Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » nesvítí mi neutrál

Fresh Man (Člen)
04.12.2009 13:49:32

nesvítí mi neutrál

nesvítí neutrál a navíc dyš dám neutrál tag nemůžu vyndat bočák... chcípne mi :( gde hledat  ten bazmek ? co to dělá !!!

jo a dalčí jak se vodvzdušnujou brzdy na přetku??? po výmeně pumpy ----

dík bejcígood

Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen)
04.12.2009 13:57:09

Re: nesvítí mi neutrál

Fresh Man psal:

nesvítí neutrál a navíc dyš dám neutrál tag nemůžu vyndat bočák... chcípne mi :( gde hledat  ten bazmek ? co to dělá !!!

dík bejcígood

no čéče to máš teda blbý bigsmile když ti nesvítí kontrolka tak budeš muset začít dole pod víčkem řetězovýho kolečka..je tam plastovej bazmek se třeba kablema a jeden je na neutrál..takže vyndandat ven a kouknout jestli se ti tam dotýká tý vydličky která ti to rozsvěcí..pokud tady to bude OK tak směrem nahoru po kabelu k budíkum a hledat jestli to nemáš někde vobrostlí solí a nemáš tam studeňák v konektrorech bigsmile
viz brzdy..hledej už se to tu řešilo stejně jako ten neutrál bigsmile
nebudu svině..brzdy... http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=9913

Editoval osiris (04.12.2009 14:09:14)

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen (Člen)
04.12.2009 14:01:28

Freši hoď to Filousoj do Benátek bigsmile
par Avión good

Strýcfajtr !!!
Filous (Člen)
04.12.2009 14:24:28

XJelen psal:

par Avión good

...do července bude muset vydržet, pag si vemu basu s vercajkem a sfrknu se mu na to číhnoutsurprisedbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous (Člen)
04.12.2009 14:26:19

...aš se budeš hrabat f tom snímači, tag budeš dost špinavej...no i gdyš...ty řetěs moc nemažeš, co???bigsmile

Fresh Man (Člen)
04.12.2009 14:32:05

Filous psal:

...aš se budeš hrabat f tom snímači, tag budeš dost špinavej...no i gdyš...ty řetěs moc nemažeš, co???bigsmile

to se má ???
surprised

Bandit pičo
Fresh Man (Člen)
04.12.2009 14:33:41

joo a zapoměl sem ... studená svítí a nědělá problém... jak se vohřeje ta k  zhasne neutrál a je po piči :(

ale moc mi to nějak nesere , jen že to prudí :)

Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen)
04.12.2009 14:41:10

Fresh Man psal:

joo a zapoměl sem ... studená svítí a nědělá problém... jak se vohřeje ta k  zhasne neutrál a je po piči :(

ale moc mi to nějak nesere , jen že to prudí :)

tak to je určitě tim spínačem u řetězovýho kolečka bigsmile

Filous (Člen)
04.12.2009 14:59:23

Fresh Man psal:
Filous psal:

to se má ???
surprised

...ty uš mě nepřekvapíšbigsmilebigsmilebigsmile

XJelen (Člen)
04.12.2009 15:02:54

Filous psal:
XJelen psal:

par Avión good

...do července bude muset vydržet, pag si vemu basu s vercajkem a sfrknu se mu na to číhnoutsurprisedbigsmile

hele dvacet kilo zavazadlo na osobu surprised diagnostiku nech doma, stačí kladivo a kýbl mazadla goodbigsmile

Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen)
04.12.2009 15:06:25

XJelen psal:
Filous psal:
XJelen psal:

par Avión good

hele dvacet kilo zavazadlo na osobu surprised diagnostiku nech doma, stačí kladivo a kýbl mazadla goodbigsmile

mazal bych tim co je tam dostupný...oliváč a nebo oslí sádlosmile1

Filous (Člen)
04.12.2009 15:07:14

XJelen psal:
Filous psal:
XJelen psal:

par Avión good

...kladivo číslo šest, stranový klíče 8, 10, 12, 14, kombinačky, šroubovák, dva metry vázacího drátu, americká páska, plafky, nafukovací rukáfky...jo to bych se moch vejít... kraťasy, triko, klobouk a sandály budu mít na sobje...to dábigsmile

Koldan (Člen)
04.12.2009 17:33:14

rukáfky si neber, jak znám Freše bude mít dostatek primeráků, takže nafouknout a přilepit k pazůrám pomocí americký páskygood a zostane ti víc místa na špinky a to je gud, ne?good

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hide (Člen)
05.12.2009 01:03:14

Fresh Man psal:

dík bejcígood

Je to presne to, co jsem mel s tim ja. Dole pod pravym vikem jak je maly retezovy kolecko je snimac kvaltu, je to takovy plastovy kolecko do kteryho vedou asi 4 draty a je to zality silikonem. Ty draty jsou priletovany pod tim silikonem k takovym sloupkum. Jenze jsou tak lajdacky naletovany ze se casem a vybracema nektery z nich uvolni a prave jak se motor ohreje tak ten silikon vymekne a vznikne tam nevodiva mezera mezi sloupkem a kablikem. Reseni - vydlabat silikon a znova priletovat k tomu sloupku. Pro lepsi pristup je dobry snimac rozdelat(dva sroubky). Pod nim je tesneni. Pak sem to znova zaplacal nakym silikonem co sem mel doma. Byl dokonce i do vyssich teplot. Zatim to drzi. Pracicka to byla do pohody :)

Fresh Man (Člen)
05.12.2009 16:34:18

dik bejci...

to filous : jak psal koldan ...rukafky nech doma

Bandit pičo

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS