Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ... kdo z vás

SLUGI (Člen)
11.11.2009 19:51:15

... kdo z vás

... tak kdo z vás pochopil že Bandit musí bejt "N"  idontknow evil

http://www.motoinzerce.cz/prislusenstvi … t-600.html

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Fresh Man (Člen)
11.11.2009 19:56:21

Re: ... kdo z vás

SLUGI psal:

... tak kdo z vás pochopil že Bandit musí bejt "N"  idontknow evil

http://www.motoinzerce.cz/prislusenstvi … t-600.html

jooo něgdo procitnul :)good

Bandit pičo
Banditatom (Člen)
11.11.2009 20:33:53

konečně chytaj mouchaři rozumevilbigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
ross (Člen)
11.11.2009 21:13:48

bigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
barynek (Člen)
11.11.2009 21:17:14

ross psal:

bigsmile

kdybys jel s takhle odhalenym chrupem to by byla zranice, co? musky, cmelaci, vcely vosy a pod fujtajblybigsmile dobrou chut pane ross bigsmilebigsmilebigsmilegood

Bandit 4EVER!!!
Roman :) (Člen)
11.11.2009 21:17:24

bigsmilegood

Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
Fresh Man (Člen)
11.11.2009 21:22:58

barynek psal:
ross psal:

bigsmile

kdybys jel s takhle odhalenym chrupem to by byla zranice, co? musky, cmelaci, vcely vosy a pod fujtajblybigsmile dobrou chut pane ross bigsmilebigsmilebigsmilegood

jezdíš bez přilby ???bigsmile

Bandit pičo
ross (Člen)
11.11.2009 21:25:23

Fresh Man psal:
barynek psal:
ross psal:

bigsmile

jezdíš bez přilby ???bigsmile

má přece brejlesmile1

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
SLUGI (Člen)
11.11.2009 21:26:07

... hele tak kdo se teda přizná idontknowevil

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Pajk (Člen)
11.11.2009 23:51:11

No, mám jednu navíc, tak jsem si myslel taky na vás vy větrem vošlehaný. Sunddejte lopaty a děte do požádnýho nářadíbigsmile wogové a nepruďbigsmile.

Palino (Člen)
12.11.2009 19:58:41

Banditatom psal:

konečně chytaj mouchaři rozumevilbigsmile

Nkový úchyláku, až si budeš chtít užít 240 km/h aniž by jsi vlál jako hadr, tak se ozvi, svezu tě bigsmile

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
jennys (Člen)
12.11.2009 21:30:58

Palino psal:

Nkový úchyláku, až si budeš chtít užít 240 km/h aniž by jsi vlál jako hadr, tak se ozvi, svezu tě bigsmile

Mno, to samé, na co ty potřebuješ 240 km/h, my máme už při 160 km/h, takže vlastně mnohem bezpečněji, nemám pravdu? Nebo jsi taky jeden z těch, co potřebují na vlastní seberealizaci téměř max. rychlost?bigsmilebigsmilebigsmile
Ježdění přece není o maximálce, ale o pohodě, volnosti a taky "náklonech", nebo ne?idontknowbigsmile

zdenek 1 (Člen)
12.11.2009 21:37:06

Ježiši,zase se tady ozývají ty socky co neměli na to,aby si koupili komlet celou motorku,ale jen část bigsmile

když to jede,je to OK
jennys (Člen)
12.11.2009 21:39:10

No jistě, Zdeňo, máš pravdubigsmilebigsmile

Frodo89 (Člen)
12.11.2009 21:42:56

Jej good plně schvaluji, prodej toho nesmyslu co někdo dava do předu před motorku

PS: Neexistuje nějaky smajlik pouze pro eNkaře?bigsmile

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
zdenek 1 (Člen)
12.11.2009 21:52:17

Frodo89 psal:

Jej good plně schvaluji, prodej toho nesmyslu co někdo dava do předu před motorku

PS: Neexistuje nějaky smajlik pouze pro eNkaře?bigsmile

O--O   toto je on , dvě kola , kostra...... vlastně taková PŮL motorkabigsmile

když to jede,je to OK
osiris (Člen)
12.11.2009 22:07:02

Ó--Ō

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Palino (Člen)
12.11.2009 23:37:47

jennys psal:
Palino psal:

Mno, to samé, na co ty potřebuješ 240 km/h, my máme už při 160 km/h, takže vlastně mnohem bezpečněji, nemám pravdu? Nebo jsi taky jeden z těch, co potřebují na vlastní seberealizaci téměř max. rychlost?bigsmilebigsmilebigsmile
Ježdění přece není o maximálce, ale o pohodě, volnosti a taky "náklonech", nebo ne?idontknowbigsmile

To jistě, ale na to ti stačí i Chunlan 125ccm. Jet na plný knedlík nemá nic společného se seberealizací. Taky jezdím zatáčky v Buchlácích, Rakousku, Itálii, v Brně na okruhu, ale když mně jebne a chci tomu dát plný knedlík a užít si pořádný fofr na právě třeba prázdném obchvatu UH, tak tomu naložím. Je to prostě adrenalin, který s Nkem nelze. Toť vše co jsem tím chtěl říct. Ale hlavně jsem si chtěl zavrtat do Nkaře - to se pozná podle toho smajlíku, víš bigsmile

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Meloun (Člen)
12.11.2009 23:55:12

Palino psal:
jennys psal:
Palino psal:

To jistě, ale na to ti stačí i Chunlan 125ccm. Jet na plný knedlík nemá nic společného se seberealizací. Taky jezdím zatáčky v Buchlácích, Rakousku, Itálii, v Brně na okruhu, ale když mně jebne a chci tomu dát plný knedlík a užít si pořádný fofr na právě třeba prázdném obchvatu UH, tak tomu naložím. Je to prostě adrenalin, který s Nkem nelze. Toť vše co jsem tím chtěl říct. Ale hlavně jsem si chtěl zavrtat do Nkaře - to se pozná podle toho smajlíku, víš bigsmile

Ale lze..good..a vo to je to větší zábava..smokin

PURE NAKED BIKE!
Ondráš (Člen)
13.11.2009 01:34:56

Palino psal:

Kdo se bojí, sere v síni...evilsmokin

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Frodo89 (Člen)
13.11.2009 14:00:33

Palino psal:
jennys psal:
Palino psal:

Všechno jde když se chce smile1 a nebojiš se rozlomyt jednou rukou rohlik bigsmile

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
zdenek 1 (Člen)
13.11.2009 18:33:04

osiris psal:

Ó--Ō

good Toto je vylepšená verze ( 2010 )

když to jede,je to OK

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS