Nejsi přihlášen
za studena nenaskočí
Mám na vás dotaz. Když je motorka studená, prostě jenom točí a nechytne. Pomůže nahřát válce horkovzdušnou pistolí, pak chytne a je to OK. Druhý den ráno stejný problém. Kámoš u kterýho jsem to měl měříl tlaky a říkal že je to na hraně a bude to chtít GO motoru. Může to tím být? Jinak když je zahřátá jede OK a olej nežere. Co vy na to?
Re: za studena nenaskočí
pepa psal:tak at nedopadneš jak já, po zimě sem nevypustil karbece a odepsal svíce
stálo mě to tenkrát 1200
ted už pravidelně po zimě několik let vypouštím a je to OK
Tak to jsem nikdy nedělal a žádný problém nebyl. Asi záleží kde bereš benzín, co do něj přimíchavaj.
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2009 07:13:07 Offline |
pepa psal:tak at nedopadneš jak já, po zimě sem nevypustil karbece a odepsal svíce
stálo mě to tenkrát 1200
ted už pravidelně po zimě několik let vypouštím a je to OK
to nemá vliv.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Smoula.koumak (Člen) 30.11.2009 08:43:02 Offline |
xSoukalJ psal:Mám na vás dotaz. Když je motorka studená, prostě jenom točí a nechytne. Pomůže nahřát válce horkovzdušnou pistolí, pak chytne a je to OK. Druhý den ráno stejný problém. Kámoš u kterýho jsem to měl měříl tlaky a říkal že je to na hraně a bude to chtít GO motoru. Může to tím být? Jinak když je zahřátá jede OK a olej nežere. Co vy na to?
dělá mi to občas taky (když je kosa) a u mě je problém v sytiči...
Bandit v lese :-))
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2009 08:48:25 Offline |
Ton@l psal:gerrik psal:Taky mně překvapuje že svíčky nešli ven jako první , jinak NGK CR9EK nebo Denso U27ETR (zdroj manuál)
Brisk A10S Jsou za polovic funguji stejne
to jo,ale vydrží tak max.10 000 km takže ve finále jsou dražší jak NGK.
K.a.s.y.m. psal:Ton@l psal:gerrik psal:Taky mně překvapuje že svíčky nešli ven jako první , jinak NGK CR9EK nebo Denso U27ETR (zdroj manuál)
Brisk A10S Jsou za polovic funguji stejne
to jo,ale vydrží tak max.10 000 km takže ve finále jsou dražší jak NGK.
a po kolika měníš NGK?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2009 08:52:21 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:Ton@l psal:
Brisk A10S Jsou za polovic funguji stejneto jo,ale vydrží tak max.10 000 km takže ve finále jsou dražší jak NGK.
a po kolika měníš NGK?
posledně jsem je měnil po 30 000 za brisky a ty pak každejch 10 000 protože to přestalo startovat a za jízdy to motor vynechával.
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:
to jo,ale vydrží tak max.10 000 km takže ve finále jsou dražší jak NGK.a po kolika měníš NGK?
posledně jsem je měnil po 30 000 za brisky a ty pak každejch 10 000 protože to přestalo startovat a za jízdy to motor vynechával.
...naposledy f Sosnovej, esi se nepletu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:
to jo,ale vydrží tak max.10 000 km takže ve finále jsou dražší jak NGK.a po kolika měníš NGK?
kua, tak to sem projebal docela dost peněz tim, ze sem je menil po 12
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2009 09:10:57 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:
a po kolika měníš NGK?posledně jsem je měnil po 30 000 za brisky a ty pak každejch 10 000 protože to přestalo startovat a za jízdy to motor vynechával.
...naposledy f Sosnovej, esi se nepletu
nepleteš... to už muselo bejt i slyšet jak tem motor kuckal
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2009 09:13:02 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:
a po kolika měníš NGK?posledně jsem je měnil po 30 000 za brisky a ty pak každejch 10 000 protože to přestalo startovat a za jízdy to motor vynechával.
to je věc každýho jak to mění..mě to prostě přijde zbytečný to měni po 12 když jsou ještě dobrý ale brisky už mi do motoru nesmí.
Zase třeba Kukii tam má Brisky už nějakých 24 tis. a pořád to na ně v pohodě jezdí,ale přes zimu půjdou taky pryč.
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:
Taky je měním po dvanacti,zároveň s origo vzducháčem....Jenom seřízení karbeců a ventilů sem si protáhl na 24tis,protože po 12ti nemělo smysl do toho šahat
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2009 09:24:59 Offline |
jen narážim na to ,že ty Brisky v Béčku prostě 12 nevydrží
Smoula.koumak (Člen) 30.11.2009 10:07:54 Offline |
ty jo, ani nevím co tam mám, ale así taky Brisky, mají už přes dvacet, několikrát jsem je ulil a pořád jsou ok Na jaře teda půjdou asi ven, ale jen pro dobrej pocit
Čau,
Takže jsem dneska dal nové svíčky NGK CR9EK ( podle manuálu).
Zapnu sytič a chytla na první otočení. Pak jsem řídil otáčky sytičem. Vše OK, ale cca po 2 minutách chcípla a už nic .
Šáhnul jsem na svody a jeden z těch čtyřech byl studený a na ostatních se nedala udržet ruka .
Nestálo by za to seřídit ty Karburátory?
Možna blbej dotaz, ale nové svíčky a hned chytil i když jen na chvilku.
Díky
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2009 19:42:28 Offline |
xSoukalJ psal:Čau,
Zapnu sytič a chytla na první otočení. Pak jsem řídil otáčky sytičem. Vše OK, ale cca po 2 minutách chcípla a už nic .
Šáhnul jsem na svody a jeden z těch čtyřech byl studený a na ostatních se nedala udržet ruka .
Díky
vyndej svíčku z toho válce co ti nepáli a zkus jestli hází jiskru..poku ne tak zkus svíčku z válce co pálil pokud bude pálit tak je špatná svíčka..pokud ne tak bude špatná fajka nebo kabel k cívce..cívka určitě ne to by ti jelo jen na dva...pokud tohle bude OK tak máš problém v karburátoru..bude asi ucpanej....a propo..zkus ho ještě nastartovat než budeš tu svíčku vyndavaš..protože pokud pálí a je suchá tak je problém v karbecu rovnou pokud je mokrá je problém viz víš.
Radsi NGK nez Brisk. nepotrebuju aby me neco spadlo do valce
Jinak po zime vypustim benzin z karbcu prace max na 10 minut. pak pri na chvilku a chytne hned a nemusim trapit baterku
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Progear 650 (Člen) 01.12.2009 09:24:02 Offline |
xSoukalJ psal:Čau,
Díky
a nebo by to chtelo si nekoupit takovou starou ludru....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Smoula.koumak (Člen) 01.12.2009 09:34:29 Offline |
Progear 650 psal:xSoukalJ psal:Čau,
Díkya nebo by to chtelo si nekoupit takovou starou ludru....
vopatrně jo, nebo na tebe skočim
Smoula.koumak psal:Progear 650 psal:xSoukalJ psal:Čau,
Díkya nebo by to chtelo si nekoupit takovou starou ludru....
vopatrně jo, nebo na tebe skočim
Ale nemachruj s tou tvojí karkulí Šmoulíku
Čaroděj Dobroděj 8-)
xSoukalJ psal:Tak tento pán - Progear 650 mi nabízel svoje moto, možná proto je tak negativní. Nekoupil jsem od něj. Fotky z okruhu mě prostě odradily.
V klidu... Stačí když si dáš pozor na kotníky, vejš nevyskočí. Von jenom štěká, ale nekouše. Pokud máš víc než 40 kg, tak seš proti němu těžká váha.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 01.12.2009 20:16:54 Offline |
xSoukalJ psal:Tak tento pán - Progear 650 mi nabízel svoje moto, možná proto je tak negativní. Nekoupil jsem od něj. Fotky z okruhu mě prostě odradily.
však v pohodě....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 01.12.2009 20:21:22 Offline |
nety psal:ty bláho, dyť když na tom jezdí progear, je to jak když to vrčí na volnoběh
ty woe, tak to zas nee.... na volnoběh bych tě nedal, ale 5 tisic stačí....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Tak to znám spoustu lidí, kteří neprodají B6, B12, Stroma, RSV, Autobus...
Navíc s Nitěnkovým tempem tu motorku nejde utahat
neprodal, řekl jsem,že dam možnost. Není zájem a za míň, to ani prd. Teď sem tam dal yoshi dual oval, furt se mě to líbí (to bude tím,že je to S-ko) tak proč prodávat, až ho bude někdo chttít, může volat.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Smoula.koumak (Člen) 02.12.2009 00:07:33 Offline |
zase se o ní dobře stará...
kolik jsi dal za tu tvojí?
jo takhle
tak teď už vidim ty současný starosti s během motoru zase trochu jinak
maj pravdu, dyk to má vodřený stupačky a někdo tomu pořád nakládal jak debil co na tom, že dostávala pořádnej servis a péči ta druhá byla slušně ježděná, točená jenom do čtyř tisíc, má půlku nalítáno a ty odděrky má jenom jak to bejvalýmu spadlo před garáží ze stojánku
zas na druhou stranu progýrova okruhovka běží na čtyři válce
nic ve zlým, jenom reju
musim zničit všechny fotky z vokruhů ...Nety vole zapři i to koleno ze sosnový, jinak to neudáš ani za šede
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 02.12.2009 07:48:59 Offline |
XJelen psal:xSoukalJ psal:Tak tento pán - Progear 650 mi nabízel svoje moto, možná proto je tak negativní. Nekoupil jsem od něj. Fotky z okruhu mě prostě odradily.
jo takhle
maj pravdu, dyk to má vodřený stupačky a někdo tomu pořád nakládal jak debil co na tom, že dostávala pořádnej servis a péči ta druhá byla slušně ježděná, točená jenom do čtyř tisíc, má půlku nalítáno a ty odděrky má jenom jak to bejvalýmu spadlo před garáží ze stojánku
nic ve zlým, jenom reju
musim zničit všechny fotky z vokruhů ...Nety vole zapři i to koleno ze sosnový, jinak to neudáš ani za šede
tak to už to tu neprodáme nikdo
XJelen psal:xSoukalJ psal:Tak tento pán - Progear 650 mi nabízel svoje moto, možná proto je tak negativní. Nekoupil jsem od něj. Fotky z okruhu mě prostě odradily.
jo takhle
nic ve zlým, jenom reju
Xjelen díky
Pro zájemce: To je jen fotomontáž, sae koukněte, že motorka jede rovně
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:xSoukalJ psal:Tak tento pán - Progear 650 mi nabízel svoje moto, možná proto je tak negativní. Nekoupil jsem od něj. Fotky z okruhu mě prostě odradily.
jo takhle
nic ve zlým, jenom reju
musim zničit všechny fotky z vokruhů ...Nety vole zapři i to koleno ze sosnový, jinak to neudáš ani za šedetak to už to tu neprodáme nikdo
...já s přehledem ...na náhradní díly :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 02.12.2009 08:26:33 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
jo takhle
nic ve zlým, jenom reju
musim zničit všechny fotky z vokruhů ...Nety vole zapři i to koleno ze sosnový, jinak to neudáš ani za šedetak to už to tu neprodáme nikdo
...já s přehledem ...na náhradní díly :))
třeba vejfuku můžeš prodat hned 3x
jo takhle
nic ve zlým, jenom reju
...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Zdenek psal:Já to snad taky neprodám, jel jsem s tím jednou do Svitav, tím pádem je to v . Zdenek.
Svitavy sou jednoznačně nejhorší, horší jak 88 hodin Le Mans
To neprodáš, ani kdyby ses pokrájel
Second Class Citizen
1130 Café Racer
jo takhle
nic ve zlým, jenom reju
nety psal:XJelen psal:xSoukalJ psal:Tak tento pán - Progear 650 mi nabízel svoje moto, možná proto je tak negativní. Nekoupil jsem od něj. Fotky z okruhu mě prostě odradily.
jo takhle
nic ve zlým, jenom reju
musim zničit všechny fotky z vokruhů ...Nety vole zapři i to koleno ze sosnový, jinak to neudáš ani za šedeXjelen díky
Pro zájemce: To je jen fotomontáž, sae koukněte, že motorka jede rovně
Pro jaký zájemce,ty snad nějaký vidíš?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Tak po důkladné prohlídce u mého mechanika sem se rozhodl, že motorku po týdnu vrátím původnímu majiteli. Zjištěné závady nebudu rozepisovat. Původní majitel souhlasí s odstoupením od smlouvy a v sobotu jí vracím a budu zase něco hledat. V současné době je můj strop 40. 000,-Kč tak nevím nevím.
V nejhorším případě ještě něco do jara přišetřím a uvidíme.
Zatím děkuji všem
Progear 650 (Člen) 03.12.2009 10:50:52 Offline |
Zdenek psal:Já to snad taky neprodám, jel jsem s tím jednou do Svitav, tím pádem je to v . Zdenek.
tys mi dals...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Smoula.koumak (Člen) 03.12.2009 11:07:42 Offline |
xSoukalJ psal:Tak po důkladné prohlídce u mého mechanika sem se rozhodl, že motorku po týdnu vrátím původnímu majiteli. Zjištěné závady nebudu rozepisovat. Původní majitel souhlasí s odstoupením od smlouvy a v sobotu jí vracím a budu zase něco hledat. V současné době je můj strop 40. 000,-Kč tak nevím nevím.
Zatím děkuji všem
za 40000 ti prodám svojí je to taky 96
Smoula.koumak psal:xSoukalJ psal:Tak po důkladné prohlídce u mého mechanika sem se rozhodl, že motorku po týdnu vrátím původnímu majiteli. Zjištěné závady nebudu rozepisovat. Původní majitel souhlasí s odstoupením od smlouvy a v sobotu jí vracím a budu zase něco hledat. V současné době je můj strop 40. 000,-Kč tak nevím nevím.
Zatím děkuji všemza 40000 ti prodám svojí je to taky 96
byla taky na okruhu
Strýcfajtr !!!
Smoula.koumak (Člen) 03.12.2009 11:27:02 Offline |
XJelen psal:Smoula.koumak psal:xSoukalJ psal:Tak po důkladné prohlídce u mého mechanika sem se rozhodl, že motorku po týdnu vrátím původnímu majiteli. Zjištěné závady nebudu rozepisovat. Původní majitel souhlasí s odstoupením od smlouvy a v sobotu jí vracím a budu zase něco hledat. V současné době je můj strop 40. 000,-Kč tak nevím nevím.
byla taky na okruhu
mlč, snažím se tu obchodovat!!!
na okruhu byla, ale každopádně startuje a běží na 4 válce
K.a.s.y.m. (Člen) 03.12.2009 12:09:54 Offline |
XJelen psal:Smoula.koumak psal:xSoukalJ psal:Tak po důkladné prohlídce u mého mechanika sem se rozhodl, že motorku po týdnu vrátím původnímu majiteli. Zjištěné závady nebudu rozepisovat. Původní majitel souhlasí s odstoupením od smlouvy a v sobotu jí vracím a budu zase něco hledat. V současné době je můj strop 40. 000,-Kč tak nevím nevím.
byla taky na okruhu
jako by jsi neznal jeho styl...dyť jezdil mezi endurama a holkama a ještě mu dávali pěkně na prdel.
Smoula.koumak (Člen) 03.12.2009 13:00:36 Offline |
některejm to rok v garáži stálo, když jí dávali dohromady jak jí rozstřelili
Progear 650 (Člen) 03.12.2009 14:21:54 Offline |
ABik psal:xSoukalJ psal:Tak tento pán - Progear 650 mi nabízel svoje moto, možná proto je tak negativní. Nekoupil jsem od něj. Fotky z okruhu mě prostě odradily.
Tak to znám spoustu lidí, kteří neprodají B6, B12, Stroma, RSV, Autobus...
Navíc s Nitěnkovým tempem tu motorku nejde utahat
To máš recht.... Klika je, že to tepmo na Tebe stačí...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
XJelen psal:Smoula.koumak psal:některejm to rok v garáži stálo, když jí dávali dohromady jak jí rozstřelili
ale stála jenom pár tejdnů
No,skoro bych řekl,že Bandaska byla dřív v ordnungu než Jelen
Toho pána,co vrátil koupenou bandasku bych rád poznal,borec...
Asik prodávající neměl tu správnou "neprůstřelnou" kupní smlouvu
To Šmoulík: prodávej pičo,správnou smlouvu ti dodám
...a bude hůř!
Poznat se můžeme, ale až nějakou bandasku koupím. Třeba na okruhu. HA HA.
Já smlouvu připravenou měl, když mi jí prodával, ale on měl připravenou smlouvu, která se mi celkem z důvodu odstoupení zamlouvala. Tak proč nepodepsat.
zn: JUDr.
Smoula.koumak (Člen) 03.12.2009 17:54:35 Offline |
sem nemyslel Jelena
Smoula.koumak psal:XJelen psal:Smoula.koumak psal:
za 40000 ti prodám svojí je to taky 96byla taky na okruhu
na okruhu byla, ale každopádně startuje a běží na 4 válce
tak si zmen podpis
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Smoula.koumak (Člen) 06.12.2009 00:29:11 Offline |
Luk psal:Smoula.koumak psal:XJelen psal:
byla taky na okruhumlč, snažím se tu obchodovat!!!
na okruhu byla, ale každopádně startuje a běží na 4 válcetak si zmen podpis
už párkrát ležela no
Smoula.koumak psal:Luk psal:Smoula.koumak psal:
na okruhu byla, ale každopádně startuje a běží na 4 válcetak si zmen podpis
už párkrát ležela no
Párkrát je dvakrát. Takže jednou v garáži ze stojánku a podruhý se zbortilo jehličí pod stojánkem při romantickém výletě v lese...........
Čaroděj Dobroděj 8-)
Smoula.koumak (Člen) 06.12.2009 12:25:45 Offline |
nehodlám nic tajit, ani že těch 34 tis. na tacháči asi nebude moc pravda nechci ji nutně prodat, prostě kdyby někdo dal dobrej peníz tak mu ji dám, jinak si ji nechám i kdybych ji měl rozbít někde na letišti nebo ji nechat tátovi na ježdění do práce
stejně je to k posrání, že už se nedá motorka ani auto bez lhaní prodat za nějakou přijatelnou cenu
Stránky: 1