Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 13.11.2009 16:26:36 Offline |
Re: PRI motocentrum
je to šeďák jako každej jinej, pokud se nic na bajku v době záruky neposere, ušetříš několik tisíc, pokud jo tak se obávám že tě těch zprvu ušetřenejch pár tisíc může vyjít ve finále pěkně draho
doba je temná...
...ale nemusí i když se něco vysere, nevím jak oni, ale u polanskýho jsem měl vyřešenou reklamaci takovým způsobem , že u oficiálního by se mi o tom jen mohlo zdát ...a vlastně pavelka taky ok
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...ale nemusí i když se něco vysere, nevím jak oni, ale u polanskýho jsem měl vyřešenou reklamaci takovým způsobem , že u oficiálního by se mi o tom jen mohlo zdát ...a vlastně pavelka taky ok
tak tak,pavelka me taky nikdy s nicim neposlal do prdele
...sam mezi jebkarema...
inkvizitorr (Administrator) 13.11.2009 17:52:19 Offline |
předpokládám že zrovínka pavelka levý nedělal proč by taky seděl, což? tomuhle zmrdovi leda nasrat uff, to se mi ulevilo
doba je temná...
inkvizitorr psal:je to šeďák jako každej jinej, pokud se nic na bajku v době záruky neposere, ušetříš několik tisíc, pokud jo tak se obávám že tě těch zprvu ušetřenejch pár tisíc může vyjít ve finále pěkně draho
já si právě říkám, že snad musí existovat nějaká vyjímka potvrzující pravidlo
osiris psal:...ale nemusí i když se něco vysere, nevím jak oni, ale u polanskýho jsem měl vyřešenou reklamaci takovým způsobem , že u oficiálního by se mi o tom jen mohlo zdát ...a vlastně pavelka taky ok
o jakýho polanskýho se prosimte jedná? našel jsem nějakého v Uhřiněvsi. je to on?
jinak pochopil jsem dobře, že například s tímhle máš dobrou zkušenost, jo?
stoner psal:osiris psal:...ale nemusí i když se něco vysere, nevím jak oni, ale u polanskýho jsem měl vyřešenou reklamaci takovým způsobem , že u oficiálního by se mi o tom jen mohlo zdát ...a vlastně pavelka taky ok
o jakýho polanskýho se prosimte jedná? našel jsem nějakého v Uhřiněvsi. je to on?
jinak pochopil jsem dobře, že například s tímhle máš dobrou zkušenost, jo?
Mám z PRI motorcentra novou motorku, cena byla lepší než jinde, to rozhodlo..
Co se týče záruk mám ji tříletou namísto dvouleté. Jinak reklamace musíš řešit jedině u nich v motorcentru, ale jestli to máš blízko, tak v pohodě.
Pro mě je to složitějsí, mám to přes celou republiku, takže řeším v servisu a kdyby se něco hodně drahýho posralo, tak si je nechám pro to přijet, protože o tom, že musím reklamovat jenom u nich mi nikdo neřekl. Taky nedovedu pochopit, že mají servisní pobočku tady na Moravě a reklamace řeší jen fyzicky u nich.
WD club member...
Hanz psal:Mám z PRI motorcentra novou motorku, cena byla lepší než jinde, to rozhodlo..
Co se týče záruk mám ji tříletou namísto dvouleté. Jinak reklamace musíš řešit jedině u nich v motorcentru, ale jestli to máš blízko, tak v pohodě.
Pro mě je to složitějsí, mám to přes celou republiku, takže řeším v servisu a kdyby se něco hodně drahýho posralo, tak si je nechám pro to přijet, protože o tom, že musím reklamovat jenom u nich mi nikdo neřekl. Taky nedovedu pochopit, že mají servisní pobočku tady na Moravě a reklamace řeší jen fyzicky u nich.
Dík za info. To, že musím reklamace řešit u nich, je mi jasný. Je to daň za ty "ušetřený" peníze.
Jinak bych to měl cca 100km,tak by to nebyl zas takový problém.
nety psal:ale ale , copak stoner chce za motorku?
2 nety: Stoner má nějaký roupy. No ... přemýšlím, jestli jsem se posledně "nenakazil" od Tebe.
Jinak ještě nemám úplně jasno. Kandidátů je několik. Od "šedých" připadá v úvahu King. Svezení na něm při Suzuki dnech mi stále leží v hlavě a cca 70 táců rozdíl oproti ofiko dovozcům taky.
naše Zvíře tam kupovalo Tuono (v to PRImoto) jako normální servis proběh v pohodě. Je votázkou jakej by byl průběh při nějaký problemovější závadě. Celkem veselý chvilky zažíval kámoš s Z750 vod Matěje Smržů z Budějic, taky šedej, posral se mu budík a posranej je furt
Strýcfajtr !!!
Loni sem v PRI kupoval Burgmana,spolu s jedním kemou z Prahy.Dobrý jen při koupi-dostaneš triko a tím to končí!Samo že nedostaneš českej manuál-stále se jen vymlouvali.A při první servisce sem šel do kolenPominu li cenu-za půl h.práce a 2lt.oleje 2300 peněz,tak asi takhle.Přelili mi cca o 2 deci olej,musel sem mu radit,jak vynulovat servisní interval.Ještě sem reklamoval rukavice,který se po týdnu rozešili-bez nároku,stáli jen 1700.ale můžeš si tam dát pitnou vodu zdarmaUšetřil sem nějakejch 20 táců a modlil se aby se nic nestalo.Takže následovala výměna Buga,na protiúčet ve Vrbovce.
stoner psal:nety psal:ale ale , copak stoner chce za motorku?
2 nety: Stoner má nějaký roupy. No ... přemýšlím, jestli jsem se posledně "nenakazil" od Tebe.
Jinak ještě nemám úplně jasno. Kandidátů je několik. Od "šedých" připadá v úvahu King. Svezení na něm při Suzuki dnech mi stále leží v hlavě a cca 70 táců rozdíl oproti ofiko dovozcům taky.
Mě to taky nepustilo, ale zatím jsem toho nechal.. zítra montuju dual oval, takže zase kravnu.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Já bral šedej dovoz,byl vo 30táců levnější než u ofic suzuki a věděl sem do čeho du. Nemám českej návod,kerej nepotřebuju,nemám servisku,kerou taky nepotřebuju. Ten kdo chce s každým straceným šroubkem jezdit na reklamace,ať si koupí mašinu z ofiko sítě,kdo si umí něco málo opravit nemusí. Teda pokud se nestane nějaká velká závada a to si myslím že by se kroutil aji ofic. dýler....Já za 24000km krom stracenýho šroubku z kapoty neměl žádnej problém,tak su spokojenej. Až budu bandita dávat pryč,tak už bude mít stejně zanedbatelnou cenu,takže to jestli k němu servisku mám nebo ne nebude hrát roli. Stejně bych ju neměl vedenou bo si spotřební matroš měním doma....
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
stoner psal:Máte někdo zkušenosti s PRI motocentrum (Kamenný Most u Kralup nad Vl.) ? Kupoval tam někdo novou motorku? Jsou solidní?
Někdo na motorkařích psal, jak tam reklamoval R1, celkem marast. Jinak PRI-moto bylo profláknutý falešnýma papírama ke čtyřkolkám, možeš si počíst tady: http://www.quad.cz/2009/uz-se-zase-styd … a-coc.html
Mám vychytralý plán.
stoner psal:nety psal:ale ale , copak stoner chce za motorku?
noo, panecek se nam teda pekne rozmlsal...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
stoner psal:nety psal:mě zase navnadil. Proto jde auto z domu a zase dam bandita.. už je tam ten dual oval a celkem
Jako já?
Ty to budeš už "zase" prodávat?
Asi jo, dam ještě slevičku a uvidíme.
stoner psal:nety psal:Asi jo, dam ještě slevičku a uvidíme.
Tak držím palec . A co bude následovat? Je ten B-king ještě aktuální?
furt se mě líbí a furt to platí..uvidíme co přijde, zima je dlouhá
stoner psal:nety psal:Asi jo, dam ještě slevičku a uvidíme.
takovyhle otazky jsou naprosto zbytecny...
...proti Netymu je menstruujici zenska stoicky klidnej a rozvaznej filozof
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:stoner psal:nety psal:Asi jo, dam ještě slevičku a uvidíme.
takovyhle otazky jsou naprosto zbytecny...
...proti Netymu je menstruujici zenska stoicky klidnej a rozvaznej filozof
kokote, na to je odpovídající popis - schizofrenie.
To Zdenek: šel bych hned, ale nemůžu prodat. Zlevnim na 72 a uvidíme.
VikecB12 psal:Já bral šedej dovoz,byl vo 30táců levnější než u ofic suzuki a věděl sem do čeho du. Nemám českej návod,kerej nepotřebuju,nemám servisku,kerou taky nepotřebuju. Ten kdo chce s každým straceným šroubkem jezdit na reklamace,ať si koupí mašinu z ofiko sítě,kdo si umí něco málo opravit nemusí. Teda pokud se nestane nějaká velká závada a to si myslím že by se kroutil aji ofic. dýler....Já za 24000km krom stracenýho šroubku z kapoty neměl žádnej problém,tak su spokojenej. Až budu bandita dávat pryč,tak už bude mít stejně zanedbatelnou cenu,takže to jestli k němu servisku mám nebo ne nebude hrát roli. Stejně bych ju neměl vedenou bo si spotřební matroš měním doma....
Svatá pravda! Já bral mašinu ve West moto od Plzně. Sám mi řek, že mi stejně musí ze zákona dát dvouletou záruku a ať si jezdím na servis kam chci. Když se něco vysype, mám to třeba jen poslat a on si to vymění zase od svýho dodavatele. První garančku jsem si udělal sám, cena 1000,-Kč za olej a filtr. V Suze v Pardubkách prej jen 2900,- Trochu dost na přetažení všech šroubů a výměnu oleje... No, samo, že se může něco posrat, ale nemyslím si, že by se ty nový mašiny nějak zvlášť sypaly.... A cena o 33 000,- míň, než ofiko dealer.... Takže
.... vono to ňák dopadne ....
K.a.s.y.m. (Člen) 19.11.2009 07:18:22 Offline |
nety psal:Luk psal:stoner psal:
Tak držím palec . A co bude následovat? Je ten B-king ještě aktuální?takovyhle otazky jsou naprosto zbytecny...
...proti Netymu je menstruujici zenska stoicky klidnej a rozvaznej filozofkokote, na to je odpovídající popis - schizofrenie.
To Zdenek: šel bych hned, ale nemůžu prodat. Zlevnim na 72 a uvidíme.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1