Nejsi přihlášen
PNEU
Zdar, chystám se na nákup pneu, ze zadní už mi skoro leze plátno. Obchodník mi doporučil Dunlop RoadSmart. Jezdíme často ve dvou a protože je dvousměsová, tak se to prej hodí. Na druhou stranu občas mi rupne v kouli a trochu za něj vemu i do zatáčky, tak aby ta přední taky trochu držela. Co vy na to bandasky?
K.a.s.y.m. (Člen) 26.11.2009 10:39:51 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 26.11.2009 10:42:38 Offline |
Re: PNEU
K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/search.php
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/search.php
ha? e?
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 26.11.2009 10:53:18 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/search.php
ha? e?
no jako ,že o road smartech tady toho bylo napsáno dost a dost lidí si je vychvaluje hlavně Kojaksro,ale ten je prodává
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:ha? e?
no jako ,že o road smartech tady toho bylo napsáno dost a dost lidí si je vychvaluje hlavně Kojaksro,ale ten je prodává
myslím jako ten odkaz - nefunkční
jinak přátelé na motrkářích běží zajímavé vlákno http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … &pgr=1 zajímalo by mě jak jste na tom tady? Bez ohledu na tamější diskuzi samosebou... popravdě už jsem o tom broušení šmirglem slyšel, aly myslel jsem si že je to jen taková motorkářská latina (něco jako u rybářů, třeba jak učit návnadový rybky v lavoru kroužit dokola), ale asi to fakt někdo dělá
jinak sorry že zasírám, ale téma je pneu, tak píšu
Strýcfajtr !!!
Ja si tedka prdel nedelam, ale normalne teda vemu vybracku brusku se smirglem a vemu si lehce kraje gum predni i zadni novou, cca 2 cm, staci to jenom tak aby to bylo zdrsneny, ma to jinej odstin to poznas kdyz to brousis. Mam strach ze by na krajiklouzla, co jezdim prezouvat u nas ke chlapovi co jezdi horice na nejakym nortonu no ma toho povic na place, 1098, a nejaky vykoupeny staresiny co vyhraly pohary, jezdi veterany hodne, atd, rikal ze si to lehce obrusuje taky, ze delam dobre . A je jednou jestli s tim litas jako civil na silnici, pro dobrej pocit proc ne, otazka 2 minut ? Rikal ze mu nova a asi taky hlavne neohrata klouzla a vykopla ho masa ze sedla. Jak je komu libo s tim obrousenim
...hele já třeba když jsem koupil plexi, tak jsem přes něj nejdřív dvě hodiny čuměl abych ho trochu vokoukal a bylo přes něj pak vidět ;)
...jinak když máš trochu mozku v hlavě, tak to máš "ojetý" postupným zvyšováním náklonu během pár set metrů
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
zzzmrzlinar (Člen) 26.11.2009 11:47:20 Offline |
no jóóóóóó, to sou ale borci co řešej že maj gumy do placky a nejsou jako dost hustohustý, tak vezmou karboflex zbrousej strany gum do půlky, stupačky do třičtvrtě, všecko co vyčuhuje aspoň vo kousek a slajdry celý aby byly jako Valentýn.
Prostě superbrusiči sliderů
zzzmrzlinar (Člen) 26.11.2009 11:48:50 Offline |
osiris psal:...hele já třeba když jsem koupil plexi, tak jsem přes něj nejdřív dvě hodiny čuměl abych ho trochu vokoukal a bylo přes něj pak vidět ;)
...jinak když máš trochu mozku v hlavě, tak to máš "ojetý" postupným zvyšováním náklonu během pár set metrů
K.a.s.y.m. (Člen) 26.11.2009 12:07:33 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
ha? e?no jako ,že o road smartech tady toho bylo napsáno dost a dost lidí si je vychvaluje hlavně Kojaksro,ale ten je prodává
jinak přátelé na motrkářích běží zajímavé vlákno http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … &pgr=1 zajímalo by mě jak jste na tom tady? Bez ohledu na tamější diskuzi samosebou... popravdě už jsem o tom broušení šmirglem slyšel, aly myslel jsem si že je to jen taková motorkářská latina (něco jako u rybářů, třeba jak učit návnadový rybky v lavoru kroužit dokola), ale asi to fakt někdo dělá
ty jsi o tom nikdy neslyšel???styď se....jeden borec na SV foru....nechci Sharka jmnenovat se mě snažil přesvědčit že to prostě musíš jinak si rozbiješ držku...
musíte snad ale uznat, že to opravdu klouže
Já sem to nikdy nevobrušoval, neumejval ani něco jinýho.
Ale zase vím, že si musím dávat zkraje větší pozor a chápu, že to pro někoho může být otravné / omezující.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 26.11.2009 12:24:23 Offline |
mr.BSE psal:musíte snad ale uznat, že to opravdu klouže
Já sem to nikdy nevobrušoval, neumejval ani něco jinýho.
Ale zase vím, že si musím dávat zkraje větší pozor a chápu, že to pro někoho může být otravné / omezující.
No jestli někdo nevydrží 5-10 km mírnější tempo tak to musí jezdit jedině okruhy protože za tyhle km se ta guma tak akorát fajně ohřeje.
K.a.s.y.m. psal:...ty jsi o tom nikdy neslyšel???styď se....
píšu že jsem vo tom slyšel, ale popravdě jsem si myslel že je to jako prdel, sranda a tak... a vono ne
Filous - možná votřít něčim to jó, ale mám pocit že sportovní gumku ani toto netreba, teda pokavaď je Inkviz netransportuje někdě v káře s kýblem voleje
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 26.11.2009 12:43:17 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:...ty jsi o tom nikdy neslyšel???styď se....
píšu že jsem vo tom slyšel, ale popravdě jsem si myslel že je to jako prdel, sranda a tak... a vono ne
Filous - možná votřít něčim to jó, ale mám pocit že sportovní gumku ani toto netreba, teda pokavaď je Inkviz netransportuje někdě v káře s kýblem voleje
jo tááák
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:...ty jsi o tom nikdy neslyšel???styď se....
...třeba s novou gumou vohřátou nahřejvákama jedeš vot první zatáčky normálně, žádný postupný náklony...a mazácí nechávaj i samolepky
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Smoula.koumak (Člen) 26.11.2009 13:09:25 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
ha? e?no jako ,že o road smartech tady toho bylo napsáno dost a dost lidí si je vychvaluje hlavně Kojaksro,ale ten je prodává
sem je minule taky lehce vzal po stranách, pač jsem věděl, že za to vezmete hned za benzínkou, už ani nevím kam jsme to jeli...
Bandit v lese :-))
Filous psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:...ty jsi o tom nikdy neslyšel???styď se....
Filous - možná votřít něčim to jó, ale mám pocit že sportovní gumku ani toto netreba, teda pokavaď je Inkviz netransportuje někdě v káře s kýblem voleje...třeba s novou gumou vohřátou nahřejvákama jedeš vot první zatáčky normálně, žádný postupný náklony...a mazácí nechávaj i samolepky
A mazáci amatéři mají staženou prdelku, protože té samolepce nevěří Kupodivu po šesti kolech po ní nebylo ani stopy. Jinak jak jsou nahříváky, tak nemá smysl s gumou nic dělat. Když jedem jenom na volné, tak to doma ošmirgluju a odmastím, protože to s nahřívákama nejezdím.
Ovšem největší prcka je, když ti někdo nahříváky vyhodí ze zásuvky a ty si to ho nevšimneš. Postupoval jsem dle osiho rady a postupně zvyšoval náklon - v první zákrutě koleno, druhé koleno a ve třetí jsem počítel za jak dlouho vydělám na RC8
....stačí, dvakrát projet gumu kolem do kola z boku jemným šmirglem, nebo cáknout na kus hadru tech. benzín, nebo čistič brzd a taky objet dokola.
....dělá se to k vůli takovýmu sajrajtu, kterou je vystříkaná forma na pneu v gumárně, aby se nepřipejkala a šla vyklopit s formy. Lepidlo ze samolepy je dole hned.
....rvát ji kotoučem na vrtačce je -vina
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Smoula.koumak psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:no jako ,že o road smartech tady toho bylo napsáno dost a dost lidí si je vychvaluje hlavně Kojaksro,ale ten je prodává
jinak sorry že zasírám, ale téma je pneu, tak píšusem je minule taky lehce vzal po stranách, pač jsem věděl, že za to vezmete hned za benzínkou, už ani nevím kam jsme to jeli...
hele to muselo bejt někde jinde s někym jinym my to bejt nemohly, my jezdíme pomalu jak se na mrdaly patří
Kubóóó on pomlouvá
Strýcfajtr !!!
Progear 650 (Člen) 26.11.2009 20:09:33 Offline |
XJelen psal:Smoula.koumak psal:XJelen psal:
jinak sorry že zasírám, ale téma je pneu, tak píšusem je minule taky lehce vzal po stranách, pač jsem věděl, že za to vezmete hned za benzínkou, už ani nevím kam jsme to jeli...
hele to muselo bejt někde jinde s někym jinym my to bejt nemohly, my jezdíme pomalu jak se na mrdaly patří
Kubóóó on pomlouvá
no jistěéééé....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
XJelen psal:Smoula.koumak psal:sem je minule taky lehce vzal po stranách, pač jsem věděl, že za to vezmete hned za benzínkou, už ani nevím kam jsme to jeli...
Kubóóó on pomlouvá
To jsme nebyli určitě my.
Ty jezdíš určitě ještě s někym jinym, my takový Krušnohorští tůristí
A jinak za benzínkou hned do leva a pak až nakládat do Popíčí.........
Čaroděj Dobroděj 8-)
xrohy psal:...A jinak za benzínkou hned do leva a pak až nakládat do Popíčí.........
no jo,ale je třeba říct že do Popíčí je to skoro rovně, takže se nakládá právě proto aby se pryže trochu vohřály na tu vlásenku u Popíčí a hlavně abysme vyjeli ten kopec na pískovec...takže jestli měl šmoulík namysli tadyten případ, tak je to strašně zkreslující...
Já jen abysme tady nevypadali jak nějaký hovada nebo co
Strýcfajtr !!!
Smoula.koumak (Člen) 29.11.2009 23:20:46 Offline |
to je jedno kterou benzínku myslím, všude je za chvíli Loket a tam nejde pomalu zvyšovat náklon ještě by mě nějakej z vás chtěl předjet
no ale jinak jsem to tím šmirglem dělal pro dobrej pocit a větší péro
Bandit v lese :-))
Smoula.koumak psal:to je jedno kterou benzínku myslím, všude je za chvíli Loket a tam nejde pomalu zvyšovat náklon ještě by mě nějakej z vás chtěl předjet
no ale jinak jsem to tím šmirglem dělal pro dobrej pocit a větší péro
Šmoulíku kdybys to drbal rašplej,mohls udělat žmolky na hraně
Ale abych tu taky byl za vola,když jsem podruhý nandaval michelinku pilot sportku,
ta svině byla z výroby tak chlupatá,že jsem jí radši vostříhal...
Páč ta první mi hned na kreuzungu pěkně ulítla,málem jsem se posral
Ale uznám svojí blbost,protože byla studená a jel jsem jak
...a bude hůř!
XJelen psal:xrohy psal:...A jinak za benzínkou hned do leva a pak až nakládat do Popíčí.........
no jo,ale je třeba říct že do Popíčí je to skoro rovně, takže se nakládá právě proto aby se pryže trochu vohřály na tu vlásenku u Popíčí a hlavně abysme vyjeli ten kopec na pískovec...takže jestli měl šmoulík namysli tadyten případ, tak je to strašně zkreslující...
Já jen abysme tady nevypadali jak nějaký hovada nebo co
nenin na pokání trochu pozdě???
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:XJelen psal:xrohy psal:...A jinak za benzínkou hned do leva a pak až nakládat do Popíčí.........
Já jen abysme tady nevypadali jak nějaký hovada nebo coneni na pokakání trochu pozdě???
záleží v kerý poloze máš kalhoty
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:barynek psal:XJelen psal:
Já jen abysme tady nevypadali jak nějaký hovada nebo coneni na pokakání trochu pozdě???
záleží v kerý poloze máš kalhoty
ty seš rossi
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1