Nejsi přihlášen
Spojka (klouže)
Ahoj,prokluzuje mi spojka,kolem 9000ot.nedávno jsem banďoura(600N) položil,dával nová řídítka a tak jsem ji trochu rozladil a i když jsem ji u páčky pošteloval,lehce prokluzuje.Co s tím?měnil někdo už lamely?kolik stojí?
Editoval osiris (02.03.2010 00:16:32)
K.a.s.y.m. (Člen) 18.11.2009 07:47:00 Offline |
Re: Spojka (klouže)
první věc kolik máš najeto druhá věc co používáš za olej třetí věc sundej gumovou krytku co je na krytu řetězového kolečka a koukni jesti ten šroubek co je podnim má vůli..jestli jo pak bude problém asi v lamelách.
pokud budeš chtít novou tak kontakt je tady http://www.suzukibandit.cz/openforum/pr … hp?id=1887
stojí něco kolem 2000,-
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kangalik psal:Mám najeto asi 29000Km,olej jsem teď měnil,kupoval jsem bikercrownu stáčený,myslim motul-10W40,šroubek skontroluji
Po 29 si myslim že by měla bejt ještě v pohodě... Já jsem měnil po 51 u B12... Jinak olej je v pořádku. Jsem se trochu bál, aby to nebylo jako na motorkářích, kde si jeden 16 letej ztěžoval, že vyměnil olej a motorka v prdeli a když se ptali na olej, tak řikal, že plná syntetika racing pičo z otcova auta
Zdarec lidi mám velkou prosbu mám bandit 600n a mám problém občas mě prokluzuje spojka hlavně když neni motor úplně zahřitej tak kolem 5 tisíc začne prokluzovat a hlavně to dělá nejvíc když dám novej olej už jsem kontroloval lamely a vypadají dobře zjistil jsem že na spojkovém koši jsou lechce vyklepaný drážky přemýšlím že to vezmu zlehounka pilnikem a pak podložím pružiny.Prosím nemá s tím někdo zkušenosti???Děkuju za odpovět
bonus psal:Zdarec lidi mám velkou prosbu mám bandit 600n a mám problém občas mě prokluzuje spojka hlavně když neni motor úplně zahřitej tak kolem 5 tisíc začne prokluzovat a hlavně to dělá nejvíc když dám novej olej už jsem kontroloval lamely a vypadají dobře zjistil jsem že na spojkovém koši jsou lechce vyklepaný drážky přemýšlím že to vezmu zlehounka pilnikem a pak podložím pružiny.Prosím nemá s tím někdo zkušenosti???Děkuju za odpovět
1) Zahřej olej na provozní teplotu a pak zkoumej.
2) Kolik máš najeto?
3) U nového oleje se to stává. Ohřej to pořádně a pak mudruj.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
taky zalezi jetli tam lejes co rika vyrobce
bonus psal:Zdarec lidi mám velkou prosbu mám bandit 600n a mám problém občas mě prokluzuje spojka hlavně když neni motor úplně zahřitej tak kolem 5 tisíc začne prokluzovat a hlavně to dělá nejvíc když dám novej olej už jsem kontroloval lamely a vypadají dobře zjistil jsem že na spojkovém koši jsou lechce vyklepaný drážky přemýšlím že to vezmu zlehounka pilnikem a pak podložím pružiny.Prosím nemá s tím někdo zkušenosti???Děkuju za odpovět
reknu ti to asik tak me to dela uz dva roky mel jsem to rozhozene a zjistil ze je spojka prepalena, tak jsem jemne prebrousil lamely pomohlo to tak na 1000km, proste vim ze musim pockat az se motor poradne ohreje a je po problemu...nejlepsi reseni je koupit novou spojku a vymenit otazka pul hodiny, ale bo jsem socka a momentalne na to nemam love seru na to
Vzdy muze byt hur :-)
Dřív jsem s tím neměl problémy kolik je na spojku najeto fakt nevím jen já jsem na ni najel 20 000km teť stavim tak toho moc nenajedu ale štve mě to mám podezření na ty drážky že se zasekne lamela nebo plech a pak to klouzne je to jen takový chvilkový
bonus psal:Dřív jsem s tím neměl problémy kolik je na spojku najeto fakt nevím jen já jsem na ni najel 20 000km teť stavim tak toho moc nenajedu ale štve mě to mám podezření na ty drážky že se zasekne lamela nebo plech a pak to klouzne je to jen takový chvilkový
Dej tomu chvíli čas. Párkrát se s tím projeť a pak uvidíš.
bonus psal:Dřív jsem s tím neměl problémy kolik je na spojku najeto fakt nevím jen já jsem na ni najel 20 000km teť stavim tak toho moc nenajedu ale štve mě to mám podezření na ty drážky že se zasekne lamela nebo plech a pak to klouzne je to jen takový chvilkový
...ty drážky nezabrušuj!!! ...za ty se ti nic nechytne...spojka ti klouže páč je f prdeli...vokem na lamelách nic nepoznáš, vokem poznáš maksimálně modrý plechy...pokud modrý nejsou, kup jen lamely a přeházej to...šmirglovánim nebo potkládáním pružin problém jen vo chvíli voddálíš...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
bonus psal:Nemá tu někdo zkušenost s neoriginálí spojkou ???Jestli to stoji za nic nebo stačí???
Jestli chceš ušetřit, najdi nějakou použitelnou na vrakáči.
Pokud chceš náhradní díl:
http://www.abmoto.cz/cz/sell/9502/shop/ … tem=121227
http://www.abmoto.cz/cz/sell/9502/shop/ … tem=121229
Myslím, že je to i pro nás socky.
Ondráš psal:bonus psal:Nemá tu někdo zkušenost s neoriginálí spojkou ???Jestli to stoji za nic nebo stačí???
Jestli chceš ušetřit, najdi nějakou použitelnou na vrakáči.
Pokud chceš náhradní díl:
http://www.abmoto.cz/cz/sell/9502/shop/ … tem=121227
http://www.abmoto.cz/cz/sell/9502/shop/ … tem=121229
Myslím, že je to i pro nás socky.
...nemam dobrou skušenost s Lucasem...lepčí je TourMax...je to vlastně to, co se dodává jako prvomontáž, tagže f poctatě origo díl enem v jiný krabici a za jinou cenu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 01.03.2010 20:46:54 Offline |
kojaksro psal:...souhlas, prej na 600 Lucasy v poho, na 12ne, Tourmax
...pak tam máme ještě ty FCC s Elitu, cena dobrá, ale vůbec nevím co to je zač
čoveče asi mám blbej kus,ale mě ten lucas nějak nefunguje ani na 600 ještě zkusim podložit prožinky,ale jestli to nepomůžu tak asi budu reklamovat
K.a.s.y.m. psal:kojaksro psal:...souhlas, prej na 600 Lucasy v poho, na 12ne, Tourmax
...pak tam máme ještě ty FCC s Elitu, cena dobrá, ale vůbec nevím co to je začčoveče asi mám blbej kus,ale mě ten lucas nějak nefunguje ani na 600 ještě zkusim podložit prožinky,ale jestli to nepomůžu tak asi budu reklamovat
....můžeme to zkusit, podle mě to vymění za nové.
...ale ty pružiny bych zkusil. Ti je v rámci nespokojenosti pošlu grátis
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. (Člen) 01.03.2010 21:42:20 Offline |
kojaksro psal:K.a.s.y.m. psal:kojaksro psal:...souhlas, prej na 600 Lucasy v poho, na 12ne, Tourmax
...pak tam máme ještě ty FCC s Elitu, cena dobrá, ale vůbec nevím co to je začčoveče asi mám blbej kus,ale mě ten lucas nějak nefunguje ani na 600 ještě zkusim podložit prožinky,ale jestli to nepomůžu tak asi budu reklamovat
....můžeme to zkusit, podle mě to vymění za nové.
...ale ty pružiny bych zkusil. Ti je v rámci nespokojenosti pošlu grátis
tomu říkám služba zákazníkum to nechám na tobě,ale tohle nemoh nikdo tušit ,že to bude klouzat.
K.a.s.y.m. psal:kojaksro psal:K.a.s.y.m. psal:
čoveče asi mám blbej kus,ale mě ten lucas nějak nefunguje ani na 600 ještě zkusim podložit prožinky,ale jestli to nepomůžu tak asi budu reklamovat....můžeme to zkusit, podle mě to vymění za nové.
...ale ty pružiny bych zkusil. Ti je v rámci nespokojenosti pošlu grátistomu říkám služba zákazníkum to nechám na tobě,ale tohle nemoh nikdo tušit ,že to bude klouzat.
....ti je objednám, ale stejně by se pružiny měli měnit automaticky s lamelama.
...neboj si je odpracuješ
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:K.a.s.y.m. psal:kojaksro psal:....můžeme to zkusit, podle mě to vymění za nové.
...ale ty pružiny bych zkusil. Ti je v rámci nespokojenosti pošlu grátistomu říkám služba zákazníkum to nechám na tobě,ale tohle nemoh nikdo tušit ,že to bude klouzat.
....ti je objednám, ale stejně by se pružiny měli měnit automaticky s lamelama.
...neboj si je odpracuješ
U Kojaka v uranovejch dolech
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Filous psal:...já vam řikam, serte na Lucas....
Ale je možný že si nerozumí jenom s bandaskou,protože sem ho dával už do vícero motorek a fungovalo to normálně. Naposledy do Marovího strýta thunderace a tam dostává sakra zabrat a zatím se drží Zato převodovka už podruhé kolabuje
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 02.03.2010 09:01:37 Offline |
Kakac psal:kojaksro psal:K.a.s.y.m. psal:
tomu říkám služba zákazníkum to nechám na tobě,ale tohle nemoh nikdo tušit ,že to bude klouzat.....ti je objednám, ale stejně by se pružiny měli měnit automaticky s lamelama.
...neboj si je odpracuješU Kojaka v uranovejch dolech
bonus psal:Zdarec neví někdo kde se dají koupit plechy na spojku tourmax na gsf600???nemůžu je nikde najit
zkus uzivatele kojaksro www.abmoto.cz
Vzdy muze byt hur :-)
Stránky: 1