Nejsi přihlášen
Re: Zahnutý ventilky
kamos to mel na Z1000 dal si to na predni i zadni, ale pak si to zase rikal dal jenom z predniho pryc pac se to muselo nechat vic navazovat rikal, nevim no proste mu se s tim klepalo predni kolo, ono to taky neco vazi, nevim no , ja bych si to tam treba kvuli temu nedaval
Billy psal:kamos to mel na Z1000 dal si to na predni i zadni, ale pak si to zase rikal dal jenom z predniho pryc pac se to muselo nechat vic navazovat rikal, nevim no proste mu se s tim klepalo predni kolo, ono to taky neco vazi, nevim no
, ja bych si to tam treba kvuli temu nedaval
von neví roupama coby, ted dodělal bránu a má asi kutilskou chvilku se na to jako dycky vysere a bude mít to co má
Bandit 4EVER!!!
Honza psal:Tuším, že to má/měl jednu dobu jeden nejmenovaný racer na svým britským speedcafé a nestěžoval si... Tak třeba k tomu napíše sám víc
ty vole, čeho ty si nevšimneš
mám přesně ten co tu hodil v odkaze Slugi...
nemám s tím vůbec žádný problém, jak to tu gdosi psal...
vzadu mám dokonce ten klasický kovový, a tam už vůbec trabl není...zadní kolo nevyvažuju vůbec...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
luig psal:Díky za odkaz a za názory, prubnu
A Barynka bych prosil ať si ty svoje slinty sere do diskuze a ne do techniky, díky![]()
vy byste si měli koupit dvojdomek wogo
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
barynek psal:ross psal:luig psal:Díky za odkaz a za názory, prubnu
A Barynka bych prosil ať si ty svoje slinty sere do diskuze a ne do techniky, díky![]()
vy byste si měli koupit dvojdomek wogo
už ho máte bo co?
dneska jsem překročil svůj limit příspěvků..
how
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
![]() |
Banditatom (Člen) 09.11.2009 20:35:50 Offline |
a já myslel že chtěl ohýbat ventilos v hlavosbylo mi to furt divný
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1