Nejsi přihlášen
Re: Michelin Pilot Power 2CT ??
Vod pohledu bych řekl, že 1 je měkká směs a 3 je středně tvrdá. 2 je něco mezi tím a procenta udávají asi procentuální pokrytí gumy (v průřezu) jednotlivejma typama směsí.... Tož tak.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
SLUGI psal:...to sem pochopil,ale nevím proč tam maj dva ty obrázky? To jako že předek se dělá v jiným složení než zadek?
Buď a nebo se dělají 2 varianty a podle toho jak moc jezdíš pilu, tak takovou si vybereš, ale klonil bych se spíš k tomu přední a zadní. Ale nevim... jen selský rozum.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Taky nejsem gumolog, ale chápu to tak vlevo bude přední guma a vpravo zadní guma. Na obrázku máš taky obě gumy. Ale asi nejvíc prozradí ten text ve kterym to bylo vloženy
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
ses měl voptat mě,bych ti to řekl hned. Dyk je jasný,že střed předku mší být měkkčí než střed zadku,páč potřebuješ přilnavost na brždění vogo,zatímco na zadku je věčí plocha,tudíž i věčí vodpor a nepotřebuješ aby ta gumka byla uprostřed tag lepivá vogo.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kelly01 psal:Tak to pečte s cukrářkou na kšeft
jo kamarýde,asi sa vzdám betonu a pudu ji dělat vobchoďáka,páč to co umí za špecialitky upéct, neumím já ani namalovat Mimochodem,shání nějakýho metrosexuála do pětipatrovýho svadebního dortu,nevíš vo někom?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Kelly01 psal:Tak to pečte s cukrářkou na kšeft
jo kamarýde,asi sa vzdám betonu a pudu ji dělat vobchoďáka,páč to co umí za špecialitky upéct, neumím já ani namalovat Mimochodem,shání nějakýho metrosexuála do pětipatrovýho svadebního dortu,nevíš vo někom?
...hele, nekecej, že f tom dortíku nebudeš ty ...normálně tě vidim........... ...zařízlý tanga, vepředu strčenejch dvacet deka točenýho, vidim to f živejch barvách
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Koldan psal:Kelly01 psal:Tak to pečte s cukrářkou na kšeft
...hele, nekecej, že f tom dortíku nebudeš ty ...normálně tě vidim........... ...zařízlý tanga, vepředu strčenejch dvacet deka točenýho, vidim to f živejch barvách
..zapomněl jsi na na hrudi,kousek vedle levé bradafky,vytetovaného medvídka od mr.Beana v měřítku 1:1
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Koldan psal:Filous psal:...to bude vobdarovaná soudruška čumět
sem si moh myslet,že se vy dva staří trůbové vozvete,ať vás Eremi pokůše a Kuba popissuje vořešpruti
Nevím třeba se to nikoho netýká a už je to dýl ale přeci, někdo je tady jezdí.Včera jsem byl na STK tam to viselo týká se to Michelin power 2ct http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ … chelin.htm
Editoval osiris (31.05.2008 10:40:44)
Tak to nějak nefunguje Jedná se o výrobní vadu Michelin Power 2CT roz.120/70 ZR17 58W vyrobeno made in France CAI 461948 a CAI 815148 prý jich je prodáno v ČR 90 ks varování je z Července 2007 Tak majitele Michelin svolává na výměnu odděluje se kostra od vzorku.Třeba je nikdo nemá je to jen info.
K.a.s.y.m. (Člen) 31.05.2008 10:45:26 Offline |
to Slugi:po 30 červnu se zeptej Šárky jak fungujou teď je čerstvě obuĺa je jede na nich dovolenou do prej až někam do Afriky....měli by bejt na cestě měsíc tak myslímže takovejch 6000 na nich najede.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
LosBanditos (Člen) 31.05.2008 11:36:54 Offline |
SLUGI psal:...to sem pochopil,ale nevím proč tam maj dva ty obrázky? To jako že předek se dělá v jiným složení než zadek?
a nebo to budou dně verze, možná
LosBanditos adios !
Pšán psal:..zapomněl jsi na na hrudi,kousek vedle levé bradafky,vytetovaného medvídka od mr.Beana v měřítku 1:1
myslíš před, nebo po epizodě ve veřejné prádelně?
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
upozornění proběhlo motoristickým tiskem např supermoto, bylo to jen na francouzský dovoz - asi nějaká serie, mě vydržela zadní 8000, ale nedrtím to, většinou zatáčky a tam podržela vždy i v zimě
jsem pomalejší - ale ne vždy
Ton@l psal:dodomz psal:nevadi na b6 120 na predku nebo jezdi na tom nekdo
nevadi a jezdi na tom kde kdo
to jo...ale věř, že v případě nehody (a to i klidně tebou nezaviněné) ti to může hodne přihoršit v celé situaci
Takže já bych opět doporučoval nazout tam to, co tam dle techničáku patří
K.a.s.y.m. (Člen) 03.06.2008 16:47:13 Offline |
Dodo psal:Ton@l psal:dodomz psal:nevadi na b6 120 na predku nebo jezdi na tom nekdo
nevadi a jezdi na tom kde kdo
to jo...ale věř, že v případě nehody (a to i klidně tebou nezaviněné) ti to může hodne přihoršit v celé situaci
Takže já bych opět doporučoval nazout tam to, co tam dle techničáku patří
když to bude bez zranění a havarijní pojistky tak to na 90% nikdo zkoumat nebude.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...tak na to bych moc osobně nespoléhal...dnešní doba je temná a každý druhý má již dnes svého právního zástupce...
...ale jak je každému soudruhovi libo...
...mě osobně to za to nestojí, a proto tam mám to, co tam být má... a hotovo
Stránky: 1