Nejsi přihlášen
zatáčka a .......
Zdravím,tak jsem tu asi po roce.......Jak se tu máte?Tak jsem v sobotu vyjel a opět zajel.........Natěšenej jak teenager na první sex a ejhle..........Jedu užívám si cestu.....krásná zatáčka....a co se neděje ....letím v luftě a hraju si na kaskadera.......no mazec...po chvíli vstanu a to u mě stojí auto cca 30 cm od mé hlavy......no mazec.....Snad vaše projíždky nedopadly stejně.........mazel celkem v pohodě..ještě že mám padáky a ručne dělané držaky na tašky....jinak bych neodjel......nemá doma někdo víko na levou stranu motoru?lmám to docela pochroumaný od padáku..........snad vám to dopadlo lépe....lukáš
nicola.foxx (Člen) 02.11.2009 20:12:03 Offline |
Re: zatáčka a .......
ross psal:lukas psal:...po chvíli vstanu a to u mě stojí auto cca 30 cm od mé hlavy
asi mám špatnou představivost
ale co... hlavně, že to dobře dopadlo
Jak spatnou predstavivost. Ty si jako neumis predstavit jak vypada triceticentimetrovej tenis???
Jinak to Lukas = vypada to, ze se ti hovno stalo, tak bud rad.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 02.11.2009 20:23:29 Offline |
buď rád ,že jsi celej...já už bateky taky vyndal..ale to furt nevylučuje to ,že když bude pěkně ,že je zpátky nedám..zastaví mě jedině až budou prachy na přestavbu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
lukas psal:Zdravím,tak jsem tu asi po roce.......Jak se tu máte?Tak jsem v sobotu vyjel a opět zajel.........Natěšenej jak teenager na první sex a ejhle..........Jedu užívám si cestu.....krásná zatáčka....a co se neděje ....letím v luftě a hraju si na kaskadera.......no mazec...po chvíli vstanu a to u mě stojí auto cca 30 cm od mé hlavy......no mazec.....Snad vaše projíždky nedopadly stejně.........mazel celkem v pohodě..ještě že mám padáky a ručne dělané držaky na tašky....jinak bych neodjel......nemá doma někdo víko na levou stranu motoru?lmám to docela pochroumaný od padáku..........snad vám to dopadlo lépe....lukáš
bud rad ze te nesezral ledni medved
Bandit pičo
jirka silver (Člen) 03.11.2009 07:40:12 Offline |
Ross to se mezi ineligentama používá píše se tenis myslí penis.
Najdete nás na každém kilometru
Stránky: 1