Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 04.12.2009 13:57:09 Offline |
Re: nesvítí mi neutrál
Fresh Man psal:nesvítí neutrál a navíc dyš dám neutrál tag nemůžu vyndat bočák... chcípne mi :( gde hledat ten bazmek ? co to dělá !!!
jo a dalčí jak se vodvzdušnujou brzdy na přetku??? po výmeně pumpy ----
dík bejcí
no čéče to máš teda blbý když ti nesvítí kontrolka tak budeš muset začít dole pod víčkem řetězovýho kolečka..je tam plastovej bazmek se třeba kablema a jeden je na neutrál..takže vyndandat ven a kouknout jestli se ti tam dotýká tý vydličky která ti to rozsvěcí..pokud tady to bude OK tak směrem nahoru po kabelu k budíkum a hledat jestli to nemáš někde vobrostlí solí a nemáš tam studeňák v konektrorech
viz brzdy..hledej už se to tu řešilo stejně jako ten neutrál
nebudu svině..brzdy... http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=9913
Editoval osiris (04.12.2009 14:09:14)
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 04.12.2009 14:41:10 Offline |
Fresh Man psal:joo a zapoměl sem ... studená svítí a nědělá problém... jak se vohřeje ta k zhasne neutrál a je po piči :(
ale moc mi to nějak nesere , jen že to prudí :)
tak to je určitě tim spínačem u řetězovýho kolečka
Filous psal:XJelen psal:Freši hoď to Filousoj do Benátek
par Avión...do července bude muset vydržet, pag si vemu basu s vercajkem a sfrknu se mu na to číhnout
hele dvacet kilo zavazadlo na osobu diagnostiku nech doma, stačí kladivo a kýbl mazadla
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 04.12.2009 15:06:25 Offline |
XJelen psal:Filous psal:XJelen psal:Freši hoď to Filousoj do Benátek
par Avión...do července bude muset vydržet, pag si vemu basu s vercajkem a sfrknu se mu na to číhnout
hele dvacet kilo zavazadlo na osobu diagnostiku nech doma, stačí kladivo a kýbl mazadla
mazal bych tim co je tam dostupný...oliváč a nebo oslí sádlo
XJelen psal:Filous psal:XJelen psal:Freši hoď to Filousoj do Benátek
...kladivo číslo šest, stranový klíče 8, 10, 12, 14, kombinačky, šroubovák, dva metry vázacího drátu, americká páska, plafky, nafukovací rukáfky...jo to bych se moch vejít... kraťasy, triko, klobouk a sandály budu mít na sobje...to dá
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Fresh Man psal:nesvítí neutrál a navíc dyš dám neutrál tag nemůžu vyndat bočák... chcípne mi :( gde hledat ten bazmek ? co to dělá !!!
jo a dalčí jak se vodvzdušnujou brzdy na přetku??? po výmeně pumpy ----
dík bejcí
Je to presne to, co jsem mel s tim ja. Dole pod pravym vikem jak je maly retezovy kolecko je snimac kvaltu, je to takovy plastovy kolecko do kteryho vedou asi 4 draty a je to zality silikonem. Ty draty jsou priletovany pod tim silikonem k takovym sloupkum. Jenze jsou tak lajdacky naletovany ze se casem a vybracema nektery z nich uvolni a prave jak se motor ohreje tak ten silikon vymekne a vznikne tam nevodiva mezera mezi sloupkem a kablikem. Reseni - vydlabat silikon a znova priletovat k tomu sloupku. Pro lepsi pristup je dobry snimac rozdelat(dva sroubky). Pod nim je tesneni. Pak sem to znova zaplacal nakym silikonem co sem mel doma. Byl dokonce i do vyssich teplot. Zatim to drzi. Pracicka to byla do pohody :)
Stránky: 1