Nejsi přihlášen
Nádhera
The father of the little princess of the dawn
![]() |
Banditatom (Člen) 07.12.2009 21:20:03 Offline |
Re: Nádhera
krasavec to jo
ale ta cena tfuj
za polovinu koupí člověk TRIUMPHA s tý doby
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Fresh Man psal:no to je vo kvalitě.... sazim na jafku že bude desetkrát lepčí neš mrtka vot englišů...f tu dobu eště něco java uměla
asi rači jafku----
rozhodně.....s triumfem z těhle dob bys byl v prdeli jak baťa s dřevákama....na to neseženeš ani nářadí, natož díly....kámoš dělá starýho triumfa kšeftem a říkal, že větší vojeb nedělal....klíče si musel vykovat, protože ty rozměry jsou celý v nějakejch angl. palcích nebo co a tak je to se vším.....
ale kdyby mi toho tria někdo dával.....
Baltazar psal:http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=M1448550
taky zme doma měli takovů aj se sajdů. Táta ji pak rozdělal do šroupku a nechal ji nějaků dobu tak, pak se s ním strýc vsadil, že už to nigdá nesloží, tak von odnosil postupně fšechny možný díly do Letu v Kunovicích a nechal je chromovat, samo že jako fušku, dyž to pak složil byla prej jak bliščátko, nádrž jak zrcadlo, jenže měl ji parknutů ve stodole a za tři týdny byla ukradená. Až pozdějc zistil, že to čórnul jeho druhej bratranec. Jako děcka zme se do tý sajdy ve stodole schovávali, táta ju pak vyměnil za stůl do jídelny
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Baltazar psal:http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=M1448550
Krasná Jawča 500OHV už se malo kdy vidi
a podle me asi jedina česka Jawa na které se da dnes "zbohatnout". kouknu zda ji inzeruje i v Dederoně
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 08.12.2009 14:50:31 Offline |
Frodo89 psal:Baltazar psal:http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=M1448550
Krasná Jawča 500OHV
už se malo kdy vidi
a podle me asi jedina česka Jawa na které se da dnes "zbohatnout". kouknu zda ji inzeruje i v Dederoně
nechci bejt rejpavej,ale máš tam drobnou chybičku...ne OHV,ale dicinky OHC poháněný královskym hřídelem.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Frodo89 psal:Baltazar psal:http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=M1448550
Krasná Jawča 500OHV
už se malo kdy vidi
nechci bejt rejpavej,ale máš tam drobnou chybičku...ne OHV,ale dicinky OHC poháněný královskym hřídelem.
OHV by stála ještě 2x tolik
hans psal:K.a.s.y.m. psal:Frodo89 psal:
Krasná Jawča 500OHVuž se malo kdy vidi
OHV by stála ještě 2x tolik
Vzdy muze byt hur :-)
tak má tam pár chyb ale jinak je celkem slušně udělaná. nesedí mě na ni hlavně ty turecké repliky a a díly z typu 01.. a cenu? tu přesvihl tak o těch 80-100tis jak bylo psáno již dříve..
taky sem takovou měl- neumím sem ale dat fotku tak ji mám na profilu..
šla z domu bohužel před rokem..
tož tak..
Ton@l psal:hans psal:K.a.s.y.m. psal:
nechci bejt rejpavej,ale máš tam drobnou chybičku...ne OHV,ale dicinky OHC poháněný královskym hřídelem.OHV by stála ještě 2x tolik
¨
myslel jsem 500 OHV (rumpál), ale tahle třinda je tak super
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 08.12.2009 15:34:36 Offline |
hans psal:
Ton@l psal:hans psal:
OHV by stála ještě 2x tolik¨
myslel jsem 500 OHV (rumpál), ale tahle třinda je tak super
no ale ta by nebyla za 350 000
Taky sem se na tom párkrát svezl,na tu dobu to asi bylo celkem dobrý,dneska už žádná sláva. Kamošovi se na tom furt něco sralo,volej tekl snat vodefšad,no prostě nic moc..... Já bych teda rači triumpha boníka,nebo Mečlesa,nebo ES2 Myslím že už tenkrát to byly lepčí motorky,ale hold jawa je tady zakořeněná v nás fšech,proto si myslím že je u nás přeceněná
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 08.12.2009 18:37:08 Offline |
VikecB12 psal:Taky sem se na tom párkrát svezl,na tu dobu to asi bylo celkem dobrý,dneska už žádná sláva. Kamošovi se na tom furt něco sralo,volej tekl snat vodefšad,no prostě nic moc..... Já bych teda rači triumpha boníka,nebo Mečlesa,nebo ES2
Myslím že už tenkrát to byly lepčí motorky,ale hold jawa je tady zakořeněná v nás fšech,proto si myslím že je u nás přeceněná
no to si nemyslim..v době kdy se tohle vyrábělo byli ty motorky ještě konkurence schopný..stejně jako byl Pérák v těsně poválečný době revoluční řešení...to co s tim potom provedla normalizace atd..to už je teprve hnus.
Jo,pérák byl dobrej Ten kamoš co měl tu 500ohc,tak měl právě napřet péráka250 a furt básnil vo 500ce,pak ju koupil a říkal že pérák250 byl na ježdění lepší...Ale fšechno to byly malinký motorky,teda obsahy,takže byly dobrý,možná nejlepší,ale jenom v těl malejch verglech
Dlouho sem jawě fandil,aby se zmátořili s té agónie,ale čím víc toho vyrobili,tím je to věčí křáp,a dneska bych to vodhadoval s kvalitou zpracování na horší ůroveň než čína,takže momentálně bych je klidně nechal upadnout do propadliště dějin,dokud nepříde někdo kdo koupí značku a bude to s výrobou motorek myslet vážně
![]() |
Banditatom (Člen) 08.12.2009 18:48:48 Offline |
jako je to pěkná motorka budiž. Design a kvalita te doby byla ještě opravdu konkurence schopná. Ovšem ta cena za kerou se dnes tyto motky prodávaj je ať se na mě nikdo nezlobí na. ceny českých motorek na českém trhu jsou přemrštěné a to nejenom těhle pěkně udělaných veteránů, ale i mršiny. proto bych si upřímňě JAWU už nikdy nekoupil a opravdu se raděj díval po něčem zahraničním BMW, TRIUMPH, ARIEL a mrťas dalších mašin.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 08.12.2009 18:51:18 Offline |
VikecB12 psal:Jo,pérák byl dobrej
Ten kamoš co měl tu 500ohc,tak měl právě napřet péráka250 a furt básnil vo 500ce,pak ju koupil a říkal že pérák250 byl na ježdění lepší...Ale fšechno to byly malinký motorky,teda obsahy,takže byly dobrý,možná nejlepší,ale jenom v těl malejch verglech
Dlouho sem jawě fandil,aby se zmátořili s té agónie,ale čím víc toho vyrobili,tím je to věčí křáp,a dneska bych to vodhadoval s kvalitou zpracování na horší ůroveň než čína,takže momentálně bych je klidně nechal upadnout do propadliště dějin,dokud nepříde někdo kdo koupí značku a bude to s výrobou motorek myslet vážně
uvidíme..proslíchá se tu ,že koupili nějakej víceválcovej motor a bude v hliníkovym rámu..tak uvidíme
K.a.s.y.m. psal:uvidíme..proslíchá se tu ,že koupili nějakej víceválcovej motor a bude v hliníkovym rámu..tak uvidíme
Nechci byt chytry ale mam to od redaktora už bohužel zanikleho MotoBaru ktery na ty novy Jawe už jel.
Jedna se o motor Minareli, kterym byla osazovana Yamaha XT660.
Pry dilensky zpracovani zatim nic moc....
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 08.12.2009 19:01:52 Offline |
Frodo89 psal:K.a.s.y.m. psal:uvidíme..proslíchá se tu ,že koupili nějakej víceválcovej motor a bude v hliníkovym rámu..tak uvidíme
Nechci byt chytry ale mam to od redaktora už bohužel zanikleho MotoBaru ktery na ty novy Jawe už jel.
no to je ta co byla letos na výstavě..to jo,ale to je jednobuch..já mluvim o více válci..jen nevim jestli dvou nebo čtyřvál kterej by meli vyrábět během několika let.
Frodo89 psal:K.a.s.y.m. psal:uvidíme..proslíchá se tu ,že koupili nějakej víceválcovej motor a bude v hliníkovym rámu..tak uvidíme
Mlho,ten už nějakou dobu tuším montujou,místo 650ky rotax tuším...
Tedy to je jedno Val. ale je to zatim pouze jen protoip a s cenou co se tak očekava to bude o5 nekonkurečni. Japonske tovarně na stroje
že maj o5 zas neco noveho to nevim ale s tou cenou to je važně na štiru.
Kdyby se cena nove Jawy pohybovala zatim tesně okolo 100tisic tak by do ni možna i šel. ale když ono to je kvalita ala o neco lepši čina v cenove reaci Japonce
Mrdat jawu,šel bych do tohoto: www.motoinzerce.cz/motorky/triumph/3539 … ville.html Cenu netuším,ale myslím že to nebude draší než ta jawka
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 08.12.2009 19:08:10 Offline |
VikecB12 psal:Mrdat jawu,šel bych do tohoto: www.motoinzerce.cz/motorky/triumph/3539 … ville.html Cenu netuším,ale myslím že to nebude draší než ta jawka
VikecB12 psal:Mrdat jawu,šel bych do tohoto: www.motoinzerce.cz/motorky/triumph/3539 … ville.html Cenu netuším,ale myslím že to nebude draší než ta jawka
strašně se mi libi tato věta bez dalších investic tomu snad nemuže věřit žadny veteranista. Vždit vlastnit Veterana a dum je stejne v jedne veci pořad se do obou cpou penize a malokdy to jde vidět
Frodo89 psal:Nechci byt chytry ale mam to od redaktora už bohužel zanikleho MotoBaru ktery na ty novy Jawe už jel.
Nechci bejt chytrý, ale ten motor o kterým mluvíš je jednoválec (nikoliv vícelácový jak mluvil kasym). Jinak tu motorku, kterou myslíš, jsem viděl na výstavě a hnus...
Chápu, že nemaj prachy, ale přišlo mě to jak z Číny.
Když jsem se s nima bavil, tak říkali něco co říká Kasym, ale je to už tak 3 roky nazpět a stále nic... Ani náznak.
Kdyby to byl litrovej dvouvál s pořádným podvozkem, tak bych o tom i přemýšlel. Současnou produkci můžou tak maximálně vyvážet na Kubu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Jo,voni možná někdy něco vyrobí s pořádným motorem,ale pak to degradujou tim že na to namontujou nádrž z kejvačky,nebo kastlíky z 634,jenom proto že se jim jich válí ještě pár někde na paletě ve skladu,jako to dělají dodnes
Když už,tak mají udělat retro,na to se ty komponenty použit dají
Je to nádhernej stroj, ale za tu cenu opravdu neprodejný, jak píšete, a visí už tam nejmíň rok. Škoda. Ohledně nový Jawy s Minareli 35 kw, to bude taky drahý a bohužel nekonkurenceschopný- dvojitá škoda=
šlechte politik.
Mimochodem mě teda nádherná 350 panel z Rak.vydělala na bandita-vzpomínáme ale nelituju
, no a jak jsem se trochu zmotal finančně, pořídíl jsem jinou a tu už nedám, bylo to první moto v 17, takže...
Prstořeza známej:-)
K.a.s.y.m. psal:hans psal:
¨
myslel jsem 500 OHV (rumpál), ale tahle třinda je tak superno ale ta by nebyla za 350 000
dyk taky vejš píšu, že by byla tak za 2x tolik
VikecB12 psal:Taky sem se na tom párkrát svezl,na tu dobu to asi bylo celkem dobrý,dneska už žádná sláva. Kamošovi se na tom furt něco sralo,volej tekl snat vodefšad,no prostě nic moc..... Já bych teda rači triumpha boníka,nebo Mečlesa,nebo ES2
Myslím že už tenkrát to byly lepčí motorky,ale hold jawa je tady zakořeněná v nás fšech,proto si myslím že je u nás přeceněná
... souhlas...měli sme to nedávno na dílně a
...dycky se mi líbila, ale...možná tag na podstavec, ale jízda na tom bjes, volej s toho teče fšudyma, no prostě neee...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:VikecB12 psal:Taky sem se na tom párkrát svezl,na tu dobu to asi bylo celkem dobrý,dneska už žádná sláva. Kamošovi se na tom furt něco sralo,volej tekl snat vodefšad,no prostě nic moc..... Já bych teda rači triumpha boníka,nebo Mečlesa,nebo ES2
...
souhlas...měli sme to nedávno na dílně a
...dycky se mi líbila, ale...možná tag na podstavec, ale jízda na tom bjes, volej s toho teče fšudyma, no prostě neee...
to je na tom to krásný, ne??
hans psal:Filous psal:VikecB12 psal:Taky sem se na tom párkrát svezl,na tu dobu to asi bylo celkem dobrý,dneska už žádná sláva. Kamošovi se na tom furt něco sralo,volej tekl snat vodefšad,no prostě nic moc..... Já bych teda rači triumpha boníka,nebo Mečlesa,nebo ES2
...
souhlas...měli sme to nedávno na dílně a
Krásný to je,dokud je to sem tam a nemá to vlif na ježdění a né jako na tomto verku,na kerým se skoro nesvezeš,protože je to furt posraný Nevím jak je na tom třeba ten starej Bonnevill,ale vodhaduju že se na tom dá jakš takš jezdit,takže se s tím dá třeba na nedělní vejlet,trochu to provětrat a né aby to jenom stálo v garáži pod plachtou a bylo to spíš nepojízdný než pojízdný
Ale třeba se pletu
VikecB12 psal:hans psal:Filous psal:
...souhlas...měli sme to nedávno na dílně a
Krásný to je,dokud je to sem tam a nemá to vlif na ježdění a né jako na tomto verku,na kerým se skoro nesvezeš,protože je to furt posraný
Nevím jak je na tom třeba ten starej Bonnevill,ale vodhaduju že se na tom dá jakš takš jezdit,takže se s tím dá třeba na nedělní vejlet,trochu to provětrat a né aby to jenom stálo v garáži pod plachtou a bylo to spíš nepojízdný než pojízdný
Ale třeba se pletu
jj, nic nenasere víc než když dojdeš voblečenej k motorce a nenastartuješ
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1