Nejsi přihlášen
Re: Olej
Boxer psal:Mám ho vyměnit nebo ne? Mám najeto za sezonu jen 3600km a píšou že mám na zimu vyměnit. Není to škoda peněz?
Já ho teda vždycky měnim po zimě, ale jen proto že mám v garáži dost vlhko a pak ,když tam občas zatopim tak se vlhkost dostane všude .. něco jako vorosenej pulitr takže plnou nádrž na zimu a olej měnim až po ... zas taková investice to neni
MRDAT!!!
Fulltank psal:nety psal:Filous psal:
...stejně neprodášAsi nee, proto sem dal týden, když nic, tak dojezdim a pak budu řešit
povidam pockej mi do jara
No uvidíme..Kazdopadne budu radsi kdyz se najde nekdo tady odsud. Bo ho musim mit pod dohledem
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
XJelen psal:tak to se načekáš
hele mám tip, přelep nápisy, stříkni motor do stříbrný a vydávej to za šestku a můžeš si říct i vosumdesát... s to neviděls vedle?
kuwa to právě taky nechápu... dneska sem byl pojezdit.. ten dual oval.. super. Bylo tu krásně, udělali tu u nás nový úsek cca 5km plnou zatáček..(viz foto) dnes 150km a paráda.
Ten luaf vypada fesne , neco sem cetl vo tom jak si kdysi psal, tys ho nejak tvoril doma nebo je to nejakej kauf v shopu ?
zzzmrzlinar (Člen) 23.11.2009 00:12:57 Offline |
nety psal:XJelen psal:tak to se načekáš
hele mám tip, přelep nápisy, stříkni motor do stříbrný a vydávej to za šestku a můžeš si říct i vosumdesát... s to neviděls vedle?kuwa to právě taky nechápu... dneska sem byl pojezdit.. ten dual oval.. super. Bylo tu krásně, udělali tu u nás nový úsek cca 5km plnou zatáček..(viz foto) dnes 150km a paráda. http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 009273.jpg
já jsem koukal, že máš na motoinzerci nebo kde to bylo nějakou novou fotku, a vono čerstvě z vyjížďky,
je to v řiti, takové fajné motyky za slušné prachy a já musím zrovna řešit věci jako třeba kuchyň. Peněz jak za kozu, bych klidně žral v bufetu když to vidím.
jojo je tam zase, ale dal sem tomu do konce týdne níz uz nejdu, bo uz tak me to prijde hrozny.
Ta yoshi je puvodne z gsx, zkraceno a zvetseny prumer na vstupu, aby sla na 1200. A musim rict, ten zvuk se me moooccc paci. dole tak chraptí a nahore je jak ten trioval.
Stránky: 1