Nejsi přihlášen
hladovépedro (Člen) 04.12.2009 18:24:19 Offline |
Oprava VÝFUCK jebka
Pořídil jsem si novou hračku, myslel jsem jako abych se přes zimu nenudil, zima teprve začíná, a já už mám rozborku,zborku za sebou, a i když původně jsem myslel,že se na ten výfuk vykašlu a nechám ho jak je, tak nemám co dělat a mám roupy jako že bych ho dal do cajku,ale nemám nápad jak.přemýšlel jsem třeba ten odřený kus nechat přepláštit,(jen takovovou jako širší objímku), nebo to mám nechat zavařit TIGem a vybrousit? to zas tam bude lesklej flek. Nemáte někdo spásný nápad???
K.a.s.y.m. (Člen) 04.12.2009 18:41:12 Offline |
Re: Oprava VÝFUCK jebka
no nevim kdo by ti vařil titan..teda pokud to titan je...Tigem to jde,ale drát a plech z titanu se ti bude asi shánět hůř.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 04.12.2009 21:33:38 Offline |
Filous psal:...laufy vot pana Yosimury to vopraví hnet...jakákolif voprava bude vidět a bude to bastl...
doba je temná...
hladovépedro (Člen) 05.12.2009 08:30:00 Offline |
Na laďák jsem samozřejmě myslel hned, ale čím víc kolem toho kroužím, tak se mi ten origo vysavač líbí víc, a hlavně už se znám, a vím jak já to dělám!!!( koupím moto,nebo auto nebo cokoliv s tím aby mi to chvíli vydrželo, a za 3 měsíce už chci něco jiného) tzn teď koupím ladák a v půlce sezóny budu prodávat, s ladákem který bude mít 3měsíce ježdění.
inkvizitorr (Administrator) 05.12.2009 08:36:40 Offline |
vopravovat tohle je prostě píčovina, kup laďák a až budeš prodávat tak ho prodej zvlášť a nech tam zas tenhle...
doba je temná...
Bud pana Joshimuru a nebo se me libi na gixerech toto
http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra … 50305.html
a myslim ze super prajs :)
k temu KN a powercomaneder za 350 Ojro a
inkvizitorr (Administrator) 05.12.2009 11:58:09 Offline |
Billy psal:Bud pana Joshimuru a nebo se me libi na gixerech toto
http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra … 50305.html
a myslim ze super prajs :)
k temu KN a powercomaneder za 350 Ojro a
no tak ten je i když furt nejhezčí byl na 06-07 600 a 750 ten malej origo černej
doba je temná...
hladovépedro (Člen) 05.12.2009 18:25:18 Offline |
to Zdenek: To je super nápad, to by mohlo vypadat lépe než to vyvářet, nebo objímku.
Stránky: 1