Nejsi přihlášen
Re: Minikroska
Jednu máme doma. Je jenom trochu jetá. Za 1000,- je tvoje. Potřebovala by vyměnit šrouby a páčky ale to je jako každá čína... http://www.i-bazar.cz/pictures/mid/mini … 928555.jpg taková ale v modrej.
zzzmrzlinar (Člen) 30.10.2009 10:55:27 Offline |
Paladin86 psal:Jednu máme doma. Je jenom trochu jetá. Za 1000,- je tvoje. Potřebovala by vyměnit šrouby a páčky ale to je jako každá čína... http://www.i-bazar.cz/pictures/mid/mini … 928555.jpg taková ale v modrej.
hele uveze to i dospělýho, nebo je to jen pro děcka?
zzzmrzlinar psal:Paladin86 psal:Jednu máme doma. Je jenom trochu jetá. Za 1000,- je tvoje. Potřebovala by vyměnit šrouby a páčky ale to je jako každá čína... http://www.i-bazar.cz/pictures/mid/mini … 928555.jpg taková ale v modrej.
... uveze ale jen po rovině kolem garáže a opatrně, žádný velký akce
... je to pro děcka
.
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
zzzmrzlinar psal:Paladin86 psal:Jednu máme doma. Je jenom trochu jetá. Za 1000,- je tvoje. Potřebovala by vyměnit šrouby a páčky ale to je jako každá čína... http://www.i-bazar.cz/pictures/mid/mini … 928555.jpg taková ale v modrej.
myslim že do 90 kg
zzzmrzlinar (Člen) 30.10.2009 13:44:11 Offline |
ty woe, mám 92 ale když si trochu zadietim tak by to třeba klaplo.
chtěl bych nejakej mini nebo midi bajk, jen tak na vyzkoušení, nějaký jetý číny se daj koupit na netu vod pár stovek, vím že to budou sráče ale několik tisíc nebo desetitisíc do toho vrazit nechci to se na to radši vyprdnu úplně.
Já jsem koupil teď tohle a je s tím docela sranda, mám 90 kg a docela to letí
s třicetikilovým děckem to musí být šupa
http://www.minibike-shop.cz/minibike-ps … p-404.html
..akorát si teda musíš lecco dodělat sám, páč v číně se soudruzi neserou
zzzmrzlinar (Člen) 30.10.2009 15:03:32 Offline |
jo jo to je přesně ten typ kterýho je po netu spousta, nekdy předminulej tejden to někdo prodával "lehce jetý" za 800,-
co všechno si na tom dodělával???
zzzmrzlinar psal:jo jo to je přesně ten typ kterýho je po netu spousta, nekdy předminulej tejden to někdo prodával "lehce jetý" za 800,-
co všechno si na tom dodělával???
...měl sem dva...ihnet je potřeba vyměnit ložiska f kolech a řízení, sem tam ňákej šroup a pružinky ve spojce...no a pag upadne vejfuk a stupačky...na jednom mi umřelo zapalko a na druhym sem vyškub startovací segment, ale fšecko to sou korunový pološky a prdel se s tym dá užít
[/IMG]
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
a až vás to přestane na těch pro děti bavit, mam na prodej vodníka ( skoroOrigami ) má najeto jedno kolo v Letňanech, pak odešla spojka a řetěz - teď je tam spojka od Blaty a řetěz Tsubaki. Lágry v kolech sou taky Český. Esli si to dobře pamatuju tak to má kolem 10 ( čínskejch ) koní a maže to kilo s dospělákem - nic pro prťata ...
tady je lajna na originál ( je to ta spodní jantaři )
http://www.blata.cz/admin/upload/files/ … dejfin.pdf
ale di, Ty brepto ...
zzzmrzlinar (Člen) 30.10.2009 15:40:21 Offline |
Filous psal:zzzmrzlinar psal:jo jo to je přesně ten typ kterýho je po netu spousta, nekdy předminulej tejden to někdo prodával "lehce jetý" za 800,-
co všechno si na tom dodělával???...měl sem dva...ihnet je potřeba vyměnit ložiska f kolech a řízení, sem tam ňákej šroup a pružinky ve spojce...no a pag upadne vejfuk a stupačky...na jednom mi umřelo zapalko a na druhym sem vyškub startovací segment, ale fšecko to sou korunový pološky a prdel se s tym dá užít
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … resize.jpg[/IMG]
slušná fotka přesně takovýdle pýtschoviny s tím chci provádět.
ale když řekneš jen tak vyměnit všechny ložiska a pružinky a šrouby a "laďák" to mám jako přijít do železářství a říct chci kůpit lepší pružinky a ložiska do čínskýho minibejku??
zzzmrzlinar (Člen) 30.10.2009 15:51:13 Offline |
huskyb12 psal:a až vás to přestane na těch pro děti bavit, mam na prodej vodníka ( skoroOrigami ) má najeto jedno kolo v Letňanech, pak odešla spojka a řetěz - teď je tam spojka od Blaty a řetěz Tsubaki. Lágry v kolech sou taky Český. Esli si to dobře pamatuju tak to má kolem 10 ( čínskejch ) koní a maže to kilo s dospělákem - nic pro prťata ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … nibajk.jpg
a kolik za takovéhoto žlutého čínského draka??
osiris psal:...a nebyly by k mání ty lajsky? ...esli sou teda proschlý :))
z těch má pani trucovnu :)
zzzmrzlinar psal:a kolik za takovéhoto žlutého čínského draka??
když si pro to přijedeš rychle tak 8. tis.
ale di, Ty brepto ...
Paladin86 psal:Jednu máme doma. Je jenom trochu jetá. Za 1000,- je tvoje. Potřebovala by vyměnit šrouby a páčky ale to je jako každá čína... http://www.i-bazar.cz/pictures/mid/mini … 928555.jpg taková ale v modrej.
Hoď mi na verek.gregor@seznam.cz nějakou origo fotku a komentář, jestli se má cenu štrachat takovou dálku kvůli takové jebce
huskyb12 psal:a až vás to přestane na těch pro děti bavit, mam na prodej vodníka ( skoroOrigami ) má najeto jedno kolo v Letňanech, pak odešla spojka a řetěz - teď je tam spojka od Blaty a řetěz Tsubaki. Lágry v kolech sou taky Český. Esli si to dobře pamatuju tak to má kolem 10 ( čínskejch ) koní a maže to kilo s dospělákem - nic pro prťata ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … nibajk.jpg
za dvjestěpadesát mi to přivez až domů, estli budeš hodnej tak ti dám pajcku za dopravu. jo a řeknu kámošům, vezmem jich víc aby jsi měl vjetčejší zakázku
The father of the little princess of the dawn
DrIVER psal:Paladin86 psal:Jednu máme doma. Je jenom trochu jetá. Za 1000,- je tvoje. Potřebovala by vyměnit šrouby a páčky ale to je jako každá čína... http://www.i-bazar.cz/pictures/mid/mini … 928555.jpg taková ale v modrej.
Hoď mi na verek.gregor@seznam.cz nějakou origo fotku a komentář, jestli se má cenu štrachat takovou dálku kvůli takové jebce
Jasně! jak přijedu z Prahy na něco pošlu!
zzzmrzlinar (Člen) 02.11.2009 08:47:30 Offline |
Paladin86 psal:DrIVER psal:Paladin86 psal:Jednu máme doma. Je jenom trochu jetá. Za 1000,- je tvoje. Potřebovala by vyměnit šrouby a páčky ale to je jako každá čína... http://www.i-bazar.cz/pictures/mid/mini … 928555.jpg taková ale v modrej.
Jasně! jak přijedu z Prahy na něco pošlu!
nebo to hoď rovnou sem, jestli to teda neni tajný, bo kdoby ste se s DrIverem nedohodli tak já kousek od Týna občas jezdim služebně tak bych za naftu nedal víc jak za minimrchu
zzzmrzlinar psal:Paladin86 psal:DrIVER psal:
Hoď mi na verek.gregor@seznam.cz nějakou origo fotku a komentář, jestli se má cenu štrachat takovou dálku kvůli takové jebceJasně! jak přijedu z Prahy na něco pošlu!
nebo to hoď rovnou sem, jestli to teda neni tajný, bo kdoby ste se s DrIverem nedohodli tak já kousek od Týna občas jezdim služebně tak bych za naftu nedal víc jak za minimrchu
Jasně! třeba se konečně naučim i vložit fotky
K.a.s.y.m. (Člen) 03.11.2009 21:50:12 Offline |
stoner psal:můžu se zasloužilých otců zeptat , v kolika letech jste to děckám pořídili?
ptám se, jestli mám ještě čas nebo už se mám začít porozhlížet
zkus to až trochu zvládnou kolo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:stoner psal:můžu se zasloužilých otců zeptat , v kolika letech jste to děckám pořídili?
ptám se, jestli mám ještě čas nebo už se mám začít porozhlížetzkus to až trochu zvládnou kolo
pro kontrolu: děti máš?
popravdě kolo zvládá dobře, akorát když vidím co na něm vyvádí, tak mám trochu obavy
K.a.s.y.m. (Člen) 04.11.2009 07:25:04 Offline |
stoner psal:K.a.s.y.m. psal:stoner psal:můžu se zasloužilých otců zeptat , v kolika letech jste to děckám pořídili?
ptám se, jestli mám ještě čas nebo už se mám začít porozhlížetzkus to až trochu zvládnou kolo
popravdě kolo zvládá dobře, akorát když vidím co na něm vyvádí, tak mám trochu obavy
si s zbláznil..copak kradu ,ale mě na to naši posadili až když jsem zvládnul trochu kolo
K.a.s.y.m. psal:stoner psal:K.a.s.y.m. psal:
zkus to až trochu zvládnou kolopro kontrolu: děti máš?
popravdě kolo zvládá dobře, akorát když vidím co na něm vyvádí, tak mám trochu obavysi s zbláznil..copak kradu ,ale mě na to naši posadili až když jsem zvládnul trochu kolo
... si musel na kole jezdit f celku pozde
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
stoner psal:můžu se zasloužilých otců zeptat , v kolika letech jste to děckám pořídili?
ptám se, jestli mám ještě čas nebo už se mám začít porozhlížet
...klukoj sem dal první motorku k šestejm naroskám...fichtl se sníženym rámem a na bantamech...k vosmejm dostal DT80 na velkejch kolech...tam byl eště trochu trabl s rozjížděnim a zastavovánim, bo nedošách, ale dycky si našel ňákej pařes ...a minibejk uš byl něgdy potom k vánocum a to uš vobá jezdili...no a páč se hadali a furt sem poslouchal "tatííííí, ať uš mi to pučí!!!", no tag sem mušel pořídit druhýho...dva roky je to bavilo, pag sem se toho zbavil...no ale páč nerat šlapu na kole, tag si chcu zrepasovat motor z toho klukovo prvního fichtla...na jaře sem ho vycuk z rámu a válí se v rohu garáže...................
K.a.s.y.m. (Člen) 04.11.2009 08:11:37 Offline |
gore psal:K.a.s.y.m. psal:stoner psal:
popravdě kolo zvládá dobře, akorát když vidím co na něm vyvádí, tak mám trochu obavysi s zbláznil..copak kradu ,ale mě na to naši posadili až když jsem zvládnul trochu kolo
... si musel na kole jezdit f celku pozde
myslim,že tři roky nejsou tak pozdě
K.a.s.y.m. psal:gore psal:K.a.s.y.m. psal:
si s zbláznil..copak kradu ,ale mě na to naši posadili až když jsem zvládnul trochu kolo... si musel na kole jezdit f celku pozde
myslim,že tři roky nejsou tak pozdě
... tak to jo u nas f dolinku f dobe gdy ti byly tri tydle stroje este nebyly sme halt vice pozadu
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 04.11.2009 08:39:28 Offline |
gore psal:K.a.s.y.m. psal:gore psal:
... si musel na kole jezdit f celku pozdemyslim,že tři roky nejsou tak pozdě
... tak to jo u nas f dolinku f dobe gdy ti byly tri tydle stroje este nebyly sme halt vice pozadu
ale prd..to byl samohyb s motorem z babety a ještě půjčenej vlastní jsem si postavil až o dost pozdejc
K.a.s.y.m. psal:gore psal:K.a.s.y.m. psal:
myslim,že tři roky nejsou tak pozdě... tak to jo u nas f dolinku f dobe gdy ti byly tri tydle stroje este nebyly sme halt vice pozadu
ale prd..to byl samohyb s motorem z babety a ještě půjčenej vlastní jsem si postavil až o dost pozdejc
.. jářku tak to je jiná ja tušil že se dohodnem
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 04.11.2009 08:56:14 Offline |
gore psal:K.a.s.y.m. psal:gore psal:
... tak to jo u nas f dolinku f dobe gdy ti byly tri tydle stroje este nebyly sme halt vice pozaduale prd..to byl samohyb s motorem z babety a ještě půjčenej vlastní jsem si postavil až o dost pozdejc
.. jářku tak to je jiná ja tušil že se dohodnem
Filous psal:...klukoj sem dal první motorku k šestejm naroskám...fichtl se sníženym rámem a na bantamech...k vosmejm dostal DT80 na velkejch kolech...tam byl eště trochu trabl s rozjížděnim a zastavovánim, bo nedošách, ale dycky si našel ňákej pařes ...a minibejk uš byl něgdy potom k vánocum a to uš vobá jezdili...no a páč se hadali a furt sem poslouchal "tatííííí, ať uš mi to pučí!!!", no tag sem mušel pořídit druhýho...dva roky je to bavilo, pag sem se toho zbavil...no ale páč nerat šlapu na kole, tag si chcu zrepasovat motor z toho klukovo prvního fichtla...na jaře sem ho vycuk z rámu a válí se v rohu garáže...................
přemýšlím něco pořídit malýmu na jaře k 5. narozkám
podle toho co píšeš, buď to zvládne nebo se na to bude rok chodit dívat
jinak dík za info, aspoň budu mít nějaké argumenty, až mi manželka bude nadávat
nemáš zkušenosti s tou regulací? někde jsem četl, že se některý dají přiškrtit
K.a.s.y.m. (Člen) 04.11.2009 12:07:17 Offline |
stoner psal:Filous psal:...klukoj sem dal první motorku k šestejm naroskám...fichtl se sníženym rámem a na bantamech...k vosmejm dostal DT80 na velkejch kolech...tam byl eště trochu trabl s rozjížděnim a zastavovánim, bo nedošách, ale dycky si našel ňákej pařes ...a minibejk uš byl něgdy potom k vánocum a to uš vobá jezdili...no a páč se hadali a furt sem poslouchal "tatííííí, ať uš mi to pučí!!!", no tag sem mušel pořídit druhýho...dva roky je to bavilo, pag sem se toho zbavil...no ale páč nerat šlapu na kole, tag si chcu zrepasovat motor z toho klukovo prvního fichtla...na jaře sem ho vycuk z rámu a válí se v rohu garáže...................
nemáš zkušenosti s tou regulací? někde jsem četl, že se některý dají přiškrtit
vraž něco nad šoupátko ať nejde tak otočit plynem a máš regulaci za pár korun
K.a.s.y.m. psal:stoner psal:Filous psal:...klukoj sem dal první motorku k šestejm naroskám...fichtl se sníženym rámem a na bantamech...k vosmejm dostal DT80 na velkejch kolech...tam byl eště trochu trabl s rozjížděnim a zastavovánim, bo nedošách, ale dycky si našel ňákej pařes ...a minibejk uš byl něgdy potom k vánocum a to uš vobá jezdili...no a páč se hadali a furt sem poslouchal "tatííííí, ať uš mi to pučí!!!", no tag sem mušel pořídit druhýho...dva roky je to bavilo, pag sem se toho zbavil...no ale páč nerat šlapu na kole, tag si chcu zrepasovat motor z toho klukovo prvního fichtla...na jaře sem ho vycuk z rámu a válí se v rohu garáže...................
nemáš zkušenosti s tou regulací? někde jsem četl, že se některý dají přiškrtitvraž něco nad šoupátko ať nejde tak otočit plynem a máš regulaci za pár korun
...
Stránky: 1