Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 13.11.2009 10:09:38 Offline |
Bazar
s tou bouračkou tý B6 si tam asi někdo dělá srandu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Re: Bazar
K.a.s.y.m. psal:s tou bouračkou tý B6 si tam asi někdo dělá srandu
jezdila 230 no, tak to je dobryy neee ?
K.a.s.y.m. (Člen) 13.11.2009 10:42:34 Offline |
hlavně pár inzerátu pod tim je to samí,ale cena je 25 ne 30
Progear 650 (Člen) 13.11.2009 11:06:29 Offline |
dobrej komik...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
kdyby si s tím dal práci a rozprodal to na náhradní díly, tak vydělá daleko víc...
jenom ty budíky mají hodnotu tak 6-8 tis.
Přední světlo je taky žádaný artikl....
Jako celem nám svého času vykoupili obdobný vrak za 20.000 Kč .
Těch 30 opravdu trošku přestřelil.
Póla psal:kdyby si s tím dal práci a rozprodal to na náhradní díly, tak vydělá daleko víc...
Těch 30 opravdu trošku přestřelil.
No ale neda si řici ja by par dilu od něj koupil a on ne prodam to vcelku
ale maš pravdu po dilech ten vrak ma mnohokrat větši hodnotu
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 53132.html
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Póla psal:kdyby si s tím dal práci a rozprodal to na náhradní díly, tak vydělá daleko víc...
Těch 30 opravdu trošku přestřelil.No ale neda si řici ja by par dilu od něj koupil a on ne prodam to vcelku
ale maš pravdu po dilech ten vrak ma mnohokrat větši hodnotu
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 53132.html
Přesně tak. Už asi před měsícem jsem se ho ptal na díly a prej ani náhodou, chce to prodat v celku
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Jestly se boji toho že by mu par veci z toho zbylo to se boji zbytečně.
Podle me kdyby šel a rozprodal to na dily, tak za tu dobu ma ten zbytek z motorky už davno v krabici od bot a penize v kapse
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
No,s těma cenama si asi fakt dělá prdel,ale vono je dost možný,že to ten rám přežil bez uhony,takže komu se doma válí komplet předek(vidle,kolo,oska,kotouče) tak by z toho ještě motorku udělal. Ale už to není žádnej supr kauf na kerým by člověk něco trhnul
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 14.11.2009 15:37:20 Offline |
VikecB12 psal:No,s těma cenama si asi fakt dělá prdel,ale vono je dost možný,že to ten rám přežil bez uhony,takže komu se doma válí komplet předek(vidle,kolo,oska,kotouče) tak by z toho ještě motorku udělal. Ale už to není žádnej supr kauf na kerým by člověk něco trhnul
to zaplatí tak náklady na material...to je o hovně..to by jí musel prodat tak za 15000,-
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:No,s těma cenama si asi fakt dělá prdel,ale vono je dost možný,že to ten rám přežil bez uhony,takže komu se doma válí komplet předek(vidle,kolo,oska,kotouče) tak by z toho ještě motorku udělal. Ale už to není žádnej supr kauf na kerým by člověk něco trhnul
to zaplatí tak náklady na material...to je o hovně..to by jí musel prodat tak za 15000,-
šak jo,říkám že je to hovno kšeft,za ty peníze co to vyjde ho člověk koupí ve slušným stavu. Jedině někdo kdo má ten předek doma plonkovní a těch moc nebude
Banditatom (Člen) 14.11.2009 18:44:02 Offline |
nahodou za ty prachy šestku co jede jak dvanáctka dobrý no
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Frodo89 psal:Když je škoda že ten předek odejde vždy jako prvni při bouračce
Jinak si dovolim spopularizovat svuj inzerat
Koupim tento dil pokud se někomu vali doma...
http://www.suzukibandit.cz/storage/BAZ2 … e_jpg_.jpg
...ten plech samotnej nekoupíš, je "nedemontovatelnou" součástí horního deklu budiků...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous
Demontovatelny asi bude když minulemu majitely ho ukradly...
A co jde poznat na tom co zbylo je tam lechce chiceny nějakym prskyřičnym lepidlem. a dvouma šroubama.
Frodo89 psal:Filous
A co jde poznat na tom co zbylo je tam lechce chiceny nějakym prskyřičnym lepidlem. a dvouma šroubama.
...je to tam nalepený, tagže normální cestou nedemontovatelný a jako samostatnej kus to prostě nekoupíš...
...a ty šrouby sou enem falešná dekorace...
Filous
Me jen řikaly že když si koupim ten předni kus novy tak že tam ten plech nebude.
A po bouračkach většinou zustane v celku i když zbytek budiku je na maderu tak se ptam zda ho nahodou někdo doma nema.
VikecB12 psal:Kelly to umí krásně napodobyt,teda co si tak nějak z minulosti pamatuju
maš někde fotku?
Ja si na to napodobovani netrofnu. A možna by koupil i koppi.
K.a.s.y.m. (Člen) 14.11.2009 20:13:56 Offline |
Me jen řikaly že když si koupim ten předni kus novy tak že tam ten plech nebude.
A po bouračkach většinou zustane v celku i když zbytek budiku je na maderu tak se ptam zda ho nahodou někdo doma nema.
na novejch tam ten plech bude
Frodo89 psal:VikecB12 psal:Kelly to umí krásně napodobyt,teda co si tak nějak z minulosti pamatuju
maš někde fotku?
Ja si na to napodobovani netrofnu. A možna by koupil i koppi.
Jo,Kelly by to určitě za nějakej peníz vyrobyl,ale u něho to není nic pro socky Fotka byly někdy v minulosti tady někde na fóru....Mám zato že Filousovi nebo komu se to tenkrát taky hodně líbilo
Kecám,byl to hnus velebnosti,prostě vohnutý pásky plechu....Pusť to z hlavy...
MAZI psal:takhle se to prodává jako jeden kus jdou sudnat akorát ty obroučky tohle je teda z autobusu ale podstata stejná [url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … raz355.jpg
[/IMG]
Jo autobusacky dil jsem poznal A vim že se to zklada s několika dilu ty budiky už sjme je měl rozebrany.
Ja jen udělat ten inzerat, zda nahodou tu někomu nezbyl ten dil s vlastni z bouračky
A PS jen se mi za ten dil neche davat 140 eček
nicola.foxx (Člen) 14.11.2009 23:41:23 Offline |
140 euro je moc
Budes to mit novy a to je lepsi.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Já toho kluka prostě nechápu. Hlavně to, proč ji nechce dát na díly, měl by z toho možná víc než těch 30 tisíc, co za ní chce a nedokáže pochopit, že mu za ní nikdo 30 nedá. Snažil jsem se ho už dvakrát přesvědčit, jestli by nedal nějaký díly a on že né, že už na to má několik kupců a hovno, hovno. Radši jsem díly koupil koupil nový, protože s tímhle troubou to fakt nemá smyls.
Inženýrek psal:Já toho kluka prostě nechápu. Hlavně to, proč ji nechce dát na díly, měl by z toho možná víc než těch 30 tisíc, co za ní chce a nedokáže pochopit, že mu za ní nikdo 30 nedá. Snažil jsem se ho už dvakrát přesvědčit, jestli by nedal nějaký díly a on že né, že už na to má několik kupců a hovno, hovno. Radši jsem díly koupil koupil nový, protože s tímhle troubou to fakt nemá smyls.
To je hezky ja ho take ukecaval už nejmene 3x že ho to vijde lepe když to rozproda na dily. Jinak koukam že asi s těmi kupcy to nebude tak horký.
citace bazaru:
Prodám Bandita 600 po bouračce na předek,jinak je ve skvělé kondici.Byl připraven na sezonu.Nové pneu,řetězová sada,náplně,filtry.Alarm se startem na dálku+modře podsvícený.Byl jsem s ním velmi spokojen,jezdil výborně.Prodám jen jako celek,ne na díly.
cena: 30000 Kč
inzerát ze dne 07.12.2009 | davidous@centrum.cz | +420728838216
Už mi nad tim zustava rozum stat
K.a.s.y.m. (Člen) 08.12.2009 15:33:11 Offline |
Mour psal:...že nechce? To se Vám u holky nikdy nestalo?
Mám takový tušení, že by z toho těch 30 nevydyndal ani kdyby to rozprodal na díly..se stačí podívat, co tam má..motor..páčky,stupačkyzrcátka,sedlo,nádrž,nějakej plast..budíky..přední kolo na piču..zadní nikdo nechce..svody pomuchlaný..rám se štítkem taky na hovno..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Mám takový tušení, že by z toho těch 30 nevydyndal ani kdyby to rozprodal na díly..se stačí podívat, co tam má..motor..páčky,stupačkyzrcátka,sedlo,nádrž,nějakej plast..budíky..přední kolo na piču..zadní nikdo nechce..svody pomuchlaný..rám se štítkem taky na hovno..
No jasně, ja sem si to taky řikal, že i těch 30 je i za díly moc, ale jako prostě 30 za komlet?
Inženýrek psal:Meloun psal:Mám takový tušení, že by z toho těch 30 nevydyndal ani kdyby to rozprodal na díly..se stačí podívat, co tam má..motor..páčky,stupačkyzrcátka,sedlo,nádrž,nějakej plast..budíky..přední kolo na piču..zadní nikdo nechce..svody pomuchlaný..rám se štítkem taky na hovno..
No jasně, ja sem si to taky řikal, že i těch 30 je i za díly moc, ale jako prostě 30 za komlet?
Proč ne? když za 30 maš pojizdnyho
Meloun psal:Mám takový tušení, že by z toho těch 30 nevydyndal ani kdyby to rozprodal na díly..se stačí podívat, co tam má..motor..páčky,stupačkyzrcátka,sedlo,nádrž,nějakej plast..budíky..přední kolo na piču..zadní nikdo nechce..svody pomuchlaný..rám se štítkem taky na hovno..
no von to taky asi nebyl zrovna malej šťouch ale jinak v supr kondici jak píše
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 08.12.2009 18:28:51 Offline |
XJelen psal:Meloun psal:Mám takový tušení, že by z toho těch 30 nevydyndal ani kdyby to rozprodal na díly..se stačí podívat, co tam má..motor..páčky,stupačkyzrcátka,sedlo,nádrž,nějakej plast..budíky..přední kolo na piču..zadní nikdo nechce..svody pomuchlaný..rám se štítkem taky na hovno..
no von to taky asi nebyl zrovna malej šťouch ale jinak v supr kondici jak píše
jela 230km
Banditatom (Člen) 28.12.2009 11:40:33 Offline |
kupte někdo tu mojí zdarma přidám 4lahváče
XJelen psal:vida...kupci se jen hrnou (viz dnešní bazar)
vy co jste vod něj chtěli díly, vydržte do jara, von povolí jak ledy na rybníku
nemá v tom prsty nety? jakože se mu ten prodej taky daří
Už nepúrodávám. dal jsem tomu do Vánoc.. Od teď tunim.. už mam titaxy a sedlo od Abíka, takže bandit forever
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Banditatom (Člen) 28.12.2009 12:14:00 Offline |
nety psal:XJelen psal:vida...kupci se jen hrnou (viz dnešní bazar)
nemá v tom prsty nety? jakože se mu ten prodej taky daříUž nepúrodávám. dal jsem tomu do Vánoc.. Od teď tunim.. už mam titaxy a sedlo od Abíka, takže bandit forever
konečně si na to přišel
nemá v tom prsty nety? jakože se mu ten prodej taky daříUž nepúrodávám. dal jsem tomu do Vánoc.. Od teď tunim.. už mam titaxy a sedlo od Abíka, takže bandit forever
Zdarek,
Muzes to nafotit a dat to treba sem :) chtel bych take dat ty packy
dik
Libertad se dice Bandit
Fajn by to taky byla ostuda prodat to za tak mrzký peníz
XJelen psal:vida...kupci se jen hrnou (viz dnešní bazar)
nemá v tom prsty nety? jakože se mu ten prodej taky daří
Nevydržel jsem a co jsem potřeboval jsem koupil radši nový, protože s nim nemá cenu se prostě vůbec bavit.
gerrik psal:Hele, ale on si asi fakt dělá prdel, ne? To by už někdo koupil na díly, alůe on to nechce prodat a pořád provokativně inzeruje bo co? viz.inzerce 9.1.
se vás naží jenom nasrat... už to dávno opravil a prodal vcelku za sedumdesátvosum, ruce mu utrhali.
Strýcfajtr !!!
Koldan psal:já se vám divím, dyk je to každýho věc, za kolik to prodává, šak vás to nikdo nenutí to koupit
Tak to sem si oddychl, už sem myslel, že ještě měsíc a bude se losovat, kdo tady ze zaregistrovanejch to bude muset koupit...
WD club member...
Banditatom (Člen) 10.01.2010 14:39:12 Offline |
Hanz psal:Koldan psal:já se vám divím, dyk je to každýho věc, za kolik to prodává, šak vás to nikdo nenutí to koupit
Tak to sem si oddychl, už sem myslel, že ještě měsíc a bude se losovat, kdo tady ze zaregistrovanejch to bude muset koupit...
copak copak se hlásíš jako první
Banditatom psal:Hanz psal:Koldan psal:já se vám divím, dyk je to každýho věc, za kolik to prodává, šak vás to nikdo nenutí to koupit
copak copak se hlásíš jako první
Doufám, že s tou šancí by to bylo jak ve sportce vzhledem k počtu registrovanejch.......a takový štěstí zas nemám.......
WD club member...
Banditatom (Člen) 10.01.2010 15:27:42 Offline |
Hanz psal:Banditatom psal:Hanz psal:
Tak to sem si oddychl, už sem myslel, že ještě měsíc a bude se losovat, kdo tady ze zaregistrovanejch to bude muset koupit...copak copak se hlásíš jako první
Doufám, že s tou šancí by to bylo jak ve sportce vzhledem k počtu registrovanejch.......a takový štěstí zas nemám.......
jen 1:2440 já se dobrovolně vzdávám hlasování
gerrik psal:Už to má za 23, za chvíli dá 20 a jdu do toho Kdo z toho co chce?
Tak mu zkus napsat možna ti sleví Toho Masaryka
inzerát ze dne 16.02.2010
Při rychlém jednání možná sleva.
cena: 25000 Kč
Ja ted jen přemyšlím, že by možná stebou vyměnil budíky za ty me z B12
...byli sme se na to s Inkvizem podivat...vo ceně pot 23 nebo vo rosprodeji nechtěl ani slyšet, prej na to nepospíchá, po kouskách to nedá a pot 23 nepude...to jen aby ste si neďáli ňáký marný naděje...
gerrik psal:Už jsem mu psal, mám se jet kouknout. Př. světlo s budíky zabírám pro sebe Zbytek může být na prodej. Nádrž má z druhý strany bouchlou. Mám obavy z krku, aby nebyl lehce v
...budiky sou neškráblý, ale kyblik svjetla je roskřáplej...
Meloun psal:Ani za těch dvacet bych to nebral..možná jako dlouhodobou investici s tím, že může trvat kurevsky dlouho, než se rozpodá..
Opravovat to smysl nemá..takovouhle jebu na předek..ne e
...pokut by se ti doma válel komplet předek, tag by se to dalo...ofšem levá rámová roura je hnutá...plus eště nevopravitelný svody a chladič...zbytek by se dal pošefcovat...
Před dvěma léty jsem koupil starou B6..lehce na předek s 25 Kw v papírech za 20 rovnejch..
Motor byl tichej jak vysavač oproti tý mojí bejvalý
Takže když to vezmu podle tohodle, tak bych to nebral..
Ale jestli má někdo náladu a čas si hrát..tak ať..
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2010 19:20:16 Offline |
Meloun psal:Před dvěma léty jsem koupil starou B6..lehce na předek s 25 Kw v papírech za 20 rovnejch..
Motor byl tichej jak vysavač oproti tý mojí bejvalý
Takže když to vezmu podle tohodle, tak bych to nebral..
Ale jestli má někdo náladu a čas si hrát..tak ať..
to by musel bejt fakt nadšenec..za ty prachy to nemá smysl opravovat.
sme vo tom převčírem mluvili se šmoulou... naprosto stejnej odhad jak to popisoval filda... ten človíček nešťastná neví co činí, respektive neví co činí ten co myslí, že by se to dalo za rozumný peníze sešít... to musela bejt mrda
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 26.03.2010 10:51:04 Offline |
gerrik psal:Hoši, už je to za 20, bohužel ty časy kdy jsem ji chtěl koupit jsou pryč, takže
takovouhle křupku jsme před dvě roky koupili za 15 takže jak psal Kelly vejš..za 10 a má šanci podílech za to dostane víc
Filous psal:...byli sme se na to s Inkvizem podivat...vo ceně pot 23 nebo vo rosprodeji nechtěl ani slyšet, prej na to nepospíchá, po kouskách to nedá a pot 23 nepude...to jen aby ste si neďáli ňáký marný naděje...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
moje byla kdysi bouraná taky na předek, nevím bohužel, nebo naštěstí jak hodně. ale když to přivezli do čr, opravil to někdo tak že na to dal předek z b400 a ten přede mnou to koupil, otevřel na plnej výkon, zjistil že předek nestačí a dal na to díly z b6. kdyby měl v pořádku nádrž a svody, tak to od něj za 10 000kč vezmu a zbytek prodám na díly...
motto "Vem za heft a val"
motto "Je jen málo věcí, které v nočním městě vzbudí větší pozornost než dunící naháč, měnící životní názor všech dívek, které si do té doby myslely, že největší frajer je jejich kluk s nagelovanou palicí a vytuněnou fábií"
To jako, že třeba nahatej zduněnej progear vzbuzuje pozornost u pubertálních slepic,jo?
Bože, to je zas myšlenka....mít motorku,kvůlivá slepicím a ještě k tomu ve městě..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:motto "Je jen málo věcí, které v nočním městě vzbudí větší pozornost než dunící naháč, měnící životní názor všech dívek, které si do té doby myslely, že největší frajer je jejich kluk s nagelovanou palicí a vytuněnou fábií"
To jako, že třeba nahatej zduněnej progear vzbuzuje pozornost u pubertálních slepic,jo?
Bože, to je zas myšlenka....mít motorku,kvůlivá slepicím a ještě k tomu ve městě..
mě to motto jen pobavilo, ale neřídím se podle něj. navíc an i ve městě nebydlím ani se moc nepohybuji. jen projedu. města jsou ztráta času, hlavně kolín, pořád ucpanej
motto "Vem za heft a val"
Stránky: 1