Nejsi přihlášen
Re: Pancéřovka na spojku
Já kupoval tady - www.okracing.cz - měli rozumný ceny...
Nicméně to nikdo na míru mít nebude. Změř délku a kokni jaký typy má benja (zakončení) a nech sestavit...
Miras psal:Nicméně to nikdo na míru mít nebude. Změř délku a kokni jaký typy má benja (zakončení) a nech sestavit...
Filousem zmiňovanej Goldfren dělá podle typu moto, hlásil jsem jenom typ a rok a jakou barvu koncovek...
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Miras psal:Nicméně to nikdo na míru mít nebude. Změř délku a kokni jaký typy má benja (zakončení) a nech sestavit...
Filousem zmiňovanej Goldfren dělá podle typu moto, hlásil jsem jenom typ a rok a jakou barvu koncovek...
Tak to jo
Vím že to dělaj podle typu k brzdám, ale ke spojce, to jsem netušil.
Já si to nechal dělat v OKRacingu taky. Byl jsem asik mezi prvníma na novějšího bandita bo nevěděli délku. Musel jsem jim to změřit. Tuším, že to bylo kolem 1,5m. Čuměli na to jak prso z trní bo se jim to zdálo moc.
Vyšlo to tak akorát
Datel psal:SLUGI psal:KOŽON psal:A na kolik to vyjde?Bych chtěl komplet pancéřky na b12
... v OK racingu chtěj 2500,- za brzdy - spojku nevím
...myslím, že to bylo +800,- kačen
díkec, už jsem to ošefoval
..sakum pikum 3500,-
KOVAL psal:vyndej tu origo,stejně ji budeš vyndávat,zajeď do Hořic k Petroj(MotoPetr) a udělá ti ji z metráže na míru podle tý starý..
jo,v Komenskýho a bejvá tam ted tak 14-17hod v tejdnu..
To mám kousek a nevíš kolik počítá metr?
Život je boj ale né válka
1langos psal:KOVAL psal:vyndej tu origo,stejně ji budeš vyndávat,zajeď do Hořic k Petroj(MotoPetr) a udělá ti ji z metráže na míru podle tý starý..
jo,v Komenskýho a bejvá tam ted tak 14-17hod v tejdnu..To mám kousek a nevíš kolik počítá metr?
...gdysi sem ňáký dělával a stával 3,- Kč/ 1cm + tušim 150,- komplet bendžo??? ...ale uš je to dlouho a ceny můžou bejt jiný...teť uš beru rovnou lisovaný na míru a fertig...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1