Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 20.11.2009 10:18:15 Offline |
Re: ... radar po x-té
nemusej mít ten měřenej úsek náhodou označenej????pak je je jim to maskování stejně k hovnu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Smoula.koumak (Člen) 20.11.2009 10:43:12 Offline |
K.a.s.y.m. psal:nemusej mít ten měřenej úsek náhodou označenej????pak je je jim to maskování stejně k hovnu
nemusej
Bandit v lese :-))
K.a.s.y.m. psal:nemusej mít ten měřenej úsek náhodou označenej????pak je je jim to maskování stejně k hovnu
Označený musí být místa, kde měří měšťáci a nebo kde je úsek měřený stacionárníma radarama tuším. Státní policie tě může měřit jak chce.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
K.a.s.y.m. (Člen) 20.11.2009 12:10:24 Offline |
Inženýrek psal:K.a.s.y.m. psal:nemusej mít ten měřenej úsek náhodou označenej????pak je je jim to maskování stejně k hovnu
Označený musí být místa, kde měří měšťáci a nebo kde je úsek měřený stacionárníma radarama tuším. Státní policie tě může měřit jak chce.
tak to si pletu s měštákama
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Pajk psal:Je to vůbec legální ? Civilní auto s radarem nijak nevoznačený a ještě navíc zamaskovaný, do .
Bylo by mi asi víc nápadný auto pod vojenskou plachtou než auto normálně stojící u kajnice
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Pajk psal:Je to vůbec legální ? Civilní auto s radarem nijak nevoznačený a ještě navíc zamaskovaný, do .
Myslim, že jak musejí mít nějaký nápis policie, nebo tak něco, ale asi to může být udělaný tak, aby to nebylo vidět.
Kdysi jsem se o tom bavil s jednim kamaradem policajtem, je to už ale docela dlouho a nevim jak je to třeba teď. Řikal mi že policajti, kteří s tim měří na to většinou nemají ani papíry, že můžou vůbec měřit. Taky se dá odvolat na to, že radar nebyl správně kalibrován a tak dále. Jak ale řikám, je to už několik roků a nevim jak to chodí dneska.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Stránky: 1