Nejsi přihlášen
Stránky: 1
Index » Technická poradna » Najde se dobrá duše z HK a okolí na okouknutí hlavního stojanu
Najde se dobrá duše z HK a okolí na okouknutí hlavního stojanu
Vážení přátelé, nenajde se zde někdo z HK a okolí, kdo by mi dovolil juknout se na hlavní stojan u B6? Jde o to že mám asi z GSX, ale je širší, nepasuje tam. tak se potřebuju mrknout na origo GSF, jestli by nešlo upravit. Předem díky. Teoreticky výzva platí pro celou ČR, v rámci služebek mohu dojet na mrkačku kamkoliv
Kojaksro mi nabízel ty motostojany, ale jsem fakt omezenej místem v garáží, překážel by mi .
K.a.s.y.m. (Člen) 30.10.2009 14:29:33 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 30.10.2009 14:48:14 Offline |
Re: Najde se dobrá duše z HK a okolí na okouknutí hlavního stojanu
gerrik psal:Jasně, taky řešení, ale přece ten stojan nevyhodím Mně se zdá že je jen širší než ten co by ten tam měl být, ale jistý si nejsem. Jinak bych jen odřízl kus trubky a svařil
a delší jako kde?jako ,že má delší nohy?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...nechcu bejt za chytrýho, ale esi je širší a nepasuje tam, tag je z něčeho jinýho a těško ho budeš upravovat, né??? ...na to přece nepotřebuju vočumovat jinej, bo mi to nejspíš nepomůže ...švihni s nim do popelnice a pořiď to co tam patří, dyš se bez něj nevobejdeš a fertig
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
vytáhni s kešeně pár stovek,do litru se vejdeš a zajeď do RD mota pro novej bo toto není určený na zvedání kyfky snat jen jesi tam máš čvančle a pokud jo ale to pochybuju tak by to šlo skrátit ale hlavně do RD mota to máš co by šutrem dohodil a vyzvedneš to přímo po domluvě u něj doma v http://www.mapy.cz/#mm=ZP@ax=137151488@ … 91328@z=13 bo ta atresa co má na stránkách je jeho bejvalá adresa gde má jen dílnu
Jebat motorky :-)
osiris psal:...a tak třeba by to šlo, co by ne ? ale jde o to jestli má nebo nemá někdo možnosti se s tím mrdat
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … stojan.jpg
jj ten je luxusní ale je s tím jebačkahlauně ta houpačka je kua tak zralá mezi válce
Jebat motorky :-)
Meloun psal:Za litr ti prodám svůj origo stojan z B12..zbytečný železo..
...zbytečnej není, v jedný garáži stojan pod kyvku, v druhý hlavní stojan
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Martin1200 (Člen) 30.10.2009 16:49:13 Offline |
Jsem z Hradce, mám ale B12 rok 99
Jak jsem psal je z GSX, takže teoreticky by pasovat měl, leč nepasuje. Jinak je fakt skoro stejný jak ten dole na obrázku. martine, ty ho máš na motce? Meloune, beru tě za slovo, kdyby se s tím nic nepovedlo, tak beru
Martin1200 (Člen) 30.10.2009 17:26:07 Offline |
Jo, mám ho namontovanej. Chci ho dávat na novej komaxit, takže jestli ho chceš sundat není problém
Martin1200 (Člen) 30.10.2009 17:32:42 Offline |
Hele Bandasku mám v garáži( Malšova Lhota), budu tam zítra odpoledne! Brnkni zítra kolem 3-4 odpolko a domluvíte to
776 809 689
gerrik psal:OK, ještě dotaz na Osiho: z čeho je ten horní stojan na obrázku?
...myslíš, že když napíšeš, že máš stojan z gsx, že ti sem pověsím obrázek z vtr?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1