Nejsi přihlášen
6. rychlostní stupeň
Mám B6 tak od podzima a stále se me na ni nepozdava sestka. Pripada me to ze tam nejde nikdy vrazit. Parkrat se me to podarilo, ale jinak se me to zda ze jsem na 5 vzdy na stropu a nemuzu 6 zaradit. Nemam tam bohuzl otackomer, tak nevim jak moc to musim vytocit, ale zda se me ze ji mam vytocenou na prerazeni dost. Pri jako rychlosti tam hazite 6??? A je mozny aby tam prave jedna rychlost sla treba blbe kopat?Muzu to brat silou a nemusim a nic ... no snad neco nedelam ub¨plne od zakladu spatne
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
Re: 6. rychlostní stupeň
Buď neumíš počítat a šestku tam máš a myslíš si že je to pětka nebo máš chybu v převodovce. Šestku tam možeš vrazit klidně aji v 50, to je jedno, akorát to nepojede, ale jít tam musí!!!!!
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
No jo no jo. Se me zda ze uz jsem se jednou registroval, ale mozna se zmenou tech stranek to slo do kytek. Nebo se taky mozna mylim. To uz ted fakt nevim. Ten profil jeste doplnim. To je hnedka kriku
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
Vono dyby si skusil k těm 5ti připočitat i ten co je na druhou stranu neutralu,tak zjistiš že plašiš ouplně zbytečně.
Přepočitej je a zjistiš kde je chyba .... typuju že v počtech.
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
tomasNJ psal:rebel... tak to mám 7
Tak to už mi zdatně dohaniš!!!!
Mam jich 8 a s neutralem 9.!!!
A to mival tatik v 70 letech zavodni 50ku a ta jich měla 6+3předlohy a honda v 60tejch letech jich měla 6+4předlohy.Pak to FIA zakazala a max bylo 6kvyltu.
Prej byla prdel s tim jezdit!!!Tam asi malokdo věděl co ma za kvalt....furt sem tam....
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Včera jsem jel na B4 a SV650. Oba dva mají 6 stupňů. Až když jsem koukal, že to na těch 170 točí nějak moc, tak mě napadlo tam dát 6ku. Asi je to o zvyku.
Jinak ta B4 Velice milé překvapení. Do 6 tisíc je to hodná kočička, pak začne vrčet a od 10 tis nahoru letí jako střela!!! Pokud ji někdo chce jako začátečník, tak můžu vřele doporučit. Brzdou v provozu rozhodně nebudete. Já jsem na ní jel bez problémů 170 na 5ku. Fakt milé překvapení
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš - to už nezažiješ, ale Pšán B4 měl a jezdil na ní pilu jak cyp!Stačil v pohodě všem, akorát když jsi jezdil za ním, tak bylo neuvěřitelné jak furt kvedlal řadičkou nahoru a dolůA co vím já, tak "ulovil" v rychlých táhlých zatáčkách i nové CBR 600 s pražskou RZ no né?No ano!
P.S.Jsem svědek, jel jsem tehdy s Pepinou za ním!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
No asi takhle na B6 můžeš řadit jako divý....i kdyby jsi tam neměl skoro plyn....jen na sitič:D...vůbec to netočíš a můžeš řadit.Má bezvadný rozsah a jede plynule.Já myslím že to bude jak říkali ostatní ....ale netřeba opakovat...bud 1+1=2,2+1=3,atd :D nebo převodovka v :)....
Stránky: 1