Nejsi přihlášen
... kdo z vás
... tak kdo z vás pochopil že Bandit musí bejt "N"
http://www.motoinzerce.cz/prislusenstvi … t-600.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Re: ... kdo z vás
SLUGI psal:... tak kdo z vás pochopil že Bandit musí bejt "N"
![]()
http://www.motoinzerce.cz/prislusenstvi … t-600.html
jooo něgdo procitnul :)
Bandit pičo
![]() |
Banditatom (Člen) 11.11.2009 20:33:53 Offline |
konečně chytaj mouchaři rozum
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Fresh Man psal:barynek psal:ross psal:
kdybys jel s takhle odhalenym chrupem to by byla zranice, co? musky, cmelaci, vcely vosy a pod fujtajbly
dobrou chut pane ross
jezdíš bez přilby ???
má přece brejle
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Palino psal:Nkový úchyláku, až si budeš chtít užít 240 km/h aniž by jsi vlál jako hadr, tak se ozvi, svezu tě
Mno, to samé, na co ty potřebuješ 240 km/h, my máme už při 160 km/h, takže vlastně mnohem bezpečněji, nemám pravdu? Nebo jsi taky jeden z těch, co potřebují na vlastní seberealizaci téměř max. rychlost?
Ježdění přece není o maximálce, ale o pohodě, volnosti a taky "náklonech", nebo ne?
Jej plně schvaluji, prodej toho nesmyslu co někdo dava do předu před motorku
PS: Neexistuje nějaky smajlik pouze pro eNkaře?
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Jej
plně schvaluji, prodej toho nesmyslu co někdo dava do předu před motorku
PS: Neexistuje nějaky smajlik pouze pro eNkaře?
O--O toto je on , dvě kola , kostra...... vlastně taková PŮL motorka
když to jede,je to OK
jennys psal:Palino psal:Nkový úchyláku, až si budeš chtít užít 240 km/h aniž by jsi vlál jako hadr, tak se ozvi, svezu tě
Mno, to samé, na co ty potřebuješ 240 km/h, my máme už při 160 km/h, takže vlastně mnohem bezpečněji, nemám pravdu? Nebo jsi taky jeden z těch, co potřebují na vlastní seberealizaci téměř max. rychlost?
Ježdění přece není o maximálce, ale o pohodě, volnosti a taky "náklonech", nebo ne?
To jistě, ale na to ti stačí i Chunlan 125ccm. Jet na plný knedlík nemá nic společného se seberealizací. Taky jezdím zatáčky v Buchlácích, Rakousku, Itálii, v Brně na okruhu, ale když mně jebne a chci tomu dát plný knedlík a užít si pořádný fofr na právě třeba prázdném obchvatu UH, tak tomu naložím. Je to prostě adrenalin, který s Nkem nelze. Toť vše co jsem tím chtěl říct. Ale hlavně jsem si chtěl zavrtat do Nkaře - to se pozná podle toho smajlíku, víš
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Palino psal:jennys psal:Palino psal:Nkový úchyláku, až si budeš chtít užít 240 km/h aniž by jsi vlál jako hadr, tak se ozvi, svezu tě
Ježdění přece není o maximálce, ale o pohodě, volnosti a taky "náklonech", nebo ne?To jistě, ale na to ti stačí i Chunlan 125ccm. Jet na plný knedlík nemá nic společného se seberealizací. Taky jezdím zatáčky v Buchlácích, Rakousku, Itálii, v Brně na okruhu, ale když mně jebne a chci tomu dát plný knedlík a užít si pořádný fofr na právě třeba prázdném obchvatu UH, tak tomu naložím. Je to prostě adrenalin, který s Nkem nelze. Toť vše co jsem tím chtěl říct. Ale hlavně jsem si chtěl zavrtat do Nkaře - to se pozná podle toho smajlíku, víš
Ale lze....a vo to je to větší zábava..
PURE NAKED BIKE!
Palino psal:To jistě, ale na to ti stačí i Chunlan 125ccm. Jet na plný knedlík nemá nic společného se seberealizací. Taky jezdím zatáčky v Buchlácích, Rakousku, Itálii, v Brně na okruhu, ale když mně jebne a chci tomu dát plný knedlík a užít si pořádný fofr na právě třeba prázdném obchvatu UH, tak tomu naložím. Je to prostě adrenalin, který s Nkem nelze. Toť vše co jsem tím chtěl říct. Ale hlavně jsem si chtěl zavrtat do Nkaře - to se pozná podle toho smajlíku, víš
Kdo se bojí, sere v síni...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Palino psal:jennys psal:Palino psal:Nkový úchyláku, až si budeš chtít užít 240 km/h aniž by jsi vlál jako hadr, tak se ozvi, svezu tě
Ježdění přece není o maximálce, ale o pohodě, volnosti a taky "náklonech", nebo ne?To jistě, ale na to ti stačí i Chunlan 125ccm. Jet na plný knedlík nemá nic společného se seberealizací. Taky jezdím zatáčky v Buchlácích, Rakousku, Itálii, v Brně na okruhu, ale když mně jebne a chci tomu dát plný knedlík a užít si pořádný fofr na právě třeba prázdném obchvatu UH, tak tomu naložím. Je to prostě adrenalin, který s Nkem nelze. Toť vše co jsem tím chtěl říct. Ale hlavně jsem si chtěl zavrtat do Nkaře - to se pozná podle toho smajlíku, víš
Všechno jde když se chce a nebojiš se rozlomyt jednou rukou rohlik
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Stránky: 1