Nejsi přihlášen
Mám jí koupit?
Pořád koukám na B6S a objevila se tam tahle:
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 52862.html
Co na ní říkáte?
Banditatom (Člen) 09.11.2009 20:55:15 Offline |
Re: Mám jí koupit?
ty krasavec ale má nějakou bouli na předku asi nádor bych raděj koukl po nějakým tom Nku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:ty krasavec ale má nějakou bouli na předku asi nádor bych raděj koukl po nějakým tom Nku
Vůbec ty raply eNkařský neposlouchej
Jestli se ti líbí tak bež do toho
Mě se líbí takže za mě -BER TO
Teda až na ten klín ale ten jde oddělat
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
K.a.s.y.m. (Člen) 09.11.2009 21:06:01 Offline |
chtělo by to víc fotek a i z druhy strany,ale nevypadá špatně.pokud byla padlá tak jí dali dobře do cajku..bude mít najeto tak minimálně 50 000 km najeto...tak jako tak by ji to chtělo vidět..kvůli řetězu,destičkám gumám skouknout lícování plastů..vůle v krku atd...tohle všechno ti může pomoct snížit cenu..to oblečení je v celku prdu pokud to neni tvoje velikost.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 09.11.2009 21:09:00 Offline |
dobrá no. jelikož máš fajn profil nemužu ti poradit zajeď si tam a mrkni na topač nevím odkud pocházíš. Za mě s těch fotek je zřetelné jen laďák a to že je to nezválene Sko(možná to nikdo neví. kupujíci to taky pěkně popsal tak pak se nás ptej jestli to máš vzít co chceš dodat?
K.a.s.y.m. (Člen) 09.11.2009 21:21:16 Offline |
xSoukalJ psal:proč myslíš, že má tolik najeto?
no protože za osm let nebude mít dvacet tisic....ja mam 00 a mám přes 70 tis....jsou i vyjímky,ale kdo apson trochu jezdí tak 6-7 tis za sezonu minimalně najezdí..tak počítej.
navíc kdyby měla málo tak tam ty km uvede
Banditatom (Člen) 09.11.2009 21:24:44 Offline |
K.a.s.y.m. psal:xSoukalJ psal:proč myslíš, že má tolik najeto?
no protože za osm let nebude mít dvacet tisic....ja mam 00 a mám přes 70 tis....jsou i vyjímky,ale kdo apson trochu jezdí tak 6-7 tis za sezonu minimalně najezdí..tak počítej.
K.a.s.y.m. psal:xSoukalJ psal:proč myslíš, že má tolik najeto?
Von je tam uvede, ale stejně je má stočený
jedině S-ko, přidej 20 a necham ti svojí. a máš to komplet. dokonce už mam i variantně yoshi dual oval - kratší verze tu kakáč-i kdybych prodal, zase jdu do S-ka
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:jedině S-ko, přidej 20 a necham ti svojí. a máš to komplet. dokonce už mam i variantně yoshi dual oval - kratší verze tu kakáč-i kdybych prodal, zase jdu do S-ka
Tak tak jedině eSko
Je vidět že nový přítel má vkus
K.a.s.y.m. (Člen) 09.11.2009 22:16:57 Offline |
nechci bejt rejpavej,ale jste v technicky tak se držte aspon trochu tematu
Ondráš psal:rick psal:Jó chlapče,až přesedláš ze skůtra na pořádnou motorkutak přece nebudeš chtít aby na tebe foukalo
Tak to nevím, proč si kupuješ naháče...
Teda polo...
Protože je pěknej
A víc to tady zasírat nebudu protože Osi by mě hnal mokrou hadrou
Banditatom psal:ty krasavec ale má nějakou bouli na předku asi nádor bych raděj koukl po nějakým tom Nku
Ano eNko jedině eNko Ten nador vepředu bude asi nějaka vada
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
K.a.s.y.m. psal:nechci bejt rejpavej,ale jste v technicky tak se držte aspon trochu tematu
...asi tak, manik se zepta na inzerat a akorat si tu kazda liska honi(chvali) svoj vocas
Podle me ta masina vypada slusne, homo ixil je taky plus, za ty prachy by to nemuselo bejt spatny. Chce to videt
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
vypadá dobře, a co psali kluci vejš o osobním zkouknutí je recht. Zavolej netymu, ten psal že to má blázko a rozumí tomu taky trochu (o něco víc než koza fotbalu )
podle mě je to dobrej kauf za ty prachy, no a eSko je taky bod k dobru ale potřeba to vidět na vlsatní
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:vypadá dobře, a co psali kluci vejš o osobním zkouknutí je recht. Zavolej netymu, ten psal že to má blázko a rozumí tomu taky trochu (o něco víc než koza fotbalu )
podle mě je to dobrej kauf za ty prachy, no a eSko je taky bod k dobru ale potřeba to vidět na vlsatní
Barynku, von zasejc pomlouvá S-ka... Klidně zajedu, s tím fotbalem sis to posral, už žádný děfky
To Luk: nech toho filozofování, nějak to prodat musím
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Banditka97 (Člen) 11.11.2009 11:45:04 Offline |
tak pěkná je, ale jako pro kupujícího je tam málo info....rozhodně bych to projela, koukla se jestli tam nejsou nějaký vady na laku, optala se kdy byla výměna oleje, řetězovka,jak jsou na tom karbce-kdy se seřizovaly atd. .Jinak jelikož mám B-6 N tak bych se kukla po N :)
Dreams moto :)
Kakac psal:nety psal:jedině S-ko, přidej 20 a necham ti svojí. a máš to komplet. dokonce už mam i variantně yoshi dual oval - kratší verze tu kakáč-i kdybych prodal, zase jdu do S-ka
Tak tak jedině eSko
Je vidět že nový přítel má vkus
tak tak hosi me uz Nko preslo
Skáču dobře,skáču rád
Stránky: 1