Nejsi přihlášen
B1250 chip
Zdarec borci, mám dotaz ohledně jedné vinky.
Jedná se o totok http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PERFORMA … ccessories .
Jde mi o to, jestli s tím má někdo zkušenosti, jestli to nezkrátí životnost motoru, jestli když to vypojím se vše vrátí do původního stavu, jestli nejde jen o placebo efekt a vůbec jestli je pravda co tam píšou.
Zajímájí mě názory technicky znalých jedinců nebo jedinců, kteří to vyzkoušeli.
Řeči typu stejně už teď nevyužíváš výkon, který motka má, to ti nepomůže máš eSko atd.. si prosím nechte na koledu, už se brzy dočkáte...
Díky
WD club member...
Re: B1250 chip
...tahle konina s nějakým vodporem ti jen voblbne čidlo teploty nasávanýho vzduchu a přidá ti to možná do 5ti koní, ale rozhodně ne 35; na to musíš investovat do powercommanderu od dynojetu, nebo třeba do juiceboxu od two brothers, k úpravě palivovejch map, do úpravy sání, min. propustnější filtr, úpravu vejfukovýho systému, svody plus koncovka, případně vyšší tuning s komponentama samotnýho motoru
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
To Ondráš: Proto jsem psal jestli to někdo nemá a nezná to...
To Osirisoj: Díkec pane, to jsem chtěl slyšet, takže na to. Sem si říkal, že za ty prachy to nebude žádnej zázrak, ale zajímalo mě to.
Jak je to s tím powercommanderem, nemůžu si s ním jako laik něco domrvit na motce???
WD club member...
osiris psal:...tahle konina s nějakým vodporem ti jen voblbne čidlo teploty nasávanýho vzduchu a přidá ti to možná do 5ti koní, ale rozhodně ne 35; na to musíš investovat do powercommanderu od dynojetu, nebo třeba do juiceboxu od two brothers, k úpravě palivovejch map, do úpravy sání, min. propustnější filtr, úpravu vejfukovýho systému, svody plus koncovka, případně vyšší tuning s komponentama samotnýho motoru
zapomněl si na zlatá kola vogo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
je to tak nějak jak píše Osi.Loni sem na ebaj taky vydražil a prej plus 25 yhyháhá ale je to blbost.dal sem aj dna filtr a je to fakt lepší ale ne +25.voblbne to řídící jednotku sání a tuším že aj nějaký ty plyny ale rozhodně to za ty prachy pochopí každej že to nemože bejt pravda.jediná pravda na tom je asi ta,že to vydražíš za tašku hrušek jak já ale tady ta banda nenažranců na to ještě nepřišla s tím kšeftovat bo věřím tomu,že by za to chtěly tak 4 litry
Jebat motorky :-)
Prakticky to samé (akorát potisk byl jiný a dělá to nějaký borec samodoma v Čechách) jsem si minulý týden nahodil na popelnici (Škoda Felicia 1,3 MPI).
A jak píše Osi. Oblbne to jen řídící jednotku.....
Je to fajn. Trochu se motor oživil, ale nic zásadního se neděje. Dal jsem za to 200 kačen + poštovné a nárůst asi do 10 koní. Víc ani prd!
U motorky bych se na to vysral
Stránky: 1