Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » kamera

Koldan (Člen)
30.11.2009 20:38:18

kamera

řeší sa tu už fšecko, tož sa optám: scu kameru, tak do desítky, nescu zbytečně drahů, aby dyž s tím napitej fláknu vo zem ňa to nemrzelo, notabene, než kupovat kameru za 30 hadrů, kerá bude technologicky za tři roky zavostalá a s cenů na nule, tag si rači každej rok kůpím novů. Tož tak a včíl mudrujtehelp

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Fresh Man (Člen)
30.11.2009 20:46:58

Re: kamera

já bych zase podvodní foták s kameró ... taky do tého nedělám ale je to dobré jak cyp to videó... tak ať nekupim nejaků píčovinů ...

sory koldan sorry :)

Bandit pičo
Koldan (Člen)
30.11.2009 20:57:51

Fresh Man psal:

já bych zase podvodní foták s kameró ... taky do tého nedělám ale je to dobré jak cyp to videó... tak ať nekupim nejaků píčovinů ...

v poho, vony sů to blízký témata a aspoˇnás moderizátor nebude jebatbigsmile

Koldan (Člen)
30.11.2009 20:59:24

koukal sem na totok, má to celkem dobrý hodnocení na TV Freak:
http://www.levneelektro.com/p19409-digi … -vp-hmx20c

i toto mě zaujalo:
http://www.levneelektro.com/p25108-digi … 1&ra=2

kojaksro (Člen)
30.11.2009 22:20:21

Fresh Man psal:

http://abmoto.evron.cz/cz/sell/6323/sho … item=65654

....mám tam tuhle Freshi, pak je tam ještě lepčí model do 60m, ale je asík o 3litry daržší. Samo že cena by se ještě nějak udělalasmokin

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Pajk (Člen)
30.11.2009 22:26:56

No jó, hračky pro děti, kuwa nevíte co s roupama, že?bigsmile

santa (Člen)
30.11.2009 22:38:41

do pyče aj s kamerou

Paladin86 (Člen)
30.11.2009 23:44:24

kojaksro psal:
Fresh Man psal:

....mám tam tuhle Freshi, pak je tam ještě lepčí model do 60m, ale je asík o 3litry daržší. Samo že cena by se ještě nějak udělalasmokin

Ta je hodně dobrý ale bral bych už tu HD... už jsme jí tu řešili před nějakou dobou...good

Paladin86 (Člen)
30.11.2009 23:57:39

Koldan psal:

řeší sa tu už fšecko, tož sa optám: scu kameru, tak do desítky, nescu zbytečně drahů, aby dyž s tím napitej fláknu vo zem ňa to nemrzelo, notabene, než kupovat kameru za 30 hadrů, kerá bude technologicky za tři roky zavostalá a s cenů na nule, tag si rači každej rok kůpím novů. Tož tak a včíl mudrujtehelp

My máme doma jednu z USA (před 2-3 lety za 150$, rozlišení 720p). Nebyl to žádnej zázrak, ale za ty prachy jsme byli fakt spokojený. A loni jsme přivezli z číny kopii Sony asi za 200$. A ta je fakt super. Už je full HD a dělá fakt pěkný videa! good Sice při takovym dovozu je problém se zárukou, ale zase za ty prachy! good A jak řikáš, nemrzí, když s ní někde flákneš! bigsmile Jinak ted je ideální doba... Jak se blíží vánoce, tak většina čínskej obchodů posílá k nám zdarma! good

jaryn (Člen)
01.12.2009 14:42:52

santa psal:

do pyče aj s kamerou

No když toto prohlásí sám Santa...surprised Budou asi Vánoce stát za ass

God Gave me Everything I want
Inženýrek (Člen)
01.12.2009 15:06:05

jaryn psal:
santa psal:

do pyče aj s kamerou

No když toto prohlásí sám Santa...surprised Budou asi Vánoce stát za ass

Ještě že mě nosí dárky Ježíšek smile1

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Fresh Man (Člen)
01.12.2009 17:34:42

kojaksro psal:
Fresh Man psal:

čeče zní zajímjaký to dělá pikčry ? netušíš , má tob blesk ?.

Bandit pičo
Fresh Man (Člen)
02.12.2009 01:51:20

Fresh Man psal:
kojaksro psal:
Fresh Man psal:

čeče zní zajímjaký to dělá pikčry ? netušíš , má tob blesk ?.

mysim jako podvodou ...

Bandit pičo
kojaksro (Člen)
02.12.2009 06:47:12

....pošlu Ti kompletní info na skypesmokin

....co budeš chtít zjistit, pozjistím

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Fresh Man (Člen)
03.12.2009 16:06:13

tak jakou ?

Bandit pičo
Fresh Man (Člen)
12.12.2009 13:31:35

kojaku čeče že se nestavíš na skype pičo voe bigsmile

Bandit pičo
Baltazar (Člen)
12.12.2009 16:42:36

to pakistánec, estli chceš každej rok novou tak kup tohle, jeden můj kolega to má a byl jsem překvapengood

http://www.eva.cz/zbozi/43483/videokame … r-s26ep-k/

The father of the little princess of the dawn
PALOUS (Člen)
12.12.2009 16:51:04

Koldan psal:

jednou sem si takhle koupil kameru za 30tis.a je to asi tak 6let a hned na to nějakej ten kompaktní foťák.No a pak sem zjistil a to hned že fotka je fotka a kdyš něco točíš tak to chceš aj vyfotit a tak sem ji měl jednou na dofče a do dnes mě nenapadlo se na to podívat ale fotky ty jo ty mám rádgooda tak mě tady u noh leží kokotina za 30 a jetá asi tak 2 hodinybigsmilea věřím že ji jednou aš budu starej kretén třeba prodám nějakýmu zběratelojgoodtakže za mě jedině fotogood

Jebat motorky :-)
Koldan (Člen)
12.12.2009 19:19:15

přemýšlím nad tímto: http://www.levneelektro.com/p29071-digi … cerna?ra=2

nebo :
http://www.exa.cz/digitalni-kamera-sony-hdr-cx105e-s/

obě budou po vánocích určitě pod 10 000 tak si říkám, že by to moh bejt dobrej kup

bratránek kůpil totok:
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a … tiid=85292

a říká mi ať ušetřím pět litrů a kůpím to taky, páč to je taky full hd a účel to splní

VikecB12 (Člen)
12.12.2009 19:55:26

Koldan psal:

nebo :

obě budou po vánocích určitě pod 10 000 tak si říkám, že by to moh bejt dobrej kup

bratránek kůpil totok:

a říká mi ať ušetřím pět litrů a kůpím to taky, páč to je taky full hd a účel to splní

No na natáčení domácího péčka je to určo gůtgoodbigsmile Jinak je kamera asi k hovnu néhelpbigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
mr.BSE (Člen)
12.12.2009 23:39:42

VikecB12 psal:
Koldan psal:

nebo :

bratránek kůpil totok:

No na natáčení domácího péčka je to určo gůtgoodbigsmile Jinak je kamera asi k hovnu néhelpbigsmile

Taky si myslím.
Úplně vidím ty videa z dovolený a ten komentář k tomu...  bigsmile
"Táák, dneska sme se po první noci probrali a je tu krásně, támhle nám maminka dělá snídani a venku už je 25 stupňů...." sick  bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 (Člen)
12.12.2009 23:44:21

mr.BSE psal:
VikecB12 psal:
Koldan psal:

nebo :

bratránek kůpil totok:

Taky si myslím.
"Táák, dneska sme se po první noci probrali a je tu krásně, támhle nám maminka dělá snídani a venku už je 25 stupňů...." sick  bigsmile

A prcání,prcání zapomnělsbadbigsmile

mr.BSE (Člen)
12.12.2009 23:54:13

VikecB12 psal:
mr.BSE psal:
VikecB12 psal:

Taky si myslím.

A prcání,prcání zapomnělsbadbigsmile

voe, na dovolené se jedna půlka rodiny smaží na slunku a druha ve stínu chlastá... na prcání není čas ani chuť bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Koldan (Člen)
13.12.2009 00:15:56

kuwa vy dva vořešpruti děte se vyprcávat jinde, totok je sorijózní diskuzafuck
ale jináč přesně na to co ste psali to chcu, včetně těch komentářůbigsmile

PALOUS (Člen)
13.12.2009 00:17:34

Koldane tak jinakgoodkamera je napussypussypussypussypussypussypussypussypussypussypussypussypussypussypussypussykup si raděj foťák co měl teť kámoš co utek přet 20ti lety do států a byl u mě.Čuměl sem na to jak jitrnice a točí to v rozlyšení HáááááDéééééééééééé voegood

VikecB12 (Člen)
13.12.2009 08:15:33

PALOUS psal:

Koldane tak jinakgoodkamera je napussypussypussypussypussypussypussypussypussypussypussypussypussypussypussypussykup si raděj foťák co měl teť kámoš co utek přet 20ti lety do států a byl u mě.Čuměl sem na to jak jitrnice a točí to v rozlyšení HáááááDéééééééééééé voegood

Voe,nám dovezla Šárka asi přet rokem a půl foťák z japoncka,nebo z thajska,nebo nevím přesně z keré prdele a taky točí ve ful hd,ale já v tom videu nevidím rozdíl v porovnání s vobyč foťákem co sem měl do té dobybigsmile Jedinej rozdíl je ten,že minutoví video má 200mega v komplubigsmile

PALOUS (Člen)
13.12.2009 10:21:27

VikecB12 psal:
PALOUS psal:

Voe,nám dovezla Šárka asi přet rokem a půl foťák z japoncka,nebo z thajska,nebo nevím přesně z keré prdele a taky točí ve ful hd,ale já v tom videu nevidím rozdíl v porovnání s vobyč foťákem co sem měl do té dobybigsmile Jedinej rozdíl je ten,že minutoví video má 200mega v komplubigsmile

to si to ty jitrnice nesmíš pouštět na černobílejidontknowneska uš sme s telkama negde inde víš?bigsmile

Fresh Man (Člen)
13.12.2009 10:48:03

PALOUS psal:
VikecB12 psal:
PALOUS psal:

to si to ty jitrnice nesmíš pouštět na černobílejidontknowneska uš sme s telkama negde inde víš?bigsmile

tagže si jako kůli tomu mám pořídit lepčí voči joo ? bigsmile

Bandit pičo
osiris (Člen)
13.12.2009 11:21:04

vikecoj: to ti to funguje ale naprosto správně, to je proto, že točit foťákem, ať je jakkoliv hd, stojí za hovno, od toho je kamera bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
VikecB12 (Člen)
13.12.2009 13:09:06

osiris psal:

vikecoj: to ti to funguje ale naprosto správně, to je proto, že točit foťákem, ať je jakkoliv hd, stojí za hovno, od toho je kamera bigsmile

Jo jasně,já jenom že f těch moderních pičovinách člověk normálním vokem nepozná rozdíl,protože aji z toho posranýho foťáku je ten vobraz dost kvalitní a další zlepšení kvality je vokem nerozeznatelnýidontknow Mrdám na videa,fotky sou lepčígood

huskyb12 (Administrator)
13.12.2009 14:15:52

já Ti nevim, pakistánče ...
kameru sem kupoval před 12. járy - čekali sme Barborku ...
když byla Monča na mateřský, točila dost pak už voba smrady ...
do dneška to nejni sestříhaný a ani netušim jak bych to dostal na placky, takže až se ta kamera posere, asi to vyhodim ...
ňáká ta besídka, sem tam vánoce a narozky ...
asi dva roky sem jí neviděl ani nevim kde je ...
tenkrát to byl analog - myslim, že na tydle účely je HD k hovnu ...
domácí péčko možná, ale mě tam sral ten štáb - rejža, zvukař, klapka, ruchaři, kompars :)

ale di, Ty brepto ...
Baltazar (Člen)
13.12.2009 15:00:53

huskyb12 psal:

do dneška to nejni sestříhaný a ani netušim jak bych to dostal na placky, takže až se ta kamera posere, asi to vyhodim ...
domácí péčko možná, ale mě tam sral ten štáb - rejža, zvukař, klapka, ruchaři, kompars :)

asi tak, skoro vyhozený kačky

The father of the little princess of the dawn
Fresh Man (Člen)
13.12.2009 16:01:59

huskyb12 psal:

ty si na honění voláš režizéra ??bigsmilebigsmile

Bandit pičo
ross (Člen)
13.12.2009 17:41:03

taky sem před nějakým járem podlehl tomu pokušení koupit kameru

všechno co sme natočili, tak je furt na těch minikazetách a nikdo na to nečumí

pak jsem ji v Řecku po menší havárce na skútru rozflákal a vod tý doby si novou nekoupil

taky čumím jen na fotky, páč nikdo z nás neumí natáčet takovým způsobem aby to mohl někde prezentovat

smile1

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
huskyb12 (Administrator)
13.12.2009 17:59:30

Fresh Man psal:

musíš tam mít ňákou zápletku :)

ale di, Ty brepto ...
Fresh Man (Člen)
13.12.2009 18:19:23

huskyb12 psal:
Fresh Man psal:

zrovna s rejžou jooo ? bigsmilebigsmilebigsmile

koukám že fšichni natáčej jen samý prasárný bigsmilebigsmilebigsmile  a proto chcu vodotěsnou...dyš prasárny tag pořádný !!!bigsmilebigsmilebigsmile

Bandit pičo
VikecB12 (Člen)
13.12.2009 18:20:54

huskyb12 psal:
Fresh Man psal:

No jistě,jinak by to byl jenom takovej vopravdu krátkej klípek,spíš jen šotbigsmilebigsmile

Koldan (Člen)
13.12.2009 21:11:56

no jo, jenže za něco ty lováče utratit muším a chlastu už bylo dostbigsmile de právě vo to, že bych 20 nebo 30 litrů do kamery nedal, přestože by mě to nějak finančně nezrujnovalo, tak nějak mi to přijde skrz výše vypsané důvody jako zbytečná investice- Nedělám si iluze o natočených filmech a víkendech strávených nad jejich prohlídkou, na druhou stranu proto volím kameru do 10 litrů (pokud se naseru tak i tu toshibu za 4500) a vím, že když to nakonec skončí někde v šuplíku tak mě to nebude mrzet.
Jináč já sám jsem byl nejvíc nasranej na sebe dyž sem kůpil digitál foťák. Páč před tím sem měl skvělej Mju1 klasiku a ten dělal nádherný fotečky, dycky sem sa těšil na to, až se vrátím z dovči a nechám vše vyvolat a za měsíc si to vše připomenu prohlídkou krásných fotek. Jakmile sem kůpil digi, člověk tříská jednu fotku za druhou nehledě na kvalitu či zajímavost fotky samotné s tím ,že to potom promaže a realita je taková, že mám celý kompl zatřískaný fotkama z nichž je možná 10% slušných, zbytek je odpad, na kerý nemám náladu a čas třídit. Jo a to, že od tý doby co mám digi nemám ani jednu fotku vyvolanou to je asi jasný, že jobad

PALOUS (Člen)
13.12.2009 22:06:56

Koldan psal:

no jo, jenže za něco ty lováče utratit muším a chlastu už bylo dostbigsmile de právě vo to, že bych 20 nebo 30 litrů do kamery nedal, přestože by mě to nějak finančně nezrujnovalo, tak nějak mi to přijde skrz výše vypsané důvody jako zbytečná investice- Nedělám si iluze o natočených filmech a víkendech strávených nad jejich prohlídkou, na druhou stranu proto volím kameru do 10 litrů (pokud se naseru tak i tu toshibu za 4500) a vím, že když to nakonec skončí někde v šuplíku tak mě to nebude mrzet.
Jináč já sám jsem byl nejvíc nasranej na sebe dyž sem kůpil digitál foťák. Páč před tím sem měl skvělej Mju1 klasiku a ten dělal nádherný fotečky, dycky sem sa těšil na to, až se vrátím z dovči a nechám vše vyvolat a za měsíc si to vše připomenu prohlídkou krásných fotek. Jakmile sem kůpil digi, člověk tříská jednu fotku za druhou nehledě na kvalitu či zajímavost fotky samotné s tím ,že to potom promaže a realita je taková, že mám celý kompl zatřískaný fotkama z nichž je možná 10% slušných, zbytek je odpad, na kerý nemám náladu a čas třídit. Jo a to, že od tý doby co mám digi nemám ani jednu fotku vyvolanou to je asi jasný, že jobad

ber to tak,že dyš si ji koupíš tak budeš druhej vocas ke Spidisojbigsmileten točí furt a nikdo nic nevidělbigsmile

Ondráš (Člen)
14.12.2009 22:03:47

PALOUS psal:

ber to tak,že dyš si ji koupíš tak budeš druhej vocas ke Spidisojbigsmileten točí furt a nikdo nic nevidělbigsmile

Video se Zrzulí odcházející od Zemana je náhodou mňamózní, ale myslím, že je to točeno na foťák...smile1good

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS