Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Motocykl 2010

redik27 (Člen)
14.11.2009 08:20:24

Motocykl 2010

Nevím zda jste to probírali, ale dneska jsem si vyhledal, že výstava bude na Výstavišti v Holešárně. Cokoliv jiného. Letňany nebo Brno. Ale Holešovice. Divím se, že ty velké značky tam chtějí vystavovat. idontknow

http://www.motocykl-praha.cz/main.php?pageid=677

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
inkvizitorr (Administrator)
14.11.2009 08:23:25

Re: Motocykl 2010

no je to trochen jináč, ofiko výstava podporovaná sda bude v brně, ovšem opět bez některých výrobců, už teď je jistý, že suzuki tam nebude nebo bude maximálně zastoupena jedním z dealerů o čemž dost pochybuju, no a zároveň s tim bude v holešovicích regionální pražská výstava taky motocykl, ale nepodporovaná sda... no a zároveň nějak s tim v letňanech výstava čtyřkolek....... prostě mrdnik nad mrdnik....sick

doba je temná...
Frodo89 (Člen)
14.11.2009 09:21:15

redik27 psal:

Nevím zda jste to probírali, ale dneska jsem si vyhledal, že výstava bude na Výstavišti v Holešárně. Cokoliv jiného. Letňany nebo Brno. Ale Holešovice. Divím se, že ty velké značky tam chtějí vystavovat. idontknow

http://www.motocykl-praha.cz/main.php?pageid=677

Je to torku jinač smile1

Svaz dovozcu Automobilu a motocyklu dal "paketu" Brnu tedy oficialni vystava bude letos v Brně.
ale Holešovice se vystavy nechtěji zdat tedy se ji pokusi udělat i oni smile1

v Brně se to jmenuje hold už MOTOSALON motorbike show 2010

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 (Člen)
14.11.2009 09:24:18

inkvizitorr psal:

no je to trochen jináč, ofiko výstava podporovaná sda bude v brně, ovšem opět bez některých výrobců, už teď je jistý, že suzuki tam nebude nebo bude maximálně zastoupena jedním z dealerů o čemž dost pochybuju, no a zároveň s tim bude v holešovicích regionální pražská výstava taky motocykl, ale nepodporovaná sda... no a zároveň nějak s tim v letňanech výstava čtyřkolek....... prostě mrdnik nad mrdnik....sick

Suzuki by se tam měla o5 ukazat smile1 + všechny ti co chyběly smile1 v roce 2009

Mam dojem že na to kali pouze jen Ducaty že to bude vypadat jen jako že tam vemou 2 či 3 motorky jako v roce 2008

http://portal.sda-cia.cz/index.php?opti … Itemid=147

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
14.11.2009 09:42:03

čéče pitlýku, to že je suzuki uvedená v seznamu členů sda neznamená, že tam bude vystavovat... stejně jako nebude příští rok suzuki day bad

doba je temná...
Bedřich (Člen)
14.11.2009 10:39:53

Sem zvědavej na to Brno.... Tak ňák jsme se bavili, že by jsem vyrazili pendolinoj a beerbeer
evil

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Billy (Člen)
14.11.2009 13:32:03

Neblbnite co by ste v tej asii tady delali surprised

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
14.11.2009 14:49:16

Billy psal:

Neblbnite co by ste v tej asii tady delali surprised

no to by mě zajímalo taky surprisedbigsmilebigsmilebigsmile dyk tam nic nemáteidontknowbigsmilesmokin

doba je temná...
Frodo89 (Člen)
14.11.2009 18:19:50

inkvizitorr:
Podleme je strašně brzo diskutovat kdo tam bude a nebude.
Nějake informace jsou zde.

http://www.bvv.cz/motosalon

citace smile1
Veletrh předvede kompletní zastoupení všech značek dostupných na našem trhu (Aprilia, BMW, Buell, Bombardier, Cagiva, can-am, CPI, Daelim, Derbi, Gilera, Harley-Davidson, Honda, Husaberg, Husqvarna, Hyosung, Chunlan, Kawasaki, Keeway, Kentoya, KTM, Linhai, Moto Guzzi, MV Agusta, Piaggio, Sachs, Suzuki, TGB, TMEC, Triumph, YAMAHA)
Celkem tomu věřim. že se tak vyplni smile1

XJelen (Člen)
14.11.2009 21:27:48

inkvizitorr psal:

čéče pitlýku, to že je suzuki uvedená v seznamu členů sda neznamená, že tam bude vystavovat... stejně jako nebude příští rok suzuki day bad

Druide víš pussy bo on to má načtený všechno good

Strýcfajtr !!!
Frodo89 (Člen)
14.11.2009 21:35:37

XJelen:
To do me zase reješ? help čim jsem si to zasloužil?

bery (Člen)
14.11.2009 21:40:39

nebot jseš brouk Pitlýk

momentalně zavostalej
XJelen (Člen)
14.11.2009 21:51:00

Frodo89 psal:

XJelen:
To do me zase reješ? help čim jsem si to zasloužil?

Dobře... poslouchej ... asi to vidím moc zaujatě, ale máš fantastickej dar polemizovat vo některejch věcech zrovna s lidma, který v konkrétních případech toho ví víc než si myslíš... s Inkvizem, kterej je v přímém velitelském spojení se Suzuki polemizuješ vo tom jestli budou, nebo nebudou na výstavě (chápu, že výstava je tvoje silný téma)... s Filousem vedle polemizuješ vo dílech, ačkoliv je to místní skladník suzuki dílů... prostě to už asi vidim jinak, ale pokaždý si říkám, že to nechám plavat a pak se objeví nějaká perla a neudržim se good ...ale zas aspoň je co číst evil

Strýcfajtr !!!
Frodo89 (Člen)
14.11.2009 22:14:10

XJelen:

Pokud naražiš s tim dilem na ten muj inzerat v bazaru.
Ahoj Banditaci. Koupím ten kousek hliníku "viz obrázek" jak je u B6/12 na eNku okolo spínačky. Zda se doma někomu náhodou nevadí smile1 Prosím za lidovou cenu "nabídněte". Já bandita koupil už bez něj.

bylo to myšleny tak zda se někomu ten dil nevali doma z bouračky "mam takovej dojem většinou ten plišek bouračku přežije i když to odserou cele budiky" tedy by ho rad od toho člověka koupil a nějak ho zas připevnil na sve budiky "nepotřebuji celi dil jen ten plišek". když tu řikate že ten čelni dil ho obsahuje.

Jen se mi neche utracet cca 150eček za celi ten dil dle prodejny http://www.partsdepot.cz/

Co se tyče vystavy 2010? vim jen ty infocmace ktere jsem se dočetl "ne zrovna v pofydernich zdrojich" Tedy sam mam dojem že na stranky bvv se nebudou ovjevovat bludy. A když mi to potvrdi i stranky SDA / CIA tak važne nevim na čem jsem.

XJelen (Člen)
14.11.2009 22:45:48

Frodo89 psal:

XJelen:

Pokud naražiš s tim dilem na ten muj inzerat v bazaru.
Ahoj Banditaci. Koupím ten kousek hliníku "viz obrázek" jak je u B6/12 na eNku okolo spínačky. Zda se doma někomu náhodou nevadí smile1 Prosím za lidovou cenu "nabídněte". Já bandita koupil už bez něj.

bylo to myšleny tak zda se někomu ten dil nevali doma z bouračky "mam takovej dojem většinou ten plišek bouračku přežije i když to odserou cele budiky" tedy by ho rad od toho člověka koupil a nějak ho zas připevnil na sve budiky "nepotřebuji celi dil jen ten plišek". když tu řikate že ten čelni dil ho obsahuje.

Jen se mi neche utracet cca 150eček za celi ten dil dle prodejny http://www.partsdepot.cz/

Co se tyče vystavy 2010? vim jen ty infocmace ktere jsem se dočetl "ne zrovna v pofydernich zdrojich" Tedy sam mam dojem že na stranky bvv se nebudou ovjevovat bludy. A když mi to potvrdi i stranky SDA / CIA tak važne nevim na čem jsem.

nenarážím na tvůj inzerát, měl jsem na mysli tvoji reakci na fildovo upozornění, že se jedná o nedemontovatelný díl:
"Filous
Demontovatelny asi bude když minulemu majitely ho ukradly...
A co jde poznat na tom co zbylo je tam lechce chiceny nějakym prskyřičnym lepidlem. a dvouma šroubama."

ale to je fuk...vidíš ty vole...to jo to vo čem jsem mluvil... bigsmile
prostě neúnavnej diskutér pytlík... a já pitomec se zase chytilbad

dávám si závazek, že už na toho kluka fakt nebudu reagovat...kdybych pochybil, dejte mi pohlavekredface

Strýcfajtr !!!
Frodo89 (Člen)
14.11.2009 22:50:00

To zas neřikam. Ja měl jen take vnitřni tušeni že proti mě neco maš.

ross (Člen)
15.11.2009 15:43:58

Frodo89 psal:

To zas neřikam. Ja měl jen take vnitřni tušeni že proti mě neco maš.

šestej smysl mášsmile1

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Luk (Člen)
15.11.2009 19:47:12

XJelen psal:

dávám si závazek, že už na toho kluka fakt nebudu reagovat...kdybych pochybil, dejte mi pohlavekredface

si te vohlidamevil
a pripadne bude..."postav se rovne..."coolbigsmile

ps: mam to stejne, ale vetsinou se udrzim...redfacebigsmile

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS