Nejsi přihlášen
Škardík je bez not :(
Tak už mě dostali V pondělí vodevzdam noty a na rok je ze mě pěšák. Asi špatná konstalace hvězd
Takže bych se potřeboval zeptat, esli někdo nemáte zkušenosti s timhle:
http://motokolobezky.cz/
a nebo s timhle:
http://motokola.cz/
Potřebuju nepotřebovat papíry a aby to bylo trošku spolehlivý. Případně esli nevíte o něčem jiným a nebo neznáte někoho kdo to prodává. Díky za info
viz avatar:)
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 20.11.2009 14:25:05 Offline |
Re: Škardík je bez not :(
škardík psal:Tak už mě dostali
V pondělí vodevzdam noty a na rok je ze mě pěšák. Asi špatná konstalace hvězd
Takže bych se potřeboval zeptat, esli někdo nemáte zkušenosti s timhle:
http://motokolobezky.cz/
a nebo s timhle:
http://motokola.cz/
Potřebuju nepotřebovat papíry a aby to bylo trošku spolehlivý. Případně esli nevíte o něčem jiným a nebo neznáte někoho kdo to prodává. Díky za info
čéče upřímnou soustrast na druhou stranu dorazit na sraz nebo na okruh na koloběžce bude fakt echt
bral bych to kolo, hlavně teda mě přesvědčila ta slečna co je na něm vyfocená
doba je temná...
na rok a snad v pulce zazadas a v dubnu si des pro papiry
aha
škardík psal:Je to na dlouhý vyprávění. Měl jsem takovou věc (ty co vědí vědí) a mylný info od právníka mě bohužel stálo papíry
na co te dostali? druhej stejnej prestupek...?
nebo si mel za kuzelky nejakou podminku?
kamos mel od leta taky smytec na pul roku za zbytkac a po 3mesicich mu zbytek prominuli
neves hlavu, treba nebude tak zle
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
no tak jestli to je kvuliva tomu, co se tahnou uz tak dlouhou dobu, tak bud rad, ze to dopadlo tak jak to dopadlo. Uz se tesim az te nekde uvidim litat na tom kosteti
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
![]() |
nicola.foxx (Člen) 20.11.2009 15:13:48 Offline |
Tak to je na hofno.
No hele osobne bych sel do toho kola. Ma to vetsi rafky, a s tim spalovacim motorem by to snad mohlo jit i nejak zprevodovat nebo neee??? Ale takovej velocipeeed co poleti kolem 80 by nemusela bejt zase takova nuda.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Mě se to původně taky líbilo. Ale zase je to tam nejspíš poháněný nějak přes plášť kola, což nevim esli se mi líbí a koloběžku můžu složit, bafnout, hodit do busu popojet 50kiláků, tam vyndat rozložit, zařídit co je třeba a zas busem dom
tak se drž chlape
ten rok je pěknej vopruz ještě teď je mi z toho do breku
jediný na co jsem sral je, že jsem v létě na motorce jezdil
ale v zimě to bylo v prdeli, jako bez nohy
Pražáci maj asi trochu výhodu, protože tam jezdit autem je za trest
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
![]() |
Banditatom (Člen) 20.11.2009 16:55:32 Offline |
na pikaču chlape za mě kolobrndu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
7bodu?
To tě někde čaply bez papiru ne?
Jinak lidi mam dotaz kde mi vyjedou kartu řidiče když mam zakaz řizeni.
Či zda za zakaz řizeni v přestupku budu začinat s čistym kontem?
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:7bodu?
To tě někde čaply bez papiru ne?
Jinak lidi mam dotaz kde mi vyjedou kartu řidiče když mam zakaz řizeni.
Či zda za zakaz řizeni v přestupku budu začinat s čistym kontem?
no přece na dopravním inpektorát ne stojí to nějakejch 20-30 kačen
a zákaz řízení nezačíná s čistým kontem
upřímnou soustrast
brnda je můj favorit, ale než to koupíš, mrkni na jejich FAQ, asi na třetí nebo kolikátý stránce se tam o nepotřebě řidičáku u těch silnějších zas tak moc nepíše (25 km/h, 1kW)
otázka je, podle čeho to polda bude moct zkontrolovat. když ho teda nestřihneš vosumdesátkou v zatáčce
![]() |
nicola.foxx (Člen) 20.11.2009 18:12:20 Offline |
TO SKARDA:
Co si pamatuju ty kola, tak tam byl jeden retez dozadu vot slapaciho mechanismu a druhej retez na kolecku z druhy strany kola vot motoru. Takze trosku pozmenit kolecka, jestli to ten motor utahne a hnedle to pojede rychlejc.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 20.11.2009 18:24:05 Offline |
no to na holt TeLátko ustájíš a budeš jezdit na kole....s motůrkem....zase čim dřív se toho vzdáš tim dřív budeš jezdit.
A na Bajky tě veme Nety jako batoh
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 20.11.2009 18:56:39 Offline |
Baltazar psal:Nejde to umazat někde na nějakým tom školení???Myslím jsem vo tom četl.
jdou odmáznot 4 body po školení v mostě nebo v sosnový..je tam ,ale jeden háček..nesmíš mít nasbíráno víc jak 10 bodů
to Škarďa: pro tebe vogo jedině todlencto, páč to je nářez: http://motokolobezky.cz/fotoXFIGHTER/fotoXFIGHTER.html
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
A co tohle?
http://ekolo.cz/
Nezkoumal jsem jak to funguje ani kolik stojí. V Praze bydlim vedle prodejny a když vidim jak na tom lítaj, tak docela dobrý.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
K.a.s.y.m. psal:Baltazar psal:Nejde to umazat někde na nějakým tom školení???Myslím jsem vo tom četl.
jdou odmáznot 4 body po školení v mostě nebo v sosnový..je tam ,ale jeden háček..nesmíš mít nasbíráno víc jak 10 bodů
...a žádnej vážnej přestupek
K.a.s.y.m. psal:Baltazar psal:Nejde to umazat někde na nějakým tom školení???Myslím jsem vo tom četl.
.... teď nevím přesně ale nesmíš mít 6 nebo 7 bodový přestupek
ross psal:K.a.s.y.m. psal:Baltazar psal:Nejde to umazat někde na nějakým tom školení???Myslím jsem vo tom četl.
...a žádnej vážnej přestupek
..a nebo tak
Kelly01 psal:Hele,máš vzdělání a můžeš pustit 200 litrů za právníky, ovšem nemáš noty
Mně už je vrátili,ale zas jsem švorc a bez práce,navíc se mi rozpadá školní brašnička
Nemůžeš si dovolit na rok řidiče
ty woe,kelly,kde sou tvoje jistoty? Posledni dobou ctu od tebe akorat samy negativa. To nešukáš,bo co?
Amen. . .
Ovšem z češtiny už mám pěkný průměr 4.75, bo kluk zdrbal moji domácí práci a já dostal kouli
Uvidíme jak dopadne slohovka, bo při jejím vypracování pomocí ctrl+c/v jsem zapoměl odstranit odkazy a neuváženě ji odeslal
God Save The Queen!
![]() |
Banditatom (Člen) 21.11.2009 14:05:07 Offline |
Kelly01 psal:Ovšem z češtiny už mám pěkný průměr 4.75, bo kluk zdrbal moji domácí práci a já dostal kouli
Uvidíme jak dopadne slohovka, bo při jejím vypracování pomocí ctrl+c/v jsem zapoměl odstranit odkazy a neuváženě ji odeslal
to je čistá koule
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Si delas srandu Kelly
Kelly01 psal:Ovšem z češtiny už mám pěkný průměr 4.75, bo kluk zdrbal moji domácí práci a já dostal kouli
průměr 4,75 mě ujišťuje v tom, že ta 5 nebyla jediná
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 26.11.2009 10:39:20 Offline |
škardík psal:Tak po šíleným utrpení, kterým jeden den bez motorovýho dopravního prostředku jisto jistě je, jsem od včera zase motorovej
?????
No koloběžka to vyhrála Ani jsem nečekal že to tak pěkně pojedeeeee
Teď musim přez zimu udělat druhou z mýho pidibajka. řek bych že by to mohlo jet ještě líp, po těch prachach a času co jsem do toho pidibajkovýho motoru nacpal
škardík psal:No koloběžka to vyhrála
Ani jsem nečekal že to tak pěkně pojedeeeee
Teď musim přez zimu udělat druhou z mýho pidibajka. řek bych že by to mohlo jet ještě líp, po těch prachach a času co jsem do toho pidibajkovýho motoru nacpal
..jsi mrknul na Nestydu s Macháčkem a bylo rozhodnuto,což?
Čoveče pořídil jsem tu 08, protože mi nedoporučil Tu 09 z důvodu toho, že všechen bordel z kola tam lítá přímo do toho řemenu a je to akorát vo litr draší. Ta 10 asi bude maso, ale stejně nejsem takovej bezmozek, abych na tom lítal 50kou
škardík psal:Tak beru zpět, zajel jsem si na vobjed a sem dost velkej magor abych na tom lítal 50kou
....tak bacha na 30-tku před školou, ať nepřijdeš i o dětskej řidičák
...a vítej zpět motoristo
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
škardík psal:Tak beru zpět, zajel jsem si na vobjed a sem dost velkej magor abych na tom lítal 50kou
jako bych to viděl
hele jak seš na to voblečenej? jako ne teleti? abys jako měl co nejvěrnější pocity vogo...
Strýcfajtr !!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 27.11.2009 10:21:02 Offline |
a případný více práce zaplatí kdo???
nety psal:barynku, ty kurfo, tys m videl kam jdu co?
já? nee... dyť já jsem slepej jak patrona, ale ty, jak se jmenujou, vrabci a holubi povídali, že prej máš co do činění s melounama Nebo říkali Melounem??? už fakt nevim
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1 2