Nejsi přihlášen
Re: 25.10.09 JmK
mr.BSE psal:Taky bych i vyjel. Tak nějak spíš turistiko, než nějaká střelba. Chtěl sem teď, ale naštěstí začlo chcát, tak aspoň nabiju baterku
Samo že turistika, silnice stejně jako meze jsou již studené. Projížďka, kávička pokec atd. Pár hodinek max tak 200 km, ale záleží na domluvě.
GSX1250FA
VikecB12 psal:No pokud bude zítra vo chlup líp než dnes,tak bych asi taky vyjel,vytáhl bych vyvětrat starýho kulťáka
BSE: Vogo,nestaví se tady někdo pro ty boty a gatě? A vubec,jak je na tom,už fšechno gůt?
No vogo, jako říkal sem mu to, ale von vod tý doby ani nevylezl z baráku, není schopnej ani řídit. Ale pokud to tam zavazí, tak se pro to votočím, nejseš voe úschovna, to chápu
Nebo to můžem vzít zítra hodit mu to na tomkáč, kdyby chuť.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Jezdím hlavně směr Hradiště a Hodonín. Takže bych výběr trasy nechal na Brňenský sekci. Ale možná Šebrov, Blansko, Adamov a tím pádem do Krasu a tam někam. A časově, ráno bych vrátil dcerku mamince a jsem volnej od 11:00???
GSX1250FA
LukinB6 psal:Jezdím hlavně směr Hradiště a Hodonín. Takže bych výběr trasy nechal na Brňenský sekci. Ale možná Šebrov, Blansko, Adamov a tím pádem do Krasu a tam někam. A časově, ráno bych vrátil dcerku mamince a jsem volnej od 11:00???
Já bych to nechal na Vikecoj*, vybírá dobrý trasy
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Tak v kolik a kde? Ale chcu byt ve tři doma,ať mužu čučet na WSBK
JJ, to já taky
Tradičně bych dal scuk na Avii ve Slatině. Co třeba před 11?
OK,budu tam. Vemu sebou ty boty...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:Tak v kolik a kde? Ale chcu byt ve tři doma,ať mužu čučet na WSBK
JJ, to já taky
Tradičně bych dal scuk na Avii ve Slatině. Co třeba před 11?OK,budu tam. Vemu sebou ty boty...
Jasný
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1