 24x768.jpg
...on má v roce 2005 koupenej model K4
No to bylo celkem jasný,podle dvou trumpet
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Zdenák psal:Já mám K poslední co se dělalo... ale co je to za číslo to netuším....
Hlavně že to děla brm brm....
...zdenáku nemáš, ta poslední je ještě o kousíček hezčí než ta tvoje (ale jak říkám furt, mimo tý limitky je ta tvoje kombinace ta nej )
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator) 24.10.2009 00:46:06 Offline |
kojaksro psal:...není to XJR-ko?...si myslím já tedy
je to vodstrojený gsx-r ty hňupe ročník myslim 1896
doba je temná...
Osi ja se posleze omluvyl a opravil že se jedna o 2004.
QAle do ted nechapu co je na tom k smichu ale pokud se vam to libi tak se mi smejte. Ja jsem na šrot
Já sem taky na šrot a jdu se podívat do techničáku co mám za rok, bo mám napsáno, že je to 2001, ale přitom mám kulatou... To je divný...
Pak jsem to přestal počítat...
To jsou věci...
3 frodo. Někde v download sekci bylo PDF s VINkama a rozsahama výroby. podle toho poznáš typ a všechno ostatní. Tak to najdi a nemáš problém, negře...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1