Nejsi přihlášen
andre.marek (Člen) 19.11.2009 14:33:55 Offline |
Podezřelý inzerát
Myslíte že tento bandit - http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 54652.html
je opravdu r.v. 2003 bez poškození? Neměly by tam být dva displeje???
K.a.s.y.m. (Člen) 19.11.2009 14:46:19 Offline |
Re: Podezřelý inzerát
no budíky jsou určitě z 00,ale zbytek vypádá OK spíš vidět a posoudit a na budíkách stáhnout cenu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
řek bych že jí nic není... nechci se hádat, ale mám pocit, že 00-02 byly bez hodin a palivoměru Filous bude vědít přesně
takže bych to tipoval na rok výroby 02 přivezenej z venku s uvedením do provozu 03 což naše úřady klasifikujou jako rok výroby
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 19.11.2009 14:55:56 Offline |
XJelen psal:řek bych že jí nic není... nechci se hádat, ale mám pocit, že 00-02 byly bez hodin a palivoměru Filous bude vědít přesně
takže bych to tipoval na rok výroby 02 přivezenej z venku s uvedením do provozu 03 což naše úřady klasifikujou jako rok výroby
hele já bych řek ,že 01 už měli dva displeje.
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:řek bych že jí nic není... nechci se hádat, ale mám pocit, že 00-02 byly bez hodin a palivoměru Filous bude vědít přesně
takže bych to tipoval na rok výroby 02 přivezenej z venku s uvedením do provozu 03 což naše úřady klasifikujou jako rok výrobyhele já bych řek ,že 01 už měli dva displeje.
nechci se hádat, ale na eskách mám pocit do 02 bez, už jsem to párkrát viděl.
Strýcfajtr !!!
andre.marek (Člen) 19.11.2009 15:30:16 Offline |
Já mám eSko 02 a mám displeje 2
XJelen psal:řek bych že jí nic není... nechci se hádat, ale mám pocit, že 00-02 byly bez hodin a palivoměru Filous bude vědít přesně
Podle mě druhej displej s palivoměrem je u N i S někdy od 02-03. Jinak hodiny maj všechny i s jednim displejem.
Podle mě ty budíky v inzerátu jsou v pohodě.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
...měl sem B6 výrobu 01, model 02 a měl sem palivoměr i hodiny...
[/IMG]
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 19.11.2009 21:04:49 Offline |
to furt poudám,že jeden displej měla jen 00
Filous psal:XJelen psal:řek bych že jí nic není... nechci se hádat, ale mám pocit, že 00-02 byly bez hodin a palivoměru Filous bude vědít přesně
takže bych to tipoval na rok výroby 02 přivezenej z venku s uvedením do provozu 03 což naše úřady klasifikujou jako rok výroby...měl sem B6 výrobu 01, model 02 a měl sem palivoměr i hodiny...
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … bandit.jpg[/IMG]
je v tom teda nějaký pravidlo?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Filous psal:XJelen psal:řek bych že jí nic není... nechci se hádat, ale mám pocit, že 00-02 byly bez hodin a palivoměru Filous bude vědít přesně
takže bych to tipoval na rok výroby 02 přivezenej z venku s uvedením do provozu 03 což naše úřady klasifikujou jako rok výroby...měl sem B6 výrobu 01, model 02 a měl sem palivoměr i hodiny...
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … bandit.jpg[/IMG]
kuwa ti řeknu, že sem si na ten pohlet na široký vjetve natolik zvykl, že na tfý fotočce ně furt něco nepasovalo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Filous psal:XJelen psal:řek bych že jí nic není... nechci se hádat, ale mám pocit, že 00-02 byly bez hodin a palivoměru Filous bude vědít přesně
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … bandit.jpg[/IMG]kuwa ti řeknu, že sem si na ten pohlet na široký vjetve natolik zvykl, že na tfý fotočce ně furt něco nepasovalo
...jo jo, je to strašný
ross psal:Filous psal:XJelen psal:řek bych že jí nic není... nechci se hádat, ale mám pocit, že 00-02 byly bez hodin a palivoměru Filous bude vědít přesně
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … bandit.jpg[/IMG]je v tom teda nějaký pravidlo?
...no je...vot 02 byli dva displeje
Filous psal:ross psal:Filous psal:
...měl sem B6 výrobu 01, model 02 a měl sem palivoměr i hodiny...
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … bandit.jpg[/IMG]je v tom teda nějaký pravidlo?
...no je...vot 02 byli dva displeje
dík
Filous psal:Inženýrek psal:Kde se všude vůbec Banditi v týhle době (00-04) vyráběly?
...nerozumim votásce ...esi se nepletu, tag jediná fabrika je v Hammamatsu
Jo? Tak to je dobrý. Já myslel, jestli není ještě nějaká fabrika třeba v evropě, nebo v americe. Proto se právě ptám.
Inženýrek psal:Filous psal:Inženýrek psal:Kde se všude vůbec Banditi v týhle době (00-04) vyráběly?
...nerozumim votásce ...esi se nepletu, tag jediná fabrika je v Hammamatsu
Jo? Tak to je dobrý. Já myslel, jestli není ještě nějaká fabrika třeba v evropě, nebo v americe. Proto se právě ptám.
...však taky piču, eště tady http://maps.google.cz/maps?q=xining& … Y&sa=X ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 20.11.2009 07:23:27 Offline |
osiris psal:Inženýrek psal:Filous psal:
...nerozumim votásce ...esi se nepletu, tag jediná fabrika je v HammamatsuJo? Tak to je dobrý. Já myslel, jestli není ještě nějaká fabrika třeba v evropě, nebo v americe. Proto se právě ptám.
....mapy svejch oblíbenejch bordelů nám sem dávat nemusíš..každej máme ten svůj
Ja jenom doplnim ze Free-moto prodava slusny bajky, ani ti nevykoupi mrdku. Nebal bych se teho to jet to shlidnout. Jinak s free-motem nemam nic spolecnyho. A mam to ve městě.
osiris psal:Inženýrek psal:Filous psal:
...nerozumim votásce ...esi se nepletu, tag jediná fabrika je v HammamatsuJo? Tak to je dobrý. Já myslel, jestli není ještě nějaká fabrika třeba v evropě, nebo v americe. Proto se právě ptám.
Tak je to jasný, ty jednodisplejový budou z číny
andre.marek (Člen) 20.11.2009 10:38:15 Offline |
Jenom doplním, že ji nechci kupovat. Jen jsem se tak dival na inzeraty a zdalo se mi to podezrele, tak jsem to sem napsal...
Ale vetsina z Vas si mysli opak, takze se omlouvam, ale opravdu by me zajimalo, jak to s temi budiky je, protoze jak jsem psal vyse, mam ročník 02 a displeje mam 2, někdo má novější a má jen 1, tak nevím jak to vlastně má být
andre.marek psal:Jenom doplním, že ji nechci kupovat. Jen jsem se tak dival na inzeraty a zdalo se mi to podezrele, tak jsem to sem napsal...
Ale vetsina z Vas si mysli opak, takze se omlouvam, ale opravdu by me zajimalo, jak to s temi budiky je, protoze jak jsem psal vyse, mam ročník 02 a displeje mam 2, někdo má novější a má jen 1, tak nevím jak to vlastně má být
Květoš Filoušů nahoře psal, že od 02 jsou 2
Mám tu svoji z Free-moto a jsem s ní moc spokojený. Je to rok 03 a má 2 displaye. Pouze GSF 600 r.v. 00 nemá střeva v nádrži, nemá druhý display, ale elektricky připravena je kabeláž. Za Bandita z Free-moto dám ruku do ohně, ale za sepersporty ne, tam opravují a vydávají za nepoškozeno. Viděl jsem na vlastní oči
GSX1250FA
LukinB6 psal:Mám tu svoji z Free-moto a jsem s ní moc spokojený. Je to rok 03 a má 2 displaye. Pouze GSF 600 r.v. 00 nemá střeva v nádrži, nemá druhý display, ale elektricky připravena je kabeláž. Za Bandita z Free-moto dám ruku do ohně, ale za sepersporty ne, tam opravují a vydávají za nepoškozeno. Viděl jsem na vlastní oči
tak potom nevim,proc by to nemeli delat u nahacu...
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:LukinB6 psal:Mám tu svoji z Free-moto a jsem s ní moc spokojený. Je to rok 03 a má 2 displaye. Pouze GSF 600 r.v. 00 nemá střeva v nádrži, nemá druhý display, ale elektricky připravena je kabeláž. Za Bandita z Free-moto dám ruku do ohně, ale za sepersporty ne, tam opravují a vydávají za nepoškozeno. Viděl jsem na vlastní oči
tak potom nevim,proc by to nemeli delat u nahacu...
Protože to asi neviděl néé
Stránky: 1