Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 07.11.2009 18:50:43 Offline |
Re: To je ale nuda :-(
taková ostrá slova na tak jemnou dívku..to se ani trošku nestydíš?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 07.11.2009 18:53:41 Offline |
Janna psal:K.a.s.y.m. psal:taková ostrá slova na tak jemnou dívku..to se ani trošku nestydíš?
Trošku jo
ale jen malinko coooo?
K.a.s.y.m. (Člen) 07.11.2009 19:06:11 Offline |
Ondráš psal:Janna psal:hmmjá se ale polepším...
Mrdat na to...
to by asi chtěla ale v práci asi nemůže
K.a.s.y.m. (Člen) 07.11.2009 19:06:55 Offline |
Janna psal:K.a.s.y.m. psal:Janna psal:
Trošku joale jen malinko coooo?
hmmjá se ale polepším...
to nedělej..to sem pak nezapadneš
K.a.s.y.m. (Člen) 07.11.2009 19:14:11 Offline |
Janna psal:OK,nebudu to dělat.Já bych se stejně jen tak nezměnila.Hmm,jinak v práci to teda fakt nejde
škoda co?
K.a.s.y.m. (Člen) 07.11.2009 19:17:02 Offline |
to by jsi měla...nucená abstinence prej nedělá dobře na psychiku
K.a.s.y.m. (Člen) 07.11.2009 19:20:33 Offline |
já si do dneška myslel,že prej to vymluva proč ho nemít a ty to máš koukám obráceně
K.a.s.y.m. (Člen) 07.11.2009 19:26:48 Offline |
Janna psal:K.a.s.y.m. psal:já si do dneška myslel,že prej to vymluva proč ho nemít a ty to máš koukám obráceně
Si piš...
si píšu....černou křídou do komína
K.a.s.y.m. (Člen) 07.11.2009 19:29:06 Offline |
kde děláš?Já razim za chvíli do knajpy
K.a.s.y.m. (Člen) 07.11.2009 19:37:42 Offline |
Janna psal:K.a.s.y.m. psal:kde děláš?Já razim za chvíli do knajpy
Se máš
dělám na hotelu ve Zlíně
na recepci??
no trošku se mám no...tak pa.jdu kalit
Janna psal:K.a.s.y.m. psal:Janna psal:
Se máš
dělám na hotelu ve Zlíněna recepci??
no trošku se mám no...tak pa.jdu kalitJo na recepci.Tak přeji pěknou zábavu.měj se
taky tu tvrdnu jak čurá. :) aš do rána ...7
a fšichni chlastajooo něgde ...
Bandit pičo
http://www.youtube.com/watch?v=lboSRZT2 … re=channel
todle pomáhá mně ... a pak si pujdu lehnout :) snad...
Bandit pičo
Janna psal:Jsme na noční v práce a nudím se tu jak pes..ani tu nikdo není,pač všeci chlastají,jen já jak musím trčet v práci ...do
Bandit pičo
Fresh Man psal:Janna psal:Jsme na noční v práce a nudím se tu jak pes..ani tu nikdo není,pač všeci chlastají,jen já jak musím trčet v práci ...do
To jsem ráda že v tom nejsem sama
0cool psal:no jo, je pekna :)
ale hodne stesti s prodejem, kdyz jsem prodal ja take cekal nejaky 3tydny :(. proste spatne.
Co to ma za motorizace?
a z kama ty to vůbec víš?Je to 98 rok-avant,najeto 230tis.11kw,má v el.sedáky,zrcátka,ABS ASR,duál.digi klima,vyhřívání sedáků a bočního zrcátka,4xel.stahování oken,sportovní podvozek,je po rozvodech i s kladkama,měněné čerpadlo,turbo a momentálně si na víc věcí nevzpomenu.Pokud by jsi o někom věděl...
Borák psal:hmm tak já jen dneska do práce na votočku naházet skříně na špalky
přijdou nám na koberce
jináč si užívám krásný mezisezony
se máš,já mám tu debilní noční ještě zítra a pak od pondělka nabíhám na provozní,tak zase budu mít jiné problémy....ale tak buďme rádi že práci máme,ne,Jen ty noční jsou fakt nahovno
Janna psal:0cool psal:no jo, je pekna :)
ale hodne stesti s prodejem, kdyz jsem prodal ja take cekal nejaky 3tydny :(. proste spatne.
Co to ma za motorizace?a z kama ty to vůbec víš?Je to 98 rok-avant,najeto 230tis.11kw,má v el.sedáky,zrcátka,ABS ASR,duál.digi klima,vyhřívání sedáků a bočního zrcátka,4xel.stahování oken,sportovní podvozek,je po rozvodech i s kladkama,měněné čerpadlo,turbo a momentálně si na víc věcí nevzpomenu.Pokud by jsi o někom věděl...
No krasa, ja mel A4 teda prodal a me docela chyby tak premyslim o kup Audiny, tak uvidime po krisi jak to bude pristy rok. Prave chci A6 asi sedan
Libertad se dice Bandit
0cool psal:Janna psal:0cool psal:no jo, je pekna :)
Co to ma za motorizace?a z kama ty to vůbec víš?Je to 98 rok-avant,najeto 230tis.11kw,má v el.sedáky,zrcátka,ABS ASR,duál.digi klima,vyhřívání sedáků a bočního zrcátka,4xel.stahování oken,sportovní podvozek,je po rozvodech i s kladkama,měněné čerpadlo,turbo a momentálně si na víc věcí nevzpomenu.Pokud by jsi o někom věděl...
No krasa, ja mel A4 teda prodal a me docela chyby tak premyslim o kup Audiny, tak uvidime po krisi jak to bude pristy rok. Prave chci A6 asi sedan
jo,já audi miluju a chci si koupit jinou,ale A4 a 1,9tdi,ta moje je kombi
Jinak ten aktivně prodávat chci taky až po vánocích,teď se tím nějak moc zabívat nechci.Dám jen sem tm inzerát a budu jen tak rozhazovat sítě,ale po těch vánocích na to vletím.Mám ji moc ráda,ale sežrala by mě a A6 je prostě supr...ale je to žiravinaoplaču ju
Janna psal:0cool psal:Janna psal:
a z kama ty to vůbec víš?Je to 98 rok-avant,najeto 230tis.11kw,má v el.sedáky,zrcátka,ABS ASR,duál.digi klima,vyhřívání sedáků a bočního zrcátka,4xel.stahování oken,sportovní podvozek,je po rozvodech i s kladkama,měněné čerpadlo,turbo a momentálně si na víc věcí nevzpomenu.Pokud by jsi o někom věděl...No krasa, ja mel A4 teda prodal a me docela chyby tak premyslim o kup Audiny, tak uvidime po krisi jak to bude pristy rok. Prave chci A6 asi sedan
jo,já audi miluju a chci si koupit jinou,ale A4 a 1,9tdi,ta moje je kombi
Jj, audi A4 a v TDI dobra volva hlavne hodne kone pod kapotou :) prece jenom je trosku teska.
Ja mel A4, 1.8T + cip a slo to :)
Libertad se dice Bandit
0cool psal:Janna psal:Fresh Man psal:kupte si A2
motor ze sekačky... ale ekologickej !!!Asi patri k zelenim
ano...supr zelenej
Mám 3.3 chrisler... benzín .) s vykuchanym katalizátorem :)
3.3Land rover diesel z roku 1959 ... samá ekologická vychytávka
Bandit pičo
Fresh Man psal:0cool psal:Janna psal:
Asi patri k zelenim
ano...supr zelenej
3.3Land rover diesel z roku 1959 ... samá ekologická vychytávka
ale no,tak se hned nenafukuj
Janna psal:Fresh Man psal:0cool psal:
Asi patri k zelenimano...supr zelenej
3.3Land rover diesel z roku 1959 ... samá ekologická vychytávkaale no,tak se hned nenafukuj
já fšeobecně na ty nový auta nejsem... a je mi z nich blbě... místo motoru kalkulačka
Bandit pičo
Fresh Man psal:Janna psal:Fresh Man psal:
ano...supr zelenej
3.3Land rover diesel z roku 1959 ... samá ekologická vychytávkaale no,tak se hned nenafukuj
já fšeobecně na ty nový auta nejsem... a je mi z nich blbě... místo motoru kalkulačka
jojo,lidi jsou různí,mě se zas líbí ty nový
ale 1000 lidí 1000 názorů...a ještě že tak,pač bysme byli všeci stejní a to nevím jak by to dopadlo..
Janna psal:Fresh Man psal:Janna psal:
ale no,tak se hned nenafukujjá fšeobecně na ty nový auta nejsem... a je mi z nich blbě... místo motoru kalkulačka
jojo,lidi jsou různí,mě se zas líbí ty nový
ale 1000 lidí 1000 názorů...a ještě že tak,pač bysme byli všeci stejní a to nevím jak by to dopadlo..
jojo já sem staromil :) jen ty baby mi mladý nevaděj
Bandit pičo
já fšeobecně na ty nový auta nejsem... a je mi z nich blbě... místo motoru kalkulačkajojo,lidi jsou různí,mě se zas líbí ty nový
ale 1000 lidí 1000 názorů...a ještě že tak,pač bysme byli všeci stejní a to nevím jak by to dopadlo..jojo já sem staromil :) jen ty baby mi mladý nevaděj
´tak to zní zdravě....,buď jen rád
Janna psal:svatej psal:Janna psal:No tak se nehádejte..Dorazte do sklípku ať vás můžu oba poznat
Popijem,zaspíváme,pokecáme a pak sepjekny vyhlidky,takovy romanticky. maj ve sklipku pivo?
hmmm,tak to asi ne...
hmm,tak necekej ode me nejaky vykony.
Amen. . .
Fresh Man psal:svatej psal:samozrejmne,znas me.
Jdu spat,za ctyri hodky vstavam do prace,tak at aspon neco naspim.zejtra je neděle ! nebo nééé? to už se v čechách pracuje i f neěděli ?
já musím tady zítra do práce a zas na noční
Janna psal:Fresh Man psal:svatej psal:samozrejmne,znas me.
Jdu spat,za ctyri hodky vstavam do prace,tak at aspon neco naspim.zejtra je neděle ! nebo nééé? to už se v čechách pracuje i f neěděli ?
já musím tady zítra do práce a zas na noční
já mám zejtra taky noční :( ale hotely špitály to je jiná... svatej buzeruje stavaře...
Bandit pičo
zejtra je neděle ! nebo nééé? to už se v čechách pracuje i f neěděli ?já musím tady zítra do práce a zas na noční
já mám zejtra taky noční :( ale hotely špitály to je jiná... svatej buzeruje stavaře...
Tak to jsem ráda že nebudu sama v práci,vzpomenu si i na tebe
já musím tady zítra do práce a zas na nočníjá mám zejtra taky noční :( ale hotely špitály to je jiná... svatej buzeruje stavaře...
Tak to jsem ráda že nebudu sama v práci,vzpomenu si i na tebe
jo jo budu tu..doufám že bude internetově probdělá noc... že si někdo nebude nějak ubližovat...
Bandit pičo
já mám zejtra taky noční :( ale hotely špitály to je jiná... svatej buzeruje stavaře...Tak to jsem ráda že nebudu sama v práci,vzpomenu si i na tebe
jo jo budu tu..doufám že bude internetově probdělá noc... že si někdo nebude nějak ubližovat...
tak to je fajn.Já tu budu taky čučet...,takže bude.a snad si nikdo ubližovat nebude
Tak to jsem ráda že nebudu sama v práci,vzpomenu si i na tebejo jo budu tu..doufám že bude internetově probdělá noc... že si někdo nebude nějak ubližovat...
tak to je fajn.Já tu budu taky čučet...,takže bude.a snad si nikdo ubližovat nebude
čožééé už je tolik ? to už bych si měl jít lehnout... abych nebyl ráno vospalej , dem na vejlet :)a grilovat :)
Bandit pičo
jo jo budu tu..doufám že bude internetově probdělá noc... že si někdo nebude nějak ubližovat...tak to je fajn.Já tu budu taky čučet...,takže bude.a snad si nikdo ubližovat nebude
čožééé už je tolik ? to už bych si měl jít lehnout... abych nebyl ráno vospalej , dem na vejlet :)a grilovat :)
OK.Se teda máš,taky bych šla...ale jsem vegetarián,tak bych si ugrilovala sojový prase.Doufám že nebudete grilovat venku?
tak to je fajn.Já tu budu taky čučet...,takže bude.a snad si nikdo ubližovat nebudečožééé už je tolik ? to už bych si měl jít lehnout... abych nebyl ráno vospalej , dem na vejlet :)a grilovat :)
OK.Se teda máš,taky bych šla...ale jsem vegetarián,tak bych si ugrilovala sojový prase.Doufám že nebudete grilovat venku?
vegeta... masochystka brrrrrrrrrrr
jasný venku
Bandit pičo
čožééé už je tolik ? to už bych si měl jít lehnout... abych nebyl ráno vospalej , dem na vejlet :)a grilovat :)OK.Se teda máš,taky bych šla...ale jsem vegetarián,tak bych si ugrilovala sojový prase.Doufám že nebudete grilovat venku?
jasný venku
hmm,tak nedá se,je to jak s těma autama....
Venku?Dyť je zima!
OK.Se teda máš,taky bych šla...ale jsem vegetarián,tak bych si ugrilovala sojový prase.Doufám že nebudete grilovat venku?vegeta... masochystka brrrrrrrrrrr
jasný venkuhmm,tak nedá se,je to jak s těma autama....
Venku?Dyť je zima!
25 a víc..na sluníčku
ve stínu tak 20 minymálně
dyš sem ti řikal že za 2,5hod seš u mně tak sem myslel letadlem ...
Bandit pičo
jasný venkuhmm,tak nedá se,je to jak s těma autama....
Venku?Dyť je zima!25 a víc..na sluníčku
dyš sem ti řikal že za 2,5hod seš u mně tak sem myslel letadlem ...
aha a to jsi kde?
hmm,tak nedá se,je to jak s těma autama....
Venku?Dyť je zima!25 a víc..na sluníčku
dyš sem ti řikal že za 2,5hod seš u mně tak sem myslel letadlem ...aha a to jsi kde?
Malta...
Bandit pičo
25 a víc..na sluníčku
dyš sem ti řikal že za 2,5hod seš u mně tak sem myslel letadlem ...aha a to jsi kde?
Malta...
jééééééééééé,tak tam bych chtěla být takyjúúúúúúú a co tam?
jééééééééééé,tak tam bych chtěla být takyjúúúúúúú a co tam?jak řikal svatej v tý diskuzi o hospodě :)
musím si to znova přečíst
no těsně před koncem :)
ale to nejni vůbec pravda !!! :)
jinak tady žiju ... sem tam zajdu do práce ale vlastně sem tu na dovolený
Bandit pičo
svatej psal:
Fresh Man psal:
svatej psal:
headshakemartine,martine,ty to vedes.bigsmilebigsmile
dyt je to hrůza gdo to má stihat.... furt se to datum mění !!! dyš už si konečně zvyknu na letopočet tak ho taky změněj .) bigsmilebigsmilebigsmile
surprisedubrat drogy? Nebo kua se vratit z5 do reality,do CZ.evil Njn,tam je to samy flakani,suk. . .,potapeni,party. . .,tak se nediv.
tys tu byl ???surprised
bigsmilebigsmilebigsmile
Bandit pičo
Janna psal:Fresh Man psal:no joo tady musíš :) všade kolem moře... tak co zbejvá
se mááš,kurňa taky bych šla se koupat a opalovat.Tak už aspoň vím,kam na dovolenou
noo voda má ted 21 tak se dá ale nejni to už ideál na koupačku...na potápění akurát a na yachting ideál
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 08.11.2009 04:25:02 Offline |
ano...supr zelenej
tak tohle jsi mi vzal z huby
K.a.s.y.m. (Člen) 08.11.2009 04:27:27 Offline |
Fresh Man psal:svatej psal:Fresh Man psal:
ale no tááák nekaž mi to tujde mi jen o slecny dobro.
jako že jí ho poskytneš líp než já jo , to dobro
tyjá uchcávám smíchy....Jani už se na tebe těšim do sklipku
K.a.s.y.m. (Člen) 08.11.2009 04:54:15 Offline |
myslim,že po tom co tu čtu tak určitě ne
Stránky: 1 2