Nejsi přihlášen
Re: bandit pičo pokec
Bohajeho..
Tak při těch nočních zvyš prestiž hotelu o další hvězdičku tím, že za nepatrný příplateček bude i nějaká ta službička navíc..
Přijdeš si na svý..hosti taky..možná se i po rozkřiknutí tohoto zvýší počet nedělních pravidelných nocležníků..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Bohajeho..
Tak při těch nočních zvyš prestiž hotelu o další hvězdičku tím, že za nepatrný příplateček bude i nějaká ta službička navíc..
Přijdeš si na svý..hosti taky..možná se i po rozkřiknutí tohoto zvýší počet nedělních pravidelných nocležníků..
nene,jsem doma...
Koldan psal:není nutné každej den zakládat nový vlákno voničom, dyž už chcete četovat a nudit se onlajn, buďte v jednom chlívu
neboj,dlouho tu nebudu,jdu s Kožonem na pivo a pak jsem středa a čtvrtek v práci od rána do večera,tak se tu neukážu...
Na druhou stranu... Je to v Diskuzi a proto byla diskuze udělaná, aby si sem každej psal blbosti, jako je tahle.
Číst to bude ten co chce. Ostatní to přeskočíte jako spoustu jiných vláken.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
nicola.foxx (Člen) 10.11.2009 20:18:29 Offline |
Ale hovno chat
Poradne ji to uz nekdo udelejte az ji rupnou kycle a da na chvilku pokoj.
To uz neni diskutovani, ale zasirani fora a je jedno jaka je to sekce.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Ale hovno chat
To uz neni diskutovani, ale zasirani fora a je jedno jaka je to sekce.
Nepotřebuju to udělat....jen se se tu tak bavila,nebo snažila bavit
Janna psal:nicola.foxx psal:Ale hovno chat
To uz neni diskutovani, ale zasirani fora a je jedno jaka je to sekce.Nepotřebuju to udělat....jen se se tu tak bavila,nebo snažila bavit
Lhát se nemá..
PURE NAKED BIKE!
![]() |
nicola.foxx (Člen) 10.11.2009 20:48:48 Offline |
Mour psal:
Co je Vám po tom, že si tady někeří pindají, prostě to nečtu a šmytec. Pro mě vlákna o 100 a více příspěvcích nemají smysl, bo si nepamatuji začátek
...kromě Ing. vtipů, ale tam to není rozhodující
Kdyz ja mam desne malej monitor a porad tam vidim takovyhle vlakna
Pak scroluju minutu dolu
Ondráš psal:............Číst to bude ten co chce. Ostatní to přeskočíte jako spoustu jiných vláken.
...a ten kdo musí
Mour psal:
........... prostě to nečtu a šmytec.
...to ti závidím parťáku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nicola.foxx psal:Mour psal:
Co je Vám po tom, že si tady někeří pindají, prostě to nečtu a šmytec. Pro mě vlákna o 100 a více příspěvcích nemají smysl, bo si nepamatuji začátek
Pak scroluju minutu dolu
a co tlačítko page down? i ty velkej ajtáku
Život je boj-mašina je nej!!!
osiris psal:Ondráš psal:............Číst to bude ten co chce. Ostatní to přeskočíte jako spoustu jiných vláken.
...a ten kdo musí
Mour psal:
........... prostě to nečtu a šmytec.
...to ti závidím parťáku
Když musíš tak musíš ..to Ti nezávidím, sem chvilku zkusil a pak sem to musel vypnout
a bylo to dokonce v práci
Kukii psal:nicola.foxx psal:Mour psal:
Pak scroluju minutu dolua co tlačítko page down?
i ty velkej ajtáku
Janna psal:Koldan psal:není nutné každej den zakládat nový vlákno voničom, dyž už chcete četovat a nudit se onlajn, buďte v jednom chlívu
neboj,dlouho tu nebudu,jdu s Kožonem na pivo a pak jsem středa a čtvrtek v práci od rána do večera,tak se tu neukážu...
..kurva, já byl s tebou na pivosi už hovno pamatuju
![]() |
nicola.foxx (Člen) 10.11.2009 22:14:45 Offline |
Koldan psal:není nutné každej den zakládat nový vlákno voničom, dyž už chcete četovat a nudit se onlajn, buďte v jednom chlívu
KOŽON psal:Janna psal:Koldan psal:není nutné každej den zakládat nový vlákno voničom, dyž už chcete četovat a nudit se onlajn, buďte v jednom chlívu
..kurva, já byl s tebou na pivo
si už hovno pamatuju
No neklaplo tonedá se
máš recht čoveče
proto sou tu založene vlakna typu mrdaci mistnost,kde si člověk muže ponadavat,diskoarena na poslech hudby, alkoholicke vlakno, vlakno o crossu a plno jinych tak myslim že by jim tež stačilo jedno vlakno na vykecani vo hovnu...
jak by to tu pak vypadalo kdyby každy večer někdo založil vlakno o tom co zrovna slope za lektvar,nebo co posloucha za song....
Tomas600N psal:Koldan psal:není nutné každej den zakládat nový vlákno voničom, dyž už chcete četovat a nudit se onlajn, buďte v jednom chlívu
máš recht čoveče
proto sou tu založene vlakna typu mrdaci mistnost,kde si člověk muže ponadavat,diskoarena na poslech hudby, alkoholicke vlakno, vlakno o crossu a plno jinychtak myslim že by jim tež stačilo jedno vlakno na vykecani vo hovnu...
jak by to tu pak vypadalo kdyby každy večer někdo založil vlakno o tom co zrovna slope za lektvar,nebo co posloucha za song....
Vypadalo by to jako teď
![]() |
nicola.foxx (Člen) 10.11.2009 23:00:04 Offline |
Svata slova Thomas
![]() |
nicola.foxx (Člen) 10.11.2009 23:06:01 Offline |
Janna psal:Tomas600N psal:Michal DK> no pravě a teď si vem že Kojak založi vlakno o chlastu,Inženyrek na novy ftip, někdo co našel dobry song, dalši jak je nasrany a potřebuje se vypičovat.....no já nevim
Nechápu o co vám jde?
jennys psal:Ha, vidím, že pánové dostali pojeb doma, tak se musí udělat na někom tady
Nechte toho, v zimě je tu vždycky nuda, jak sfiňa a vy jebete, když to chce někdo změnit
Už vám mrdá z toho, že nemůžete jezdit?
nic se nemá přehánět..
to ale myslím i na výplody Janny
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:jennys psal:Ha, vidím, že pánové dostali pojeb doma, tak se musí udělat na někom tady
Nechte toho, v zimě je tu vždycky nuda, jak sfiňa a vy jebete, když to chce někdo změnit
Už vám mrdá z toho, že nemůžete jezdit?nic se nemá přehánět..
to ale myslím i na výplody Janny
že jsem založila 1 vlákno za den,není zas taková hrůza,ne?To tu snad dělá každý
Ale dobře,pokud nechcete,beru to!
Janna psal:ross psal:jennys psal:Ha, vidím, že pánové dostali pojeb doma, tak se musí udělat na někom tady
Už vám mrdá z toho, že nemůžete jezdit?nic se nemá přehánět..
to ale myslím i na výplody Jannyže jsem založila 1 vlákno za den,není zas taková hrůza,ne?
To tu snad dělá každý
Ale dobře,pokud nechcete,beru to!
kolik vláken denně tu založíš je jen na tobě, to ti nikdo přikazovat nemůže
jen asi nebudeš nejoblíbenější
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Janna psal:Tomas600N psal:Michal DK> no pravě a teď si vem že Kojak založi vlakno o chlastu,Inženyrek na novy ftip, někdo co našel dobry song, dalši jak je nasrany a potřebuje se vypičovat.....no já nevim
Nechápu o co vám jde?
jako ja to nemyslim zle
jen myslim že neni nutne zakladat každy den nove vlakno o tom samem,takhle tady přijdu třeba jednou za dva dny,počtu si novy vtipy,poslechnu si hudbu kdo tam co přidal, kóknu kdo zas na co nadava no a kdybych tu měl listovat dvě stranky mezi tematy typu pokec...,nuda....,co dělate....
jo a jinak doma mě nikdo nezjebal
i když je zima tak jezdim,pač jezdim cross
a přitulka mi dala
takže se tady na nikom uklidňovat nechci jen řikam jak to vidim
nicola.foxx psal:Koldan psal:není nutné každej den zakládat nový vlákno voničom, dyž už chcete četovat a nudit se onlajn, buďte v jednom chlívu
Kvákací vlákna o prdu jsou TADY, myslím, zhola zbytečný. Zvláště ta,co tu založila Janna. čtyři nebo kolik jich bylo během pár dní?
Nedostatečná intelektuální vyzrálost?
Potřeba být s kýmkoli v kontaktu?
Kdo se vyloženě nudí,nechť si nejdřív přečte název těchto stránek - SuzukiBanditPage. Není to Samadoma.cz
Závěrem,souhlasím s výše přispěvšími,lituji náčelníka Osirise a začínám chápat postoj Kellyho.
God Gave me Everything I want
Tomas600N psal:Janna psal:Tomas600N psal:Michal DK> no pravě a teď si vem že Kojak založi vlakno o chlastu,Inženyrek na novy ftip, někdo co našel dobry song, dalši jak je nasrany a potřebuje se vypičovat.....no já nevim
Nechápu o co vám jde?
jako ja to nemyslim zle
jen myslim že neni nutne zakladat každy den nove vlakno o tom samem,takhle tady přijdu třeba jednou za dva dny,počtu si novy vtipy,poslechnu si hudbu kdo tam co přidal, kóknu kdo zas na co nadavano a kdybych tu měl listovat dvě stranky mezi tematy typu pokec...,nuda....,co dělate....
a přitulka mi dala
takže se tady na nikom uklidňovat nechcijen řikam jak to vidim
tak nějak sem to myslel. Přece jen je nás tady už jak cigánů na pracáku a ze stránek o motorkách a lidech kolem by se mohlo časem stát přehled emocionálních nálad jednotlivých členů. Nemám nic proti pokecu o čemkoliv, ale votcáď pocáď, na druhů stranu tu nejsem ředitel, takže to je jen taký výkřik do tmy
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:tak nějak sem to myslel. Přece jen je nás tady už jak cigánů na pracáku a ze stránek o motorkách a lidech kolem by se mohlo časem stát přehled emocionálních nálad jednotlivých členů. Nemám nic proti pokecu o čemkoliv, ale votcáď pocáď, na druhů stranu tu nejsem ředitel, takže to je jen taký výkřik do tmy
No ještě aby nepřišly pěsti ve tmě...
WD club member...
Koldan psal:Tomas600N psal:Janna psal:
Nechápu o co vám jde?jako ja to nemyslim zle
jen myslim že neni nutne zakladat každy den nove vlakno o tom samem,takhle tady přijdu třeba jednou za dva dny,počtu si novy vtipy,poslechnu si hudbu kdo tam co přidal, kóknu kdo zas na co nadavano a kdybych tu měl listovat dvě stranky mezi tematy typu pokec...,nuda....,co dělate....
a přitulka mi dala
takže se tady na nikom uklidňovat nechcijen řikam jak to vidim
tak nějak sem to myslel. Přece jen je nás tady už jak cigánů na pracáku a ze stránek o motorkách a lidech kolem by se mohlo časem stát přehled emocionálních nálad jednotlivých členů. Nemám nic proti pokecu o čemkoliv, ale votcáď pocáď, na druhů stranu tu nejsem ředitel, takže to je jen taký výkřik do tmy
Čau vole, jak jsi se dnes měl?
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Hanz psal:Koldan psal:tak nějak sem to myslel. Přece jen je nás tady už jak cigánů na pracáku a ze stránek o motorkách a lidech kolem by se mohlo časem stát přehled emocionálních nálad jednotlivých členů. Nemám nic proti pokecu o čemkoliv, ale votcáď pocáď, na druhů stranu tu nejsem ředitel, takže to je jen taký výkřik do tmy
No ještě aby nepřišly pěsti ve tmě...
když to jede,je to OK
Stránky: 1