Nejsi přihlášen
Re: "kdo dneska šuká, šukal, bude šukat?"
Janna psal:bobule psal:Janna psal:Všechno
jakože i becherovku? no to bych blil
kam to spějě?
a jakože brčkem nebo navostro?ne navostro,brčkem jen něcoPřijeď do sklípku a uvidíš,ale tam to víno budu asi pít nevostro
Mám 100 chutí se na ten sejšn v Měmčičkách přihlásit.
Ale ta děsná komerce za takový prachy
Ale láká to kór ,když to mám za humnama
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
bobule psal:Janna psal:bobule psal:
kam to spějě?
a jakože brčkem nebo navostro?ne navostro,brčkem jen něcoPřijeď do sklípku a uvidíš,ale tam to víno budu asi pít nevostro
já bych sklípek snes ale sklípek by asi nesnes mě, lebo kvalitu vína neocením a leju do komatu
To máš fuk,takových tam bude asi víc..jedou i ti co moc víno nepijí.Bude ale sranda a nějaká Bandit pičo sešlost v zimě musí taky být
K.a.s.y.m. (Člen) 08.11.2009 21:41:37 Offline |
Fresh Man psal:no eště že sem abstinent...a se sexem čekám až po svadbě.... taky jo to samej šlendriján
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Janna psal:bobule psal:Janna psal:
ne navostro,brčkem jen něcoPřijeď do sklípku a uvidíš,ale tam to víno budu asi pít nevostrojá bych sklípek snes ale sklípek by asi nesnes mě, lebo kvalitu vína neocením a leju do komatu
To máš fuk,takových tam bude asi víc..jedou i ti co moc víno nepijí.Bude ale sranda a nějaká Bandit pičo sešlost v zimě musí taky být
nechám si to projít hlavou
to jebu
Kakac psal:Janna psal:bobule psal:
kam to spějě?
Mám 100 chutí se na ten sejšn v Měmčičkách přihlásit.
Ale ta děsná komerce za takový prachy
Ale láká to kór ,když to mám za humnama
Tak dělej!!!Ať už jsi tam...prachy neřeš,uvidíš že to bude stát za to
Fresh Man psal:no eště že sem abstinent...a se sexem čekám až po svadbě.... taky jo to samej šlendriján
u tebe platí to "sek sem se seksem"? i když možná by se hodilo " na to, nejdřív chomout pak šukání"
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:nety psal:barynek psal:
čekal jsem kdy se objevíšto bych ¨bych nebyl já, kde je šukání, píchání, holky, tak musím bejt.. bo tam je zábava.
zapomněl jsi na chlast
Tak tak,
bobule psal:Janna psal:bobule psal:
já bych sklípek snes ale sklípek by asi nesnes mě, lebo kvalitu vína neocením a leju do komatuTo máš fuk,takových tam bude asi víc..jedou i ti co moc víno nepijí.Bude ale sranda a nějaká Bandit pičo sešlost v zimě musí taky být
nechám si to projít hlavou
OK,ale uděláš chybu pokud nedorazíš,můžeš tam toho do sebe vylít kolik budeš chtíta pak
Janna psal:bobule psal:Janna psal:
To máš fuk,takových tam bude asi víc..jedou i ti co moc víno nepijí.Bude ale sranda a nějaká Bandit pičo sešlost v zimě musí taky býtnechám si to projít hlavou
OK,ale uděláš chybu pokud nedorazíš,můžeš tam toho do sebe vylít kolik budeš chtíta pak
lákavá nabídka
to jebu
nety psal:ty volem to bude sejšen.. Akurát jedu sám... bo slečna z Kromclu se mnou vod poslední návštevy nemluví
slyšel jsem jí? byla to jedna z těch "ahoooj, právě jsi mě probudil" co jsi s nima volal v sobotu?
Bandit 4EVER!!!
nety psal:ty volem to bude sejšen.. Akurát jedu sám... bo slečna z Kromclu se mnou vod poslední návštevy nemluví
Nety ty jedeš taky ?
To budu muset dorazit abych tě zhodnotil jestli budeš držet vlajku eSka pořádně
Janna psal:nety psal:ty volem to bude sejšen.. Akurát jedu sám... bo slečna z Kromclu se mnou vod poslední návštevy nemluví
Jedeš taky,jo?Tak přemluv jinou,nebo ji kkup kvítko a třeba bude vše zas OKa dorazte
no víš, ono to kvítkem asi nebude
Bandit 4EVER!!!
Kakac psal:nety psal:ty volem to bude sejšen.. Akurát jedu sám... bo slečna z Kromclu se mnou vod poslední návštevy nemluví
Nety ty jedeš taky ?
barynek psal:Janna psal:nety psal:ty volem to bude sejšen.. Akurát jedu sám... bo slečna z Kromclu se mnou vod poslední návštevy nemluví
Jedeš taky,jo?Tak přemluv jinou,nebo ji kkup kvítko a třeba bude vše zas OKa dorazte
nee, to je další.. tahle mě řekla, že si myslela, že to bude vážný...najivka nejde o lásku, jde o šukání, lásku zajistí manžel (jestli to teda umí)
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
barynek psal:Janna psal:nety psal:ty volem to bude sejšen.. Akurát jedu sám... bo slečna z Kromclu se mnou vod poslední návštevy nemluví
A čím teda?dělím do včel
Kakac psal:nety psal:ty volem to bude sejšen.. Akurát jedu sám... bo slečna z Kromclu se mnou vod poslední návštevy nemluví
Nety ty jedeš taky ?
ten bude držet jak vzteklej, to se neboj
Bandit 4EVER!!!
Kua fakt samej ůchyl tady,byste ju chuderu nejrači roškubali aspoň virtuálně
No jinak já teda dneska splněno hnedka ráno,abych mohl v klidu vypadnout na ryby A ty kundy nebraly,člověk se kvuli nim tak dře
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 08.11.2009 22:06:33 Offline |
Janna psal:barynek psal:Janna psal:
Jedeš taky,jo?Tak přemluv jinou,nebo ji kkup kvítko a třeba bude vše zas OKa dorazteno víš, ono to kvítkem asi nebude
A čím teda?dělím do včel
jako že píchneš a umřeš???to snad plati o chlapech ne?
VikecB12 psal:Kua fakt samej ůchyl tady,byste ju chuderu nejrači roškubali aspoň virtuálně
No jinak já teda dneska splněno hnedka ráno,abych mohl v klidu vypadnout na ryby A ty kundy nebraly,člověk se kvuli nim tak dře
No memí jak tobě
VikecB12 psal:Kua fakt samej ůchyl tady,byste ju chuderu nejrači roškubali aspoň virtuálně
A kdes byl Vikecu ?
Na Švarcavě ?
Janna psal:barynek psal:Janna psal:
Jedeš taky,jo?Tak přemluv jinou,nebo ji kkup kvítko a třeba bude vše zas OKa dorazteno víš, ono to kvítkem asi nebude
A čím teda?dělím do včel
počkej až ho poznáš, takhle virtuelně to nemá smysl
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 08.11.2009 22:11:56 Offline |
Fresh Man psal:a gdy že to bude??? že fak koupil letenku ....
K.a.s.y.m. (Člen) 08.11.2009 22:15:17 Offline |
jdu si nechat zdát o něčem pěknym....dobrou
Kakac psal:VikecB12 psal:Kua fakt samej ůchyl tady,byste ju chuderu nejrači roškubali aspoň virtuálně
No jinak já teda dneska splněno hnedka ráno,abych mohl v klidu vypadnout na ryby A ty kundy nebraly,člověk se kvuli nim tak dřeA kdes byl Vikecu ?
Na Švarcavě ?
Né,rozvrtali nám tady bagrama břehy a nějak to spevňujou,tak sem byl v Opatovicích na rybníku kde si člověk v létě celkem zachytal,ale dneska ani piču A fčera sem byl na Jihlavce u Ivaně,ale taky žádná sláva Asi už to bude do jara v No ale vraťme se k tomu mrdání.....
K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:a gdy že to bude??? že fak koupil letenku ....
nemám přímý lety :(
musim přes víden...lupen by se našel bylo by 4.-9.12... problem je že už nemam dovolenou... kuva... do sklípku s váma...
Bandit pičo
VikecB12 psal:Kakac psal:VikecB12 psal:Kua fakt samej ůchyl tady,byste ju chuderu nejrači roškubali aspoň virtuálně
No jinak já teda dneska splněno hnedka ráno,abych mohl v klidu vypadnout na ryby A ty kundy nebraly,člověk se kvuli nim tak dřeA kdes byl Vikecu ?
Na Švarcavě ?Né,rozvrtali nám tady bagrama břehy a nějak to spevňujou,tak sem byl v Opatovicích na rybníku kde si člověk v létě celkem zachytal,ale dneska ani piču A fčera sem byl na Jihlavce u Ivaně,ale taky žádná sláva Asi už to bude do jara v No ale vraťme se k tomu mrdání.....
V Opatovicích je rybník ? Nepleteš si to z bazénem v Blučině
Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:a gdy že to bude??? že fak koupil letenku ....
nemám přímý lety :(
musim přes víden...lupen by se našel bylo by 4.-9.12... problem je že už nemam dovolenou... kuva... do sklípku s váma...
děláš chybu
Kukii psal:barynek psal:K.a.s.y.m. psal:jdu si nechat zdát o něčem pěknym....dobrou
brou a bacha na křečáky
prý pomáhá spát s údama vzhůru
jestli to reflektuje ranní probuzení tak to dělám
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kakac psal:V Opatovicích je rybník ? Nepleteš si to z bazénem v Blučině
ty nevíš že u Opatovic je Opaťák, kuwa to je u Pardubic Kakáčůůůůůů
Žeby Vikec z Rajhradu jezdil do Pardubic na fišle se mi moc nezdá
Kakac psal:barynek psal:Kakac psal:V Opatovicích je rybník ? Nepleteš si to z bazénem v Blučině
ty nevíš že u Opatovic je Opaťák, kuwa to je u Pardubic Kakáčůůůůůů
Žeby Vikec z Rajhradu jezdil do Pardubic na fišle se mi moc nezdá
spojí to s vejletem, ne?
Bandit 4EVER!!!
Kukii psal:barynek psal:Kukii psal:o tom žádná
taky se ti to stává?
jestli jo tak potěš koště tedanene a od tý doby, co spim samam tak ani žádnýmu kolegovi
jsem si říkal, von Kasym nevypadá jako že "jinak"
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kukii psal:barynek psal:
taky se ti to stává?
jestli jo tak potěš koště tedanene a od tý doby, co spim samam tak ani žádnýmu kolegovi
jsem si říkal, von Kasym nevypadá jako že "jinak"
nevypadá
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:barynek psal:Kukii psal:
nene a od tý doby, co spim samam tak ani žádnýmu kolegovijsem si říkal, von Kasym nevypadá jako že "jinak"
nevypadá
ale ted už si na to musí pořídit někoho jinýho
Kakac psal:barynek psal:Bude se tady ještě dít něco zajímavýho??? že bych šel jako spát.. asi
No já valím půl flaše v prdeli a zejtra jedu do hokny
já ne
akorát se jdu mrdat po úřadech a pojišťovnách kvulivá tomu odletu, rušit nějaký věci atd...
Bandit 4EVER!!!
Kakac psal:VikecB12 psal:Kakac psal:
A kdes byl Vikecu ?
Na Švarcavě ?Né,rozvrtali nám tady bagrama břehy a nějak to spevňujou,tak sem byl v Opatovicích na rybníku kde si člověk v létě celkem zachytal,ale dneska ani piču A fčera sem byl na Jihlavce u Ivaně,ale taky žádná sláva Asi už to bude do jara v No ale vraťme se k tomu mrdání.....
V Opatovicích je rybník ? Nepleteš si to z bazénem v Blučině
Jo,ale je to na piču. Jedu tam kdyš se mě nechce jet nikam na jih,nebo kdyš du jenom na chvilu.
barynek psal:Kakac psal:barynek psal:Bude se tady ještě dít něco zajímavýho??? že bych šel jako spát.. asi
No já valím půl flaše v prdeli a zejtra jedu do hokny
já ne
akorát se jdu mrdat po úřadech a pojišťovnách kvulivá tomu odletu, rušit nějaký věci atd...
čeče na kerym ouřadě si můžeš zamrdat ??? je to zdarma ?
vem mi s sebou plís
Bandit pičo
Kukii psal:barynek psal:Kukii psal:mě zejtra ráno čeká hokna
mě néééééééé
člověče lepší hokna než ouřady
no to zas jo.. blbý je, že to samý martyrium budem muset podstoupit po příletu asik ne v takovym rozsahu, ale hodně podobný...
Bandit 4EVER!!!
mě nééééééééčlověče lepší hokna než ouřady
no to zas jo.. blbý je, že to samý martyrium budem muset podstoupit po příletu asik ne v takovym rozsahu, ale hodně podobný...
to je děs a to jako kvůlivá čemu? zdravotní, socka a tak?
Kukii psal:to je děs a to jako kvůlivá čemu? zdravotní, socka a tak?
jj, plus magistrát kvůli odpadům atd pak mam ještě doručovací adresu do HK místo do Chomáče, takže ještě banka... no prostě jebat
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kukii psal:to je děs a to jako kvůlivá čemu? zdravotní, socka a tak?
jj, plus magistrát kvůli odpadům atd pak mam ještě doručovací adresu do HK místo do Chomáče, takže ještě banka... no prostě jebat
ajej.. no moc času na to nemáš, tak se neuhoň
Kukii psal:barynek psal:Kukii psal:to je děs a to jako kvůlivá čemu? zdravotní, socka a tak?
celej den, takže cajk. Ještě se musím sbalit, tak snad to do středy stihnu
Bandit 4EVER!!!
jj, plus magistrát kvůli odpadům atd pak mam ještě doručovací adresu do HK místo do Chomáče, takže ještě banka... no prostě jebatajej.. no moc času na to nemáš, tak se neuhoň
celej den, takže cajk. Ještě se musím sbalit, tak snad to do středy stihnu
tak at ti to v cajku dopadne, jdu chrnět, bo jinač ráno nevstanu... tak papa a bacha na medvědy a různou tamnější havěť a okaž se aspon na nějakym srazu, rádi tě uvidíme všicí
Kukii psal:barynek psal:Kukii psal:
ajej.. no moc času na to nemáš, tak se neuhoňcelej den, takže cajk. Ještě se musím sbalit, tak snad to do středy stihnu
tak at ti to v cajku dopadne, jdu chrnět, bo jinač ráno nevstanu... tak papa a bacha na medvědy a různou tamnější havěť a okaž se aspon na nějakym srazu, rádi tě uvidíme všicí
dík, brou noc. Ještě o mě uslyšíte
Bandit 4EVER!!!
celej den, takže cajk. Ještě se musím sbalit, tak snad to do středy stihnutak at ti to v cajku dopadne, jdu chrnět, bo jinač ráno nevstanu... tak papa a bacha na medvědy a různou tamnější havěť a okaž se aspon na nějakym srazu, rádi tě uvidíme všicí
dík, brou noc. Ještě o mě uslyšíte
to doufám, Biene Maja
K.a.s.y.m. (Člen) 09.11.2009 07:39:09 Offline |
Kukii psal:barynek psal:K.a.s.y.m. psal:jdu si nechat zdát o něčem pěknym....dobrou
brou a bacha na křečáky
prý pomáhá spát s údama vzhůru
někde jsem tu psal,že se neotočim takže to záda jistili
K.a.s.y.m. (Člen) 09.11.2009 07:44:13 Offline |
Kukii psal:barynek psal:Kukii psal:to je děs a to jako kvůlivá čemu? zdravotní, socka a tak?
honění a mrdání..to bude mít plodnej den
Banditatom (Člen) 09.11.2009 19:22:17 Offline |
vzhledem k mému mládí a nezkušenosti způsobenou zasadou, kterou mi maminka mlátila do hlavy již od utlého mládí (aha od toho ty otoky a snížené QIQé) pozdějc na tuto drastickou metodu přešla tchýně.Zásada zní "napřed kostel pak... však víte" proto mi toto vlákno vůbec nic neříká
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:vzhledem k mému mládí a nezkušenosti způsobenou zasadou, kterou mi maminka mlátila do hlavy již od utlého mládí (aha od toho ty otoky a snížené QIQé) pozdějc na tuto drastickou metodu přešla tchýně.Zásada zní "napřed kostel pak... však víte" proto mi toto vlákno vůbec nic neříká
hm,tak to je zajímavé
barynek psal:ross psal:co to tady kurva vyrostlo za dva dny???
to snad nemůžu číst celý
jsem pro, aby každej mohl napsat max 5 příspěvků dennětakže ještě jedno a táhni do pelechu
mám splníno, odcházím..
já odcházím, já odcházím...
host vyhazuje vrchního....
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:barynek psal:ross psal:co to tady kurva vyrostlo za dva dny???
to snad nemůžu číst celý
jsem pro, aby každej mohl napsat max 5 příspěvků dennětakže ještě jedno a táhni do pelechu
mám splníno, odcházím..
Banditatom (Člen) 09.11.2009 20:07:48 Offline |
to snad nemůžu číst celý
mám splníno, odcházím..
huš huš
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
to snad nemůžu číst celý
mám splníno, odcházím..
jistěěěě
Bandit 4EVER!!!
Hanz psal:KOŽON psal:Janna psal:
NO,to jo,ale....
Proč nemůžeš do sklípku?bohužel nemůžu no
A já si říkal, který přizdisráč se odhlásil....smě nasral...
A mě ne
Otvírám druhou půlku Ira