Nejsi přihlášen
Kam nacpat kabeláž?
Zdravim,nedávno jsem položil moji bandasku a dal jsem ji jakžtak dohromady,koupil jsem čiré neoriginální přední světlo.Měl jsem strašné problémy tam nacpat všechny ty kabely,co se krásně vešli do původního světla.Nyní mi motorka sama z ničeho nic chcípne,myslim,že to bude v těch kabelech,nemáte někdo jiné řešení,jak vyřešit tu kabeláž,nějak mimo tu lampu?(nemyslim koupi origo lampu)Dík
Re: Kam nacpat kabeláž?
ross psal:no vona ta kabeláž de na pyču i do origo světla
to jo,ale má tam dva vlezy a tahleta jen jeden,navíc zadní kryt není tolik vupouklý,akže jak jsem už psal,narval jsem to tam,ale myslim,že problém s náhlím chcípnutím bude v nějakém kontaktu v té kabeláži,proto hledám nějaké řešení.
kangalik psal:ross psal:no vona ta kabeláž de na pyču i do origo světla
to jo,ale má tam dva vlezy a tahleta jen jeden,navíc zadní kryt není tolik vupouklý,akže jak jsem už psal,narval jsem to tam,ale myslim,že problém s náhlím chcípnutím bude v nějakém kontaktu v té kabeláži,proto hledám nějaké řešení.
a do nadrze ses koukal?
Co myslis tim nahlim chcipnutim - jakoze chcipne a pak to zase muzes hned nastartovat? A v jakejch situacich to chcipa?
Nejspis to tim bude, ale taky to muze byt necim jinym
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:kangalik psal:ross psal:no vona ta kabeláž de na pyču i do origo světla
a do nadrze ses koukal?
Co myslis tim nahlim chcipnutim - jakoze chcipne a pak to zase muzes hned nastartovat? A v jakejch situacich to chcipa?
Určitě to může být i něčím jiným. Taky se mi dřív občas stalo, že mi to jen tak chcíplo a pak to šlo zas bez problémů nastartovat - problém byl v relátku, měl špatný kontakt. Ale těch příčin může být určitě spousty...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
vytahni ty kontakty z paraboly zkontroluj je a zkus to kdyz je mas venku navolno a uvidis jestli je to tim ze to tam mas narvane ja mam taky nejakou repliku a narvane je to tam fest, ale zadny problemy nemam
Vzdy muze byt hur :-)
Loser psal:kangalik psal:ross psal:no vona ta kabeláž de na pyču i do origo světla
a do nadrze ses koukal?
Jasně,bezímu je dost no chcípá to na na rovině při akceleraci,žádné otřesy,rychlost třeba kolem 150Km/h,z ničeho nic!kdyby docházel benzin,poznám,přepnu na rezervu,jedu dál,ale tohle přijde z ničeho nic.Zastavím,všechno zhasnu,za chvilku zkusím nastartovat a jedu!no tak to mě po..r!fakt nevim,mám právě podezření na tu kabeláž ve světle,
kangalik psal:Loser psal:kangalik psal:
to jo,ale má tam dva vlezy a tahleta jen jeden,navíc zadní kryt není tolik vupouklý,akže jak jsem už psal,narval jsem to tam,ale myslim,že problém s náhlím chcípnutím bude v nějakém kontaktu v té kabeláži,proto hledám nějaké řešení.a do nadrze ses koukal?
Nejspis to tim bude, ale taky to muze byt necim jinymJasně,bezímu je dost no chcípá to na na rovině při akceleraci,žádné otřesy,rychlost třeba kolem 150Km/h,z ničeho nic!kdyby docházel benzin,poznám,přepnu na rezervu,jedu dál,ale tohle přijde z ničeho nic.Zastavím,všechno zhasnu,za chvilku zkusím nastartovat a jedu!no tak to mě po..r!fakt nevim,mám právě podezření na tu kabeláž ve světle,
Vážně zkus to rélátko pod sedlem na něm zkontrolovat kontakty, prostříknout nějakym kontaktolem nebo tak...měl jsem to samé přesně jak popisuješ.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2009 19:03:09 Offline |
ještě je tu verze který jsem si nevšim....udělat z toho eSko..tam je místa víc než dost
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2009 20:01:14 Offline |
tak jedině hlubší světlo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
se tam vejde, je to ale kurevská pakárna. Měl jsem taky repliku, a to jsem tam ještě narval dalších 8 kabelů a dvě relátka
Nikam jinam to nedáš a taky je to tam nejvíc chráněný. Max trochu pod nádrž. Musíš motat "dokola" a 4x ruce to zvládnout.
Jo a k tomu schcípání. Hoď to na centrál, sundej parabolu, nastartuj a tahej za kabely
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:se tam vejde, je to ale kurevská pakárna. Měl jsem taky repliku, a to jsem tam ještě narval dalších 8 kabelů a dvě relátka
Nikam jinam to nedáš a taky je to tam nejvíc chráněný. Max trochu pod nádrž. Musíš motat "dokola" a 4x ruce to zvládnout.
Jo a k tomu schcípání. Hoď to na centrál, sundej parabolu, nastartuj a tahej za kabely
máš recht,s tím centrálem a taháním,to je první,co zkusím
Já měl podobný problém na eNku. Jel jsem a najednou snulované budíky (jen čas) a chcíplá. Nastartovat nešla. Až jsem rozdělal světlo a rozpojil a spojil kabely tak to zase jelo. A stále se to opakovalo. Tak jsem na to sedl spojil konektory a zezadu řádně zastrkal piny dopředu. Od té doby klid. Ale taky jsem pak to eNko předělal na eSko.
GSX1250FA
Stránky: 1