Nejsi přihlášen
šestková bandit wheelie školka
nejdříf sem koukal na čem to trénujou.
A pak mě zaujal ten hák vzadu.
vypadá podobně jako jsou koncáky na kočkovo labutích
a celkem znatelný pokroky sou vidět na galerce
http://londonbikers.com/galleries/1392/ … -fireblade
Re: šestková bandit wheelie školka
to mně sa líbilo to udělátko co tu gdysi bylo ve videju a myslím, že by to byl dobrej námět pro rukodělný maníky na sraz. Prostě lešení kerý je chycený pot úhlem k rámu, na konci je kolečko, chytne sa to k mašině no a pak už sa jen krouží tak dlůho dokáď kolečko nelízá zem, což je cca mezní náklon
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:to mně sa líbilo to udělátko co tu gdysi bylo ve videju a myslím, že by to byl dobrej námět pro rukodělný maníky na sraz. Prostě lešení kerý je chycený pot úhlem k rámu, na konci je kolečko, chytne sa to k mašině no a pak už sa jen krouží tak dlůho dokáď kolečko nelízá zem, což je cca mezní náklon
myslíš to co maj děti neš se naučej na kole ???
Bandit pičo
mr.BSE psal:Viděl bych to paralelně připojený k bočáku a prostě ti to chcípne
Jestli je to šťastný řešení nevím, po zadním neumím
simte, jak ti to slo kdyzs s mym banditem zavodil s tim kamionem
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
richie psal:mr.BSE psal:Viděl bych to paralelně připojený k bočáku a prostě ti to chcípne
Jestli je to šťastný řešení nevím, po zadním neumímsimte, jak ti to slo kdyzs s mym banditem zavodil s tim kamionem
Ajoooo
asi jako bych měl gumový přední kolo a vodráželo mě furt do luftu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Fresh Man psal:Koldan psal:to mně sa líbilo to udělátko co tu gdysi bylo ve videju a myslím, že by to byl dobrej námět pro rukodělný maníky na sraz. Prostě lešení kerý je chycený pot úhlem k rámu, na konci je kolečko, chytne sa to k mašině no a pak už sa jen krouží tak dlůho dokáď kolečko nelízá zem, což je cca mezní náklon
myslíš to co maj děti neš se naučej na kole ???
přesně
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
mr.BSE psal:richie psal:mr.BSE psal:Viděl bych to paralelně připojený k bočáku a prostě ti to chcípne
Jestli je to šťastný řešení nevím, po zadním neumímsimte, jak ti to slo kdyzs s mym banditem zavodil s tim kamionem
Ajoooo
asi jako bych měl gumový přední kolo a vodráželo mě furt do luftu
Sem si to představil...
WD club member...
Hanz psal:mr.BSE psal:richie psal:simte, jak ti to slo kdyzs s mym banditem zavodil s tim kamionem
Ajoooo
asi jako bych měl gumový přední kolo a vodráželo mě furt do luftuSem si to představil...
bylo to jak jojo
helmu sem měl plnou vočí a stažený čtvrtky
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1