Nejsi přihlášen
Přezouvani motyky
vozite do pneuservisu motorku a oni si sami sundají kolo,nebo si to shodíte doma a donesete jen kolo a novou pneu? jde mi o to jestli se to potom nějak vyvažuje nebo co a když si to nasadím sám tak jestli to nebude dělat nějaké viny
Re: Přezouvani motyky
huskyb12 psal:nesmysl, přijedu do pneuservisu, voni mi na hoďku, dvě, pučí ňákou motyku, vrátim se, vemu si Bandasku a jedu do :)))
...zřejmě máš ňákej lepčí pneuservis ...asik sem se špatně učil ...ale zas sem se sves uš fčéra, coš ty né
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Doma schodim kolo, v pneuservisu ji přehodí a doma nandám.
Auto-hodim zimáky do kufru, podám pneuservisákovii klíče, přehodí a zase jedu domu.
Jo a co se mi líbí je jev poměrně častější poslední době, že si někdo koupí gumy v tesku, přijede do pneuservisu a tak mu za to naúčtujou 100% příplatek za práci
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
jj v servisu za 4 gumy 200kč 20 minut prace max a kdyz si u nich koupite gumy mnohem lepcejsi nez jako maj v tescu ci kauflandu. pri tom za podobnej peniz mate to zdarma. sem zvedavej na motyku jak to bude s prezouvanim kde budu kupovat gumy
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
záleží asi jak kde,bo u nás se to nevyplatí dávat komplet,auto dělám doma mám stejně bezpečáky a s tím se oni neperou,nemaj nástavec daného tvru na vzduch a růčo je to nebere,motyku sundávám taky sám lupnu hlavní stojan a je to hned
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
PavelB6 psal:Bedřich: No to bych taky rád věděl.Já si vždycky udělám trošku vejlet a sjedu do Dobříše.
Co vim já, tak ve Vlašimy v KTM to dělaj, pak v táboře jak je u obchvatu honda. Ale prej to dělá jeden člověk v Bene, ale to jsem ještě nazjistil kde. Ted si jeden zákazník koupil pneuservis v Týnci, a moto adaptéry zatim nemá. Nedělají to tam kousek od štangla, jak opravujou moto a maj tam díly na MZety. Jak parkuje Sládek auta??
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich: Teď nevim,kde přesně myslíš,ale napadlo mě jestli to
nedělaj v MotoŘíha.To je naproti TRW,jak se jede k pekárnám.
Pozeptam se... V tý Vlašimi to asi jo.Já jezdím do Dobříše proto,že tam i servisuju a je to tam takový v pohodě.Navíc docela pěkná cesta. Někdy musíme dát řeč a třeba se trošku (v klidu) projet.
Stránky: 1