Nejsi přihlášen
Re: myti motoru
corimec psal:legolas psal:Hosi jak poradne umyt motor? Mam to furt zasrany,nemuzu vycistit ty zebra nemate na to nejaky figl,sprej nebo tak neco?
asi se budeš smátale já to čistim kartáčkem na zuby
a jarovou vodou
Dobry napad zkusim to diky
Skáču dobře,skáču rád
K.a.s.y.m. (Člen) 26.10.2009 21:20:49 Offline |
čistič motorů od Coyota a wapku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
legolas psal:corimec psal:legolas psal:Hosi jak poradne umyt motor? Mam to furt zasrany,nemuzu vycistit ty zebra nemate na to nejaky figl,sprej nebo tak neco?
asi se budeš smátale já to čistim kartáčkem na zuby
a jarovou vodouDobry napad zkusim to diky
Legi co stím děláš ?
S kojotem mám dobrý zkušenosti ale ne na motor ale oživovač plastů je dobrej a hlavně není mastnej takže se na nej nelepí bordel
A co s tím ICQ ? furt ho nemáš hade
Nemůžu ti napsat lumpe
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
K.a.s.y.m. (Člen) 26.10.2009 22:14:01 Offline |
legolas psal:K.a.s.y.m. psal:čistič motorů od Coyota a wapku
já nevim proč se směješ já to myslel jako fakt vážně...kámoš jezdí obchodáka u Coyota takže mám vyzkoušený snad všechny věci co dělaj a ten čistič fakt funguje velice dobře.
Jen tak mimo..vyvíjej i mazání na řetěz..zatim teda vzorky nic moc,ale lepšej se čistič na řetězy už jim funguje.Jen se zatim neprodává
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 26.10.2009 23:07:16 Offline |
ač nerad propaguju masový zboží, tak čekni tohle: www.muc-off.cz voproti dalším výdobytkům chémie kerý sem měl možnost testovat jako arexons a motorex to funguje překvapivě dobře hlavně ty kartáčky sou zupá (jináč z toho všeho co tam nabízej ti stačí muc-off cleaner a bike-spray)
doba je temná...
...na bike spreji mě sere že tam zůstane film, kterej stejně vždycky votřu protože mi to prostě nedá (já vím že to jako odpudí vodu, ale stejně po tom pak lezu s hadrem protože to prostě někde je a někde není, to bych to před stříkáním musel oblepovat a maskovat)
...čistič dobrej, ale proti jinejm značkám jsem v tom nenašel nic moc světobornýho a tak jsem zas skončil u mafry a českýho militu
...kartáče super, ale úplně stejně poslouží štětka na hajzl, štětka na vymejvání flašek a kartáček na zuby
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator) 26.10.2009 23:39:16 Offline |
osiris psal:...na bike spreji mě sere že tam zůstane film, kterej stejně vždycky votřu protože mi to prostě nedá (já vím že to jako odpudí vodu, ale stejně po tom pak lezu s hadrem protože to prostě někde je a někde není, to bych to před stříkáním musel oblepovat a maskovat)
...čistič dobrej, ale proti jinejm značkám jsem v tom nenašel nic moc světobornýho a tak jsem zas skončil u mafry a českýho militu
...kartáče super, ale úplně stejně poslouží štětka na hajzl, štětka na vymejvání flašek a kartáček na zuby
u čističe je gut že to funguje i na suchou (nemastnou) špínu na rozdíl od toho motorexu i arexonu
kartáče sou dokonalý, to prostě musim mít, to žádná hajzlštětka z obi nenahradí...
jináč používám samo i nekomerční materiál http://www.velvana.cz/index.asp?page=6&catalog=4 kerej funguje hodně podobně a stojí tak třetinu.... ovšem kartáčky nemaj
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 26.10.2009 23:54:22 Offline |
osiris psal:...to chápu, mít 3 luxusní štětky v posteli, tak se jich taky budu vzdávat s brekem
...ale je pravda, že ty kartáče jsou
čtyři! štětky
doba je temná...
...tys dal za uši i tý faldíkatý
...fatgirl mi přišla taková běžná, žížala to uměla fajnově se žebrama a ta s nohama do praku dobře bere zezadu a z boku na maličkou liliputku sem ani nemák
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...tag já přešel vot Arexons na čistič vot Castrol a musim říct, že mezi tym sem skoušel i ten Muc-off, ale Castrol je nesrovnatelně lepčí...rozpustí cokolif, vot čmeláka po šmír vot řetězu a hlavně, nestejká a nezasychá ani f teple, bo se to po nastříkání sleje f takovej jakoby gel, kerej zvostane tam kde je nastříkanej...a po pjeti minutách stačí vopláchnout wapem a fertig, ani ty štyry holky nepotřebuju...jo a protože to voplachuju dešťofkou, tag to ani do sucha neutíram, bo to uschne, je to blejskavý po tom čističi a bes zaschlejch kapiček, bo f dešťofce nejsou žádný ty minerály nebo co ...ale kartáček na zuby mam furt f pohotovosti, co dyby náhodou
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Totalreiniger vot strejdy Lujze, nastrikat, pockat cca 30 vterin az minutu (ted presne nevim), splachnout wapem, vysusit ofukovaci pistoli a na zaver lehce prefouknout silikonovym sprejem. Diky tomu silikonu ten motor vypada jak novej a hlavne se na nej pak uz ten bordel hur chyta.
Bandit rulezz!!!
K.a.s.y.m. psal:legolas psal:K.a.s.y.m. psal:čistič motorů od Coyota a wapku
já nevim proč se směješ já to myslel jako fakt vážně...kámoš jezdí obchodáka u Coyota takže mám vyzkoušený snad všechny věci co dělaj a ten čistič fakt funguje velice dobře.
Jen tak mimo..vyvíjej i mazání na řetěz..zatim teda vzorky nic moc,ale lepšej se čistič na řetězy už jim funguje.Jen se zatim neprodává
Dobry mrknu na to aneco koupim mam to jak dobytek
Skáču dobře,skáču rád
VikecB12 psal:Koldan psal:zdá sa ně to nebo sem s jarovů vodů a hadrem zaspal
Taky to beru jarem A muchy postříkám letní směsí do vostřikovače a nemají šanci. Pak to fšechno vopláchnu hadicó a poutírám a de to.
Tak tak , já to ani nestříkám hadicó,jen vezmu kýbl vody od nás s náhonu a chrstnu to na to a je to
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Filous psal:...tag já přešel vot Arexons na čistič vot Castrol a musim říct, že mezi tym sem skoušel i ten Muc-off, ale Castrol je nesrovnatelně lepčí...rozpustí cokolif, vot čmeláka po šmír vot řetězu a hlavně, nestejká a nezasychá ani f teple, bo se to po nastříkání sleje f takovej jakoby gel, kerej zvostane tam kde je nastříkanej...a po pjeti minutách stačí vopláchnout wapem a fertig, ani ty štyry holky nepotřebuju...jo a protože to voplachuju dešťofkou, tag to ani do sucha neutíram, bo to uschne, je to blejskavý po tom čističi a bes zaschlejch kapiček, bo f dešťofce nejsou žádný ty minerály nebo co ...ale kartáček na zuby mam furt f pohotovosti, co dyby náhodou
Hele kluku a japa že se tén kastról menuje?
Jebat motorky :-)
Kakac psal:VikecB12 psal:Koldan psal:zdá sa ně to nebo sem s jarovů vodů a hadrem zaspal
Taky to beru jarem A muchy postříkám letní směsí do vostřikovače a nemají šanci. Pak to fšechno vopláchnu hadicó a poutírám a de to.
Tak tak , já to ani nestříkám hadicó,jen vezmu kýbl vody od nás s náhonu a chrstnu to na to a je to
Já to myju vždy když moja myje doma podlahušetřit vodou se musí nééé
...nemusíme přece všechno pochopit, stačí to přijmout ne?
PALOUS psal:Filous psal:...tag já přešel vot Arexons na čistič vot Castrol a musim říct, že mezi tym sem skoušel i ten Muc-off, ale Castrol je nesrovnatelně lepčí...rozpustí cokolif, vot čmeláka po šmír vot řetězu a hlavně, nestejká a nezasychá ani f teple, bo se to po nastříkání sleje f takovej jakoby gel, kerej zvostane tam kde je nastříkanej...a po pjeti minutách stačí vopláchnout wapem a fertig, ani ty štyry holky nepotřebuju...jo a protože to voplachuju dešťofkou, tag to ani do sucha neutíram, bo to uschne, je to blejskavý po tom čističi a bes zaschlejch kapiček, bo f dešťofce nejsou žádný ty minerály nebo co ...ale kartáček na zuby mam furt f pohotovosti, co dyby náhodou
...hele přesně nevim, je to ňákej reiniger, mrknu večír, ale dybys ho chtěl, tag ho máme i f třicetilitrovym barelu, tagže by sis moch koupit třeba i enem pulitr na voskoušení...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Miras psal:do kýblu jar s vodou, hadicí spláchnu prach, košťátkem umeju tím jarem, spláchnu vodou, hadrem utřu nádrž, plasty a zrcátka - asi jem úplně out, co?
Ten castrol je jen na motor, nebo tím zleju celou motorku? Na kolik to přijde?
..tak to jsme out minimálně dva bo to dělám stejně
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Filous psal:PALOUS psal:Filous psal:...tag já přešel vot Arexons na čistič vot Castrol a musim říct, že mezi tym sem skoušel i ten Muc-off, ale Castrol je nesrovnatelně lepčí...rozpustí cokolif, vot čmeláka po šmír vot řetězu a hlavně, nestejká a nezasychá ani f teple, bo se to po nastříkání sleje f takovej jakoby gel, kerej zvostane tam kde je nastříkanej...a po pjeti minutách stačí vopláchnout wapem a fertig, ani ty štyry holky nepotřebuju...jo a protože to voplachuju dešťofkou, tag to ani do sucha neutíram, bo to uschne, je to blejskavý po tom čističi a bes zaschlejch kapiček, bo f dešťofce nejsou žádný ty minerály nebo co ...ale kartáček na zuby mam furt f pohotovosti, co dyby náhodou
...hele přesně nevim, je to ňákej reiniger, mrknu večír, ale dybys ho chtěl, tag ho máme i f třicetilitrovym barelu, tagže by sis moch koupit třeba i enem pulitr na voskoušení...
teť na tu stranu nebudu dělat tak jukni japa se to menuje a dyštak to skusím sehnat tady
Jebat motorky :-)
huskyb12 psal:Koldan psal:zdá sa ně to nebo sem s jarovů vodů a hadrem zaspal
to bude tim věkem, ale buď kludný, mam to stejně, bohužel to mytí taky dycinky stojí ňáký to lidský sádlo :)))
ale piču, to bych mušel bejt jak proutek vogo
PS: nejsu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
legolas psal:A nemuzu Arvou neco zkurviit? Vsuda pisou pouzivat jen specialni pripravky abla bla bla
http://www.arva.cz/index.asp?page=600&a … ogItem=166
Podle mě je Arva dost speciální přípravek na čištění a odmašťování.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1