Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 09.11.2009 22:44:03 Offline |
bandit pičo hokej - neratovice
hele hokejistí a ty co se udržej na bruslích a maj hokejku nebo aspoň nějakou halůsku, nešli byste si zahrát příští předsváteční pondělí na zimák do neratovic od 20.00 pičomač demijón s grogem bych zařídil zatim se hlásí houska, bobek, tajnej, filous, já..... takže potřebujem aspoň eště jednu lajnu nejlépe larionov, kasatonov a fetisov ha? e? mararov a krutov prej dorazej taky heslo: střízlivý nás nedostanou!!!!
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 09.11.2009 23:11:07 Offline |
Re: bandit pičo hokej - neratovice
moderatizátoroj: zimák těžko přesunu blíž ku dvoru na druhou stranu den nato je volno a do auta se vejde i víc lidí než jenom jeden.... případně můžem zamluvit nějakej termín jinde a jindy... já jenom že od nás co chodíme hrát sou příští tejden všichni někde v řiti a je tam volnej led, tak sem si řikal.... že bysme mohli....prostě jen tak na pohodu, píseň kostí
doba je temná...
no asi takhlec
vod pondělí do prfního prosince makám
pak už tam mám kluky
takže jako pokud bys f prosinci něco pořádal a tygr ze dvora by jel..popřípadně etě někdo tady vod nás tak bych do toho šel...jako že by béčko Pardubic jelo vyklepat du vaší sxadru pražskou
...nikdo nevojebe Ježíše...
...já myslel že hrajete v praze, a vy máte ledy v neratovicích jo ?
...každý pondělí od osmi teda hraju tady u nás, kdyby se ale sešlo víc lidí co by tam jeli tady od nás, tak bych se snad nechal i draftovat a přištrachal se k tý chemičce
...ovšem námět na něco bližšího se mi zamlouvá
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
No tak to já beru to místo Kasatonova jestli je ještě volný. Sice hraju líp než von, ale zkusím se trochu krotit. Takže asi červenej dres CCCP co? Bo jinak už pak mám akorát bílej ČSSR, modrej a žlutej Zlínskej Okál 60, Ještě zelenobílej Vsetínskej, Zelenožlutej Karlovarskej a pak ještě nějaké novodobé ale ty moc nepoužívám. Nejradši mám ten Okálův. Bo když jsem žlutej, tak jsem vždycky jedinej na ledě a můžu hrát za oba týmy a to taky většinou dělám. Takový jako libero no.
Tak co chcete mě? K
Jo a kdyžtak můžu zkusit sehnat tu naší starou lajnu celou. Akorát to bude nějaká Yamaha, Honda, Kawasaki, Jawa a HD pokud přijede i Mira Okálů, ale ten to má ze Zlína trochu dál tak nevím, jestli ho přesvědčím. Když mu ale slíbím nějakou chlastačku tak na to on slyší. K
K.a.s.y.m. (Člen) 10.11.2009 07:23:13 Offline |
Kukii psal:a co roztleskávačky? berete?
nezapomeň si vzít sebou koule
myslim takovýty chlupatý...............co se s nima mává
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Že by (ne)oficiální hymna utkání? http://www.youtube.com/watch?v=OpUMeasWWsU
inkvizitorr (Administrator) 10.11.2009 08:50:14 Offline |
bery psal:ale sem slávista
tudle zhoubnou nemoc máme v rodině taky, žena je tim nakažená a neni to pěkný
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 10.11.2009 09:25:43 Offline |
na bruslích jsem nestál ani nepamatuju..o hokejku bych se ještě opře, ale nemám brněni,ale když to dobře dopadne přijedu aspoň podívat
osiris psal:...já myslel že hrajete v praze, a vy máte ledy v neratovicích jo ?
...každý pondělí od osmi teda hraju tady u nás, kdyby se ale sešlo víc lidí co by tam jeli tady od nás, tak bych se snad nechal i draftovat a přištrachal se k tý chemičce
...ovšem námět na něco bližšího se mi zamlouvá
Tady hraje jenom jElita, těžko se prosadíš.
jak dlouho ještě?
Newada psal:osiris psal:...já myslel že hrajete v praze, a vy máte ledy v neratovicích jo ?
...ovšem námět na něco bližšího se mi zamlouváTady hraje jenom jElita, těžko se prosadíš.
...jitrnice mezi jelita zapadne
Aby nás nebylo jak do dvou mariášů a po deseti minutách sme se neploužili po ledě jak inkviz po prvnim přejezdu vod modrý na červenou
Ale kdyby to vypadalo, že se nás sejde dost, sem pro. Akorát nevim, esli si mám vzít červenej, nebo vítěznej bílej dres
inkvizitorr (Administrator) 10.11.2009 11:34:47 Offline |
hlavně se wogové nějak vykydněte jestli teda chce někdo dorazit si zakorčulovat bo sem slíbil že dneska odpolko ten led buďto potvrdim nebo zrušim...
doba je temná...
luboss psal:Loser psal:sel bych, ale kanady, co mam vod dvanacti let, se mi valej na morave
mno ale velikostně ti budou, myslim
si pis ... tatinek byl pri koupi proziravy ... koupil o 3 cisla vetsi brusle s tim, ze do toho dorostu a do te doby jsem si je vycpaval novinama Ale kua uz je mam 15 let a furt jsou jak novy
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 10.11.2009 12:06:01 Offline |
Loser psal:luboss psal:Loser psal:sel bych, ale kanady, co mam vod dvanacti let, se mi valej na morave
mno ale velikostně ti budou, myslim
si pis ... tatinek byl pri koupi proziravy ... koupil o 3 cisla vetsi brusle s tim, ze do toho dorostu a do te doby jsem si je vycpaval novinama Ale kua uz je mam 15 let a furt jsou jak novy
a ještě dlouho budou co
nicola.foxx (Člen) 10.11.2009 12:33:03 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 10.11.2009 13:54:17 Offline |
pokud jo tak na čumendu
SleiP psal:Ja bych taky prijel ale nemuzu to slibit jeste na 100%. A co vlastne je vse potreba a od kolika to je?
....hlavně přijet na motorce, to je potřeba
....nedělej mi ostudu brácha
...
......pojedu snad taky, brusle mám, výstroj si snad půjčím
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
moment, já temu nerozumím, jak bruslit? u vás už sů zamrzlé rybníky? páč u nás v asiji eště ne é a jináč gdysi sem bruslil gut, dnes bych měl v mundůru 120 kg a ta setrvačnost je sfiňa
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:moment, já temu nerozumím, jak bruslit? u vás už sů zamrzlé rybníky? páč u nás v asiji eště ne é a jináč gdysi sem bruslil gut, dnes bych měl v mundůru 120 kg a ta setrvačnost je sfiňa
...ty to poznáš podle toho, že přestane vylejzat žába z bazénu
inkvizitorr psal:hlavně se wogové nějak vykydněte jestli teda chce někdo dorazit si zakorčulovat bo sem slíbil že dneska odpolko ten led buďto potvrdim nebo zrušim...
...nehlásej se žádný spolucestující, jedině že by mi ruplo v kouli samotnýmu
Tý jo asik 10 let jsem na tom nestál, bude tam i dochtor, že bych nazul korčule, hokejku mám, abych se vo ni vopřel, ale jedině pokud bude střídačka za každou bránou, abych po přejezdu stadionu mohl přepadnout za mantinel, bo zpátky to neudejchám
The father of the little princess of the dawn
osiris psal:inkvizitorr psal:hlavně se wogové nějak vykydněte jestli teda chce někdo dorazit si zakorčulovat bo sem slíbil že dneska odpolko ten led buďto potvrdim nebo zrušim...
...nehlásej se žádný spolucestující, jedině že by mi ruplo v kouli samotnýmu
Však přijeď pak půjdeme k Půlmotorovi do Zemana a spát můžeš u nás.
Doktor nevím jestli bude, ale můžu vzít sestřičku z Emergency (Melounka) a taky bude fandit.
inkvizitorr (Administrator) 10.11.2009 19:36:36 Offline |
hmm, no přesně tenhle vývoj diskuze sem čekal tag co? mam zavolat že pudem nebo že na to pečem a pudem možná jindy jestli se teda dohodnem
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 11.11.2009 09:31:28 Offline |
nemám výbavu.... leda to nějak pořešit....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 11.11.2009 10:29:10 Offline |
osiris psal:...mám strach, kdybys spad na mokrej led, že bys přimrz a nešlo by tě sundat, riziko přetrhnutí je příliš vysoký
i Ty Brute??
PS: chystám se k Tobě s malou zasilkou...(kyvka, držáky, vidlice, brejle), až to bude aktuální, tak Ti cinknu..Máma mi dala na kredit....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 11.11.2009 11:12:41 Offline |
Tak bude to nebo nebude?
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
gore psal:inkvizitorr psal:hmm, no přesně tenhle vývoj diskuze sem čekal tag co? mam zavolat že pudem nebo že na to pečem a pudem možná jindy jestli se teda dohodnem
...jindy
...jinde (blíž)
Baltazar psal:Tý jo asik 10 let jsem na tom nestál, bude tam i dochtor, že bych nazul korčule, hokejku mám, abych se vo ni vopřel, ale jedině pokud bude střídačka za každou bránou, abych po přejezdu stadionu mohl přepadnout za mantinel, bo zpátky to neudejchám
Bacha ma to. Švára si byl po letech zkusit zahrát, dvakrát přejel hřiště a pak se poblil na střídačce.
..aby sis parťáku nepokazil kredit vážené osoby
Píšu znova, že já jedu taky a můžu vzít i nějaký další kluky. Řekni kolik a já je zkusím sehnat. Myslím, že 5 nebude problém, ale můžu i víc. Si myslím, že už je nás docela dost. A když si vezmou brusle i ti co nechtějí hrát a nehrálo by se tak si uděláme Bandit Pičo veřejné neveřejně bruslení. K
inkvizitorr (Administrator) 11.11.2009 16:45:48 Offline |
tak chystejte korčule a halůsky, ten led sem teda vzal, tak doufám že všichni co slíbili dorazej led je vod 20.00, takže pro ty pomalejší 19.30 v šatně, pro ty rychlý 19.45 taky tam chalst s sebou dopředu upozorňuju housku, že tentokrát je spravedlivě von na řadě s řízením jináč je to hodina čtyřicet i s úpravou, takže asik hoďka a půl čistýho času, led stojí 3300,- takže když se nás sejde 20 čož by mohlo tak to vychází na 170kč na jednoho sportu zdar
doba je temná...
...takže jo, musím do toho, volal chlupatej manažer že podepsal hostování na střídavej start
...kdyby teda chtěl někdo odsud přibrat do auta, je to klidně možný
nicola.foxx (Člen) 11.11.2009 19:43:04 Offline |
Tak jeste jede Progear. Timto ho prihlasuju. Brusle mu pujcim, ale potrebuje hokejku na levou stranu. Nemate teda nekdo hokejku od synatora?
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Tak jeste jede Progear. Timto ho prihlasuju. Brusle mu pujcim, ale potrebuje hokejku na levou stranu. Nemate teda nekdo hokejku od synatora?
...podivam se do sklepa, možná tam po klukách něco bude
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 11.11.2009 21:01:31 Offline |
Filous psal:nicola.foxx psal:Tak jeste jede Progear. Timto ho prihlasuju. Brusle mu pujcim, ale potrebuje hokejku na levou stranu. Nemate teda nekdo hokejku od synatora?
to budeš hodnej....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:nicola.foxx psal:Tak jeste jede Progear. Timto ho prihlasuju. Brusle mu pujcim, ale potrebuje hokejku na levou stranu. Nemate teda nekdo hokejku od synatora?
to budeš hodnej....
...Dobrota je mý druhý méno
No tak hurá!
A po mači navrhuju rychlej žíznivej přesun do Kobyly.
Hokejky (levý) taky vozim 2, takže rovněž můžu pučit. Někomu kdo se dokáže nahrbit na mojí vejšku
Michale zkus vošéfovat brankáře, nevidim tu nikoho, komu by se chtělo do kysny.
inkvizitorr (Administrator) 12.11.2009 09:22:49 Offline |
budou gumáci jináč s tim přesunem pak to je jasný, né doplnit tekutiny
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 12.11.2009 11:28:18 Offline |
tajnej psal:No tak hurá!
Hokejky (levý) taky vozim 2, takže rovněž můžu pučit. Někomu kdo se dokáže nahrbit na mojí vejšku
Tvoje mi bude akorát....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr (Administrator) 12.11.2009 19:17:48 Offline |
karloj: vem eště někoho, myslim tři čtyři další ouchylové určitě neuškoděj, já beru taky eště šváru s jednim kámošem, nechce se mi to tu moc pitvat, má totiž intrudera
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 12.11.2009 20:22:07 Offline |
Slamescu psal:Ok však jsem psal, že oni mají taky jenom Jebky. K
f poho, můžou se převlíkat ne chodbě nebo na wc
doba je temná...
tajnej psal:No tak hurá!
no dovol
řikám si hurikán
Slamescu psal:kojaksro psal:.....jenom technická, rozlišovací dresy jsou?
Na co?
Ty nepoznáš bílou od barevný?
K
.....no tak třeba někdo de po letech a neví co si má vzít, mistře.
Slamescu psal:Tak teď už potřebuju jenom poradit kde v Neratovicích najdu ten zimák? Nejlépe odkaz na mapu na seznamu i s udáním pozice.
Nebo kdo jede z Pragu tak nějakej sraz po cestě. Co Kožaku? K
.....tak trošku vím kde to je, ale v nouzi se optám.....budeme tak v 18:40 na OMW, na teplický....cca.
inkvizitorr (Administrator) 16.11.2009 14:27:24 Offline |
zimák je když dorazíte do spolanovic tak projedete sídlištěm a přejedete koleje, za nima hned doleva, po nějakejch 400 metrech je po pravý straně plavečák, takhned za nim doprava a po dalších asi 200 metrech je další odbočka doprava (je jich tam víc, u tý správný je bandkomat čsob) a uplně dozadu do temnýho parkoviště přímo k zimáku pozdravuje vás všechny váš osobní tom a tom
doba je temná...
...já uš to přet chvílí řikal Xichtoj, ale musim se podělit i s váma vostatníma...sem se fčera vydal do sklepa a votevřel sem po cca 11 letech hokejovej bágl ...myši mi vykousali v rybanu na břiše takovou díru, že bych s ní prostrčil baskatbalovej míč, sežrali mi skoro celou levou nohavici, zjistil sem, že sem byl tenkrát vo dost hubenější, bo sem se nevešel do kalhot a v neposlední řadě sem zjistil, že mi spuchřeli fšechny gumičky u suspenzoru a na vestě...no a ve finále mě dorazilo, dyš sem zjistil, že moji Titanku, kerou sem vosobně dostal vot Růžičky zlomili kucí při banďáku na hřišti a spravili ji vomotáfku elechtrikářskou páskou, syčácí...no...tagže vam to budu dneska pískat
...rybano nepotřebuješ, vemeš si spotky a triko s dlouhým, kalhoty ti pučim starší, šuspik ti pučim taky, do vesty tě vomotáme izolačkou a klacek ti něgdo z nás dycky pučí, eště něco ?
osiris psal:...rybano nepotřebuješ, vemeš si spotky a triko s dlouhým, kalhoty ti pučim starší, šuspik ti pučim taky, do vesty tě vomotáme izolačkou a klacek ti něgdo z nás dycky pučí, eště něco ?
Jo mě taky volal Kožaksro, že potřebuje půjčit kaničky do bruslí no problem. K
.....tkaničky, se jak se zdá vypadaj, asi jsem je měnil
......no a do zbytku výstroje mi pomůžete, páč sem v tom kompletu byl naposled asi před 8 roky, mám to půjčené nevím jak se do teho leze
.....kurwa, dojedu dřív, abych se do toho aspoň na 9 nasoukal
K.a.s.y.m. (Člen) 17.11.2009 03:04:03 Offline |
tak kdy bude članek jak od Tomyho
...to ste v životě neviděli ...Progýrovo brejky byli smrtelný ...a ani bjelogvardějci ani rudoarmějci neposlouchali sudího, sem se moch uhoukat a nic, verbež to je ...nejlepčí byli gólmani
K.a.s.y.m. (Člen) 17.11.2009 10:10:29 Offline |
Filous psal:...to ste v životě neviděli ...Progýrovo brejky byli smrtelný ...a ani bjelogvardějci ani rudoarmějci neposlouchali sudího, sem se moch uhoukat a nic, verbež to je ...nejlepčí byli gólmani
no a foto?
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...to ste v životě neviděli ...Progýrovo brejky byli smrtelný ...a ani bjelogvardějci ani rudoarmějci neposlouchali sudího, sem se moch uhoukat a nic, verbež to je ...nejlepčí byli gólmani
no a foto?
...jag to byli f tý vánoční reklamňe na Kofolu??? ...dyš budeš hodnej i fotky budou... zastupci tisku se dostavili téš
Progear 650 (Člen) 17.11.2009 10:45:27 Offline |
škoda jen, že tam nebyli ty skauti nebo jag se to menuje....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:škoda jen, že tam nebyli ty skauti nebo jag se to menuje....
No myslím, že by vás draftovali s Kojakemsro jako jediný dva a odvezli by si vás ještě ten večer. Bo v Americe mají rádi zábavu a dva klauni na ledě by vyprodali nejednu hokejovou arénu. Třeba ty Progearovo jízdy imitující Gondoliéra nebo Kožakovo sprosté a hrubé faulování sama sebe to bylo fakt něco.
Super to bylo
K
Slamescu psal:Progear 650 psal:škoda jen, že tam nebyli ty skauti nebo jag se to menuje....
No myslím, že by vás draftovali s Kojakemsro jako jediný dva a odvezli by si vás ještě ten večer. Bo v Americe mají rádi zábavu a dva klauni na ledě by vyprodali nejednu hokejovou arénu. Třeba ty Progearovo jízdy imitující Gondoliéra nebo Kožakovo sprosté a hrubé faulování sama sebe to bylo fakt něco.
Super to bylo
K
...je dva by bylo možný přejmenovat na "holiday on ice"
...jinak všem: dík kluci za hru, těším se na příště
...jen ten rum jsme nedopili
inkvizitorr (Administrator) 17.11.2009 18:22:32 Offline |
ty wole ta červená strká tajnýmu jazyk snaď až do krku
doba je temná...
Stránky: 1 2